lauantai 10. lokakuuta 2020

Boxycharm premium syyskuu 2020Boxycharm premiumin tilauksen aloittaminen oli ehkä yksi parhaimmista päätöksistä pitkään aikaan. Olen saanut boksia nyt kesästä lähtien ja kertaakaan en ole vielä pettynyt. Sisältö on kuukausi toisensa jälkeen yllättävä ja innostava. Olen saanut boksista myös monia uusia kiinnostavia jokapäiväiseen käyttöön jääneitä lemppareita ja yllättäviäkin uusia tuotteita, joita en olisi todellakaan osannut kaivata. Boksi on hiukan normaalia Boxycharm kuukausiboksia kalliimpi, mutta sisällön arvo on moninkertaisesti arvokkaampi, joten mielellään tästä maksaakin. Syyskuun boksin sisältö oli mykistävä, joten lähdetään availemaan.

Tässä hyvä esimerkki tuotteesta, joten en todellakaan olisi kokoelmiini osannut kaivata. Kitsch Ice roller antaa nimensä mukaisesti jäätävää kyytiä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rulla tuntuu iholla jääkylmältä ja kylmyyttä voi entisestään tehostaa pitämällä rullaa jääkaapissa hetki ennen käyttöä. Kylmä rulla tietysti viilentää, mutta se poistaa erittäin tehokkaasti turvotusta, kiinteyttää kasvoja, auttaa lihas- ja päänsärkyihin sekä parantaa pintaverenkiertoa. Viileä rulla tuntuu iholla taivaalliselta ja varsinkin saunan jälkeen tämä viileys on todella rentouttavaa. Olen käyttänyt tätä useampana iltana joko ihan sellaisenaan tai seerumin kanssa rullaillen ja todella tykkään!
arvo: 18$
Huulikuorinnat on mulla aktiivisesti käytössä talviaikaan. En siis pannut lainkaan pahakseni saatuani Milk Makeup Kush lip scrub huulikuorinnan boksista. Kuorinta on sekä kuoriva, että hoitava. Se on puikkomuodossa ikään kuin huulivoide, joka sisältää kuorivia sokerirakeita eli koen tämän käytön paljon helpommaksi kuin niiden purnukoista sormin kaavittavien huulikuorintojen. Kuorivien sokerikiteiden lisäksi tuotteesta löytyy kookos, mango ja sheavoita, jotka pehmentävät ja hoitavat huulia. Tästä tykkään todella ja tätä on helppoa sipaista huulille päivittäin. Pidän myös raikkaasta mentholisesta tuoksusta ja ihanan viilentävästä vaikutuksesta huulillani.
arvo: 22$

Boksin helmi oli totta vie tämä upeaakin upeampi värikäs Eloise beautyn The Queen luomiväripaletti. Paletin sävyt ovat sykähdyttävän upeita ja pigmenttiä riittää. Tykkään siitä, että paletissa on useampaa väriä ja niiden muunnoksia, jolloin meikeistä saa taiteiltua monen sävyisiä ja värit sopivatkin todella hyvin yhteen. Ihana kun bokseista tulee tällaisia väripilkkujakin eikä aina vain tuttuja ja turvallisia ruskean sävyisiä paletteja. Todella ihastuin tähän ja odotan, että pääsen tämän kanssa tositoimiin!
arvo: 46$
Yleensä en niinkään välitä bokseista tulevista rajauskynistä, mutta tästä Stila Smudge stick waterproof eyelinerista olin jo hetken aikaa innoissani. Lineri oli nimittäin rusehtava ja sävyltään metallinen. Kämmenelle swatchatessa tykästyin sävyyn heti ja kynän pää oli kapea, jolloin se soveltuu hyvin myös pikkutarkkaan työskentelyyn. Mikä pettymys kuitenkin, sillä kynä oli kierrettävä ja valmiiksi rikki. En saa siis kynää kierrettyä hylsyn sisältä esiin ja se harmittaa, sillä swatchin perusteella tykkäsin tästä kovasti. Tämä lentää siis suoraan roskiin.
arvo: 22$
Tämä tuote oli luomiväripaletin ohella yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista. Kyseessä on Marc Jacobs Youthquake hydra full retexturizing gel creme, joka on kyllä melkoinen sanahirviö, mutta tuotteena itsessään vaikuttaa ihan parhaalta! Voide on täyteläistä, nopeasti imeytyvää ja tuoksuu todella hyvältä. Se myös kosteuttaa ja antaa iholle kaunista heleyttä, sillä voide sisältää kirkastavaa ananasentsyymiä. Tästä olen syystäkin innoissani ja on ollut jo ahkeralla käytöllä.
arvo: 59$
Tästä Emma Hardie Brilliance facial oil kasvoöljystä en niin kovin innoissani sitten ollutkaan. Brändi on laadukas ja melko hintava ja tuote vaikutti incin perusteella melko hyvältä. Kiinnitin kuitenkin heti huomioni siihen, että incissä hajusteet oli jo noin puolivälissä listausta. Tässä öljyssä onkin todella voimakas tuoksu, mistä itse en tykännyt ja varsinkin yökäytössä en halua kasvoille voimakkaasti tuoksuvia tuotteita. Tämä ei jää tästä syystä omaan käyttööni.
arvo: 55$


Boksi oli taas täynnä arvokkaita tuotteita, mutta harmillisesti kaksi tuotetta ei lainkaan jää omaan käyttöön eli kasvoöljy ja rikki mennyt rajauskynä. Siitäkin huolimatta pidin todella boksin sisällöstä ja tuo ice roller yllätti minut positiivisesti. 
Jos Boxycharmin tilaus kiinnostaa, niin suosittelen tätä boksia ehdottomasti. Tällä hetkellä Boxycharm on mun suosikkiboksi kaikista kauneusbokseista ja tilausta ei ole suunnitelmissa laittaa tauolle. Ipsy plus jäi omalta osaltani nyt jäähylle ja katson mitä teen sen tilauksen kanssa. Boxycharm kuitenkin yllättää joka kuukausi ja etenkin tämä premium on ollut aivan huikea vaikkakin myös perusboksin taso on minusta noussut keväästä lähtien huimasti! Oman Boxycharmin voit tilata täältä.

Olisiko sisältö miellyttänyt?

2 kommenttia on "Boxycharm premium syyskuu 2020"
  1. Toi paletti on ihana, mä tilasin sen Boxycharmin Add Oneista ja just eilen kuvailin sen! En oo koko brändistä kuullut koskaan aiemmin, mutta noi luomivärit oli ainakin swatchien perusteella ihan superhyviä :) Huultenkuorinta ja kasvovoide olis myös kelvanneet, muuten ei sisältö tällä kertaa ihan iskenyt muhun. Toi Ice Roller on sinänsä hauska ja kiinnostava tuote, mutta mulla unohtuu tollaset niin nopeesti kaapin pohjalle, etten kuitenkaan loppupeleissä tekisi tollasella mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aivan ihanat sävyt! Oon niin mielissäni aina kun Boxycharmista tulee näitä upeita paletteja ja vielä brändeiltäkin joista en ole ikinä ees kuullu! Joo toikin on totta, että nuo laitteet ja härpäkkeet voi monesti jäädä kaappiin vaan pyörimään jos niitä ei muista käyttää. Siksi pidän niitä itse esillä, jotta ne ei unohdu :D

      Poista