torstai 22. lokakuuta 2020

Goodiebox lokakuu 2020

 Lokakuun Goodiebox tuli tällä kertaa verratain myöhään. Siinä missä jotkut pääsivät jo viime viikolla availemaan boksejaa, sain omani itse vasta tällä viikolla. Minua on aina ärsyttänyt se, että boksit lähetetään eri aikoihin. En lähtökohtaisesti ymmärrä tätä, sillä varsinkin näin bloggaajan näkökulmasta on tosi tylsä kirjoitella boksista kun kaikki ovat sen jo saaneet. 

Sentään joku asia oli kuitenkin hyvin, sillä paperinen tuotekortti oli tullut boksiin takaisin. Johan sitä olikin kaipaillut! Haluan nimittäin nähdä tiedot tuotteista heti kun boksia availen, enkä kaivella niitä epämääräisesti sähköpostin uumenista. Toiseksi se turha lipuke boksissa aikaisemmin vai ärsytti enkä voinut käsittää, miksi sen tilalle ei yksinkertaisesti laitettu tietoja tuotteista. Mutta nyt asia on korjattu ja tiedot löytyvät taas kätevästi.
de_CURE N eye5 revitalizing eye repair

Tätä merkkiä on tullut boksista aikaisemminkin, mutta muuten se ei ole minulle tuttu. En oikeastaan osaa edes sanoa saako tätä ostettua mistään Suomesta, sillä en ole merkkiin missään aikaisemmin törmännyt. Tällä kertaa boksissa oli silmänympärysvoide, joka on valmistettu kurkun sekä muiden luonnollisten raaka-aineiden yhdistelmistä. Voide vähentää turvotusta ja kiihdyttää ihon kykyä korjata itseään. 
Emité cosmetics Nail lacquer

Ihanaa, että kauneusbokseista tulee nykyään myös kynsituotteita. Tämä upean nuden sävyinen kynsilakka on todella kaunis ja uskonkin tämän tulevan itsellä aktiiviseen käyttöön. Vielä en ole lakkaa testannut ja merkkikin on ihan tuiki tuntematon, mutta oikein ilahduttava ja onneksi myös sävy nappasi.
Moshi moshi mind Konjac sponge with collagen

Konjac sienet ovat ihonpuhdistuksessa mun lemppareita ja käytössä jos ei nyt ihan päivittäin, niin ainakin viikottain. Toisaalta sienet myös kestää tosi pitkään käytössä, joten näitä on tainnut parikin kaappiin kertyä odottelemaan. Konjac sienellä saa kuorittua ihon ja halutessaan vaikka koko vartalon.
La Rosée Regenerating stick mask

Puikkotuotteet ihonhoidossa ovat nyt IN ja itse olen tykästynyt niiden helppouteen. Tällä savinaamiopuikolla saa tuotteen levitettyä kasvoilla ilman, että sormia tarvitsee sotkea. Kätevää, eikö!? Puikkoa hierotaan kasvoilla ja savinaamion annetaan vaikuttaa noin 5 minuuttia. Sitten kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä. Vinkkinä on myös kerrottu, että jos savi alkaa kuivia, sitä olisi hyvä kastella, koska savi on aktiivinen vain märkänä. Tätä en tiennytkään, kiva oppia jotain uutta.
Sandstone Scandinavia lipglace

Huulituotteet on kivoja ja ihana, että boksista löytyy myös meikkejä. Tämä huulikiilto kosteuttaa huulia ja sopii siksi hyvin syksyyn ja talveen. Väri näyttää purkissa tosin vähän liian hurjan oranssiselta, joten toivon ettei se ihan noin kirkas ole huulilla kuitenkaan.
Extra yllärinä boksista löytyi myös Tony's suklaalevy salted caramel. Ihana yllätys ja todellakin piristi päivää! Harvoin kauneusbokseista tulee mitään syötäviä herkkuja, mutta silloin tällöin mukaan pakatut sokeriset yllätykset kyllä piristävät. Kiva yllätys ja onkin jo kadonnut parempiin suihin 😂

Goodieboxin voi laittaa tilaukseen täältä ja linkin kautta tilatessa saat uutena tilaajana ensimmäisen boksin -50%.

Mitä ajatuksia boksista? Pidittekö siitä, että paperinen tuotekortti on tullut takaisin?

4 kommenttia on "Goodiebox lokakuu 2020"
 1. Tuo suklaa katos heti kun äiti sai paketin avattua :D Oli muuten pirun hyvää, sitä ostan ainakin uudestaan!

  VastaaPoista
 2. Paperisesta tuotekortista tulee iso plussa! Muakin ärsytti joka kerta nähdä se pahviläpyskä boksissa, kun sen tilalla olisi mun mielestä vallan mainiosti voinut olla se tuote-esittelykortti :D Boksi oli sinänsä ihan ok, vaikka mulla lähtikin iso osa tuotteista eteenpäin. Toi naamio oli ehdottomasti kiinnostavin tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se tuotekortti tuli nyt jäädäkseen! Uskoisin kyllä, koska siitä on niin paljon nyt nostettu haloota joka puolella.

   Poista