lauantai 3. lokakuuta 2020

Ihohuokosia supistava naamio + alekoodi

* kaupallinen yhteistyö Maybeauty.fi
Tehän varmasti jo tiedättekin, että olen vannoutunut Maybeauty tuotteiden käyttäjä. Olen testaillut heidän lähes koko valikoiman ja aina vain palaan omiin lemppareihini uudelleen ja uudelleen. Arvostan myös kovasti sitä, että Maybeautyllä on 100% asiakastyytyväisyystakuu, mikä tarkoittaa sitä että saat ostoksistasi rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen tuotteisiin. Kertaakaan en ole omalla kohdallani vielä saanut pettyä.

Testailin tällä kertaa minulle jo tuttua Deep cleansing pore maskia, joka tosin on nykyään saatavilla uudistuneessa pakkauksessa. Aikaisemmin naamio oli pakattu pieniin yksittäisiin muovirasioihin, joka minusta oli aivan turhaa jätettä, mutta nykyään naamio löytyy kätevästi isommasta tuubista. Näin naamiota voi kukin myös annostella oman makunsa mukaan joko vähän vähemmän tai sitten hiukan enemmän.

Naamio on savipohjainen ja erityisen tehokkaasti ihohuokosia puhdistava. Se poistaa iholta ylimääräistä talia, syväpuhdistaa ihohuokoset ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla 15-30min, minkä jälkeen se huuhdellaan pois. Pesun jälkeen kasvot tuntuvat pehmeiltä ja raikkailta. Ylimääräinen tekstuuri ihon pinnalta on hävinnyt ja ihohuokoset selvästi supistuneet. Naamiossa on hyvin mieto, mutta miellyttävä savipohjainen tuoksu ja se on helppo pestä kasvoilta pois. Pesua voi myös avittaa vaikkapa musliiniliinalla.

Kuvassa näette vielä vanhan yksittäipakatun Pore maskin, mutta nykyään se löytyy tosiaan kätevässä tuubissa. Itse olen käyttänyt tätä tuotetta jo pitkään ja tämä kuuluu yksistä lemppareistani Maybeauty valikoimassa. Toinen ehdoton suosikkini on Pore strip mustapääliuskat sekä Bio-cellulose sheet maskit, jotka on aivan erityisen kosteuttavia. (Löydät muuten mun aikaisemmat Maybeauty tuotteiden arviot ja blogikirjoitukset, kun kirjoitat blogin hakukenttään Maybeauty.)

Mulla on teille myös aivan ohittamaton tarjous ja alekoodi. Nyt nimittäin alekoodilla glitteripore koko Maybeauty valikoima -25% alennuksella. Ostoksille voit klikata tästä, niin alekoodi aktivoituu saman tien. Pore maskin normaalihinta on esimerkiksi 26€ tuubilta ja alennuksen jälkeen hinta 19,50€! Alekoodi voimassa 31.10.2020 saakka. Nappaa koodi talteen.


Minua kiinnostaisi myös kuulla, mikä on sinun Maybeauty lempparisi, jos olet brändin tuotteisiin tutustunut.
2 kommenttia on "Ihohuokosia supistava naamio + alekoodi"
  1. Eikää, ihan mahtavaa että tämä maski on siirtynyt tuubipakkaukseen! Mun mielestä ne irtopakkaukset oli tosiaan niin turhaa jätettä, lisäksi en itse olis tarvinnut koko kasvoille tuotetta joka kerta, vaan välillä laittaa just T-alueelle ja leukaan. On kyllä ihan superhyvä, että pakkaus on nyt tuubissa, jotta saa annosteltua itselle sopivan verran :) Tilaukseen lähtee jälleen, kunhan edelliset MayBeautyn tuotteeni taas loppuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs muuta sano! Mä en itsekään tykännyt niistä irtopakkauksista, joten tämä uudistus on ihan huippu juttu! Onnistuu tuotteen annostelukin paljon paremmin.

      Poista