maanantai 12. lokakuuta 2020

Lyko joulukalenteri Luxury unboxing

* sisältää mainoslinkkejäJoulukalentereiden myynti ja ostovimma on kuumimmillaan. Osa kalentereista on jo myyty loppuunkin, joten jatketaan taas unboxailuja. Monia teistä nimittäin kiinnostaa kalentereiden sisällöt ostopäätöstä tehtäessä ja kaikista kalentereista ei myyntisivuilla ole sisältöä kokonaan ilmoitettu. Youtuben puolelta Glitteri addikti tililtä löytyy myös muutama video unboxing ja lisää on tulossa ihan lähipäivinä. Ota siis kanava seurantaan niin näet heti uudet videot.

Lyko julkaisi tänä vuonna peräti kaksi naisten kosmetiikkakalenteria ja yhden miesten kalenterin. Ostin itselle testiin molemmat kosmetiikkajoulukalenterit ja kysyin teiltä eilen instagramin puolella kumman unboxauksen haluatte ensin. Toiveena oli tämä luxury kalenteri, joten tässä postauksessa avataan kalenterin luukut ja kurkataan kalenterin sisään. Toinen Lykon kalentereista eli halvempi Starshine on jo myyty loppuun eli sitä ei ole enää saatavilla. Luxury kalenteria vielä toistaiseksi saa ja sen voit tilata täältä*.

SPOILER ALERT!!!

Jos et halua nähdä kalenterin sisältöä, lopeta lukeminen tähän.

Lykon Luxury kalenteri on pakattua isoon toiletti laukkuun, joka kyllä itsessään on hyvin halvan näköinen ja oikeastaan jopa aika ruma. En usko, että tälle tulee itsellä olemaan mitään käyttöä vaikka ajatus joulukalenterista pakattuna isoon laukkuun onkin hyvä ja paremmalla toteutuksella varmasti olisinkin käyttöön ottanut. Itse kalenterin tuotteet on pakattu uusiokäytettäviin kangaspussukoihin, joka on tosi kiva idea, koska pussit voi käyttää itse DIY joulukalenterissa ensi vuonna. Pussukat voi myös ripustaa roikkumaan vaikka seinälle viritettävään naruun tai laittaa kauniisti esille koko joulukuuksi. 

Kalenterin kuvauksessa luvataan, että kalenteri sisältää 24 ihonhoitotuotetta Lykon valikoimien parhaimmista ja kalliimmeista brändeistä. Kalenterin hinta on 96,50€ ja arvoksi luvataan jopa huimat 440€!! Odotukset olivatkin eittämättä aika korkealla. Miten kävi kalenterin luukut avattua?
Pussukoissa on tuotteiden lisäksi pienet lappuset, joissa kerrottu tuotteesta ja miten sitä käytetään. Tiedot on englanniksi. Itse tykkään tästä, että tuotteista löytyy heti tieto ja lisätietoa ei tarvitse kaivella internetin syövereistä. Paperit on kuitenkin halvan oloiset ja keskeltä kahtia taitetut, joten mitenkään ylellinen juhlafiilis ei kalenterin ulkoasusta tule oikein millään saralla. Toivottavasti sisältö edes olisi sen väärti.

Seuraavissa kuvissa paljastuu, mitä tuotteita kalenterissa on sisällä. En esittele tuotteita sen tarkemmin muuta kuin nimeltä.
Elixir Cosmeceuticals Niactil 4% Advanced skin therapy 30ml

The Renaissance Circle hair repair mask 50ml

The Renaissance Circle shine hair mask 50ml

The Rituals of namaste skin brightening face exfoliator

Xlash Carbon black eyeliner
James Read gradual tan H2O tan drops face 15ml

Darphin Stimulus plus multi corrective divine cream 5ml

Skintology Stockholm Thirsty quench hyaluronic concentrate 10ml

Loccitane g´dry skin hand cream 30ml
Golden glow hydrogel eye mask by Lyko

Firming hydrogel eye mask by Lyko

Ellwo Professional moisturizing leave in cream 250ml

Clinique high impact mascara black 3,5ml

Maria Åkerberg face lotion 50ml
Skin Camilla Pihl 24K gold peel off mask 125ml

Dermaceutic Labratoire c25 cream 12ml

Face oil by Lyko 30ml

K.Lundqvist Stockholm warm vanilla (huonetuoksu)
Savon Parfume Extra pur 25g

Jordgobe Niacinamide serum 20ml

Jabushe Sweden Cleansing lotion 75ml

Babor Grand cru 3 ampules 6ml
Dr Ankerstjerne Superfood vitamin face gel 50ml

Madara Deep moisture night cream 25ml

Wella Professional reconstructive elixir 30ml

Comfort zone Hydramemory mask 15ml


Kuten sisällöstä huomaa, meikkejä on tasan kaksi tuotetta. Monet tuotteet myös itselle tuntemattomilta brändeiltä painottaen aika paljon ruotsalaisia brändejä. Myös monet tuotekoot matkakokoisia ja täysikokoisia tuotteita vain muutamia. Itselle kalenteri oli vähän pettymys, vaikka siinä totta kai on varsin hyviä ja monipuolisia ihonhoitotuotteita. Kalenteria tilatessa itsellä meni aivan ohi se tieto, että tämä on ihonhoitokalenteri, joten ilman muuta odotin enemmän meikkejä. Olisin myös kaivannut enemmän niitä tunnettuja brändejä, jolloin myös se arvo tuntuisi enemmän konkreettisemmalta. Nyt kalenteri selvästi painottui Lykon omien tuotteiden esittelyyn, mikä toki sekin on hyvä ja varmasti näistä uusistakin brändeistä voi hyvin löytyä monta kiinnostavaa uutta suosikkia ja brändiä, joiden valikoimiin tulee tutustumaan enemmän tulevaisuudessa. 

Ehdottomasti positiivinen asia oli kuitenkin se, että lähes kaikki tuotteet selkeitä ihonhoitotuotteita, jotka suurimmalla osalla käyttäjistä tulevat käyttöön, eikä mitään turhaa hifistelyä tuotteilla, jotka jäisivät vain kaapin täytteeksi. Kalenterissa ei ollut lainkaan mitään tilpehöörejä, mitä tämän hintaiselta kalenterilta toki sanomattakin odotan. Kokonaisuudessaan siis hyvä sisältö, vaikka itse kaipailinkin niitä meikkejä ja ehkä muutamia hiustuotteita vielä kalenterin luukkuihin.

Mitä mieltä sisällöstä? Innostuitko, ostaisitko?

6 kommenttia on "Lyko joulukalenteri Luxury unboxing"
 1. Ostin itse myös tämän kalenterin ja sisältö oli hintaan nähden kyllä iso pettymys. Sisältää myös muutaman tuotteen jota en voi omalle kuivalle ja herkälle iholleni edes kokeilla. Hehkutettu Luxury jäi kyllä puuttumaan ja itseasiassa Lykon edullisempi kalenteri olisi ollut itselleni parempi valinta kuin tämä.
  Toivottavasti osa näistä yllättää positiivisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan samaa mieltä! Se halvempi kalenteri oli niin paljon paremi ja sisältö oikeasti ihan timanttinen. Tämä luxury kalenteri ei kyllä saanut tuntemaan ihan luksus fiilistä vaikka siinä monia ihan kivoja tuotteita olikin. Meikkejä jäin kovasti kaipaamaan!

   Poista
 2. Mä olin kiinnostunut näistä Lykon kalentereista, kun viime vuotisen kalenterin sisältö näytti niin hyvältä, mutta tää ei ois kyllä oikeen ollu mulle mieleinen :/ Jotenkin tästä ei näy se arvo, vaikka muutamia tosi kivojakin juttuja löytyy. Mutta aika tuntemattomia brändejä on paljon ja tosiaan tolla hinnalla odottaisi myös isompia pakkauskokoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se Lykon halvempi kalenteri oli ihan mahtava! Odotin tältä kalenterilta tosi paljon, mutta valitettavasti oli kyllä pettymys. Tuli ihan fiilis että rahat meni hukkaan!

   Poista
 3. Kiva lukea tämä boksaus, mietin tätä kalenteria mutta näistä tuotteista vain 5 oli mieleen ja muut olisi tutustumista tai totuttelua, tuohon rahaan se kuullostaa vähän huonolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä sun kanssa! Petyin ja vaikka periaatteessa kiva testailla uusia tuotteita, niin tämän hintaiselta joulukalenterilta odotin kyllä enemmän

   Poista