keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Lookfantastic Beauty chest ja kutkuttava kauneusviikko

* tuotteet saatu Lookfantastic, sisältää mainoslinkkejä



Ai että mä rakastan kaikenlaisia teemabokseja ja yllätyksiä. Lookfantastic yllätti minut todenteolla pari päivää sitten, kun hain postista paketin, jonka sisällöstä minulla ei ollut mitään hajua. Olin vielä laatikkoa availlessa siinä uskossa, että sisällä on joulukalenteri, mutta mitä vielä. Sieltä paljastuikin limited edition Beauty chest, joka oli pullollaan toinen toistaan upeampia tuotteita ja sisältö oli kyllä niin timanttinen ettei sanat riitä tätä kuvaamaan! Hetken aikaa paketin avaamisen jälkeen istuin vain mykistyneenä meidän olkkarin lattialla, tuijotin tuota boksia ja mietin, että wow, nyt on Lookfantastic todellakin onnistunut tämän sisällön kanssa.

Boksi on jo valitettavasti myyty loppuun (en todellakaan ihmettele), mutta tuotteita voi ostaa Lookfantasticin valikoimista ihan yksittäinkin ja vinkkaanpa, että tämä viikko on Lookfantasticin valikoimissa kauneusviikko eli siellä on huikeita tarjouksia ja iso osa valikoimasta -20% alessa. Laitan postauksen loppuun muutaman oman suosituksen, jota voitte käydä nappaamassa itselle edullisesti. Mutta nyt esittelen teille tarkemmin tämän aarrelaatikon sisällön.







Huh huh, Natasha Denona on kirkkaasti paras meikkibrändi ja fanitan hänen tuotteitaan ihan täysillä. Olen tosin testannut häneltä vain luomivärejä, mutta ne on sanoinkuvaamattoman huikeita. Tässä paletissa on yksi mattainen ruskea, yksi metallinen violetti sävy ja kolme kaunista ruskean sävyistä shimmeriä. Vaikka paletti on pieni, se on monikäyttöinen ja sillä saa monipuolisia lookkeja. Rakastan Natasha Denonan luomivärien satiinista lopputulosta ja kyllä tästä selkeästi huomaa myös se hinta-laatusuhteen. Nämä high-end meikit painivat oikeasti ihan eri sarjassa. Jos hinta kauhistuttaa, niin Lookfantasticin valikoimissa on myös Natasha Denonan minipaletteja parilla kympillä.




Aarrelaatikossa löytyi myös pieni Origins silmänympärysvoide*. Brändi on itselle vieras ja siksi olenkin innoissani tämän testaamisesta. En ole vielä kokeillut, joten en osaa sanoa tästä vielä tarkemmin, mutta kyseessä kirkastava sy-voide. Tulee kyllä niin tarpeeseen nyt pimeänä vuodenaikana!

Sen sijaan Elemiksen Pro-collagen marine cream* on aivan huikea kasvovoide, joka tuoksuu niin maan taivaalliselta! Nopeasti imeytyvä koostumus ja super kosteuttava voide on suosikkini jo vuosien takaa. Voiteessa on myös 30 aurinkosuojakerroin, joten tämä sopii hyvin meikinalle ympäri vuoden.




Käsi pystyyn kenen syksyyn ja talveen kuuluu kynttilät? Mulla ainakin, rakastan kynttilöitä. Varsinkin kauniisiin lasipurkkeihin pakattuja kynttilöitä, jotka toimii samalla myös sisustuselementtinä olohuoneen pöydällä tai hyllyillä. Tässä Neom real luxury kynttilässä* on rauhoittavan raikas tuoksu miedolla eulakyptyksen (tai jonkun muun raikkaan yrtin) vivahteella.




Tämä kaunis hopeinen pakkaus on kuin suoraan uudenvuoden aaton juhlista. Ihana kerrassaan! Brändi on minulle uusi, mutta ainahan uusiin tuotteisiin ja merkkeihin haluaa tutustua, joten tämä on vain positiivinen ominaisuus (ja asia miksi ylipäänsä kauneusbokseihin pari vuotta sitten hurahdin). Color wow Dream coat spray* on tarkoitettu ensisijaisesti värjätyille ja käsitellyille hiuksille, mutta sopii kuvauksen mukaan ihan kaikille hiustyypeille seerumiksi ja hoitavaksi suihkeeksi. Sen kevyt hieno rakenne ei tee hiuksista lättänöitä tai rasvaisia vaan helposti kammattavat, poistaen sähköisyyttä ja kosteuttaa hiuksia.




Espan tuotteita olen muutaman testannut, mutta brändi on jäänyt itsellä vähän hämärän peittoon. Luonnonkosmetiikasta ilmeisesti kuitenkin kyse, joten ihan mielenkiinnolla testailen tätä Espan Pro cleanser* kasvoputsaria. Toivottavasti tuotteessa ei ole luonnonkosmetiikalle ominainen voimakas yrttinen tuoksu, koska ne ei erityisemmin ole minun mieleeni.

Aaaa miten ihanaa, boksissa oli myös kasvoöljy mielenkiintoiselta merkiltä eli Aurelialta. Aurelia probiotic skincare Cell repair night oil* on kaikille ihotyypeille sopiva omega rasvahappoja sisältävä hoitava öljy. Se kirkastaa väsynyttä ihoa ja öljyssä on ihanan rauhoittava laventelin ja mandariinin tuoksu, nams. 

Toinenkin öljytuote boksista löytyi, mikä minua hiukan hämmästytti, mutta toisaalta talvellahan niitä öljyjä nimenomaan kuluu, joten onpahan nyt kosteuttavia tuotteita jemmaan. Pai Skincare Rosehip bioregenerate oil on hoitava öljy, joka vähentää ihoärsytyksiä ja sopii siksi hyvin yökäyttöön. Kiva kiva, öljyt mulla onkin jo kasvojenhoidossa käytössä eli pian testaillaan tätäkin.




Ja tässäpä yksi koko boksin kiinnostavimmista tuotteista! Eve Lom on kulttimaineessa ratsastava brändi, johon itsekin pari vuotta sitten ihastuin ja nimenomaan heidän suosittuun kasvoputsariin. Nyt sain testiin Eve Lomin Rescue Mask*, joka on voittanut palkintoja ja niittänyt mainetta. Kerran viikossa käytettävä savipohjainen naamio puhdistaa tukkeutuneet ihosolut, pehmittää ihoa ja vähentää ihoärsytystä. Naamiossa on hunajaa, kaoliini savea sekä mantelia. Kuulostaa lupaavalta ja luulen ihastuvani tähän yhtä lailla, kun merkin kasvoputsariinkin aikoinaan.




Natasha Denonan paletin jo esittelinkin, joten katsotaan boksin pari muuta meikkituotetta. Ehkäpä kaunein ikinä näkemäni poskipuna on tämä Kevyn Aucoin The Neo blush, joka on kaunis liukuvärjätty taideteos. Voimakaspigmenttinen puna on koostumukseltaan kermainen ja saa iholle kauniin hehkun. Olen aika innoissani tästä uudesta kaunokaisesta!

Iconic London plumping lipgloss* onkin minulle jo tuttu ja taisin tämän saada jostain kauneusboksista jokin aikaa sitten. Huulikiilto ei tahmaa ja on kosteuttava, mutta kevyehkö. Se antaa huulille miedon viilentävän tunteen, mutta ei missään nimessä sellaista inhottavaa nipistelevää tunnetta niin kuin monet pullistavat huulituotteet tekevät. Liekö tästä johtuen vai mistä, mutta huulikiilto ei minusta kyllä pullista yhtään. Viilentävä tunne on kyllä huulilla miellyttävä, varsinkin kesällä.




Boksin sisältö oli huikea ja innostuin tästä niin paljon, että pidän kyllä jatkossakin silmällä näitä Lookfantasticin limited edition kauneusbokseja. Nyt joulun alla varmasti vielä tulossa jotain myyntiin ja heillä on valikoimissa myös joulupakkauksia ja joulukalentereita. Kannattaa käydä kurkkimassa ja tilata oma kalenteri, jos sellainen vielä uupuu. 

Vielä loppuun linkkaan muutaman oman kauneussuosikin Lookfantastic valikoimasta, jotka kauneusviikolla tarjouksessa. Muistakaa myös hyödyntää mun uniikki alekoodi GA20, joka voimassa tämän vuoden loppuun ja sillä saatte lähes koko valikoimasta -22% alennuksen.

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti