keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Tervetuloa seuraamaan Goal sisters podcastia

 

Kuva Juha Jokinen

Olen aivan erityisen innoissani uudesta prokkiksesta, joka polkaistiin virallisesti käyntiin viime viikolla. Nyt nimittäin voi kuunnella minun ja yrittäjäystäväni Eijan höpötyksiä Goal sisters podcastistä, jossa me puhutaan yrittäjyydestä, taloudellisesta itsenäisyydestä, koulutuksesta ja työelämästä niiden oikeilla termeillä rehellisesti ja kaunistelematta. Podcastissa tulemme jakamaan paljon tosielämän kokemuksia vaietuista aiheista kuten palkkaneuvotteluista ja loppuun palamisesta. 

Eijan kanssa me ollaan oltu ystäviä jo yli 15 vuotta ja ollaan molemmat kunnianhimoisia yrittäjänaisia, joilla on aina monta rautaa tulessa. Idea podcastistä lähti liikkelle, kun mietittiin että mehän voitais jakaa tietoa, rohkaisua ja inspiraatiota muille yrittäjyydestä haaveileville. Podcastissä puhutaan kuitenkin paljon muustakin kuin yrittäjyydestä, joten kannattaa ottaa meidän instagram tili Goalsistersofficial nyt seurantaan niin olen aina kartalla mistä päivän polttavista aiheista me podcastissä puhutaan. Podcastiä pääset kuuntelemaan Spotifystä täällä. Uusia jaksoja tulossa aina perjantaisin.
Eijan kanssa me ollaan molemmat akateemisesti kouluttautuneita, mutta me koetaan ettei koulutus ole määrittävä tekijä yrittäjyydessä tai muissakaan isoissa elämän unelmissa. Me tullaan nimittäin antamaan teille podcastissa 10 sivubisnessideaa, joihin ei tarvita pääomaa ja minkä kuka tahansa voi aloittaa, jos asenne ja motivaatio on kohdillaan. Molemmilla meillä on kokemusta yrittäjyydestä, palkkaneuvotteluista ja kiinnostavia tarinoita jaettavaksi työelämän pyörteistä, joten hyppää meidän mukaan ja osallistu keskusteluun instagramin puolella. Rakennetaan yhdessä Goalsisters yhteisö, jossa kannustetaan, inspiroidaan ja sparraillaan yhdessä ❤

Welcome, nähdään podin ja instan puolella!Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti