sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Goodiebox joulukuun 2020




Joulukuun kauneusbokseilla jatketaan ja tänään unboxataan Goodiebox, joka saapui aivan ihanan jouluisessa laatikossa. Goodieboxin laatikot on aina kivasti kuvitettu ja tykkään säilytellä näissä mm. meikkejä. Olenkin säilönyt kaikki laatikot ja lajitellut oman kosmetiikka arsenaalin teemoittain. Tosi kätevää ja pysyy tavarat järjestyksessä. Goodiebox oli tänä vuonna ainoa jouluboksi, josta oikeasti tykkäsin ja kaikki tuotteet oli hyviä. Erityisesti ilahduin, että kolme tuotteista oli täysikokoisia ja kaksi muutakin reilunkokoista pakkausta. Oman Goodieboxin pääset tilaamaan tästä ja tämän linkin kautta saat ensimmäisen boksin -50%.




Tämä Jorgobe niacinamide seerumi tuli boksista täysikokoisena. Seerumi on täyteläinen ja ravitseva, sillä niasiinamidi eli B3-vitamiini tasoittaa ihon sävyä ja ihon rakennetta, vähentää pigmenttipisteitä sekä punoitusta. Sopii käytettäväksi aamuin illoin. Tuote on vegaaninen.
Jorgoben tuotteita on tullut boksista ennenkin ja olen kyllä kovasti tykästynyt merkkiin. Mulla kaikki heidän tuotteet on toimineet tosi hyvin, joten odotan innolla myös tämän testaamista.




Myös tätä de_CURE NGlow brändiä on Goodieboxissa näkynyt tasaisesti. Goodieboxin pieni miinus onkin siinä, että samoilta brändeiltä tulee tuotteita yhä uudelleen ja uudelleen. Tällä kertaa saimme AHA + BHA glow clenaserin eli happoja sisältävän putsarin. Tuote on vegaaninen ja hajusteeton. Tuote kuorii ihoa hellästi ja sisältää glykolihappoa, mantelihappoa ja salisyylihappoa. Se avaa ihohuokosia ja stimuloi solujen uusiutumista. Hyaluronihapon ansiosta iho jää käytön jälkeen kosteutetuksi. Ohjeen mukaan tätä voi käyttää myös sy-iholle, joten tämä on ihan koko kasvojen putsari. Käyttöön lähtee, koska tykkään näistä happotuotteista, jotka on samalla tehokkaita mutta hellävaraisia.




Okei, tämä on nykyään yksi mun lempi brändeistä. Hairlustin Hair growth & protection hiusnaamio on kosteuttava ja korjaava. Naamio sisältää vegaanisia mikroproteiineja ja kasviuutteita kuten aloe veraa, acaita ja kaurauutetta kosteuttamaan ja hoitamaan hiusta. Naamiossa on mieto, mutta hyvä tuoksu. Todella ihana ja tehokas tuote. Kannattaa käydä lukemassa mun aikaisempi postaus Hairlust tuotteista.




Mikä ilahduttava ylläri jouluboksiin oli tämä kaunis kultainen ripsiväri. Merkistä en ole koskaan kuullutkaan, mutta kyllä testaan aina mieluusti uusia brändejä ja uusia ripsivärejä. Tämä Melusine Paris 3 in 1 mascara with hemp and vitamin E. Ripsiväri on samalla hoitava ja se vahvistaakin ripsiä samalla niiden kasvua stimuloiden. Ripsiväri sisältää omega rasvahappoja, E-vitamiinia ja risiiniöljyä. Risiiniöljyhän tunnetaan ripsiä kasvattavana ainesosana. Pakkauskin on todella kaunis!




Realher on yksi aivan ihana brändi ja olenkin tykästynyt kovasti heidän meikkeihin. Boksista saimme kulmakynän, jonka terä on ultra ohut ja ulos kierrettävä. Pakkauksen toisessa päässä on myös kulmaharja ja sävyltään tämä näyttäisi olevan juuri täydellinen. Kynä on vedenkestävä ja ohuella kärjellä onnistuu helposti piirtämään yksittäisiä kulmakarvoja. Tykkään kovasti ja innostuin, kun löysin tämän boksista.




Lopuksi boksin pohjalta löytyi vielä tuoksunäyte. Tuoksunäytteet ovat minust bokseissa ok niin kauan, kun niitä ei lasketa mukaan boksin arvoon ja itse päätuotteisiin. Näiden kautta voikin joskus onnistua löytämään uuden lempi tuoksun. Tämä tuoksu ei täysin ollut mieleeni, sillä se ei ollut kevyt ja makea, mistä itse eniten tykkään. Kiva lisä kuitenkin jouluboksiin.

Kokonaisuudessaan boksi oli siis todella hyvä ja kaikki tuotteet pääsevät käyttöön. Ehdottomasti tämän joulun paras kauneusboksi, vaikkakin joku yleellinen tuote tai esimerkiksi ihana luomiväripaletti tai ehkä jouluinen puna olisi todella kruunannut boksin.
2 kommenttia on "Goodiebox joulukuun 2020"
  1. Toi hiusnaamio olisi kiinnostanut mua tästä eniten! Sitä on kehuttu hurjan paljon :) Joku paletti tai muu vastaava tuote olisi ehkä sopinut tähän joukkoon vaikka ton kulmakynän tilalle, mutta ihan kiva sisältö tässä joka tapauksessa oli<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä kieltämättä myös odotin palettia tai huulipunaa tai jotain extra kivaa jouluun. Ehkä se oli sitten tuo kultainen ripsiväri,...

      Poista