maanantai 24. elokuuta 2020

Kovaa kyytiä kuiville hiuksille + arvonta

 * yhteistyössä Four reasons
Syksy alkaa olla jo ovella ja se vie ehkä monet meistä pitkän kevään etäilyjakson jälkeen takaisin toimistolle ja koulun penkille. Etätöissä oli tietysti omat etunsa ja aamuisin ei tarvinnut käydä läpi rutiininomaista laittautumisrumbaa, ellei niin halunnut. Ihmisten ilmoille palatessa taas haluaa vähän enemmän panostaa omaan ulkonäköön, missä myös hiukset on aika tärkeässä roolissa.


Hiukset altistuvat kovalle rasitukselle ympäri vuoden. Kesällä aurinko kuivattaa ja vauroittaa hiuksen rakennetta, talvella taas kylmä ja kuiva ilma kuivattaa hiusta entisestään saaden sen pörröistymään. Minulla on jo luonnonkiharan hiustyypin takia luonnostaan hyvin kuiva hius, joka pörröttää ja sähköistyy helposti. Kuivan ja käsitellyn hiuksen hoidossa tärkeintä onkin pumpata hiuksiin kosteutta, joka vahvistaa hiusta ja saa sen kiiltämään. Kuiva hius on nimittäin altis katkeilulle ja rasitus näkyy siinä hyvin helposti.


Sain Four Reasonsilta testiin muutamia hius tuotteita ja olin tästä yhteistyötä tosi innoissani, koska olen aina tykännyt brändin tuotteista tosi paljon. Esittelen teille tänään Four reasons professional Silky moisture sarjan ja instagramin puolelta @glitteri_addikti löytyy myös arvonta, joten kannattaa käydä osallistumassa.
Suomalainen Four reasons toimii kauneusmarkkinoiden edelläkävijänä ja kehittää tuotteita laatua korostaen. On aivan super hienoa, että meillä on kotimaassa näin vahvaa osaamista ja laadukkaita tuotteita tarjolla. Four reasons on muuten asettanut tavoitteeksi, että kaikki heidän tuotteensa ovat vegaanisia vuoden 2020 loppuun mennessä. Lisäksi he käyttävät ekologisia pakkausmateriaaleja kuten kierrätys- ja biomuovia, joten Four reasons todella on edelläkävijä ja kantaa kortensa kekoon vastuullisen huomisen puolesta. Siitä ehdottomasti iso plussa!


Testaamani Silky moisture sarja kuuluu Four reasonsin Professional linjaan, joka on kehitetty kampaamoalan ammattilaisille vaativiin tarpeisiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö näitä Professional linjan tuotteita voisi ihan tavallisetkin kuluttajat käyttää. Silky Moisture sarja on tarkoitettu nimenomaan kuiville, elottomille ja käsitellyille hiuksille, jotka tarvitsee extra boostia ja kosteutusta. 
Kuten postauksen alussa jo totesinkin, on mulla luonnonkihara hius ja tämän takia se on erittäin kuiva jo ihan luonnostaan. Joudun siis ihan päivittäin käyttämään kosteuttavia hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita ja valitsemaan myös shampoon ja hoitoaineen sieltä kosteuttavammasta päästä. Usein olen kuitenkin saanut marketti shampoisiin pettyä, sillä niiden kosteustehot ei yksinkertaisesti riitä mun rutikuiville kutreille. Silloin kun mun hiukset on kuivat, ne on tosi pörröiset ja vaikeasti käsiteltävät. Ne takkuuntuu helposti ja katkeilee, mikä on todella turhauttavaa, koska ihan mitä tahansa niille tekee niin ne ei asetu oikein millään. Olenkin huomannut, että riittävä kosteutus tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja eloisat. 


Ihan paras löytö oli oikeasti nämä Silky moisture hiustuotteet, koska mun hiukset ei ole aikoihin voineet näin hyvin. Ne ovat pesun jälkeen heti pehmeän ja kosteutetun tuntuiset. Näiden tuotteiden käytön aloittamisen jälkeen minun ei itse asiassa ole tarvinnut enää käyttää niin paljon hiuksiin jätettäviä kosteuttavia tuotteita, mikä säästää taas aikaa aamuista aika reippaasti. Ja kuten kuvastakin näkee, on hiukset kiiltävät ja elinvoimaiset, ei lainkaan kuivat ja hapsottavat. Muutos on nähtävissä ihan selkeästi ja olen todella mykistynyt miten pienellä määrällä shampoota saa hiukset puhtaiksi. 
Silky moisture shampoo ~ 12,68€ (norm. 16,90€)

Tämä Silky moisture shampoo siloittaa ja kosteuttaa hiusta. Sen vaikuttavina ainesosina toimii herneproteiini, joka vahvistaa hiusta sekä betaiini, joka säilyttää hiusten kosteustasapainon. Shampoo on puhdistusteholtaan aivan huikea, sillä jo pieni määrä vaahtoaa reippaasti ja puhdistaa hiukset hellävaraisesti, mutta tehokkaasti jo yhdellä pesukerralla vaikka päässä olisi kuinka paljon mömmöjä ja hiukset olisivat reippaasti rasvaiset. Tykkään shampoon miedosta kukkaistuoksusta, joka ei onneksi ole liian voimakas.


Pullossa on myös tosi kätevä korkki, sillä sitä kierretään 180-astetta ja korkki kohoaa hieman mutta ei irtoa pullosta. Kun korkki on kohonnut, shampoota pystyy helposti kaatamaan kädelle sopivan määrän. Mekanismi on ihan huippu kätevä, sillä se on helppo ja pulloa voi käyttää myös yhdellä kädellä. Mahtavaa innovointia!


Silky moisture hoitoaine ~ 12,68€ (norm. 16,90€)

Sarjan hoitsikassa on myös vaikuttavana ainesosana herneproteiini, mutta myös sheavoi joka pehmentää hiusta ja poistaa pörröisyyttä. Hoitoaine on ihana, koska se ei latista hiusta vaan antaa sille pehmeyttä ja kuohkeutta. Pesun jälkeen hiukset on ilmavat ja pehmeät sekä helposti kammattavat. Tämä kaksikko on ihan mun lemppari nykyään!

Silky moisture hiusnaamio ~ 12,68€ (norm. 16,90€)

Hiusnaamio sopii hiustenhoitoon tehostamaan kerran tai pari kertaa viikossa. Naamio sisältää boostaavia tehoaineita, jotka lisäävät hiusten kiiltoa, vahvuutta ja kosteutta. Naamio on aivan ihana ja jo parin minuutin tehoaika riittää tekemään hiuksista kauniit, eloisat ja pehmeät. Mä tykkään tosi paljon käyttää hiusnaamioita hiustenhoidon osana, koska ne sisältävät runsaasti tehoaineita ja antavat lisäkosteutusta. 

Tässä kuvassa vielä havainnollistavasti esitetty, miten pullon korkki toimii. Korkin keskellä on reikä joka avautuu, kun korkkia käännetään. Korkki ei siis missään vaiheessa irtoa pullosta vaan ainoastaan nousee ylöspäin, jolloin reikä avautuu ja tuotetta voi kaataa käsiin. Tosi kätevää ja mahdollistaa kätevästi pullon pitämisen hyllyllä väärin päin, jolloin saa kaiken tuotteen valutettua korkkiin pullon pohjalta.

Omasta puolestani lämmin suositus tälle Silky moisture sarjalle, josta tuli minun henkilökohtainen suosikki hiustuotesarja. Four reasons professional Silky moisture sarja on nyt muuten -25% alessa eli tuotteet saa testiin vähän normaalia huokeammin. Shoppailemaan pääset Four reasons verkkokaupasta täällä ja alet on voimassa 7.9.2020 saakka.


Oletko sä testannut Four reasons tuotteita?

2 kommenttia on "Kovaa kyytiä kuiville hiuksille + arvonta"
  1. Four Reasons täällä tuttu, joskus ostanut semmosen kesäkassin mitä vaikka emotioneissa on ollut! :) Tulee nykyisin valittua näitä liian vähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei en tiennytkään, että heillä on myynnissä tällaisia kasseja. Pitääpäs pitää itsekin silmät auki näiden varalta!

      Poista