tiistai 16. maaliskuuta 2021

Glossybox maaliskuu 2021

 *boksi saatu pr, sisältää mainoslinkkejä



Kuukauden Glossybox olisi tässä. Maaliskuun boksi oli aivan törkeän kova! Olin nimittäin jokaisen tuotteen kohdalla, että wow. Boksin arvokin tässä kuussa oli normaalia korkeampi, sillä mukana oli yksi 65€ arvoinen Avantin tuote, joka tietysti nosti tuota arvoa aika kivasti. Eniten ilahdutti monipuolisuus. Mukana nimittäin Glossyboxissa aivan uusia brändejä sekä kiinnostavia meikkituotteita. 




Muistuttelen jo tässä vaiheessa, että jos boksin tilaaminen kiinnostaa, niin käyttämällä koodia ANSKU30* (klik), saat kuukausitilauksen ensimmäisen boksin hinnasta -30% pois. Myynnissä on vielä myös huikea Benefit x Glossybox teemaboksi, jonka unboxauksen näet täältä.




Avant skincare Velvet perfecting rose sugar lip scrub

Avantin yleelliset tuotteet on kyllä luksusta arkeen. Boksissa saimme huulten kuorinnan, jossa on ruusua, pionia ja mantelia. Toivon tämän tuoksuvan kesäisen kukkaiselta. Avantin tuotteisiin ei ole kyllä koskaan tarvinut pettyä, joten odotan tältä paljon.

Minus 417 Aromatic refreshing body lotion

Kosteuttava vegaaninen vartalovoide tuoksuu ylang ylangilta ja patchoulilta. Aromaattinen voide imeytyy ihoon välittömästi jättäen jälkeensä paitsi tuoksu niin myös pehmeän ihon. Saimme tästä matkakokoisen tuubin. Mulla on brändin muutamia tuotteita ollut itsellä käytössä ja ne on olleet tosi hyviä. Tämäkin voide pääsee jossain vaiheessa testiin.




Eucerin Hyaluron filler intensive mask

Sheet maskit on tähän talouteen aina tervetulleita. Niitä tulee ahkerasti käytettyä kesät talvet. Naamio sisältää hualuronihappoa ja naamion pitäisi myös viilentää ihoa samalla juonteita häivytellen. Tässä pitäisi olla istuvuu ihan huippuluokkaa, joten katsotaan.




Lottie London Power foil metallic eyeshadow

Olipa kiva yllätys boksista tämä lasipurkkiin pakattu metallinen luomiväri. Brändi on mulle nimenä tuttu, mutta koskaan en ole heiltä mitään päässyt testaamaan. Luomiväri on aivan super kaunis pigmenttinen tumma kupari. Tämä tuo silmämeikin ihan uudelle levelille, koska hohdetta ei todellakaan puutu. Lähtee testiin!




The beauty crop Stuck on you eyeshadow primer

Harvinaista herkkua kauneusboksista. Nimittäin luomiväriprimer, joita ei ole muistaakseni koskaan ennen tullut mistään Suomessa saatavilla olevasta kauneusboksista. Huikea yllätys siis! Tämä merkki mulle uusi, mutta ei haittaa. Kiinnostava tuote! Voidemainen primer sisältää mm. kosteuttavaa rypälesiemenöljyä, joka pitää luomet pehmeinä ja saa meikistä intensiivisemmän sekä pidempään pysyvän. Tämäkin lähtee heti testiin.


Kokonaisuus oli minusta onnistunut! Tämän hintaiseksi kauneusboksiksi aivan super suoritus oikeastaan. Boksissa ei ollut yhtään tylsää täytetuotetta ja uskon monen ilahtuneen tästä maaliskuun boksista. Jos pistät tilausta tulille nyt, niin saat vielä maaliskuun boksin itsellesi.


10 kommenttia on "Glossybox maaliskuu 2021"
  1. Tässä oli tuotteiden osalta ihan kivannäköinen kokonaisuus, mutta ehkä hieman taas pyörittelin silmiäni tuolle Avantin hinnalle :D Heillä on toki ihan superkalliita tuotteita, mutta jotenkin 65 euroa huulikuorinnasta alkaa kuulostamaan jo aivan älyttömältä..

    Luomiväri on tosi nätin sävyinen ja tosi kiva, että mukaan oli laitettu myös pohjustustuote :) Luomiväripohjsutajia kun ei tosiaan oikein ole kauneusbokseista tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän noissa merkkikosmetiikka tuotteissa aina nuo hinnat ihmetyttää. Eikä Avant ole ainoa... En tiedä mikä niissä maksaa, nimi varmaankin :D

      Poista
  2. Tosi super sisältö, laittoi vähän harkitsemaan tilausta ;) tässä oli nyt tosi kiinnostavia meikkituotteita ja tuo Avantin tuote tosi ylellinen jo hintansakin puolesta. Ei yhtään huonoa tässä sisällössä!

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva sisältö tällä kerta! Avantin tuotteet on aina tervetulleita, kun itse en ikimaailmassa raaskisi ostaa niitä itse täyteen hintaan :D Toi luomiväri näyttää myös upealta ja primer kuulostaa tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ikinä lähtis tolla hinnalla ostamaan huulikuorintaa :D Apua, ihan pimeää miten kovia hintoja ne pyytää.

      Poista
  4. Ihan kiva sisältö, hauska saada Eucerinin tuotetta kosmetiikkaboksista vaikka miellän ehkä apteekkikosmetiikaksi? Näitä voisi olla enemmän. Voisin tilata kokonaan apteekkikosmetiikkaboksia vaikka tuotteet olisi testereitä. Nuo 417 tuotteet kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina välillä kyllä bokseista tulee apteekkikosmetiikkaa, mikä on ihan kiva. Kokonaista boksia en kyllä ehkä apteekkikosmetiikkaa haluaisi, mutta aina silloin tällöin saatuna tykkään :)

      Poista
  5. Avasin tänään oman boksini, mutta hieman petyin. Minä en saanut Eucerinin maskia, vaan sen tilalla oli sellainen 1,5ml hajuvesinäyte, joita jaetaan ilmaiseksi. Tuota maskia olisi ollut kyllä kiva kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, miksiköhän boksiin on vaihdettu hajuvesi tuon naamion tilalle?? Kummallista. Se kun taisi kuitenkin olla myös mainoskuvissa. Ehkä laittamalla viestiä Glossyboxille saisit myös naamion?

      Poista