lauantai 10. huhtikuuta 2021

Boxycharm premium maaliskuu 2021
Tänään jatketaan vielä kauneusboksien tutkailua, sillä maaliskuun premium Boxycharm on vielä läpikäymättä. Tämän jälkeen hetkeksi rauhoittuu nämä kauneusboksit.

Maaliskuun premium oli piiiitkästä aikaa sellainen boksi, joka ei yltänyt suosikkeihini, vaikka yleensä aina nuo premium boksit kolahtaa meikäläiseen. Myös sen maaliskuun Boxyluxen kanssa oli vähän sama ongelma. Ei ollut suosikkini, joten tämä maaliskuu jää nyt omalta osaltani vähän huonojen boksien kuukaudeksi.
Boksin sisältö kokonaisuutena tässä ja oli tässä boksissa toki myös pari oikein kivaa tuotetta. Too Faced on itselle mieluinen brändi, joten kyllähän heidän tuotteitaan on aina kiva saada. Kypriksen pakkauksesta löytyi muuten peräti kaksi tuotetta. Mitä, se selviää kohta.
Boksin älytön pettymys oli tämä sivellinsetti. Beauty diva London Diva eye brush set sisältää neljä kappaletta siveltimiä ja en tiedä miksi ihmeessä nämä oli laitettu premium boksiin, jonka pitäisi olla base boksia niin sanotusti parempi ja arvokkaampi. Toivottavasti kuvasta välittyy näiden siveltimien laatu. Nämä siis näyttää, tuntuu ja kaikinpuolin myös yleisolemus on täysin lasten leikkisiveltimien laatua. Siveltimet näyttää halvoilta, muovinen varsi on ruman näköinen ja karvakaan ei järin laadukkaalta tunnu vaan erittäin halvalta synteettiseltä materiaalilta. Täysin älytöntä, että Boxycharm lähettää edes tällaisia eteenpäin. Ja mistä tuo älytön hinta on repäisty??? Maksaisin näistä itse korkeintaan 5 euroa 😂 Sanomattakin selvää, etten näitä omaan käyttööni aio jättää.
arvo: 48$

Dose of colors block party single eyeshadow nappi ei myöskään herättänyt suuremmin kiinnostustani. Vaikka brändi on itselle mielekäs ja heidän tuotteet laadukkaita, niin ensinnäkin käytän todella harvoin tällaisia yksittäisiä luomivärinappeja. Niissä on sitten oltava jotain todella erikoista ja uniikkia, että lähden niitä kaapista erikseen kaivamaan. Toiseksi sävy ei ole yhtään mun juttu. Nappi näyttää pakkauksessa kauniin savunharmaalta shimmeriltä, mutta iholla se ei imartele vaan muistuttaa enemmän jäteveden ruskeanharmaata, jota ei kyllä ainakaan itsellä tulisi käytettyä.
arvo: 20$
Too Faced hangover primer oli oma lempparini tästä boksista. Tätä primeria olen joskus testannut ja todennut sen erittäin hyväksi kosteuttavaksi primeriksi, joka antaa kivan liukkaan ja tasaisen pinnan meikkivoiteen levitykseen. Tämä on vähän kasvovoiteen tapainen nopeasti imeytyvä ja kosteuttava, mutta täysin silikoniton primer, joka omalla iholla ainakin toimii kuin unelma. Odotan innolla tämän uudelleen korkkaamista, koska edellisestä testikerrasta taitaa olla jo yli vuosi aikaa.
arvo: 35$
Boksista löytyi myös aivan ihanan punainen vedenkestävä huulipuna. Bite Beauty Outburst longwear lip stain on kosteuttava, pitkäkestoinen ja kevyt puna, jonka luvataan pysyvän. Sehän nähdään, toivottavasti olisi maskin kestävä. Sävy ainakin omaan mieleeni.
arvo: 27$
Kypris on ihanan yleellinen brändi, jonka seerumin olenkin joskus Boxycharmista saanut. Kypris Illuminating eye serum & primer + shimmer palette set sisältää siis kaksi tuotetta, joista toinen on silmänympärys seerumi/ primer ja toinen on shimmereitä sävyjä sisältävä paletti. Tuo seerumi saa ihon hehkumaan ja huijaa ihon tummuutta pois, jolloin tummat silmänaluset saa valoa ja säihkettä. En ole varma onko mulla tällaiselle tuotteelle välttämättä käyttöä, koska käytän erikseen sy-voiteita ja en luultavasti koskaan muistaisi tällaista erillistä primeria käyttää.

Toinen tuote taas on pelkkiä shimmereitä sävyjä sisältävä paletti. Paletin sävyt itsessään hyvin kauniit hohdesävyjä iholla, mutta varsinkin nuo vaaleimmat värit ovat sävypigmentiltä niin heikkoja että ne lähinnä näyttävät kirkkailta shimmereiltä. Toisaalta en usko, että minulla on tällaiselle 5 sävyn pelkälle shimmer paletille mitään käyttöä, kun upeita shimmer luomivärejä löytyy ihan paleteistakin. Näitä sävyjä voi toki käyttää myös highlighterina. Koko pakkaus on tehty erikseen vain Boxycharm tilaajia varten, joten sitä ei löydy myynnistä.
arvo: 145$

Boksissa olisi pitänyt vielä olla erikseen hiuslakka, mutta se poistettiin boksista Planet Expressin varastolla, koska kuulemma painepakkauksia ei voi USAn ulkopuolelle kuljettaa. Bullshittiä sanon minä, koska olen tässä kahden vuoden aikana postittanut lähes 100 tilausta Jenkeistä ja kertaakaan ei ole vielä jäänyt Planet E:llä painepakkauset tai lakat väliin. Nyt kävi näin ekan kerran, joten en tiedä millä tavalla pistokokein tätä valvotaan, kun tällä kertaa jäin väliin. Noh lakka poistettiin ja paketti lähetettiin ilman sitä. Harmi, mutta ei voi mitään. Tämä riski näissä Jenkkitilauksissa aina on.

Joka tapauksessa ilman lakkaa oman boksini saalis jäi tällä kertaa melko heikoksi, sillä omaan käyttöön jää vain TF primer sekä huulipuna, joiden yhteisarvo on sen 60$. Harvoin näin on Boxycharmin kohdalla käynyt, mutta aina ei kolahda. Maaliskuu ei ollut mun kuukausi...

12 kommenttia on "Boxycharm premium maaliskuu 2021"
 1. Joo siis tämä oli niin surkea boksi, etten kestä! Katsoitko arvosteluita muilta, nimittäin suurin osa oli samaa mieltä ja kokonais tähtimäärä oli huonoin omassa historiassa minkä olen näistä nähnyt.
  Nuo siveltimet on kertakaikkisesti hirveät. En tiedä katsoitko omaa unboksausvideota mutta menin sanattomaksi kun vedin ne paketista. :D Ne koliseekin kun puuvärikynät. Ainut kiva tuote oli tuo sama hangover primer. Kyproksen settikin ihan turhake. Kertakaikkisen surkea boksi tällä kertaa. Toivon todella, että huhtikuu korjaa tämän hieman rikki menneen uskon tähän.:D Ainakin sai valita useamman tuotteen, mitä en oo aiemmin saanut tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Huonoin boksini Boxycharmilta ehkä kautta aikain. En tiedä mitä siellä on tapahtunut :D Nuo siveltimet oli ihan vitsi...

   Poista
 2. Mä luulin että nämä Premiumit olisi huikeita!! Apua! Ensinnäkin nuo siveltimet, hirveen näköisiö ja minkä mallisia, en näe että itse osaisin noilla tehdä. Yksittäinen luomiväri ei kiinnosta, tuo hohtopaletti näyttää vähän halvalta...ainuat joista tykkäisin olisi TF ja huulipuna. Primer pitäisi testata onko mun juttu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah tämä oli katastrofaalinen boksi kyllä ja sai mutkin ihan ymmälleen. tästäkö mä todella maksan :O

   Poista
 3. Olipas tosiaan laimea boksi. Primer olisi näistä ollut itselleni mieluisin, mutta muu sisältö olisi tuottanut pettymyksen. Aikaisempiin Premium-bokseihin verrattuna outo ja halvan oloinen boksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Premiumeihin ei vielä tähän asti ole tarvinnut pettyä mutta kerta se on näköjään ensimmäinen...

   Poista
 4. Laimea maku jäi. Kypris mielenkiintoinen, mut siinäpä se. :( Yleensä näissä on ollut tosi kiva sisältö, mitä olen seurannut ja tän piti olla vielä premium.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei ollut kyllä premiumista tietoakaan :D En edes tiedä mitä tästä sanoisin!

   Poista
 5. Ei ikinä kyllä uskoisi, että tää oli Premium boksi, vaikka toisaalta taso Base Boxeissakin oli mun mielestä maaliskuussa huonompi kuin yleensä. Mä oikeesti hymähdin noille siveltimille :D Voi apua.. Tulee muuten ihan mieleen se neljän vai viiden värikkään siveltimen setti, mikä tuli Boxysta joskus viime vuoden puolella. Ihan lapsille tehty setti sekin oli! TF:n primer olisi ollut boksin kiinnostavin tuote mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne siveltimet ei kelpaa kyllä edes lasten leikkeihin :D
   Primeri omakin suosikkini!

   Poista
 6. Oho, katsoin heti kuvasta, että onpas kyllä aikamoiset siveltimet paiskattu. Varmaan rumimmat, jotka olen koskaan nähnyt. Näyttävät todella halvoilta ja ihan omituisen mallisetkin. Joskus ihmettelen noita boksin tuotteiden hintoja. Saahan brändit keksiä tuotteidensa hinnoiksi mitä huvittaa, mutta ei ne kyllä läheskään aina ole sen arvoisia kuluttajankaan näkökulmasta. Noita Dose of Coloursin sinkkujakin olen nähnyt ikialennuksissa, kun eivät tunnu kenellekään menevän kaupaksi.
  Huulipuna ja primeri vaikuttavat kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha hymähdin sun kommentille, enpä ole itsekään näin rumia siveltimiä koskaan nähnyt :D Ja hinnoista puheen ollen kyllä itsekin mietin joskus mistä ne keksitään. Esim tuo tämän boksin Kypriksen tuotteet. Miten voi yksi 5 sävyn paletti maksaa noin paljon???

   Poista