perjantai 9. huhtikuuta 2021

Glossybox huhtikuu 2021

 * boksi saatu, sisältää mainoslinkkejä

Glossybox huhtikuu 2021



Kevät tulee vauhdilla! Jo on aikakin, hartaasti on nimittäin odoteltu. Ja kuun vaihtumisen myötä niin saapui myös huhtikuun Glossybox, joka oli oodi keväälle. Boksin teemana nimittäin oli Woke up in spring eli nyyyyyt viimeistään aurinkolasit kaapista esiin ja kauneustuotteilla iho hehkumaan. Boksi olikin hyvin ihonhoitopainotteinen, sillä viidestä tuotteesta vain yksi oli meikkituote. Nyt oli boksissa myös mukana kiinnostavia uusia brändejä!

Postauksen lopusta löytyy alekoodi, joten käyhän kurkkimassa ja pistä tilaukseen, jos innostuit.




Dwtn Paris Micellar gel

Tässä itselle uusi ja tuntematon ranskalainen kosmetiikkasarja, jolta saimme testiin ilmeisesti ihan täysikokoisen miselligeelin. Tämä on hellävarainen kasvojenpuhdistustuote. Olen kiinnittänyt huomiota, että nyt on ilmeisesti ihan oikea trendi tällaiset miselligeelit nykyään, jotka ei ole yhtä peseviä kuin geelimäiset putsarit. Mulla on ollut testissä pariltakin eri brändiltä miselligeeli ja olen kovasti tykännyt ja kuivalle iholleni hellävaraisempia kuin normaalit geeliputsarit.




O'Keeffe's Healthy feet

Pitkään olen halunnut testailla O'Keeffe'sin tuotteita, joita monet ovat kehuneet ja tämä onkin ensi kosketus kyseiseen brändiin. Super kosteuttava jalkavoide hoitaa kuivia ja halkeilleita jalkapohjia, joten tämä kyllä sopii. Tänä talvena mulla on ollut aivan erityisen kuivat jalat koko ajan, joten tehohoito on nyt kyllä tarpeen ennen kesän sandaalikelejä. 




Vitamasques Niacinamide blueberry sheet mask

Uusia sheet maskeja on ihana saada kauneusbokseista ja tässä onkin varsinainen tehopakkaus. Naamiossa on pakattuna mustikkauutetta, niacinamidea, AHA, BHA ja PHA happoja. Naamio puhdistaa ja pienentää ihohuokosia samalla parantaen ihon epätasaisuuksia. Kuulostaa melkoidelta tehopommilta. Testaan erittäin mielelläni.




Glow on 5th Rose gua sha beauty tool

Luulin tämän tuotteen olevan perinteinen kivinen gua sha hierontatyökalu, kuten asiaan kuuluu. Sitten avasin paketin ja näin tuotteet. Totesin heti, että missään muodossa tämä ei kyllä ole kiveä. Ohut läpyskä tuntui ja näytti aivan halvalle muoville ja olikin ihan valtava pettymys kertakaikkiaan. Sitten piti mennä ihan brändin sivuilta googlaamaan ja kyllä, hartsista eli muovista tämä on valmistettu. Ei tule kyllä itsellä käyttöön tällainen, koska ne kiviset tuntuu iholla paremmalta ja myöskin viileältä.




Elikya beauty Highlighter Rose

Boksin ainoa meikkituote oli nestemäinen highlighter, johon on lisätty eteerisiä öljyjä hibiskuksesta. Koostumuksen pitäisi olla kevyt ja antavan upeaa hehkua kasvoille joko meikin päälle levitettynä tai päivävoiteen/meikkivoiteen joukkoon sekoitettuna. Avasin pulloa vain tuoksutellakseni onko siinä jotain herkullista eteeristä öljyä tuoksuna, mutta petyin pahasti. Tuotteen haju oli vallan kummallinen, ei lainkaan miellyttävä ja hyvin tunkkainen. En muutenkaan itse välitä nestemäisistä highlightereista, joten tämä on gua shan lisäksi itselle täysin turha tuote.




Huhtikuun boksi ei tällä kertaa yltänyt lempparikseni, mutta kolme tuotetta viidestä oli oikein kivoja. Jalkavoide pääsee heti käyttöön samoin naamio. Miselligeeliä säästelen vielä vanhojen tieltä, mutta pian korkkaan senkin. Sisältö on tasaisen hyvää Glossyboxia, mutta isoin pettymys tässä boksissa oli ehdottomasti tuo muovinen gua sha, joka tuntui käsissä rimpulalta kiinakaupan lelulta. Ei sillä, kyllä sillä varmasti homman saa ihan hoidettua, mutta varmasti löytyisi laadukkaampiakin tuotteita.

Alekoodi ANSKU30 on edelleen voimassa ja sillä saat uudesta tilauksesta -30% alennuksen. Siis jos tilaus kiinnostaa niin klikkaa Glossyboxin* sivuilla, pistä boksi tilaukseen ja muista hyödyntää alekoodi 😉

Olisiko boksi miellyttänyt?
2 kommenttia on "Glossybox huhtikuu 2021"
  1. Huh mahtuukohan tänne kommenttiboksiin liisan viestien jälkeen :D Jalkavoiteille on kyllä aina käyttöä, muistaispa niitä myös käyttää!

    VastaaPoista
  2. Ollakseen näin ihonhoitopainotteinen tää boksi oli yllättävän kiva! Toi jalkavoide herätti heti kiinnostuksen, kun mulla ei tällä hetkellä ole yhtään erillistä jalkavoidetta ja käytän jaloille TBS:n paksua vartalovoita :D Se toimii siinä ihan hyvin, mutta ton O'Keeffe'sin jalkavoide täytyy pitää mielessä, jos se tulisi jostain vastaan. Noita brändin tuotteita on kehuttu tosi paljon, mutta mäkään en oo niitä aiemmin testannut!

    VastaaPoista