torstai 22. huhtikuuta 2021

Isadoran ripsivärien vertailua

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejäTänään otetaan tehotarkasteluun kuusi erilaista Isadoran ripsiväriä. Isadora on monelle suomalaiselle yksi luotto merkeistä vähän niin kuin Lumenekin. Isadoran meikkejä saa helposti ihan marketeista ja ne on hinta-laatusuhteeltaan oikein hyviä. Vuosia mun suosikkini on ollut Isadoran Build up mascara extra volume waterproof versio, mutta kyllästyin siihen jossain vaiheessa, kun se oli niin hankala poistaa.

Tässä kuitenkin teille kuusi Isadoran mascaraa vertailussa. Yksi oli aivan ylitse muiden ja mun oma suosikkini. Pari muutakin oikein hyvää vaihtoehtoa löytyi. Jätä kommentteihin, mikä vakuutti sut eniten tai onko Isadoralla joku muu tosi hyvä ripsiväri, joka ei tässä vertailussa ollut mukana.

Ripsivärivertailuissa kannattaa muuten aina ottaa huomioon, että ripsivärit kuten monet muutkin meikit toimii eri ihmisillä aivan eri tavalla. Mulla on melko liukkaat ripset ja vaikka ne pitkät ja suht tuuheat onkin, niin ne on myös raskaat eikä taivutukset pysy helposti. Koska ripset on liukkaat, myös massan täytyy olla riittävän kostea, jotta se tarttuu ripsiin.

Isadora nature enhanced length mascara

Tämän ripsivärin ainesosista 95% on luonnollisia. Kapea kumiharja lupaa erotella ripset ja antaa niihin maksimaalista pituutta. Luonnollinen vahakoostumus antaa ripsille intensiivisen värin.

Omasta mielestäni tämä oli suhteellisen hyvä. Harja nappaa hyvin kaikki ripset ja antaa selvästi pituutta, joka ei jää huomaamatta. Erottelevuus on kohtalainen, mutta kuten kuvista näkee, massa on silti klimpannut ripsiä yhteen. Lopputulos on silti näyttävä ja tämä sopii parhaiten jo valmiiksi tuuheisiin ripsiin, joissa on jo jonkin verran pituutta. Olisin kaivannut kuitenkin enemmän erottelevuutta, kuten sitä erityisesti tässä korostettiin. Positiivista oli kuitenkin se, että massa kuivuessaan jätti ripset silti joustaviksi. Pysyi karisematta koko päivän.

arvosana: 3½ /5

Myynnissä Sokos, Lyko* ja Eleven*

Isadora High impact volume mascara

Tämä oli pitkään oma suosikkini. Vegaaninen ripsiväri antaa tuuheutta ja voidemainen koostumus on suttaantumaton sekä vettähylkivä. Tätä on helppo kerrostella ja ripsiväri on myös maskin kestävä. Voidemainen massa nappaa ripsiin tosi hyvin ja antaa näyttävyyttä katseeseen, vaikka se ei taivutuksia täysin pidäkään. Ripset pysyy siistinä kuitenkin koko päivän myös urheillessa, eikä ripsiväri lupaustensa mukaisesti karise poskille. Koostumus tekee ripsistä elastiset, joten ne ei kuivu korpuiksi. Kuituharja on sopivan kokoinen ja massaa on helppo levittää myös pieniin ripsiin. Hiukan ilmettä kuitenkin latistaa se, ettei taivutukset pysy täydellisesti vaan painuvat levityksen jälkeen hiukan alaspäin.

arvosana: 3 /5

Myynnissä Sokos, Lyko*, Eleven*, Cocopanda*, Kicks*


Isadora hypo allergenic mascara

Tämä ripsiväri on kehitetty herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Siksi ripsiväri ei sisällä mitään ylimääräistä, mikä voisi ärsyttää silmiä tai saada aikaan allergisen reaktion. Massan luvataan olevan vettähylkivä, kyynelten kestävä ja tahraamaton. Harja on ohut ja massa todella todella kuivaa. Siitä ei tahdo kunnolla irrota ripsiin mitään. Jouduin kerrostelemaan massaa monta kertaa ennen kuin sain edes kuvissa näkyvän lopputuloksen. Lopputulos on jotenkin kevyt vaikka se näyttääkin kuvissa ihan ok. Ripset näyttivät kuitenkin luonnossa tosi ohuilta ja niihin oli mahdotonta saada volyymia edes useasti kerrostelemalla. 

Arvosana: 2 /5

Myynnissä Sokos, Lyko*, Kicks*, Cocopanda*, Eleven*

Isadora Build up extra volume mascara

Tämä ripsiväri oli kaikista testiripsiväristä kaikkein heikoin. Super XL kokoinen harja on kömpelö ja suttaa luomea. Sillä on myös vaikea työstää pieniä alaripsiä. Ripsivärin luvataan antavan tuuheutta, mitä se kyllä tekeekin, mutta taivutukset laskevat kuin lehmän häntä eikä ripset näytä oikein yhtikäs miltään. Pituutta tämä ei ripsiin anna. Volyymikin on keskinkertainen, sillä olen nähnyt parempiakin lopputuloksia. Tämän perusteella en pistä tätä jatkoon.

Se sininen Build up mascara, joka on vedenkestävä, on sen sijaan ollut aika hyvä. Se vain on todella todella hankala poistaa, minkä takia lopulta sen käytön lopetinkin.

Arvosana: 1 / 5

Myynnissä Cocopanda*, Sokos, Eleven*


Isadora all day long lash

Tämä ripsiväri lupaa pidentää ja erotella ripsiä kauniisti. Koostumus on pitkäkestoinen ja se on helppo poistaa pelkällä lämpimällä vedellä. Massa myös nappaa ripsiin tosi hyvin ja antaa selvästi lisää pituutta. Taivutuksia tämä ei täysin pidä, mutta lopputulos on silti siisti ja huoliteltu. Kerrostelemalla ripsiin saa todennäköisesti myös vähän enemmän tuuheutta. Tästä tykkäsin kyllä paljon. Kumiharja on kapea, mutta keskeltä vähän pulleampi ja sillä saakin hyvin näyttävyyttä juuri silmän keskiripsiin.

Arvosana: 4 /5

Myynnissä Sokos, Eleven*, Bangerhead*

Isadora active all day wear mascara

Testivoittaja on ehdottomasti tämä ripsiväri, eikä siitä jää kahta sanaakaan. Katsokaa tuota upeaa viuhkamaista ripsiriviä. Tällä ripsivärillä saa kunnon baby doll ripset ja lopputulos näyttää enemmän tekoripsiltä kuin oikeilta ripsiltä. Olin oikeasti aivan mykistynyt, kun tätä testasin. Voiko parinkympin ripsivärillä oikeasti saada näin huikean lopputuloksen! Pitkäkestoinen koostumus pysyy mukana päivän aktiviteeteissa ja se on hikoilun sekä vedenkestävä. Ripsiväri myös pitää taivutukset aivan täydellisesti ja erottelee ripset upeasti. Tästä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Päinvastoin, tästä tuli uusi suosikkini.

Arvosana: 5 /5

Myynnissä: Sokos, Lyko*, Kicks*, Cocopanda*
4 kommenttia on "Isadoran ripsivärien vertailua"
 1. Kiva kooste ripsareista ja vitsi mikä ero noissa muissa on tähän vikaan nähden! Mä en oo tainnut aikoihin käyttää Isadoran ripsaria, vaikka niiden meikeistä muuten tykkäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta. Eihän sitä eroa tajua kun yhtenä päivänä pistää toista, ja toisena toista. Mutta näin kun jälkikäteen skrollaa kuvia niin huomaa kyllä todella eron näiden välillä!

   Poista
 2. Oon kyllä sun kanssa niin samaa mieltä siitä, mitkä noista oli parhaita. Katsoin eka kuvat ja sitten sun pisteytykset, niin eniten oli saanut ne, joita katsoin, et näyttääpä hyvältä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauska, että sunkin mielestä samat toimii. Mutta kuvat sen kertoo ;)

   Poista