keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

Ihana tapa muistaa äitiä + ohittamaton Glossybox tarjous

 * Sisältää mainoslinkkejäTajusin tänään kalenteria selatessa, että äitienpäivähän on jo kahden viikon päästä! Kevät on oikeasti jo pitkällä ja kesä kolkuttelee ovella. Äitienpäivänä on tietysti perinteen mukaan ihana muistaa äitiä pienellä lahjalla. Eikös ne äidit sen ansaitse?😉 

Yleensä hyviä ideoita on elämykset, ravintolassa käynti tai vaikka hierontalahjakortti. Korona tietysti asettaa myös nyt rajoitteita, mitä kaikkea voi tehdä tai minne äitiä voisi tärkeänä päivänä viedä. 

Itse olen usein suosinut hemmottelevia hoitoja tai ihanan yleellistä kosmetiikkaa. Sitähän jokainen nainen rakastaa ja tulee varmasti käyttöön. Aika usein myös jouluksi tai merkkipäiväksi olen saattanut kääräistä pakettiin kauneusboksin tai antaa lahjaksi ihan kauneusboksi tilauksen. Se on helppo, mutta ilahduttaa saajaansa vielä pitkään lahjan saamisen jälkeenkin.

Ajattelin vinkata teille kivasta lahjaideasta, koska Glossyboxilla on nyt aivan huikea ohittamaton diiliä. Glossyboxin kauneusboksi on ollut viime kuukausina tosi huikea ja mikäs sen ihanempaa kuin kotiin kannettu yllätysboksi täynnä kosmetiikkaa. Glossybox on houkutteleva, koska se sisältää kansainvälisiä brändejä, mutta on myös selvästi markkinoiden edullisin boksi. Ja nyt tilauksen yhteyteen saa myös alla näkyvän upean Iconic Londonin 20 sävyä sisältävän luomiväripaletin (arvo yli 50€). Tarjous koskee kaikkia uusia 6 - 12 kuukauden tilauksia ja paletin saa tilaukseen lahjaksi niin kauan kuin varastoa riittää. Kannattaa siis olla nopea ja naputella tilaus itselle tai äidille lahjaksi jo tänään.

Tilaamaan pääset tästä* ja syötä kassalla koodi ICONIC niin saat myös luomiväripaletin lahjaksi. Multa itseltä tuo paletti löytyy ja se on aivan ihana. Sävyt on pigmenttisiä ja tosi kauniit. Koko paletti on todella yleellinen ja etenkin sen shimmeri sävyt on niin kauniita iholla. Todellakin suosittelen jo ihan tämän paletin takia.

Muista myös, että alekoodi ANSKU30 on voimassa uusiin tilauksiin ja saat sillä -30% ensimmäisen boksin hinnasta pois. Nämä koodit ei kuitenkaan käy samaan aikaan, joten jos haluat paletin, muista käyttää sille tarkoitettua koodia!

Millä tavalla sä muistat äitiä?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti