tiistai 23. heinäkuuta 2019

Ihana sinä kauneusboksi heinäkuu


Jippii! Tänään sain vihdoin käsiini suomalaisen toukokuussa markkinoille tulleen Ihana sinä kauneusboksin heinäkuun laatikon. Sain toukokuussa testiin yrityksen ensimmäisen boksin ja sen sisältö oli häikäisevän upea. Suomessa on ollut varsin monopoliset markkinat kauneusboksien saralla, joten on virkistävää ja mahtavaa saada tällekin saralle hiukan kilpailua. Minä itse rakastuin Ihana sinä boksiin niin kovasti, että halusin tilata testiin vielä ainakin yhden boksin, jotta näen tarkemmin minkälaista sisältöä tulevissa bokseissa oikein on. Boksin teemana oli heinäkuussa ekologisuus ja se olikin kantava teema kaikissa tuotteissa.


Boksin sisältö oli taaskin aika timanttinen. Sisältä paljastui useampi tuote ja mukaan mahtui kiinnostavia täsmätuotteita ja mielenkiintoisia uusia brändejä. Tuotteet sopivat erityisen hyvin kesään ja teema kulkee hienosti mukana koko boksin sisällössä. Tuotteista 7 oli täysikokoisia, yksi matkakokoinen ja mukaan oli vielä pakattu 4 reilunkokoista näytettä. Ei yhtään hullumpi sisältö siis. Sain oman boksini -20% alennuksella, mutta normaalisti boksi maksaa 19,90€/kk yksittäin tilattuna.


Ilahduttavin yllätys boksissa oli nämä värikkäät ja kesäisen raikkaan Kocostar slice mask sheet naamiot eli täsmä naamiot. Nämä naamiot eivät ole perinteisiä kasvonaamioita, joissa märkä koko kasvot peittävä naamio asetellaan kasvoille, vaan nämä viipalenaamiot ovat pieniä pyöreitä naamiopaloja, joilla saa hoidon kohdistettua juuri sinne minne sen haluaa. Näitä naamiopaloja voi käyttää kasvojen lisäksi myös vartalolla kuten käsiin tai jalkoihin. Aivan huippu ihana idea ja siis nämä on aivan yli söpöjä, sillä viipaleet on tehty hedelmäpaloiksi. Mikä olisikaan hausksempi tapa käyttää naamiota kuin liimata vesimelonin näköisiä naamioita ympäri kasvoja ja vartaloa. Yksi pakkaus sisältää 12 kappaletta kertakäyttöisiä naamioita, jotka tulee käyttää heti pakkauksen avaamisen jälkeen. Yhden naamion hinta 4,9€ eli yhteisarvo näillä noin 15€.



Boksista löytyi myös täysikokoinen shampoo ja hoitoaine Organic kitchen brändiltä. Merkki on mulle uusi, mutta nämä tulee tarpeeseen. Uusia hiustuotteita on kiva testailla ja tämä ecocert merkinnänkin saanut tuote vaikuttaa valtavan hyvältä jo ihan inci listan perusteella, sillä 97% ainesosista on luonnollisia. Tuotteissa on kiva raikas tuoksu, jossa on minusta myös häivähdys mantelia. Erityinen plussa vielä tuotteiden pumppupulloista, sillä nykyään tykkään lähes yksinomaan pumppupulloista suihkutiloissa niiden kätevän annostelun ja helpon käytön takia. Nämä lähtee pian testiin! Kumpikin pullo on 4,95€ arvoinen.



Mikäpä olisi kesä ilman glitteriä? Festarit ja muut hulluttelut kaipaavat vähän kimallusta kasvoihin, joten glittereitä on syystä tänä kesänä nähty muissakin kauneusbokseissa. Vaikka en arkimeikissä normaalisti ihan näin glitteriövereitä käytäkään, on hyvä jemmassa olla aina purkki glitteriä jos sellaista sattuu tarvitsemaan. Boksista löytyi kaksi glittershop.fi tuotetta joista toinen oli hopeinen hienojakoinen glitteri ja toinen glittereiden kiinnittämiseen tarkoitettu geeli, joka kuivuu nopeasti ja toimii käytettäväksi myös liikkuvalla luomella. Eco glitter on biohajoavaa, myrkytöntä ja vegaanista, joten tämän käytöstä ei tarvitse tuntea huonoa omatuntoa. Tosi kiva tuotteet ja jää jemmaan odottelemaan sopivaa käyttötarkoitusta. Glitteripurkin hinta 4,90€ ja 5,50€.



Voi että, tämä pieni lasipurkki puisella korkilla on niin äärettömän söpö ja mulle tulee tästä mieleen ihan sellaiset pienet sisustuspullot, jotka on täytetty hiekalla (tiedättekö?). Hauska yksityiskohta nimenomaisesti tuo puukorkki, tykkään! Kyseessä on The ohm collection jauhemainen deodorantti. Merkki on jälleen kerran mulle aivan uusi, mutta tämä alumiiniton ja 100% luonnollinen deodorantti kuulostaa lupaavalta, varsinkin kun tuotekortissa lukee että tämän pitäisi ihan oikeasti toimi ja olla vieläpä hyvin riittoisa. Mulla on muutama jauhedeodorantti kokoeilu takanapäin ja ne kokemukset eivät ole ainakaan kehuja ansainneet. Toivottavasti tämä todella lunastaa lupaukset. Tuoksu on voimakas, mutta ei häiritsevä. Minulla tulee siitä mieleen hieman puinen ja sitruksinen vivahde. Matkakokoisen purkin arvo on noin 1€.



Paketissa oli lisäksi neljä Dermosil Facial mask hyal x 4 kasvonaamiota. Näitä näytteitä en laske kauneusboksin arvoon, sillä näytteet ovat nimensämukaisesti jotain extraa. Tuote kuulostaa kuitenkin kiinnostavalta, sillä naamio sisältää neljää erikokoista hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ihoa sekä näiden lisäksi E-vitamiinia joka tarjoaa iholle antioksidantteja. Kiva, että näytepussukoita tuli neljä kappaletta, jolloin tuotteesta on myös helpompi oikeasti tehdä arvio.


Kaiken kaikkiaan boksi oli taas oikein loistava! Kaikki tuotteet oli kiinnostavia ja jäävät omaan käyttöön. Parasta näissä kauneusbokseissa on se, jos sattuu löytämään aivan uuden brändin tai suosikkituotteen ja tässä boksissa on potentiaalia uusien lemppareiden löytämiselle. Boksi oli noin 36€ arvoinen, joka ei ole kovin korkea ostohintaan nähden, mutta tuotteet ovat sen verran kiinnostavia ettei tämä ainakaan tässä vaiheessa haittaa. Jos boksin tuotteista ei olisi omaan käyttöön jäänyt kuin muutama tuote, niin silloin tuotteiden arvo olisi enemmän häirinnyt. Nyt kuitenkin ilakoin mielenkiinoitista uusista tuttavuuksista.

Oletko sinä jo tutustunut Ihana sinä kauneusboksiin?
4 kommenttia on "Ihana sinä kauneusboksi heinäkuu"
  1. Boksi ei ole itselleni tuttu, mutta vitsit nuo slice mask sheet -kasvonaamiot on ihania! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon! <3 Odotan aivan innolla näiden testaamista sillä nää on vielä niin hauskan värikkäätkin!

      Poista
  2. Tää sisältö oli kyllä ihan superkiva<3 Ja saitpa sä nätissä sävyssä ton glitterin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Vakavasti harkitsen myös jatkoa tämän boksin parissa <3 Joo huomasinkin, että vaikka muuten variaatiota boksien välillä ei ole niin glittereitä oli jaossa eri värejä.

      Poista