tiistai 25. kesäkuuta 2019

Testissä Maybeautyn ihmenaamio

* SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ
Sain blogin kautta Maybeautylta testiin mahtavan The Incredible Face mask setin, joka sisältää viisi kasvonaamiota sekä naamioiden levittämiseen tarkoitetun siveltimen. Olen testannut aikaisemmin Maybeautyn The Incredible Face Geliä, jonka tehokkaaseen ihoa kuorivaan koostumukseen rakastuin välittömästi. Minulla jäi tästä kokeilusta merkkiin positiivinen mielikuva ja niinpä olinkin enemmän kuin innoissani saadessani testiin tämän kasvonaamiosetin!

Kosmetiikkamarkkinoilla on tarjolla jos jonkinmoista tuotetta ja kasvonaamioitakin on hyllyt pullollaan. Kuluttajan voi olla joskus haastava tehdä omalle iholle sopivia tuotevalintoja ja valikoiman värikkyydestä saattaa tullakin enemmän päänvaivaa kuin hyötyä. Tätä Maybeautyn ihmenaamiota olen testannut nyt kahtena iltana ja olen myyty! Tehokkaasta naamiosta olen valmis maksamaan vähän enemmänkin kuin kipurajana olevan 5 euroa, mutta tämä naamio ei ole edes mikään älyttömän hintainen.

Tuotteet saatu pr-näytteenä.

The Incredible face mask poistaa iholta mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa sekä ylimääräistä öljyisyyttä ja talia. Näiden lisäksi se myös ennalta ehkäisee aknen syntymistä. Tämä kaikki luvataan jo ensimmäisellä hoitokerralla. Toistuvalla käytöllä ihon pitäisi muutua selkeästi puhtaammaksi ja sileämmäksi. Maybeautyn tuotteissa on myös sellainen mielenkiintoisuus, että kaikille tuotteille luvataan 100% rahat takaisin -takuu, mikä tarkoittaa sitä että jos et ole tyytyväinen tuotteen tuloksiin, saat täysimääräisesti rahasi takaisin. Minussa ainakin tällaiset lupaukset herättävät välittömästi enemmän uskottavuutta, sillä rahat takaisin -takuuta ei varmasti kevyin perustein luvata. Kaikille tuotteille luvataan myös ilmainen toimitus.Kasvonaamio on todella pikimustaa juoksevaa, mutta tahmaista ainetta. Pääraaka-aineena on syvänmeren muta. Paketin mukana tulee sivellin, jolla tuotetta on helppo levittää kasvoille. Yksi naamiopussukka sisältää 10ml itse naamiota ja se on oikein sopiva määrä koko kasvoille. Tuote kannattaa levittää ripeästi, sillä se kuivahtaa melko nopeasti. Koska naamio on hurjan väristä kannattaa suojata vaatteet tai laittaa päälle jotain muuta kuin valkoinen paita. Jonkin verran sotkevaa siis tuo naamio on, mutta huolellisella käytöllä mitään vahinkoa ei saa aikaan ja pesemällä aine lähtee oikein hyvin pinnoilta pois. Levityksen jälkeen naamion annetaan kuivahtaa kasvoilla 30-45 minuuttia ja se onkin hyvää aikaa rentoutumiselle. Lopuksi kuivahtanut naamio revitään varovasti kasvoilta ja naamion jämät huuhdellaan vedellä.


Pakko sanoa, että minulla ei ollut tämän tuotteen suhteen ennakko-odotuksia. Ajattelin tietysti, että koska tuotteesta luvataan rahat takaisin, siinä on oltava jotain erityistä, mutta en osannut yhtään kuvitella mitä lopputuloksia tällä saisi aikaan. Tuotetta olen testannut nyt kaksi kertaa ja tulokset ovat vaikuttavia! Korostan, että mielipiteeni on täysin 100% omani ja voin täysin rehellisesti sanoa, että naamio oli huikea kokemus.

Olen jo monta kuukautta kärsinyt todella inhottavista näppylöistä poskilla. Tämä kasvojen rähädys tapahtui keväällä, kun käytin turhan voimakasta retinoli pohjaista tuotetta ja kasvoni ei ole toipunut vieläkään tuosta käsittelystä, vaikka aikaa on kulunut jo monta kuukautta. Olen testannut vaikka mitä aineita, mutta mikään ei tunnu tehoavan. Poskeni on yhtä perunapeltoa ja puskee finnejä oikein urakalla. Tämä on todella rasittavaa, koska ihoni ei edes teinivuosina ollut koskaan näin huonossa kunnossa. Yhden Incredible face mask käsittelyn jälkeen huomasin kuitenkin, että punoitus ihonalaisissa finneissä oli hävinnyt, mustapäitä irronnut nenän alueelta ja posken iho muutenkin tasaisempi ja pienet finnit oli seuraavana aamuna laskeneet selvästi. Nyt poskissa on jäljellä enää muutama isompi kohouma, jotka eivät yksinään enää näytä lainkaan niin pahoilta kuin rykelmä kymmeniä pieniä finnin alkuja. Minusta on jotenkin uskomatonta, että yksi naamio voisi saada tällaista aikaan, mutta pakko se kai on uskoa, kun omin silmin muutoksen näkee.


Käsittelyn jälkeen kasvoilla on hetken aikaan pientä punoitusta, mutta se hävisi itsellä noin puolessa tunnissa. Ja kuten huomaatte, poskilla näkyy enää vain muutama punainen finni. Enää ei koko poski ole yhtä isoa punaista läiskää. Olen jotenkin aivan haltioissani ja onnellinen tästä muutoksesta, koska tykkään kesällä olla toisinaan myös ilman meikkiä ja en ole pystynyt tähän asti niin olemaan, koska tuo hirveä punoittava rykelmä on jotenkin täytynyt piilottaa. Nyt kehtaan liikkua taas ulkonakin ilman valtavaa meikkivoidekerrosta ja sekös ilahduttaa! Naamion repiessä huomasin myös, että naamion pintaan oli tarttunut iholta epäpuhtauksia, jotka erottuivat selkeästi mustaa naamiota vasten. Mitään kuvitelmaa tämä ei siis todellakaan ollut vaan tulokset oli nähtävissä ihan paljaalla silmällä välittömästi yhden käsittelyn jälkeen. Hurjaa! Ja yllättävää oli myös se, että naamio oli näinkin tehokkaan lopputulokseen nähden hyvin käyttäjäystävällinen eikä ärsyttänyt ihoa lainkaan. Iho tuntui silkkisen pehmeältä eikä useankaan tunnin jälkeen ollut vielä rasvoittunut lainkaan.
Teille lukijoille minulla on tarjolla -30% alennus kaikista Maybeautyn tuotteista. Alennus aktivoituu kassalla  http://maybeauty.fi/glitteri30 linkin kautta tai koodilla glitteri30. Alennuskoodi on voimassa 23.7.2019 saakka ja sen voi käyttää ihan mihin tahansa tuotteeseen Maybeautyn valikoimasta. Nyt kannattaa hyödyntää tarjous ja testata tätä naamiota tai jotain muuta merkin tuotetta. Viiden maskin setti (sisältäen siveltimen) maksaa normaalisti 25€ ja alennuksen kanssa hintaa jää 17,50€.Oletko testannut Maybeautyn tuotteita?
10 kommenttia on "Testissä Maybeautyn ihmenaamio"
 1. En ole testannut, mutta kuulostaa kyllä todella hyvältä! :o Jotenkin kuvittelisi noin tehokkaan naamion myös ärsyttävän ihoa, mutta hyvä ettei näin ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aluksi luulin, että tämä olisi jytyä tavaraa ja ärsyttäisi ihoa. Yllätys olikin kiva kun näin ei käynyt :)

   Poista
 2. Olen testannut, ja tykkäsin myös, vaikken noin suuria muutoksia ihossani huomannutkaan :) Ihanaa, että sait ihosi parempaan kuntoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varmasti näillä tuotteilla on yksilöllisiä vaikutuksia, mutta mä olen niin super onnellinen että tämä toimi. Täytyy kokeilla jos säännöllisellä käytöllä saisin kaikki finnit pois kasvoilta!

   Poista
 3. Oon testannut ja tilannut noita sen jälkeenkin, sillä mikään muu naamio ei ole syväpuhdistanut niin hyvin kuin tämä. Kiitos siis koodista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, ole hyvä! :) Kiva että sullakin on toiminut naamio niin hyvin.

   Poista
 4. Ihanaa että sulla tää naamio toimi noin hyvin! Mä oon joskus myös testannut tätä, mutta vain nenän ja leuan mustapäille, kun mun iho on muuten sen verran kuiva, että tää olis kokonaan kasvoilla käytettynä ollut ehkä vähän turhan tujua tavaraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, jos vain uskallat niin kannattaa kokeilla ihan koko kasvoille. Yllätyin nimittäin ettei naamio ärsyttänyt ihoa lainkaan ja pois repimisen aiheuttamaa punoitusta lukuunottamatta ei ilmennyt mitään jälki "oireiluja". Tietysti itse tunnet ihosi parhaiten, joten jos tiedät ettei kannata koko kasvoille tätä laittaa niin sitten ei kannata testata :D

   Poista
 5. Nämä ovat niin hyviä maskeja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, aivan super hyviä! :) Pian on taas tulossa uutta kamppista, joten kannattaa pysyä kuulolla

   Poista