perjantai 8. marraskuuta 2019

I love me messuostokset ja fiilikset messuista



I love me messut oli ja meni jo hetkisen sitten. En halunnut heti kirjoittaa messuista, sillä olin reissusta niin väsähtänyt ja sekavin ajatuksin. Päätin antaa mieleni ensin toipua messuhulinoista ja palata tuohon päivään sitten uudestaan. Olin messuilla tosiaan ihan ensimmäistä kertaa, joten minulla ei ollut mitään vertailukohtia ja ennakko-odotuksia messuista. Tiesin ainoastaan sen, mitä olin muista blogeista lukenut. Nyt pääsinkin muodostamaan fiilikset messuista ihan itse ja voin kertoa että oli ehdottomasti käymisen arvoinen päivä! Olin messuilla perjantaina, mikä oli varmasti ihan hyvä näin ensikertalaiselle sillä vaikka iltapäivällä ruuhkaa olikin, niin ruuhka ei taatusti ollut sitä luokkaa mitä se oli lauantaina.






Olimme ystäväni kanssa paikalla jo heti yhdeltätoista perjantai aamuna ja lähdimme kiertämään messualuetta järjestelmällisesti käytävä kerrallaan. Vaikka ajatuksen tasolla olikin hyvä idea kiertää koko alue pala kerrallaan, niin silti onnistui ohittamaan monta sellaista pistettä joissa olisin halunnut käydä. Ehkä kävelin niiden ohi, mutta en sitten kuitenkaan muista edes nähneeni kyseisiä pisteitä. Miten tämä on edes mahdollista? En keksi muuta selitystä kuin sen, että pitkä päivä, hirveä hälinä ja ihmispaljous sekä ei täysin symmetriset messuosastokäytävät sotkivat ajatukseni pahasti. Muutaman pisteen missaaminen harmitti messujen jälkeen, mutta toisaalta eipä siinä nyt niin valtavaa menetystä kuitenkaan tapahtunut. Ensi vuonna sitten. Huomasin kuitenkin, että loppupäivästä järki alkoi kadota päästä ja väsymys iskeä, joten ajatus ei kulkenut sitten oikein millään. Siihen päälle vielä ihmisten tuuppiminen, jonottelu ja huono ilman niin aika puhki aloin illalla jo olla. Ensi vuonna voisikin hyvä olla suosiolla messuilla kaksi päivää.







Oli todella inspiroivaa nähdä monia messuostastoja, joissa oli todella panostettu asetteluun. Selkeä ja visuaalisesti houkutteleva ständi kutsuu suorastaan luokseen, joten oli oikein ilo vierailla sellaisilla pisteillä, joissa tämä asia oli huomioitu. Paljon löytyi myös itselle täysin vieraita brändejä joihin oli kiinnostava päästä tutustumaan. Ärsyttävintä messuilla oli kuitenkin pakkomyyntipuheet, joita oli pakko joillakin ständeillä jäädä kuuntelemaan kun ei itse yksinkertaisesti saa suunvuoroa kiittää kohteliaasti ja jatkaa matkaa. Minulla nousee aina karvat pystyyn sellaisesta pakko jutustelusta, sillä jos myyjä jo huomaa ettei minua kiinnosta, niin olisi kohteliasta lopettaa toisen ajan tuhlaaminen ja antaa vaikka vaan se esite käteen. Onneksi tällaisia ei kovin montaa messuilla eteeni osunut.

Messuilla olisi ollut myös hurjan monta kiinnostavaa puhujaa ja luentoa, joihin olisin halunnut osallistua, mutta nyt ne jäi ikävä kyllä välistä. Yksi päivä ei millään riittänyt kaikkeen ja tästä viisastuneena haluankin ensi vuonna osallistua messuille oikein ajan kanssa ja tutkia rauhassa ensin paikkoja ennen kuin teen hätäisiä ostoksia ensimmäisen puolen tunnin aikana. Kaiken kaikkiaan messuista jäi kuitenkin tosi hyvät fiilikset ja tapahtumana tämä oli aivan ihana!




Messuilta en tarkoituksellakaan ostostellut kovinkaan paljon, sillä kaapit on jo valmiiksi niin täynnä kosmetiikkaa ettei ole järkeä haalia sinne vielä lisää purkkeja vain koristamaan hyllyjä. Mutta tässä kuvassa näkyy kaikki muut ostokset paitsi syötävät herkut ja Yogi teet, jotka on jo olleet pitkään käytössä enkä siksi niitä kuviin enää ottanut. Muutamat ihanat sukat ostin itselle talvea varten ja muut tuotteet ovatkin sitten kosmetiikkaa.




Love beauty & planet sarjan tuotteet on niin ihania, että nappasin merkin shampoon ja hoitoaineen mukaan. Organic shopilta en olekaan hiustuotteita ennen testannut, joten vadelma hoitoaine antanee kuvaa myös tällä saralla.




Cattierin misellivesi on ollut normaalin silmämeikin puhdistuksessa aivan huippu tuote, joten ostin täysikokoisen pullon valmiiksi kun edellinen oli jo loppumassa. Tällä misellivedellä saa meikit tosi nopeasti ja hellävaraisesti putsattua. Tosin vedenkestävää silmämeikkiä se ei poista.
Beauty Gardenin tuotteita olen hamuillut jo pitkään ja nyt mukaan nappasin meikinpoistoaineen, jota on paljon kehuttu. Vielä en ole tätä korkannut, mutta pian otan testiin.
Kolmas pullo on vanilja-kaneli käsisaippua. Tuoksu on ihana ja sopiikiin käyttöön nyt ennen joulua. Pullokin oli hauska.




Ainoat tuotteet joita messuilta lähdin varsinaisesti ostamaan oli Luonkosin uutuus vartalokakku, bohon neutralisoija puikko sekä Bybin CBD boosteri. Luonkosin kakku onkin jo päässyt käyttöön ja se on aivan ihana! Kirjoittelen siitä teille blogiin vielä ihan oman postauksen myöhemmin. Bohon neutralisoijaa olen myös halunnut päästä testamaan, koska etenkin talvella silmänympärykset tahtoo tummua ja tätä tuotetta on kovasti kehuttu.
Bybin boosteri on tarkoitettu erityisesti epäpuhtaalle iholle ja sisältää hamppuöljyä. Bybin tuotteet on muutenkin nyt kaikkien huulilla, joten tämä oli myös yksi mun ostoslistalla olleista tuotteista. FLow piparminttu saippua tarttui ihan hetken mielijohteesta mukaan, mutta koska rakastan piparmintun tuoksua niin tämä oli pakko saada.

Sellaisia ostoksia ja fiiliksiä messuista. Oli ihana päivä ja tein mielestäni kivoja löytöjä, vaikka harmitti erityisesti että missasin sheet mask tarjoukset ja muutamia muita kivoja messutärppejä. Näissäkin tosin riittää testailtavaa taas pitkäksi aikaa.


Olitko sinä tänä vuonna I love me messuilla ja teitkö sieltä hyviä löytöjä?
4 kommenttia on "I love me messuostokset ja fiilikset messuista"
  1. Kivoja ostoksia oot tehnyt! Kakut on kyllä ihania, etenkin puhdistuskakku on kyllä noussut mun suosikiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu! Ihan päivittäisessä käytössä se puhdistuskakku ja ostin niitä jo joululahjaksikin :)

      Poista
  2. Messut menee kyllä aina ohi vähän puoliksi sumussa, ja jotain jää väkisin näkemättä joka kerta - vaikka viettäisi siellä täydet kolme päivää :D

    Hyviä löytöjä olet kyllä tehnyt! Ja jos missasit vaan pari juttua yhden päivän kierroksella, niin olet ollut oikeasti aika tehokas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ai apua, älä pelottele! Ensi vuonna sitten paremmalla keskittymisellä ja rauhallisemmin liikkeellä niin ei mene asiat ohi :D

      Poista