keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Sano hyvästi tummille silmänalusille

* merkityt tuotteet saatu



Kasvojen värivirheet ja punoitukset saa yleensä melko taitavasti loihdittua piiloon peittävällä meikkivoiteella. Monelle kuitenkin ongelmia tuottaa tummat silmänaluset, jotka latistavat yleisilmettä ja tekevät kasvoista väsyneet. Itselläni on vuosien ajan juuri talvisin näkynyt voimakasta tummuutta silmien alla, johtuen väsymyksestä jota pimeys ja siitä johtuva unirytmin totaalinen sekoaminen aiheuttaa. Olen luontaisestikin yöihminen, joten tulee helposti arkenakin valvottua aivan hävettävän myöhään. Aamulla kuitenkin on päästävä aikaisin ylös ja pitkittyessään univelka alkaa paistaa kilometrien päähän ei vain silmäpussien koosta vaan myös niiden tummuudesta. Tummuutta korostaa entisestään talvisin vaaleneva iho, kun taas kesällä rusketus ja aurinko muutenkin antaa paljon anteeksi eikä mustia silmänalusia pääse edes syntymään. Tänään jaankin teille kolme tehokasta tuotetta, joiden avulla olen päässyt eroon tummista silmänalusista lopullisesti.




* Janssen Cosmetics Dark circle eye cream ~ 35,20€

Janssen Cosmetics silmänympärysvoide on todellinen ihmevoide. Olen käyttänyt voidetta nyt yhtäjaksoisesti puolitoista kuukautta ja tummat silmänaluset on pysyneet poissa. Ajattelin, että viimeistään nyt marraskuussa tummuutta saattaisi tulla esiin, mutta ei. Entisen elämän sinertävät silmänaluset ovat pysyneet poissa.

Dark circle silmänympärysvoide on kehitetty juuri vaalentamaan tummia silmänalusia. Voide sisältää valoaheijastavia mineraalipigmenttejä, jotka kirkastavat ilmettä välittömästi. Lisäksi tehokkaat tripeptidit, mikroleväuute, pantenoli ja hyaluronihappo silottaa ja vaalentaa silmänympärysihoa pitkäaikaisesti. Voide imeytyy heti välittömästi ja kosteuttaa sekä stimuloi kollageeni synteesiä. Omat sy-alueen juonteet ovat niin syvät, ettei mitkään voiteet niitä pysty siloittamaan. Niin ei tämäkään niihin tepsinyt, mutta varmasti hienoihin juonteisiin tasoittavan vaikutuksen voi huomata. Voidetta voi käyttää aamuin ja illoin, mikä tekee tästä helppokäyttöisen tuotteen. Meikki levittyy loistavasti voiteen päälle, joten päiväkäytölle ei ole esteitä. Olen todella rakastunut tähän tuotteesen ja normaalia tuhdimpi koostumus riittää kosteuttamaan erityisen kuivan silmänympärysihon.






Boho peitevoide 

Tässä kerrassaan täydellinen tuote tummien silmänalusten peittämiseen. Bohon neutralisoijaa on kehuttu ja ylistetty muissakin blogeissa ja nyt liityn tähän joukkoon. Ostin oman Boho peitevoidepuikon I love me -messuilta ja puikko on ollut jo kovassa käytössä. Kermainen koostumus ja helppo häivyttely tekevät tästä täydellisen tuotteen kiire aamuihin. Puikko muistuttaa huulipunaa ja sitä voi sipaista silmien alle suoraan puikosta tai ottaa hiukan sormelle ja sivellä sen siitä silmän alle. Peitevoide levittyy niin vaivatta, ettei tämän kanssa tarvitse todellakaan pelätä rantuja silmien alla. Toki sävy kannattaa valita oman ihonsävyn mukaan. Peitevoiteita on saatavilla muutamassa eri sävyssä ja omani on sävyssä Jaune 06, joka on keltaiseen taittava peitevoide erityisesti violettiin taittavien silmänalusten peittämiseen.

Vaikka minulla ei näykään nykyään enää tummia silmänaluksia, niin pienet "varjot" silmien alle aina lankeaa ja nämä häivyttelen kevyesti pois peitevoiteen avulla. Toimii kuin rasvattu ja ei keräänny juonteisiin. Kuvassa näet, miten voide on häivytelty kädelle. Se hiukan netraloi myös punaisuutta, mutta tärkein huomio lienee se, että vaikka sävy on kellertävä se ei silti voimakkaasti pistä silmiin iholta mitä itse todellakin arvostan peitevoiteessa.

Peiteaineen hinta vaihtelee 13,50€ - 15€ välillä ja sitä on myynnissä mm. Twistbellä, Ruohonjuuressa ja Hyvinvoinnin verkkokaupassa.




It Cosmetics Bye bye undereye concealer ~ 25€

Täydellisen peiteaineen metsästäminen loppui viimein kesällä, kun tutustuin tähän ylivertaiseen It cosmeticsin bye bye undereye peitevoiteeseen. Voide on T-O-D-E-L-L-A peittävää, joten tätä ei tarvitse kuin ihan pikkuruinen piste silmän alle. Itselläni on nyt lähes puoli vuotta ollut päivittäin käytössä tuo pieni näytekokoinen tuubi ja edelleen tuotetta vain riittää. Moni puu peiteaine olisi loppunut jo tähän mennessä, mutta tämä tuote riittää yhä vain. Olen netistä lukenut joiden ihmisten valituksia, ettei voide levity kunnolla ja rullailee iholla kerääntyen juonteisiin. Nämä ihmiset ovat todennäköisesti käyttäneet tuotetta väärin. Tätä peiteainetta nimittäin ei ihan oikeasti saa laittaa sitä pientä pistettä enempää, muuta tulee ongelmia. Pienellä pisteellä tarkoitan nimenomaan ihan puolta nuppineulan päästä. Suuri määrä voidetta ei enää levity kauniisti ja kerääntyy juonteisiin. Se on myös tuotteen turhaa tuhlailua, sillä tämä voide on niin peittävää ja tuhtia ettei sitä tarvitse laittaa kuin pieni määrä. Minua ilahduttaakin se, että tuote on niin riittoisa eli tässä saa todellakin rahoille vastinetta.

Peitevoide on vedenkestävä ja täysin peittävä (jos se ei vielä tullut selväksi 😂). Bye bye undereye concealer on voittanut useita palkintoja kuten Kicks Beauty awards 2019 paras peitevoide tittelin. Voide sisältää hyaluronihappoa, peptidejä, kollageeniä ja vitamiineja eli kyseessä on myös toimiva tehopommi. Itse olen tämän tuotteen vannoutunut käyttäjä enkä hevillä tule vaihtamaan muihin peitevoiteisiin. Jos tummuus silmien alla on todella voimakasta, niin tässä on loistava tuote sinulle.


Oletko kuullut näistä tuotteista? Kuinka sinä häivyttelet tummat silmänaluset?
4 kommenttia on "Sano hyvästi tummille silmänalusille"
  1. Minulta on mennyt tuo Boho-hehkutus kokonaan ohi, pitääkin tutustua tarkemmin tuohon :) En yleensä käytä arketa peitevoidetta, mutta keväällä kun vauva on syntynyt saatan olla jo toista mieltä :D Eli kiitos vinkeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, kiva jos postauksesta oli sinulle hyötyä :)

      Bohon peitevoiteita taisi I love me messuillakin mennä aika tahtia kaupaksi, sillä kun kävin ostamassa omani, ei tätä sävyä ollut enää kovin montaa jäljellä :D

      Poista
  2. Ei ole tuttuja, mulla ei onneksi ole tummia silmänaluisia kuten monilla (ainakaan vielä!) joten en tarvitse kovin paljon mitään erityistä, käytän välillä Kicksin peitepuikkoa. Nämä kuitenkin vaikuttaa tosi mielenkiintosilta ja voisin hyvin kokeilla kun tarve sitten aikanaan tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, hienoa ettet kärsi tummista silmänalusista. Itsellä ne tulevat yleensä pimeään vuoden aikaan ja kesällä taas häviävät. Nyt ei onneksi ole näkynyt ja toivottavasti pysyvät poissa

      Poista