keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Kosmetiikkasuosikit lokakuu 2019

* merkityt tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Lokakuu on vierähtänyt niin hullua vauhtia, että pääsen kirjoittamaan kuukauden suosikkituotteista vasta nyt. Tiukille meni, sillä huomenna on jo kuun viimeinen päivä. Lokakuun suosikeissa nähdään mielenkiintoinen uutuustuote sekä monta ihan uutta tuotetta itsellekin, joihin olen kuluvan kuukauden aikana rakastunut kovasti. Tällä kertaa mukana myös muutama meikkituote pitkästä aikaa.





* Saules Fabrika Body yoghurt kirsikka (saatu Malena.fi)

Olen vihdoin oppinut rakastamaan vartalolle levitettäviä rasvoja. Suurin kiitos siitä kuuluu tälle tuotteelle. En ole koskaan aikaisemmin kauneudenhoidossa törmännyt jogurttiksi nimettyihin tuotteisiin, mutta testattuani tätä rasvaa ensimmäisen kerran, ymmärsin välittömästi miksi tämä on nimetty näin. Tässä on niin uniikki koostumus, että mitään vastaavaa en ole koskaan aikaisemmin kokenut. Rasva ei nimittäin tunnu rasvalta ollenkaan. Koostumus on kevyt ja todella jogurttimainen. Se imeytyy ihoon kuin itsestään eikä jätä iholle mitään rasvaisuuden tunnetta eikä minulla näin ollen olisikaan mitään aavistusta siitä, että minuutti sitten iholle on sivelty rasvaa, ellei tuotteesta jäisi ihanan huumaava kirsikan tuoksu hetkeksi leijailemaan iholle.

Ihoni siis suorastaan rakastaa ja janoaa tätä voidetta. Enkä ihmettele, sillä tästä jää todella miellyttävä kosteutettu tunne iholle ilman sitä lähmäisyyttä, mikä monista muista vartalorasvoista jää. Toisekseen rakastan tätä tuoksua. Kannen avattua ilman täyttää makea kirsikan tuoksu, josta minulle tulee ihan mieleen se vaaleanpunainen Hubba bubba. Pääraaka-aineena toimii kosteuttava manteliöljy. Saules Fabrika tuotteet valmistetaan käsin luonnon raaka-aineista, eikä tuotteita testata eläimillä. Sarja kätkee sisäänsä muitakin herkullisia tuoksuja kuin kirsikan, joten taidanpa seuraavaksi tilata testiin jotain muita tuoksuja ja tuotteita. Riittoisan purkin hinta on 15,50€ ja tuote löytyy myynnistä Malena.fi verkkokaupasta täältä.






Pixi by Petra Beauty blush duo Peach honey

Täydellinen highlighter, onko sitä? On ja minä olen vihdoin löytänyt sellaisen enkä ole viimeiseen kuukauteen itse asiassa mitään muita highlightereita koskenutkaan. Pixin highlighter duo sisältää kahta eri sävyä, joita voi käyttää erikseen tai sekoittaa keskenään. Itse olen pyöräyttänyt sivellintä koko rasiassa niin, että mukaan tarttuu molempia sävyjä ja pidän kovasti siitä upeasta kultaisesta kuullosta jonka tämä jättää ilman överiä glitteriraitaa. Monista highlightereista lähtee pigmenttiä ja glitterihippua aivan liikaa ja saakin kasvot helposti näyttämään epäluonnollisilta. Mulle tulee aina mieleen niistä övereistä highlighter raidoista se, että yksisarvinen olisi lentänyt kasvojen yli jättäen jälkeensä valtavan glitterpölyn... 😂  No joo, mutta tästä ei siis tule epäluonnollista lopputulosta vaan oikein kaunis kuulto, joka korostaa nätisti kasvojen korkeimpia kohtia. Tätä on itse asiassa muutama kaverikin kovasti kehunut, joten uskallan luvata tämän oikeasti olevan hyvä.

Highlighter duo on myynnissä ainakin:
Lyko.fi 25,50€ täällä ja mukana tulee pieni kabuki sivellin
Bangerhead.fi 26,50€ täällä ja mukana tulee pieni kabuki sivellin




* Janssen Cosmetics Goodnight Lip mask

Rohtuneet huulet? Ei enää sillä tässä on jokaisen täydellisiä huulia tavoittelevan naisen ja miksei miehenkin uusi luottotuote. Goodnight lip mask on täyteläinen voide, jota levitetään yöksi reipas kerros huulille ja jätetään yöksi vaikuttamaan. Aamulla saat herätä täydellisten pehmeiden huulien kanssa ja rohtumat sekä kuivuus on tiessä. Täydellinen tuote talvikaudelle ja onkin ollut mulla nyt kuukauden ihan jokapäiväisessä käytössä. Voide sopii myös päiväkäyttöön huulirasvan tilalle, mutta silloin ihan kevyt sipaisu riittää. Vaikuttavia aineita huulinaamiossa on mm. pehmittävät karitevoi ja auringonkukkavaha. Lisäksi löytyy kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä luonnonoma botox aine parakrassiuute, joka siloittaa ja tasoittaa huulia ja huulten ympäröivän ihon ilmejuonteita.

Voide on pakkauksessa niin tiiviissä muodossa, että vaikka levitän tätä joka ilta runsaalla kädellä niin en ole saanut tätä kulumaan melkein yhtään. Tämä on siis todella riittoisa ja riittää varmasti koko talven yli ja vielä pitkälle kevääseenkin. Huulirasvan käytön tarve on tämän myötä oikeastaan vähentynyt mistä olen todella iloinen. Eikä huulet ole tuntuneet enää päivisinkään niin kuivilta kuin ennen jolloin jouduin ihan joka välissä leikkimään huulirasvojen kanssa. Kaunis lasinen pakkaus ja mieto vaniljainen tuoksu ovat kuin piste i:n päälle.

Oman goodnight lip maskin voit ostaa täältä hintaan 38,80€





* Wax-cellence wax kit

Tästä upeasta tuotteesta kirjoitin vähän aikaa sitten ihan oman postauksen, jonka voit käydä lukemassa täältä, mutta haluan nostaa tämän silti vielä esille. En vieläkään nimittäin pääse yli siitä miten upea tuote tämä on. Olen vuosi kausia jo tuskaillut sen kanssa miten inhottavalta ja kivuliaalta ihokarvojen poisto sokeroinnilla tai vahoilla tuntuu. Niinpä olenkin luopunut niistä, sillä en kykene rääkkäämään itseäni kuukausittain sen kivun kanssa. Tämä kuumakotivaha pakkaus mullisti kuitenkin kaikki aikaisemmat käsitykset, sillä uusi teknologia mahdollistaa karvojen poiston kivuttomasti ja helposti ihan kotioloissa. Loistavaa, vihdoin toiveisiini on vastattu! Enää ei tarvitse repiä vahaa ihosta hampaat irvessä vaan homman saa hoidettua siististi ja ilman epämiellyttävää tunnetta. Käy lue aikaisemmasta postauksesta lisää tästä, jos tuote ei vielä ole tuttu. Suosittelen suurella sydämellä tätä, aivan loistava tuote! Ja ihokarvat pysyy poissa ainakin kuukauden ellei pidempäänin.

Tuotetta voi ostaa Lycon.fi hintaan  44,80€ täältä.





* Gosh Rebel eyes skinny B mascara

Ripsivärien suhteen olen todella vaativa ja vähän nirsokin. Harvoin ihastun uusiin ripsiväreihin ellei ne todella tee jotain mullistavaa ripsilleni. Minulla on suhteellisen pitkät ja paksut ripset jo omasta takaa, mutta kaipaan ripsiväriltä ennenkaikkea hiukan lisäpituutta, sopivasti erottelua ja eniten volyymia. Gosh uutuudet ovat rantautuneet Suomeen ja kirjoittelen teille hiukan myöhemmin muista merkin ihanuuksista. Tämä ripsiväri nousi kuitenkin heti yhdeksi suosikikseni vaikka en aluksi uskonut tämän olevan niin hyvä. Ripsivärin harka on kapea ja pitkä kuin nälkävuosi enkä todellakaan yleensä suosi tämän mallisia harjoja. Harja osoittautui kuitenkin aivan loistavaksi. Se erottelee ripset kauniisti tuoden niihin lisää pituutta ilman klimppejä. Harjaan ei jää massaa yhtään liikaa vaan juuri sopivasti ja massakin on sopivan oloista heti ensiavaamisen jälkeen, joten tämän kanssa ei tarvitse odotella muutamaa viikkoa jotta massa tekeytyisi.

Ripsiväri on vettä hylkivä ja pysyy paikoillaan 24 tuntia. Se on helppo poistaa lämpimällä vedellä, mutta itse poistan silmämeikin aina erillisellä meikinpoistoaineella. Kapea harja ulottuu täydellisesti myös ihan lyhyisiin ripsiin ja tällä saa myös alaripsistä kauniisti erottuvat. Kapealla päällä on myös helppo työskennellä silmän sisänurkassa. Ripsiväri on hajusteeton ja vegaaninen, joten sopii myös herkille silmille.

Tuotetta myy ainakin Sokos täällä hintaan 11,90€.


Tällainen kattaus suosikkeja tällä kertaa. Jotenkin olen niin tohkeissani näistä kaikista edelleen ja en tiedä miten raaskin ensi kuukaudelle edes korkata mitään uusia tuotteita käyttöön, kun tekisi mieli vain jatkaa näiden kaikkien ihanuuksien käyttöä edelleen. Paras tunne ikinä on kyllä se, kun löytää oikein hyvän ja toimivan tuotteen!

Oliko tuttuja tuotteita lokakuun suosikeissa?
6 kommenttia on "Kosmetiikkasuosikit lokakuu 2019"
  1. Lykon vahaa oon kokeillut ja onkin ainoa jolla olen saanut karvoja poistettua :)
    Saules Fabrikalla on kyllä ihania tuoksuvia tuotteita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla on jo suunnitelmissa hankkia lisää Saules Fabriken tuotteita jos ne kaikki on näin ihanan tuoksuisia <3

      Poista
  2. Oi miten kivoja suosikkeja sulla<3 Toi Goshin ripsari alkoi kiinnostaa! En oo yhtään heidän ripsariaan koskaan testannut, mutta pitää varmaan ostaa testiin ainakin toi sun suosittelema :) Lyconin vaha oli mullekin tosi positiivinen yllätys. Pitääkin taas muistaa ottaa se käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kyllä kovasti jokaisesta tuotteesta (luonnollisesti) itsekin <3

      Goshilta testasin itse asiassa toistakin ripsiväriä ja mietin kumman otan tähän suosikkipostaukseen koska molemmat oli hurjan hyviä! ja vieläpä helposti saatavilla ja edullisia, joten tästä merkistä taisi tulla uusi suosikkini.

      Mä meinasin ostaa Lyconin vahaa heti uudestaan kun tuo edellinen loppuu. Rakastan sitä tuotetta!!

      Poista
  3. Kivoja suosikkeja :) Tuo vartalovoide kuulostaa todella herkullisen tuoksuiselta! Mä en ole Goshin ripsareita testaillut, mutta kuulostaa kyllä todella hyvältä :)

    Tuo sama Pixin highlighter löytyy minultakin, mutta jotenkin en siitä oikein pitänyt ja se päätyikin laatikon pohjalle. Luulen, että mun täytyy nyt kyllä pitkästä aikaa kaivaa se sieltä ja testata uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goshin tuotteista olen itse asiassa ihan pian kirjoittamassa omaa postausta. Merkillä on kyllä nerokkaan hyviä tuotteista :)

      Aiii, no testaappa ihmeessä uudestaan jos vaikka ihastuisit! Mä olen ainakin ihan myyty tuolle Pixin highlighterille <3

      Poista