tiistai 24. syyskuuta 2019

Syyskuun kosmetiikkasuosikit

* merkityt tuotteet on saatu



Syyskuu alkaa lähennellä loppuaan, joten on aika ottaa katsausta kuukauden kosmetiikkasuosikeihin. Syyskuu tarkoittaa mulla aina kauneustuotteiden kanssa siirtymistä kesän kevyistä ihonhoitotuotteista vähän tuhdimpiin ja kosteuttavimpiin rasvoihin ja hoitonesteisiin. Olen testannut viimeisen kuukauden aikana paljon uusia tuotteita ja löytänyt monta uutta lempparia eli valinta oli tällä kertaa kovin vaikea. Nämä kuusi tuotetta ovat jokainen kuitenkin varsinaisia helmiä ja kerronkin niistä tänään vähän tarkemmin teille.



SUNDAY RILEY C.E.O. VITAMIN C RICH HYDRATION CREAM

Tässä on mahtava rasva syksyyn ja alkaviin kylmiin ilmoihin. Sunday Riley tunnetaan tehokkaista ja hoitavista tuotteista eli osasin jo heti aluksi odottaa tämän olevan erittäin hyvä tuote. Asiakasarviot netissä puhuvat myös kovasti voiteen puolesta ja kiitettäviä arvosanoja satelee lähes kaikilta käyttäjiltä. Mikä sitten tekee tästä kasvovoiteesta niin ihmeellisen?

Tuotteen pääraaka-aineena on C-vitamiini, joka löytyykin ainesosalistalta jo heti kolmantena. C-vitamiini on ihon hyvinvoinnin kannalta todella keskeinen ainesosa, sillä se on luonnollinen antioksidantti, estää ihoa kuivumasta ja auttaa ihoa uudistumaan. Ihmisen ihossa on runsaasti kollageenisäikeitä, joiden ansiosta iho pysyy sileänä ja kimmoisana. Iän myötä kollageenin tuotanto heikkenee ja näin ihosta tulee ryppyisempi.C-vitamiini kuitenkin lisää kollageenin määrää ja auttaa näin juonteiden häivyttelyssä ja tekee ihosta kiinteämmän. Tutkimusten mukaan C-vitamiini auttaa myös korjaamaan auringon aiheuttamia ihovaurioita, joten siksi tämä tuote on erittäin loistava juuri kesän jälkeiseen käyttöön. Voide sisältää c-vitamiinin lisäksi kuitenkin myös runsaasti erilaisia kasviuutteita ja öljyjä, jotka yhdessä parantavat, hoitavat ja vahvistavat ihoa.

Pidän kovasti myös tuotteen tuhdista koostumuksesta, joka kuitenkin imeytyy ihoon sekunnissa ja sen kosteuttavan tunteen voi havaita iholla heti levityksen jälkeen. Tuoksu rasvassa on sitruksinen mikä on minusta aivan ihanan raikas ja herkullinen. Tuoksu ei ole millään tavalla esanssinen. Ainoa asia mistä tässä tuotteessa en pidä, on hinta. Voidetta on saatavilla mm. Cultbeautystä jossa 50ml purkki maksaa 60 puntaa. Purnukka on kuitenkin riittoisa ja sisältö niin timanttinen, että tähän voi kyllä hyvillä mielin satsata.



*CATTIER PARIS CLEANSING MICELLAR WATER

Cattier Paris on ranskalainen luonnonkosmetiikka merkki, jonka tuotteisiin olen tehnyt tuttavuutta nyt ensimmäistä kertaa. Käytän itse misellivesiä usein, en ihan päivittäin mutta useita kertoja viikossa kyllä. Olen kuitenkin käyttänyt niitä lähinnä kasvojen puhdistamiseen meikistä, aika harvoin itse silmämeikin puhdistukseen koska siihen minulla on erilliset aineet. Tulin kuitenkin testanneeksi tätä misellivettä silmämeikin poistoon, sillä halusin ottaa reissuun matkaan vain yhden puhdistustuotteen. Yllätyksekseni tämän avulla sai hetkessä ripsivärit ja muut meikit poistettu kasvoilta erittäin vaivattomasti. Sanoisinkin jopa niin vaivattomasti, että edes väsyneenä iltamyöhällä meikkienpoisto ei enää ärsytä minua lainkaan. Misellivettä voi kaataa vanulapulle pienen tipan ja pyyhkiä sillä muutaman vedon varovasti silmien yli ja voilá, meikit on kadonneet eikä pandasilmistä ole tietoakaan. Tämä misellivesi ei sisällä hajusteita eikä ihoa kuivattavaa alkoholia ja tuotetta voikin huoletta käyttää koko kasvoille, myös huulille.



*BIODROGA MAKE-UP ANTI-AGE SOFT FOCUS

Saanko esitellä täydellisen meikkivoiteen! Tämä Biodrogan meikkivoide on niin loistava tuote, että olen käyttänyt tätä jo usean viikon ja joka ikinen aamu ihastun tähän uudelleen. Miten voikin yksi meikkivoide sulautua ja levittyä iholle niin hyvin, että kasvot suorastaan säkenöivät mutta eivät näytä meikatuilta. Kyseisellä meikkivoiteella on kolme erilaista ominaisuutta, joiden ansiosta tuote on juuri niin täydellinen kuin se on. Ensiksi tuote sisältää mikroskooppisia rakeita, joiden ansiosta tuote levittyy iholle tasaisesti ja sulautuu kasvoille ilman rumia meikkivoiderantuja. Mitään rakeita en kylläkään itse ole kasvoilla tuntenut, joten niiden on pakko siis olla niin pieniä ettei niitä itse iholla havaitse. Toiseksi meikkivoiteella on pehmennysvaikutus eli se pehmentää ihon juonteita ja epätasaisuuksia. Meikki on kasvoillasi siis kuin tosielämän filtteri, joka suodattaa epätoivotut epätasaisuudet pois kasvoilta. Miten täydellistä! Kolmanneksi meikkivoiteella on mattapintavaikutus eli levityksen jälkeen iho näyttää mattaiselta ja meikkipohja on aika lailla valmis jopa ilman puuterointia. Itse töpöttelen kylläkin kevyesti puuteria poskille, nenänpäähän ja ohimolle ihan vanhasta tottumuksesta, mutta periaatteessa tätä vaihetta ei lainkaan tarvitse. Meikkivoiteessa on suojakerroin 15 ja mieto hieman parfyyminen tuoksu, joka ei kuitenkaan häiritse tai tunnu liian voimakkaalta. Lasinen tyylikäs pullo on myös iloa silmille.



* PAESE BLACKER THAN BLACK VOLUME AND CARE MASCARA

Tässä on ripsiväri, joka sulatti mun sydämen eikä se ole ripsiväreiltä helppoa, koska olen hyvän mascaran suhteen todella vaativa. Olen kirjoittanut tuotteesta jo aikaisemmin täällä. Voit käydä lukemassa pidemmän arvostelun siis linkistä, mikäli et niin vielä ole tehnyt. Tässä ripsivärissä on kuitenkin kaikki kohdallaan. Massa on heti korkkaamisen jälkeen täydellistä ja käyttövalmis ilman sisäänajoa, mitä aika monet ripsivärit harmi kyllä yleensä vaativat. Tässä on myös loistava harja, jolla saa sopivasti massaa harjaksiin eikä massa jää levitysvaiheessa klippeihin ripsiin. Tällä ripsivärillä saa näyttävät, tuuheat ja intensiivisen mustat ripset. Vahva suositus, jos kaipaat katseellesi näyttävyyttä.




TARTE BLOT PARTY ON-THE-GO MATTIFIERS

Tässä on tuote, joka kulkee mulla repussa ja käsilaukussa nykyään joka ikinen päivä minne ikinä menenkin. Tämä söpö tekonahkaiselta tuntuva pieni paketti sisältää nimittäin ensiapua rasvoittuvalle iholle. Paketin sisällä on nimittäin sekä imupapereita että värittömän viimeistelypuuterin hetkiin, jolloin haluat kasvoistasi mattaisen tai haluat pikaisesti korjailla meikkiä ja jatkaa taas menojasi. Minulla on rasvoittuva t-alue eli nenä ja ohimo yleensä päivän aikana alkavat kiiltelemään ikävästi aamuisesta puuteroinnista huolimatta. Tämä paketti onkin pelastanut minut useasti, sillä pieni pakkaus sisältää kaiken tarvittavan nopeaan kasvojen ehostukseen. Imupapereilla saa kätevästi imettyä ylimääräisen rasva nopeasti nenältä ja otsalta ja lopuksi töpöttelen pienellä sudilla talkitonta puuteria kasvoilla ja meikki näyttää taas fressiltä. Tämä on limited edition paletti ja näytti olevan Tarten verkkokaupassa juuri hyvässä alennuksessa. Ostoksille voit klikata tästä.




* GOSH LUMI LIPS LIP GLOSS

Tässä on mielenkiintoinen ja innovatiivinen tuote huulikiilloksi. Oletteko nimittäin ennen kuulleet huulikiillosta, josta löytyy sekä peili että valo? En minäkään, mutta aina oppii uutta. Tämä Goshin huulikiilto on samettisen pehmeä ja huulia täydellisesti kosteuttava. Sävy tässä on hyvin neutraali eikä oikeastaan omia huuliani juuri lainkaan sävytä, mutta antaa kauniin kuullon kyllä ja se mistä tässä pidän eniten on tuotteen kosteuttava tunne huulille. Huulikiilto nimittäin tuntuu hyvin kosteuttavalta huulirasvalta eikä se tunnu ollenkaan tahmaiselta tai ällöttävältä huulilta. Ison plussan tuote saa myös hauskuudesta, sillä pakkauksen kyljessä olevan peilin ja korkin alta paljastuvan valon ansiosta tuotetta voi levittää ihan missä vain ja lopputuloksesta tulee täydellinen vaikka säkkipimeässä tätä sutisi menemään.


Oliko syyskuun suosikeissa sinulle tuttuja tuotteita ja mitä näistä haluaisit itse testata?
8 kommenttia on "Syyskuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Olipa kiinnostavia suosikkeja :) Ainoastaan huulikiilto oli ennestään tuttu ja sen pakkaus on kyllä hauska :D

    Tuo meikkivoide kuulostaa todella hyvältä! En ole tuosta koskaan ennen kuullutkaan. Ja samoin tuo Sunday Rileyn voide kuulostaa aivan huikealta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkivoidetta suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan, jos se kiinnostaa. Heittämällä yksi parhaimmista meikkivoiteista ikinä <3

      Poista
  2. Cattierin misellivesi on mustakin tosi hyvä! Muut tuotteet tuntemattomia, mutta meikkivoide vois kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, misellivesi on kyllä huippu! Meikkivoidetta suosittelen kyllä lämpimästi <3

      Poista
  3. Tuo meikkivoide onkin ihan uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa kyllä super mielenkiintoiselta! Täydellisiä meikkivoiteita kun on niin hankala löytää... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, täydellisesti sopivaa meikkivoidetta ei ihan joka päivä kävele vastaan. Siksi olenkin niin onnellinen löydettyäni tämän täydellisen meikkivoiteen joka suorastaan sulautuu kasvoihin <3

      Poista
  4. Toi meikkivoide kuulostaa kyllä ihan täydelliseltä<3 :D Täytyy pitää toi mielessä! Goshin huulikiilto pääsee myös mun suosikkeihin, kun just eilen luonnostelin postausta niistä. Noi on hurjan ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä miten mahtavaa! Mielenkiinnolla luen sunkin kokemuksia tuotteesta :)

      Poista