keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Beauty Garden tuoteperhe tarjoaa suoran yhteyden luontoon

* merkityt tuotteet saatu Ruohonjuuri.fi



Miltä tuntuisi, jos saisit ihonhoidossa käytettävät raaka-aineet tuoreena suoraan takapihalta?

Valloillaan oleva suuri kiinnostus luonnonkosmetiikkaan ja mahdollisimman vähän prosessoituun kosmetiikkaan, tuo markkinoille yhä enemmän kiinnostavia brändejä, joiden ideologia vastaa kuluttajien kysyntään. Olen itse alkanut tietoisesti valita yhä enemmässä määrin käyttökosmetiikkaa luonnonkosmetiikan puolelta sen eettisyyden sekä puhtaiden raaka-aineiden vuoksi. Haluan antaa iholleni parasta mahdollista hoitoa, sillä lopussa kiitos seisoo ja hyvinvoiva iho näkyy kauas. Sain Ruohonjuurelta testiin muutaman kiinnostavan tuotteen ranskalaiselta Beauty Garden brändiltä. Olen testaillut tuotteita nyt jo parisen kuukautta ja olen koko ajan innostunut tästä sarjasta vain enemmän ja enemmän.




Kaikki Beauty Garden tuotteet valmistetaan käsin luomuraaka-aineista, jotka kasvatetaan valmistajan omassa puutarhassa. Tuotteet valmistetaan heti sadonkorjuun jälkeen, jotta raaka-aineiden tuoreus ja ravinnerikkaus taataan mahdollisimman korkeaksi. Brändissä minua kiehtoo erityisesti sen eettinen ja luonnonmukainen tyyli tuottaa kiinnostavia tuotteita. Kun tuotteet valmistetaan oman puutarhan tuotteista, voi käydä myös niin ettei satoa tule. Tällöin kyseistä tuotetta ei saada myyntiin. Beauty Garden purkkia hypistellessä voitkin kuvitella käyttäväsi ihonhoitotuotteita, jotka on valmistettu oman takapihasi porkkanoista, kurkuista ja kukista.

Beauty Garden valmistaa ihastuttavia tuotteita kursailematta yhtään omasta tyylistään. Pakkaukset on tehty kierrätettävistä ja mahdollisimman vähän jätettä synnyttävistä materiaaleista. Purkit ovat lasia ja niiden kauniit puiset yksityiskohdat hivelevät aisteja. Säilöntäaineina käytetään antioksidanttista E-vitamiinia ja retiisiä. Jokaisen tuotteen inci on lyhyt ja sisältää vähintään 20% tuotenimen mukaista raaka-ainetta. Kurkkunaamio on siis todella valmistettu kurkusta, eikä tuotteen nimi ole vain sanahelinää ja markkinointikikkailua. Koko tuoteperhe on 100% luonnonmukainen ja tuotteilla on NaTrue-sertifikaatti. Etikettien painautukset on tehty kasvivärillä, pakkauksissa käytetty puu on PEFC-sertifioitua lehmuspuuta ja suurin osa tuotteista on vegaanisia. Tämä onkin yksi 2020-luvun kiinnostavimpia brändejä!




Beauty Garden Kamomilla puhdistusaine

Ihanan hellävarainen puhdistusaine sopii sekä kasvo- että silmämeikin puhdistamiseen. Kaksifaasinen putsari täytyy ravistaa hyvin, jotta vesi ja öljy sekoittuvat. Putsaria ei tarvitse erikseen huuhtoa iholta, sillä sen luonnonmukaiset raaka-aineet samalla myös hoitavat ihoa. Kamomilla ja auringonkukkaöljy rauhoittavat ja suojaavat ärtynyttä ihoa. Suola taas tasoittaa ihon pH arvoa. Puhdistusaine poistaa kasvoilta kireyttä ja tekee ihosta puhtaan sekä hengittävän.

Rakastan tämän putsarin kevyen raikasta kukkaistuoksua. Tuoksu ei ole mitenkään äitelä vaan kevyt tuulahdus kesäistä niittyä. Sen hellävarainen koostumus pyyhkii kasvoilta meikin ja lian, mutta silmämeikin puhdistamiseen tämä ei omalla kohdallani kovin hyvin tehonnut. Aine lähinnä levitti ripsivärit silmien ympärille ja ihoa sai hangata aika tavalla, että mustat pandasilmät sai pestyä pois. Meikin puhdistamiseen tätä kyllä suosittelen ja erityisesti tämä sopii herkälle ja ärtyneelle iholle.




*Beauty Garden Pähkinä-kamomilla kuorinta

Herkkäihoiselle täydellinen kasvokuorinta on tässä. Kuorinnassa olevat mekaaniset rouheet on saatu saksanpähkinän kuoresta sekä kamomillan terälehdistä. Kuorinnan pehmentävä ja hoitava pohja syntyy karitevoista ja auringonkukkaöljystä. Tuosu on tässäkin tuotteessa erittäin kevyt, luonnollinen ja raikas.

Itse olen tottunut hiukan rouheampaan kasvokuorintaan, joten tämän kuorinnan harvakseltaan iholla pyörivät rakeet eivät ainakaan ärsytä ihoa millään tavalla. Koinkin tämä omiin tarpeisiini hiukan liian "pehmeänä" kuorintana, sillä kaipaan itse kuorinnalta enemmän rakeisuutta ja rouheutta. Tästä kuorinnasta kuitenkin mahtavan teki sen pehmittävä vaikutus. Iho jäi ihanan pehmeäksi ja kuorinnan jälkeen siihen olikin helppo lisätä kosteuttavat seerumit ja voiteet.




* Beauty Garden kurkkunaamio

Tehokosteuttavasta kurkkunaamiosta ei potkua puutu. Naamion säännöllinen käyttö mm. auttaa rauhoittamaan punoittavaa ja epäpuhdasta ihoa. Toisaalta kosteuttava naamio myös palauttaa ihosi kimmouden raskaan päivän jälkeen. Kurkkunaamiota voi käyttää myös yönaamiona, jolloin naamio jätetään yöksi kasvoille vaikuttamaan ja huuhdelllaan aamulla pois.

Naamion koostumus on melko tuhtia. Se on purkissa hyvin tiukkaan junttautuneena, minkä vuoksi sitä pitää hetki lämmitellä sormissa jotta massa pehmenee ja se on helpompi levittää. Muuten naamio jää kasvoille klimppimäiseksi. Naamion pehmittävät öljyt ja karitevoi tekevät ihosta samettisen. Kurkku-uute taas kosteuttaa ja saa ihon näyttämään virkeältä ja raikkaalta. Halutessaan naamion kaveriksi voi asetella kurkkuviipaleet silmille ja nauttia arjen keskellä rauhaisan oman hetken.




* Beauty Garden porkkanavoide

Täydellinen koostumus on tämän porkkanavoiteen salaisuus. Voide sisältää mm. beetakaroteenia, A-vitamiinia ja muita ihon kosteutta ylläpitäviä vitamiineja. Porkkanavoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti sitä suositellaan ärtyneelle ja punoittavalle iholle rauhoittamaan ja kosteuttamaan. Voide on hajusteeton eli sopii myös hajusteallergikoille vaikkakin brändin muissakin tuotteissa on niin minimaalisen miedot tuoksut, ettei ne todellakaan ärsytä herkkääkään nenää.

Voide on koostumukseltaan tuhdihkoa, mutta se imeytyy silti todella nopeasti jättämättä ihoa tahmaiseksi tai kiilteleväksi. Siksi tämä sopii erinomaisesti myös päiväkäyttöön ja tekee ihosta todella ihanan pehmeän ja kosteutetun. Olen suosinut tätä itse meikkipohjan alla, sillä voide jättää ihon mattaiseksi, mikä tekee meikkipohjan levittämisestä helppoa. Käytän voidetta myös öisin, sillä tämä sopii erinomaisen tuhdin koostumuksen ansiosta myös yönaamioksi ja kosteustehot riittävät loistavasti myös näin talvella. Tästä voiteesta todella pidän!


Joko sinä olet tutustunut tähän sympaattiseen Beauty Garden tuoteperheeseen?
6 kommenttia on "Beauty Garden tuoteperhe tarjoaa suoran yhteyden luontoon"
  1. Kiinnostavaa, ehdottomasti pitäisi tutustua näihin enemmän jatkossa, ainakin pullot ovat niin kauniiat ja houkuttelevia, että varmasti useampi kuluttaja ostaakin tuotteita kokeiluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset on kyllä hurjan kauniit! Fanitan itse kovasti kosmetiikassa (ja vähän muussakin materiassa) esteettisyyttä. Se tekee heti tuotteesta monin verroin kivemman :D

      Poista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita ja tykkään sarjan ulkoasusta!
    Olenkin huomenna menossa Ruohonjuureen, täytyy samalla kokeilla näitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myös rakastuin näihin upeisiin purkkeihin <3 Yksinkertaiset mutta tyylikkäät!

      Poista
  3. Päivittäisessä käytössä, läträän koko naamaan silmänympärysvoidetta, hih. Aivan ihania!
    https://optimismiajaenergiaa.fi/2019/11/16/pitkasta-aikaa-paha-kosmetiikkaihastus/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha kävinkin lukemassa sun kokemukset tuotteista ja samoja suosikkeja löytyi ;)

      Poista