lauantai 25. tammikuuta 2020

Kymmenen hassua kysymystä - haaste

Kuva Muru Productions


Tykkään tosi paljon erilaisista haasteista ja siksi tartuinkin innoissaan tähän 10 hassua kysymystä postausideaan, jota olen saanut lukea muutamista muistakin blogeista. Tänään siis saatte vastauksia muutamista erikoisista kysymyksistä, joten annetaan palaa.


1. Imetkö hiuksiasi? 

Hyi, en. Ajatuskin kuvottaa. Koirataloudessa eksyy joskus karva sun toinenkin suuhun ja pelkkä hiuksen tunne kielen päällä saa yökkö refleksin aikaan. Pidän hiuksia myös jotenkin vähän "likaisina", liehuuhan ne tuolla ulkoilmassa. Hassua sinänsä on taas se, että olen vuosikausia pureskellut kynsiä ja se on varmasti paljon epähygienisempaa kuin hiusten imeskely. Onneksi olen oppinut tästä tavasta pois ja nykyään annan kynsien kasvaa rauhassa.


2. Petaatko pedin joka aamu? 

Hävettää myöntää, mutta en. Yleensä lähden aamulla niin kiireessä koululle tai töihin etten jaksa stressata petaamista. Saatan siis hyvin pedata sängyn vasta päivällä tai illalla kotiin tullessa. 


3. Mikä on suosikkilaulusi? 

Musiikki on yksi suuri henkireikäni ja sitä tuleekin kuunneltua lähes päivittäin. Kirjoittelinkin viime vuoden puolella soittolistani top10 kappaletta postauksen, joka löytyy täältä. Tällä hetkellä olen aivan rakastunut uuden kotimaisen tulokkaan BEHM Hei rakas, joka on aivan ihana kappale niin lyriikoilta kuin musiikkimaailmaltaankin. Ah, rakastan tuota kappaletta! 


4. Mitä mietit, kun istut yksin autossa? 

Autoa en omista, mutta pyörän satulaa ja julkisia kulutan ahkerasti. Mulla pyörii tavallisesti paljon kaikenlaisia ajatuksia päässä ja strereot korvilla pystyn täysin uppoutumaan omiin mietteisiin. Pohdin yleensä erilaisia päivän aikana koettuja tilanteita, kohtaamisia ihmisten kanssa, opittuja tietoja ja haasteita joihin törmään työssäni. Välillä tuntuu, että aivot ruksuttaa koko ajan ylikierroksilla, mutta joskus on kiva olla myös ajattelematta yhtään mitään.


5. Mikä keittiötarvike olisit? 

En tiedä voiko tätä sanoa keittiötarvikkeeksi, mutta olisi Sodastream laite. Kupliva, pirskahteleva ja energinen. Se kaiketi kuvastaa parhaiten luonnettani ja olemustani. Olenhan aina menossa ja touhottamassa kaikkea. Samalla rakastan, kun saan olla ihmisten ympäröimänä ja energisellä olemuksella saan piristettyä muidenkin päivää.
6. Mikä eläin olisit ja miksi? 

Koira ehdottomasti. Koirat on todella viisaita ja lempeitä eläimiä. Asiaan vaikuttaa varmasti se, että olen vauvasta asti kasvanut koirien keskellä ja oppinut tulkitsemaan ja ymmärtämään niiden sielunelämää. Omat kaksi koiraani ilahduttavat elämääni päivittäin!


7. Mitä teet, kun olet vihainen? 

Räjähdän tai mökötän. Läheisille ihmisille saatan antaa täys laidallisen, tuntematomille en kehtaa raivota vaan saatan olla passiivisaggressiivinen enkä kommentoi asiaa mitenkään. En kuitenkaan ole pitkävihainen ja harvoin suutun edes kunnolla.


8. Mitä toivot tällä hetkellä eniten itsellesi? 

Tällä hetkellä toivon, että elämässä olisi riittävästi aikaa. Aikaa toteuttaa niitä omia unelmia ja jakaa elämää rakkaiden kanssa. Suorituskeskeisessä elämässäni olen vasta viime vuosina havahtunut siihen, miten haluan loppujen lopuksi aikani käyttää. Olen tullut tietoiseksi siitä, ettei täällä olla ikuisesti ja kyseenalaistanut sen, onko kokoaikainen suorittaminen todella sitä mitä haluan elämältäni. Aika on katoava luonnonvara ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän tuntuu siltä ettei aika riitä. Siksi olen ryhtynyt muuttamaan ajatteluani ja toimintatapoja, jotta saisin käytettyä aikani itselle merkityksellisesti. Silti aikaa toivoisi aina hiukan lisää...


9. Millainen olen humalassa? 

Entistä puheliaampi ja nauran paljon. En tykkää juoda itseäni humalaan, mutta pieni hiprakka on joskus hauska oikeassa mielentilassa. Yleensä tykkään enemmän maistella viinejä ihan maltilla. En liiemmin viihdy suurissa bileissä tai baareissa.


10. Käytätkö hajuvesiä? 

En käytä juuri lainkaan. Olen herkistynyt hajusteille ja saan toidella voimakkaan pahoinvointikohtauksen tuoksuista. Siksi en pysty esimerkiksi kiertelemään hajuvesiosastoilla lainkaan. Escadan tuoksu on ainoa, mitä käytän silloin tällöin.
Tällaisia paljastuksia tällä kertaa. Tuliko yllättäviä vastauksia?
2 kommenttia on "Kymmenen hassua kysymystä - haaste"
 1. Kiva tutustua suhun lisää näin ♥ Olin saanut susta aikalailla samanlaisen kuvan, kuin mitä kerroit - pirskahteleva ja energinen :) Mulla on myös tuoksuherkkyyttä ja vähän vaihtelee, miten se oireilee. Joskus kestän tuoksuja, joskus en yhtään mutta Escadaa en enää juurikaan voi käyttää vaikka sen tuoksuja rakastan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, kiva että minusta on blogin kautta välittynyt aidosti oikea kuva. Aina se ei ole niin yksinkertaista ja ihmiset usein ymmärtävät väärin.

   Mulla on tuoksujen kanssa vähän sama. Rakastan kyllä tuoksuja ja nokka kestää kyllä kevyitä mietoja tuoksuja, mutta pitkään viipyilevät vahvat tuoksut saa nenän vuotamaan. Tuntuu ihan selkeästi allergiselta oireelta koska nokka on niin tukossa ettei ilma kulje.

   Poista