lauantai 18. tammikuuta 2020

Goodiebox tammikuu 2020



Huh huh, tämä viikko on ollut yhtä boksien availua, mutta lupaan että pian rauhoittuu ja saadaan blogiin vähän muutakin sisältöä. Sain eilen käsiini tammikuun Goodieboxin ja tämän kauneusboksin kanssa jännitysmomentti on aina huipussaan. Sisällöt on alusta asti olleet aivan uskomattoman hyviä ja vielä kertaakaan en boksin kanssa ole joutunut pettymään. Varmasti jo myös tiedätte, että suomalainen Bettebox on yhdistynyt Goodieboxin kanssa ja helmikuusta tuleekin sitten ensimmäinen yhdistynyt uusi Goodiebox. Pakko sanoa, että jännittää!

Tammikuun boksin värimaailma huokuu jo kevään merkkejä. Vai kuvittelenko? Ihana pirteän värikäs boksi todella kirkasti mieltä ja huomasin myös boksin tuotteissa selkeän väri teeman. Pian näette mitä tarkoitan. Tällä kertaa boksi saapui myös suhteellisen "ajoissa". Tähän asti nimittäin boksit on tulleet aika myöhään loppukuusta mikä sinällään on aika turhauttavaa, kun boksia pitää odotella koko pitkä kuukausi. Goodiebox myös lähettää bokseja vähän eri aikaan tilaajille, mikä myös pikkaisen minua ottaa päähän, koska olisi kiva että kaikkien boksi lähetetään samaan aikaan eikä niin, että osa tilaajista saa oman boksinsa viikkojakin myöhemmin. Mutta toivottavasti tämä muuttuu, kun toiminta kunnolla käynnistyy Suomessa. Joka tapauksessa tähän asti boksi on ollut aivan mahtava, joten eiköhän katsota mitä tammikuun boksi kätkee sisäänsä.




Kestovanulaput on nyt in ja minun on jo pitkään pitänyt hankki itselle sellaiset. En vain ole vielä löytänyt kivoja, mutta asia korjaantui onneksi nyt. Boksissa oli Glov merkkiset Moon padsit eli uudelleenkäytettävät lappuset, joilla saa poistettua meikin helposti. Laput on ihan super pehmoiset ja söpöt vaaleanpunaiset pörrölaput on todellakin hellyttävä näky meikkipussissa. Näiden käytöstä myös luonto kiittää, sillä laput korvaavat jopa 800 kertakäyttöistä vanulappua. Huikeaa! Lappuja voi käyttää veden, kasvoveden ja öljyn kanssa. Menee testiin heti paikalla.
arvo: 6,9€




Naobay onkin minulle jo ennestään tuttu merkki ja olen pitänyt heidän tuotteistaan. Kyseessä on espanjalainen luonnonkosmetiikka brändi, jonka ihoystävälliset tuotteet sopivat kaiken ikäisille. Boksiin oli pakattu meitä ilahduttamaan Naobayn Recovery mask eli ihoa hellivä kasvonaamio. Naamio on täynnä vitamiineja, mineraaleja, kukkaisvetta ja rohkosalkorusua. Tuote on täysikokoinen.
arvo: 23,95€




Betten mukana tuli usein hajuvesiä, mutta en pitänyt niistä lainkaan koska parin millin testerit lähinnä ärsyttivät ja jäivät turhana pyörimään kaappiin. Vaikka tämäkään pullo ei ole valtavan iso, niin 5 ml pakkauksesta riittää kuitenkin ihan kohtuullisen pitkäksi aikaa ja pakkauskin on vielä siinä mittakaavassa, että tällaista ihan mielellään käyttää. Ja onhan tämä pullo aika soma, eikö. Parasta on kuitenkin se, että taisin juuri löytää uuden lempi tuoksuni. Zarkoperfume Purple MoleCULE 070.07 hajuvesi on juuri sellainen tuoksu, mitä rakastan. Sopivan kevyt ja kukkainen. Tuoksussa on häivähdys vaniljaa, ruusua ja jasmiinia (ainakin omasta mielestäni). Tämä oli jopa koko boksin lemppari tuotteeni ja aionkin etsiä täysikokoisen pullon käsiini heti, kun tämä pullo loppuu.




Joulukuun Goodieboxin mukana taisi tulla de_CURE merkin seerumi ja tällä kertaa boksissa oli näytekokoinen Lightweight day cream eli päivävoide. Tuubi on aika pieni, joten kovin moneen kertaan tästä ei käyttöön riitä, mutta testaan kyllä uteliaana. Kyseessä on nimittäin melko kallis brändi, sillä täysikokoinen voide maksaa 85€. Voide sisältää mm. hyaluronihappoa ja pitää yllä kollageenituotantoa. Kevyen koostumuksen ansiosta voiteen ei pitäisi jättää ihoa tahmeaksi.




Ai miten ihanaa, nyt talven kuivattamia käsiä hellitään tällä ihanalla vegaanisella Dr Botanicals Morrocan Rose nourishing käsivoiteella. Pakkaus on super kaunis, täynnä ruusuja. Voide sisältää kamomillaa, aloe veraa ja ruusuvettä. Se suojaa, kosteuttaa ja pehmittää kuivuneet ja rasittuneet kätesi. Brändin tuotteet ovat aika ihastuttavia, joten uskon myös tämän voiteen toimivan. Tulee pian testiin tämäkin. Tuote on täysikokoinen.
arvo: 30€




Kokonaisuus tammikuun boksissa oli silmähivelevän miellyttävä vaaleanpunaisesta värimaailmasta lähtien. Tuotteet on valittu loistavasti täydentämään toisiaan ja erityisesti talvea ajatellen mukana on sekä kasvoja että käsiä helliviä tuotteita. Toisaalta ihana kukkaistuoksu vie jo ajatukset (ehkä) lähestyvään kevääseen. Sanoisin, että tämä boksi todella onnistui vakuuttamaan ja on minusta yksi parhaimmista tähän mennessä ilmestyneistä Goodieboxeista! Ainakin minuun upposi ihan jokainen tuote ja erityisesti kestolaput ja hajuvesi saa minut hykertelemään onnen tunteesta. Mitä sanotte, toimiiko kokonaisuus?

Goodiebox tilaukseen pääset tästä. Boksi maksaa kuukaudessa 24,95€ ja linkin kautta saat oman ensimmäisen boksin puoleen hintaan eli 12,50€. Boksin tuotteiden arvoksi luvataan aina vähintään 75€, joten tässä saa todella rahalle vastinetta ja laatikollisen onnellisuutta joka kuukausi.
10 kommenttia on "Goodiebox tammikuu 2020"
  1. Ihanan hempeän sävyinen kokonaisuus kieltämättä<3 Muutenkin ihan kivanoloisia tuotteita, suurin osa olisi varmasti päässyt mullakin käyttöön :) Mä odottelen myös pienellä jännityksellä mitä ensi kuun boksi tuo tullessaan, kun se on yhdistymisen jälkeen se ensimmäinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, helmikuun boksi jännittää ja kauhistuttaa kaikkea samaan aikaan 😅 toivotaan että pelko on turhaa. Ainakin tämä tammikuun boksi oli taas kerran erittäin mieluinen❤️

      Poista
  2. Vaikka vaahtokarkki kuulostaakin ihanalta, taitaa tuo Naobayn naamion marshmallow ainesosa olla kuitenkin kasvi eli rohtosalkoruusu. Hyvin mietitty kokonaisuus Goodieboksissa kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän se tosiaan oli. Ihmettelinkin mitä ihme tuo marshmallow oikein on. Mutta tässä yhteydessä ei olekaan karkki :D

      Poista
  3. Olipa ihanannäköinen kokonaisuus :) Etenkin tuo hajuvesi kuulostaa tosi hyvältä! Mielenkiintoista nähdä millainen boksi ensi kuussa tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hajuvesi on ollut kovalla käytöllä. Aivan ihana tuoksu <3

      Poista
  4. Oi kun tuo kasvonaamio kuullostaa hyvältä! <3 Ja kestovanulapuille olisi tarvetta myös täällä, pitäisi joku päivä ommella niitä ylijäämäkankaista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kestovanulappuja saa tosiaan tehtyä aika helposti itsekin. Hyvä hyödyntää kankaiden jämät ;)

      Poista
  5. Kiva kombo oli sullakin! Onkohan näissä ollut useampaa eri värimaailmaa liikkeellä, kun mulla oli mintunvihreä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tammikuussa oli 4 erilaista teemaboksia liikkeellä eri väreissä ja ne sisälsi hiukan erilaisia tuotteita riippuen miten oli oman kauneuskyselyn täyttänyt. Ihan kiva, että kohdentavat hiukan tuotteita oman ihotyypin mukaan :)

      Poista