lauantai 4. tammikuuta 2020

Goodiebox joulukuu ja BIG news



Nyt tulevina päivinä blogin puolella tullaan näkemään takautuvasti loppuvuoden kauneusbokseja. Tänään aloitetaan boksien läpikäyminen joulukuun Goodieboxista, jonka kävin tänään postista noutamassa. Boksi ei harmikseni ehtinytkään ennen joulupyhiä. Olen huomannut, että Goodiebox lähettää tilaajille bokseja eri aikaan mikä on vähän ärsyttävää, sillä olettaisi kaikkien pakettien lähtevän varastolta samaan aikaan. Sain lukea ensimmäisen esittelynkin boksista jo joulukuun alussa, kun oma boksini ei edes ollut vielä lähtenyt liikkeelle. Toivottavasti toimitukset nopeutuvat ja tulevat tasapuolisiksi kaikille tilaajille.

Toimitushässäkkää lukuunottamatta Goodiebox on vahvan alun jälkeen jatkanut kuukausi toisensa jälkeen mielenkiintoisena ja laadukkaana. Tykkään siitä positiivisesta energiasta, jota boksi tarjoaa. Asiakaspalvelu on super ystävällistä ja nopeaa, mistä todella iso plussa. Myös pakkauksen tuotekortti sisältää aina positiivisia sanoja, hyvää energiaa ja muistutuksen siitä että jokainen meistä ansaitsee itselleen jotain hyvää. Mikä olisikaan parempi tapa hemmotella itseään kuin kuukausittainen kauneusboksi?! Joulukuun boksin teemana oli "yourselfishness" eli itsensä priorisointi. Katsotaanpas mitä tuotteita boksista löytyi.




Boksista löytyi joulukuun juhlamenoihin sopivat Furr-merkkiset tekoripset. Ripset on tehty käsin, ne on vegaaniset ja lateksittomat sekä valmistettu 3D kuituteknologialla, joka saa ripset tuntumaan turkilta. Aika erikoinen ominaisuus ripsiltä, mutta mene ja tiedä miten ihanat nämä on silmissä. Ripsiä voi käyttää jopa 10 kertaa ja ainakin omaan makuuni nämä on super kauniit. Harmillista vain, ettei boksi ehtinyt joulukuun rientoihin. Nyt ripset saa odotella käyttövuoroaan hetkisen.
ovh 17€




Benefit on rantautunut joulukuussa Suomeen ja merkin tuotteita on saatavilla Kicksiltä. Itse tykkään monista Benefitin tuotteista tosi paljon ja olikin äärettömän iloinen, kun löysin boksista minikokoisen BADgal BANG! mascaran. Olen halunnut pitkään testata merkin ripsivärejä ja odotankin kovasti miltä tämä ripsiväri käytännössä ripsissä näyttää. Tällä pitäisi saada massiivisen tuuheat räpsyt, juuri sellaiset mitä itse ripsivärillä tavoittelen.
ovh 14€/4g




Wautsi, mitä sanotte tästä kaunokaisesta! Nire Beautyn ultra pehmoinen poskipunasivellin on glitterisellä varrellaan todella kaunis ilmestys. Sivellintä voi hyvin käyttää erilaisten puuteristen tuotteiden levitykseen ja tämä sopiikin täydellisesti poskipunilla ja aurinkopuuterille, sillä karva on pehmeää, tuuheaa ja joustavaa. En ole vielä testannut, mutta otan kyllä käyttöön ja tämän avulla ei poskille jää rumia rantuja vaan kauniisti häivytellyt rusoposket.
ovh 16€





Boksista tuli myös täysikokoinen Phase zero metal foil luomiväri kultaisessa sävyssä. Luomivärillä saa kauniin ja intensiivisen wet look efektin ja swatchatessa ihastuin tähän heti. En olekaan tämän tyylisiä wet look luomivärejä ennen käyttänyt, joten täytyy ensin vähän harjoitella. Luomiväri tuntuu sormenpäässä hiukan kostealta, mutta se levittyy helppoakin helpommin jättäen jälkeensä kultaisen kimallepyörteen. Täydellistä, uusi lempparini!
ovh 10€




Goodieboxissa ehdottomasti hauskinta on se, että boksi yllättää aina uusillä brändeillä. Tämä Jorgobe merkkinen kasvokuorinta on täysin uusi tuttavuus. Täysikokoinen jojoba kuorintarakeista tehty kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet jättäen ihon samalla ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi. Tämä onkin siis kuorinnan ohella raikastavana naamiona. Melkoinen 2-in-1 tuote siis kyseessä.
ovh 26,90€




Huhhuh, melkoinen setti taas. Tuotteiden arvo on noin 85€ ja neljä tuotteista on täysikokoisia. Goodiebox ei pettänyt tälläkään kertaa ja jätänkin kaikki boksin tuotteet omaan kokeiluun. En osaa edes sanoa mistä tuotteesta en olisi innoissani, sillä kaikki vaikuttaa hyviltä ja käyttökelpoisilta. Boksi maksaa kuukaudessa 24,95€ ja tuotteiden arvo on aina vähintään 75€. Mikäli boksin tilaaminen alkoi kiinnostaa, niin tilaukseen pääset tästä ja linkin kautta saat ensimmäisen boksin puoleen hintaan eli 12,50€.

Minulla on teille myös ISOJA UUTISIA! Toissapäivänä nimittäin tuli tieto, että Goodiebox on ostanut suomalaisen Betteboxin ja muutos astuu voimaan helmikuusta. Bettebox lähettää siis tammikuussa viimeisen boksin ja sitten tulevat tilaukset ovat Goodieboxin lähettämiä. Betteboxin voimassa olevat kestotilaukset jatkuvat normaalisti vielä vanhoilla Betten hinnoilla Goodieboxilla. Nyt kannattaakin siis ostaa vielä Bettebox jatkuva tilaus edullisemmalla 18,90€/kk hinnalla (Goodiebox maksaa 24,95€/kk) sillä Betten tilaajilla edullinen hinta säilyy Goodieboxin vaihdoksessa samana. Betteboxin tilaukseen pääset tästä. En tiedä kuinka kauan boksia saa tilattua vanhoilla hinnoilla, mutta muutoksesta varmasti infotaan vielä tarkemmin. Kannattaakin seurailla molempien yritysten nettisivuja ja instagram tilejä niin pysyy ajantasalla uusimmista käänteistä.

Ilmeisesti muutoksen myötä Goodieboxissa tullaan jatkossa näkemään myös enemmän suomalaisia merkkejä. En oikein itse tiedä mitä muutoksesta ajattelisin, sillä Bettestä en ole pitänyt enää aikoihin ja siksi toivon, ettei tulevissa Goodieboxeissa aleta nähdä Betten jämävarastojen tylsiä markettikosmetiikkatuotteita. Goodiebox on nimittäin nostanut todella riman korkealle suomalaisilla kauneusboksimarkkinoilla ja on sääliä, jos taso laskee. Toisaalta muutos voi tuoda myös paljon hyvää ja Goodiebox käytännössä osti kilpailijansa pois markkinoilta. Saapas siis nähdä mitä helmikuussa tulee tapahtumaan. Seuraan muutosta mielenkiinnolla!

Mitä mieltä olet joulukuun boksista ja mitä ajatuksia herätti Goodieboxin ja Betteboxin yhdistyminen?
19 kommenttia on "Goodiebox joulukuu ja BIG news"
  1. Tässä oli kyllä tosi kiva sisältö<3 Ja siis jos Betteen vertaa niin onhan nää ihan erityylisiä bokseja, vaikka periaate onkin sama :D Mä oon sinänsä tosi innoissani tästä uudistuksesta ja toivon, että uudistuneeseen Goodieboxiin tulee suomalaisista merkeistä just vaikkapa Lumenea tms. eikä toi tarkoita nimenomaan niiden jämävarastojen tyhjentämistä. En enää ihmettele sitäkään, että joulukuun Bettessä vähän jokainen sai extrana jotain erilaista, kun varmaan he niitä varastojaan siellä tyhjentelee :D

    Mutta siis toi on tosi outoa, jos boksi ei lähde kaikille yhtä aikaa. Bettet kuitenkin postitettiin kaikille samaan aikaan ja olikin sitten Postin (tai Schenkerin) armoilla se, koska paketti tilaajille saapui. Glossyboxilla taisi myös olla ainakin jossain vaiheessa sama, että paketti lähti eri aikaa tilaajille? Mä en itse tota käsitä ja toi on mun silmissä suuri miinus Betten toimintaan verrattuna.

    Mä ymmärsin ton hintajutun siten, että jos nyt on tilannut Betteä kestona hintaan x, kuten mulla 15,90 € niin se tulee pysymään jatkossakin samana, mikäli tilausta ei katkaise. Tokihan voi olla, että nyt lupaillaan tätä, mutta jossain vaiheessa hinta muutetaankin kaikille samaksi, kun eihän sitä tiedä mitä he ovat sopineet. Mutta joka tapauksessa lähden ihan mielenkiinnolla katsomaan mitä boksien yhdistyminen tuo tullessaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei voi kyllä minustakaan Betteä ja Goodieboxia mitenkään verrata keskenään :D Ihan samassa kategoriassa ne ei paini. Lumene ja myös mielenkiintoiset suomalaiset uutuudet kiinnostaa juuri vähän tuntemattomiltakin brändeiltä vaikkapa. Toivon, että sellaisia tulisi boksista enemmän.

      Se ettei bokseja lähetetä samaan aikaan kaikille on kyllä tosi ärsyttävää. Toivon, että asia korjaantuisi tulevaisuudessa.

      Aaa aivan, voi olla että hinta pysyy sitten samana vaikakkin voisin kuvitella ettei sitä ihan loputtomiin noin edullisesti myydä.Luulen kuitenkin että asiasta infoilaan hyvissä ajoin mikäli hinta muuttuu.
      Tosi jännä kyllä nähdä miten boksien sisällöt kehittyvät helmikuusta eteenpäin :)

      Poista
  2. Mä otin uutisen vastaan tosi ristiriitaisesti, sillä lopetinhan Betten vasta viime syksynä ja nyt kaksi päivää ennen uutista tilasin Goodie-boxin, jep. No katson alkuvuoden ja ainahan tilauksen voi lopettaa jos ei sisältö miellytä mutta koska Betten lopetin juuri niin en tosiaankaan haluais toisessa boksissa samantyyppistä sisältöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsi, onneksi tilauksen voi aina peruuttaa joten kannattaa avoimin mielin katsoa ja sitten miettiä boksin jatkoa. Tähän asti Goodiebox on kyllä varsin loistavasti onnistunut yllätyksissä <3
      Itsekin toivon, ettei Goodieboxin taso laske Betten tasolle vaan pysyy muutoksesta huolimatta yhtä hyvänä kuin tähän saakka

      Poista
  3. Mielenkiinnolla seuraan millaisia Goodieboxin sisällöt on jatkossa. Tässä olisin tykännyt tuosta mascarasta mutta loput vähän njääh. En ole nyt innostunut tilaamaan mitään boksia kun en halua ylimääräistä roinaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin pitäsi kyllä vähentää kosmetiikan ostelua, mutta kauneusbokseissa on se oma taikansa enkä kyllä vielä ole valmis luopumaan näistä. Onneksi minulle tulee "vain 3" boksia tällä hetkellä :D

      Poista
  4. Olipas kivoja tuotteita! Benefitin ripsari on aivan loistavaa ja sillä saa tosi kauniit ripset aikaiseksi :) Minulla se vaan meinaa aina levitä silmien ympärille kun silmät vuotavat aina niin paljon :( Tuo sivellin on tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, en malta odottaa Benefit ripsarin testausta <3
      Mulla on myös vuotavat silmät, mutta olen ratkaissut ongelman käyttämällä aina ripsivärin päällä topperia. Itsellä on käytössä Artdecon waterproof maker joka tekee mistä tahansa ripsiväristä vedenkestävän eikä vuotavat silmät enää haittaa ;)

      Poista
  5. Ihan mielenkiintoinen tieto noista boxeista, kiitos!

    VastaaPoista
  6. Äh, mun boksi ei oo vieläkään tullut edes suomeen. Hieman turhauttavaa.

    Ootko koskaan testannut lookfantasticon beautyboxia? Se on ollut mulla pitkään harkinnassa.

    Oon vasta perustanut blogin itsekin, käy ihmeessä kurkkaamassa ❤

    https://hohtavaelamani.blogspot.com/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis lookfantasticin 😂

      Poista
    2. No höh, toivottavasti boksi tulisi pian! Yllättävän pitkään ne boksit Ruotsista Suomeen matkaa. Sitä olen itsekin ihmetellyt...

      Olen tilannut LF boksia vuoden ajan ja postauksia löytyykin blogin puolelta. Kannattaa käydä kurkkimassa jos boksin tilaaminen kiinnostaa :)

      Poista
  7. Mä olen tosi hämmentynyt tästä ,että Goodiebox ja Bettebox yhdistyvät. Juuri kun päätin lopettaa Betten tilaamisen! Goodieboxin sisältö on ollut loistava,mutta jos Betten tiimi pilaa goodieboxin? Siis kamalasti sanottu,mutta väkisinkin mietin.Lumenea kyllä mielellään näkisin Goodieboxissa,mutta goodieboxin taso ei saa nyt pudota.
    Pakko katsella nyt mitä tuleman pitää.Jännää on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutoksesta ei vielä pysty oikein sanomaan mitään. Toivon ettei taso laske. Toisaalta jos Goodiebox on ostanut Betten niin olettaisin ettei vanhalla Bettellä ole silloin paljon sanavaltaa mitä boksissa tulee mutta mene ja tiedä millaiset järjestelyt heillä on tässä takana. Helmikuussa sen näkee mitä sieltä sitten meille lähetetään :D

      Poista
  8. Wau mikä sisältö, tässä oli tosi kiinnostavan oloisia tuotteita! :) Ja siis musta on tosi mielenkiintoista seurata, mitä käy, kun Bette ja Goodie yhdistyvät. Toivottavasti taso ei laske!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goodiebox on kyllä tähän asti ollut aivan erinomainen! Minuakin oikeasti jännittää tuo muutos, uskon että monia muitakin

      Poista