torstai 23. tammikuuta 2020

Boxycharm tammikuu 2020



Tammikuun Boxycharm tuli oikein talvisessa teemassa, vaikka talvesta ei täällä Etelä-Suomessa ole tietoakaan. En ollut erityisesti seuraillut spoilereita, sillä elän nyt keskellä muuttolaatikoita ja ajatukset on olleet kaikkialla muualla paitsi meikeissä. Niinpä en todellakaan tiennyt mitä boksilta odottaa. Teema "Breaking the ice" on sinällään aika hauska ja ajattelin, että boksista tulisi jotain räväkkää, millä sen jään saisi helposti rikottua. Kokonaisuus jäi tällä kertaa minusta kuitenkin todella vaisuksi ja aika suuri pettymys valtasi mielen, kun kävin boksin sisältöä läpi. Vielä enemmän harmitti, kun boksiin oli pakattu yksi tuote väärän sävyisenä, mistä Boxycharm minua infoilikin jo sähköpostilla viikko sitten. Tästä pienestä kömmähdyksestä vielä tuonnempana lisää. Onneksi boksissa oli myös yksi todella kiinnostava tuote.




Glow Recipe on brändinä todella kiinostava, sillä tuotteissa käytetään vain luonnollisia raaka-aineita ja näissä on aivan super herkulliset hedelmäiset tuoksut. Testailin tätä kyseistä Watermelon Glow yönaamiota jo viime vuoden puolella, kun sain Ipsyn mukana pienen purkin kyseistä naamiota, eikä se sytyttänyt minua silloin ollenkaan. Voit käydä lukemassa aikaisemman arvioni marraskuun roskapostauksesta täältä. Lyhyesti sanottunua naamion limainen koostumus on minusta todella etova, enkä tykkää sen ohuesta koostumuksesta. Yönaamiolta kaipaan tuhtia ja hoitavaa vaikutusta. Tämä lähteekin eteenpäin.
Arvo: 22$




Tämän huippu kalliin Dr Branth 24/7 retinol eye cream voiteen valitsin tammikuun vaihtoehdoista itse boksiin. En tosin tiedä miksi ihmeessä tämän valitsin, sillä tarjolla olisi ollut esimerkiksi ihania luomiväripaletteja. Olin varmaan niin muutto höyryissä ettei järki enää kulkenut ja nyt harmittaa toden teolla. Retinolia sisältävä silmänympärysvoide kuulostaa nimittäin teoriassa oikein hyvältä. Retinolihan häivyttelee juonteita ja on tehokas aine ikääntyvän ihon hoidossa. Tuoteselostetta katsellessani päätin kuitenkin etten missään nimessä halua pistää tätä omalle sy-iholle. Voide nimittäin sisältää silikoneja ja muita kyseenalaisia aineita. Kaikki hoitavat ja vaikuttavat aineet ovat vasta ihan incin loppu päässä. Ehkä retinoli on myös omalle herkälle iholle liian tujua lätkiä silmien alle, joten pitänee jättää testaamatta.
arvo: 55$




Wander Beautyn Trip for two blush and bronzer duo on oikein söpö ja kätevä pieni pakkaus kasvojen korosteluun ja ehosteluun. Tämä tuote lähetettiin minulle kuitenkin väärässä sävyssä ja Boxycharm korvaa tämän antamalla tililleni 6$ shoppailurahaa add-oneja varten. Paletti itsessään on tyylikäs vaaleanpunainen ja kansi muistuttaa tekonahkaa. Sisältä löytyvät sävyt ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin itselle sopivat. Poskipuna on kirkuvan pinkki ja aurinkopuuterikin näyttää liian lämpimältä omalle iholle. Lisäksi molemmat näyttää valossa hiukan shimmerisiltä, joten en senkään puolesta tykkäisi itse tällaista käyttää. Hyvitysrahalla tuskin tulen mitään kovin suurta saamaan seuraavaan boksiini ja arvostan, että Boxycharm pahoitteli tapahtunutta mokaa, vaikkakin lähetysvaiheessa he voisivat olla hiukan huolellisempia. En tiedä olisiko tästä ollut liikkeellä vaaleammalle iholle tarkoitettu paletti, mutta oletan että näin on ollut.
arvo: 36$




Ripsivärejä on aina kiva saada testiin ja näiden kauneusboksin kautta olenkin löytänyt muutaman uuden lempparin. Tämä GrandeDRAMA intense thickening mascara ei kuitenkaan saanut minussa aikaa kylmiä väreitä, sillä olen testannut merkin yhtä ripsiväriä aikaisemmin ja se oli aivan surkea. Pakkaus on kyllä erittäin kaunis kultainen ja metallinen poiketen näin tavallisista muovihylsyistä, mikä tuokin tähän ripsiväriin ripauksen luksuksen tuntua. Haluan silti testata miltä tämä vaikuttaa, sillä ainakin harja on sen mallinen että sillä voisi saada "dramaattiset" ripset aikaan.
arvo: 25$




Boksin ehdottomasti kiinnostavin tuote oli tämä Pretty Vulgarin Under cover concealer. Sain tästä testerin marraskuun boksissa ja pidin siitä kovasti. Sävy on juuri oikea ja tässä on runsaasti peittokykyä. Tämä onkin Boxycharmin uudistuksen myötä ensimmäinen peitevoide, mitä boksista on koskaan tullut. Uuden kauneuskyselyn myötä bokseista voi jatkossakin tulla meikkivoiteita ja peitevoiteita, mikä ilahduttaakin minua suuresti. Tämä lähtee ehdottomasti testiin ja aikaisemman testikokemuksen perusteella tulen pitämään tästä kovasti!
arvo: 25$




Boksi ei nyt tällä kertaa oikein osunut mieleeni. Ainoastaan peitevoide ylsi huippu kiinnostaviin tuotteisiin ja ripsiväriä haluan mielenkiinnosta testata. Muut tuotteet ei valitettavasti napanneet ja lähtevätkin uusiin rakastavin koteihin. Toivottavasti helmikuun boksi olisi enemmän mieleeni. Joulukuun huikean Boxyluxen jälkeen tämä boksi tuntuu entistä raasummalta, mutta tästä on taas hyvä ottaa suunta kohti ylöspäin, eikös vain!


Onko sinusta hyvä uudistus lähettää kauneusboksissa meikki- tai peitevoiteita?
13 kommenttia on "Boxycharm tammikuu 2020"
  1. No täytyy sanoa että oli ehkä vähän tylsän näköinen setti :/ Mun Boxy seikkailee vielä jossain enkä tiedä vielä sisältöä. Valinnassa otin siihen kauniin luomiväripaletin, joten sitä kyllä odotan ja toivon että tulee ehjänä perille :) Tuo retinol-silmänympärysvoide ei kuulostanut kovin houkuttavalta, kun monet sitä sanoivat tosi kuivattavaksi.

    Pretty Vulgarin peiteaineesta sain sen kokeilupakkauksen marraskuussa (?) ja oli positiivinen yllätys! Tosi hyväntuntuinen iholla ja näyttikin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kunpa oisin itsekin ottanut sen paletin, se punainen näytti niin upealta kuvissa :3

      Uh, joo kuivattavat sy-voiteet on mun pahin painajainen. Luin myös kommentteja ettei moni ollut nähnyt mitään muutosta voiteen käytössä joten ei kaita paljon sitten jää paitsi vaikken testaakaan.

      Joo se peiteaine kokeilupakaus oli käsittääkseni sama kuin nyt boksista tullut täysi tuote. Siksi niitä sävyjä siinä kyselyssä taidettiin tiedustella. Itse olen ainakin tosi tyytyväinen tuohon peiteaineeseen

      Poista
  2. Harmi ettei boksi ollut sulle mieluinen :/ Mä unodin tän boksin kohdalla sen valinnaisen tuotteen ihan täysin, eli en tiedä yhtään mitä mun omassa boksissa on :D Olipas kiva kun Boxycharm edes jotenkin korvasi sen, että sait väärän sävyn tosta paletista! En olettanut, että mikään kauneusboksi tollaista tekisi, kun monestihan se menee sitten niin, että jos ei ole sitä "omaa" sävyä niin sitten saa sen minkä saa. Ja eihän toikaan nyt täysin käyttökelvoton ole vaalealle sävylle, jos vaan tykkää tontyylisistä sävyistä, mutta onhan toi poskipunakin esim. aika räikeä :D

    Mä odottelen innolla noita peiteaineita ja meikkivoiteita, mitä Boxycharmista nyt alkaa tulla! Valitsin helmikuun boksiin meikkivoiteen itselleni ja katsotaan kuinka hyvin sävyvalinta meni, kun netin swatchien perusteella sen koitin tehdä.

    Toivottavasti tulevat boksit olisi sulle mieluisampia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei ole muissa kauneusbokseissa yleensä ikinä hyvitelty väärää tuotetta. Toisaalta jos Boxycharm käyttää ja mainostaa kustomointimahdollisuutta ja sitten itse sen sössii niin ehkä siinä on sitten paikallaan pieni hyvitys. Toisaalta tilaajia on myös niin paljon, että tällaisesta nousisi varmasti jenkeissä melkoinen mekkala. Ainakin mitä olen välillä keskusteluja seurannut, niin ehkä he haluaa ennakoida ettei kansa nouse barrikadeille :D

      Hei joo, mäkin katsoin sitä helmikuun Beccan meikkivoidetta. Meinasin sen valita, mutta luinkin netistä että se sisäksi hirveästi silikoneja ja jätinkin sen sitten ottamatta. Toki se voi olla tosi hyvä, ainakin hyviä arvosteluja oli saanut. Kiva jos jatkossa tulee enemmänkin meikkivoiteita :)

      Poista
  3. Peiteaine olisi ollut kiinnostavin. Sy-voide kuulostaa hyvältä mutta jos se on kuivattava...ripsarissa lukee castor oil ja välttelen öljyjä, en uskaltaisi käyttää. Ei siis olis ollut montaa minulle sopivaa tuotetta, muutoin kokonaisuus on oikein kiva ja ajatuksella koottu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama juttu, aina ei vaan boksit osu nappiin. Mutta harvoin Jenkki bokseissa tulee näin totaalista floppi boksia joten annettakoon sen tämän kerran anteeksi :)

      Poista
  4. Sleeping Mask on todella huippu, mä tykkään. Ainoa miinus on melko voimakas tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on kyllä voimakas, mutta itse ainakin pidän vesimeloni tuoksuista joten se ei varsinaisesti haitannut :D Olisipa vielä koostumus ollut enemmän mieleeni niin olisin varmasti tykännyt tästä tuotteesta!

      Poista
  5. Thank you!
    I'll visiting your blog too, thank you about comment :)

    VastaaPoista
  6. Tykkään kovasti tuosta Glow Recipen sleeping maskista sain boxissani myös Ace Beatyn paletin mikä on totaalisen upea
    Itse tykkäsin kovasti tammikuun boxin variaatiostani ja innolla odotan helmikuun boxiani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih se Ace Beautyn paletti olisi itsellekin kelvannut. Näytti kuvissa todella nätiltä <3 Ihana että olit tyytyväinen omiin tuotteisiisi!

      Poista
  7. Millä toimitustavalla tilasit oman boxysi? Mä otin Airmaililla ja ei ole vielä boxia näkynyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaan aina sen seuraavaksi halvimman seurantatunnuksellisen lähetyksen. Huomasin että helmi ja maaliskuussa lähetykset kesti todella pitkään, luultavasti koronan takia kaikki seisoo ja viivästyy. Toivottavasti olet jo pakettisi saanut :)

      Poista