keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Kaikkien aikojen viimeinen Bettebox tammikuu 2020Joskus jotkut tarinat tulevat päätökseen ja siitä sitten myös uudet tarinat alkavat. Tammikuun Bettebox on lajinsa viimeinen, sillä Bettebox ja Goodiebox ovat yhdistyneet. Helmikuusta alkaen boksit tulevat siis Goodieboxin nimellä. Kirjoittelin yhdistymisestä jo aikaisemmin täällä, joten käy lukemassa tarkemmin mistä on kyse. Jos haluat laittaa oman Goodieboxin tilaukseen niin se kannattaa tehdä täältä. Itse olen tykännyt Goodieboxista ihan valtavasti ja odotankin mitä yhdistyminen tuokaan tullessaan.

Palataan kuitenkin tammikuun Betteboxin pariin. Jännitin hiukan tämän viimeisen Betten saamista, sillä epäilin sen sisältävän jämätuotteita, jotka on laitettu boksiin vain varastojen tyhjentämiseksi. Boksi oli kuitenkin ihan yllättävän kiva ja sisälsi myös yhden tervetuliaislahjan Goodieboxilta.
Batiste Hint of color brilliant blonde ~ 6,90€

Boksista tuli Batisten kuivashampoo täysikokoisena, mutta tämä pullo on tarkoitettu blondeille hiuksille. Kuivashampoo nimittäin sävyttää väliaikaisesti tyvikasvun ja häivyttelee harmaita hiuksia. Batisten nimeen vannovat monet, mutta itse en ole vielä syttynyt merkin kuivashampoille. Monissa on nimittäin aivan liian voimakas tuoksu omaan nenääni. Toiseksi tämä kyseinen tuote ei sovi omille ruskeille hiuksille, joten taidan laittaa suosiolla eteenpäin. Harmi, ettei tästä ollut variaationa omiin hiuksiin sopivaa kuivashampoota.
Paese Diamond luomiväri ~ 9,90€

Paesen meikit on upeita ja innostuin kovasti, että boksiin oli pakattu tämä upea helmiäinen luomiväri. Vaikka harvoin käytän yksittäisiä luomivärinappeja, niin tämä pääseen käyttöön aivan takuuvarmasti. Upea hopeanhohtoinen luomiväri sisältää 50% aitoa helmeä, josta tuleekin kaunis metallinhohde meikkiin. Luomiväri voi käyttää helposti sekä kuivana että märkänä. Kiva, että Bettestä tuli viimeisessä boksissa näin upea meikkituote!
Eucerin Dermopurifyer oil control skin renewal treatment ~ 3,50€/5ml

Boksin ehkäpä turhin tuote oli tämä pienen pieni 5 millin putkilo kemiallista yökuorintaa. Tuote sopii epäpuhtaalle iholle ja poistaa kuolleita ihosoluja, vähentää epäpuhtauksia sekä ehkäisee uusien epäpuhtauksien syntymistä. Kuorinta sisältää kolmea erilaista happoa eli glykoli, salisyyli- ja polyhydroksihappoa. Sinällään tuote vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta ja sopisi myös omalle epäpuhtaalle iholle, mutta en tee tällaisilla minituubeilla yhtikäs mitään. Aion kyllä tämän käyttää, mutta toivon, että Goodiebox ei ala lähettää jatkossa mitään minipakkauksia.
Nire Beauty puuterisivellin ~ 16€

Goodiebox oli pakannut tervetuliaislahjaksi boksiin mukaan todella kauniin puuterisiveltimen, jonka varsin on glitterinen. Sivellin tulikin itseasiassa jo joulukuun Goodieboxin mukana, joten nyt minulla on näitä siveltimiä kaksi. Uskon tämä ilahduttaneen monia tilaajia, sillä siveltimiä on tullut Betten mukana aika harvoin ja laadukkaille meikkisiveltimille on jokaisella varmasti tarvetta. Tämä olikin yksi boksin helmistä luomivärin ohella.
Ziaja Med lipid physioderm silmänympärysvoide  ~ 19,90€

Ziajan tuotteet on kovasti mieleeni ja ilahduinkin, kun boksissa oli minulle sarjan täysin tuntematon tuote. En itse asiassa tiennyt, että Ziajalla on myös apteekkituotteita, mutta aina oppii uutta. Tämä silmänympärysvoide, sisältää tehokosteuttavia raaka-aineita ja sopiikin täydellisesti talvi-iholle. Hyvä silmänympärysvoide onkin talvisin aivan välttämätön tuote, sillä ainakin itsellä tahtoo sy-alue kuivua ilman kosteuttavaa voidetta tosi pahasti. Tuote tuli täysikokoisena, mistä plussaa.Extra tuotteita boksista löytyi Friggs C-vitamiini poretabletteja, Libressen näytekokoinen intiimipesugeeli sekä mansikanmakuisia purukarkkeja. En oikein perusta näistä Betten harrastamista extra tuotteista, sillä mieluummin ottaisin boksissa vähemmän tuotteita, jotka olisivat täysikokoisia ja harkiten valittuja. Minusta extra tuotteet tekevät boksin kokonaisuudesta sekavan ja ainakaan itsellä ei ole mitään käyttöä usein tulleille ravinto/vitamiinilisille. Tuo intiimipesugeeli on kuitenkin hyvä, olen sellaisen näytteen joskus käyttänyt ja tykkäsin. Tuotteenhan voi käyttää ihan normaalin suihkugeelin tavoin ja siinä on mieto mantelimainen tuoksu. Karkit tulikin jo popsittua ja C-vitamiinit tulee todennäköisesti myös käytettyä, mutta olisi voinut olla tulemattakin.
Kokonaisuus oli viimeiseksi Betteksi ihan kiva. Luomiväri sekä sivellin olivat omat lempparit. Ziaja myös hyvä perustuote, vaikkakin ei mikään kovin erikoinen ja spesiaali. Ilman sivellintä kokonaisuus olisi kuitenkin jäänyt aika laihaksi, varsinkin kun itsellä tuo kuivashampoo ei tule käyttöön ja minikokoisesta Eucerin tuotteesta ei moneksi käyttökerraksi tuotetta riitä. Nyt kuitenkin alan jo jännityksellä odottaa mitä uudet tuulet tuovat helmikuussa tullessaan. Kurkkasinkin jo ennakkoon tammikuun Goodieboxin sisällön ja se on aivan huikea! Toivottavasti posti toisi paketin pian niin päästään kurkistamaan senkin sisälle.


Oliko Betten lopetus onnistunut?
6 kommenttia on "Kaikkien aikojen viimeinen Bettebox tammikuu 2020"
 1. Olisitko ollut halukas luopumaan tuosta siveltimestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä luopua :D Pistätkö mulle säpön glitteriaddikti@outlook.com :)

   Poista
 2. Samat suosikit meillä tässää boksissa :) Toi Eucerin lähinnä ärsytti, kun mä inhoan yli kaiken noita minikoisia ilmaisnäytteitä näissä bokseissa :D Matkakoot on ihan ok, mutta tollasella en itse tee yhtään mitään. Sivellin oli tän boksin pelastus, sillä vaikka boksissa ihan kivoja tuotteita oli muutenkin, olisi kokonaisuus jäänyt mun mielestä ilman sitä vähän valjuksi. Varsinkin, kun kyse oli viimeisestä Bettestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama, mulla nousee aina kiukkukäyrä noiden miniputeleiden kanssa. Meikeissä se ei niin haittaa, mutta ihonhoidossa tuollaisista ei oikeasti ehdi saada yhtään mitään käsitystä oikeasti tuotteen toimivuudesta.
   Ja olisi tosiaan luullut, että viimeiseen Betteen olisi panostettu ja tehty tavallaan "juhlava" lopetus. Ei tämä huonoin mahdollinen boksi ollut mutta ei kyllä mikään juhlaboksikaan. No, ensi kuussa sitten Goodieboxia ;)

   Poista
 3. Ensivilaukselta tämä olisi ollut kiva boxi, mutta tarkemmin ajattelen jokseenkin itseään toistava sisältö. Varsinkin tuo kuivashampoo olisi ollut itselle pettymys. Goodiebox näyttää kyllä hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Sivellin kaunis, boksi muuten ehkä vähän tylsä, jotenkin sellaista mitä ei vaan menisi kovin paljoa.

  VastaaPoista