tiistai 7. tammikuuta 2020

Pienen budjetin loistava meikkibrändi Wet'n wild

* tuotteet saatu pr-lahjana Let'sFaceit Nordic Oy



Tiedättekö sen tunteen, kun koko meikkipussin sisältö täytyy pistää uusiksi ja ajatuskin rahanmenosta kauhistuttaa. Minulla on teille loistavia uutisia, sillä laadukkaiden meikkien hankkiminen ei ole koskaan ollut näin edullista.

Tutustuin nimittäin aivan loistavaan edullisen meikkibrändin Wet'n wild tuotteisiin, jonka laaja tuotevalikoima ja uskomattoman huokeat hinnat saavat paatuneenkin kosmetiikka harrastajan haukkomaan henkeä. Kyllähän edullisia meikkejä on marketeissa tarjolla, mutta usein niiden laadussa on toivomisen varaa, pakkaukset on heppoisia ja käytetyt raaka-aineet kyseenalaisia ja markkinoiden halvimpia. Wet'n wild tuotteet eivät jätä laatua kakkoseksi, vaan tuotteet on erittäin pigmenttisiä, pakkaukset laadukkaita ja kaikki brändin tuotteet on cruelty free! Voisiko parempaa toivoa?

Wet'n wild on lähtöisin yhdysvalloista ja se on varsinkin trenditietoisten nuorten suosima meikkibrändi. Tuotteet sopivat kuitenkin ihan kaiken ikäisille ja erityisesti suosittelen tutustumaan brändin tuotteisiin, jos haluaa tehdä loistavia löytöjä pienellä budjetilla. Tuotteiden valmistuksessa huomioidaan kestävä kehitys ja toisaalta halutaan, että meikkaaminen on mahdollista kaikille iästä ja varallisuudesta riippumatta. Suomessa Wet'n wild meikkejä myy mm. Stockmann, Cocopanda ja Lyko.




Wet'n wild photofocus stick foundation ~ 9,90€

Onko puikkomuodossa olevat meikkivoiteet tekemässä paluuta? Oli tai ei, niin Wet'n wild on tuonut markkinoille uutuus meikkivoiteenpuikon, jonka pehmeä satiinimainen koostumus liukuu iholla vaivattomasti peittäen alleen kaikki ihon kauneusvirheet. Puikko on hyvin peittävä, mutta se ei silti tee ihosta tunkkaista vaan jättää kauniin puolimattaisen ihotuntuman. Kasvot tuntuvat silti hengittäviltä ja kermainen koostumus on helppo levittää siveltimellä tasaiseksi. Kirjoitin tästä tuotteesta viime syksynä suuressa meikkivoide vertailussa, jossa annoin meikkivoidepuikolle täydet viisi tähteä. Voit käydä lukemassa jutun täältä. Tuote on vegaaninen.


Wet'n wild photofocus concealer ~ 6,90€

Peittävä ja valoaheijastava peitevoide on tummien silmänalusten ystävä. Applikaattorilla saa hyvin levitettyä peitevoiteen tarkasti sinne mihin tarvii ja sitten vain häivytellään iholle. Peitevoiteessa on meikkivoidepuikon tavoin "photofocus" ominaisuus eli se ei näytä valokuvissa valkoiselta. Voit siis huoletta astella parrasvaloihin ja nauttia virheettömästä ihosta. Tuote on vegaaninen ja hajusteeton, mutta minusta tässä on hassu vähän teollinen haju. Se tosin ei iholla enää tunnu, joten ei haittaa varsinaisesti käytössä.




Wet'n wild ultimatebrow  Retractable brow pencil ~ 4,90€

Täydelliset kulmakarvat kehystävät kasvoja kauniisti ja antavat silmillesi ilmettä. Tässä kulmakynässä on kaikki mitä kulmiesi laittamiseen tarvitset. Kaksipäinen kynä nimittäin sisältää pienen kulmaharjan ja kolmion mallisen applikaattorin avulla on helppo tehdä kulmista haluamasi malliset ja sävy ash brown sopii varmasti useimmille suomalaisille, sillä sävy on hiukan harmahtava ruskea. Kynä on uskomattoman pigmenttinen ja sillä saa halutessaan myös todella vahvaa jälkeä. Erillistä teroitinta ei tarvita, sillä kynä on ulos pyöritettävää mallia.


Wet'n wild Coloricon brow & eye pencil You're always white ~ 3,90€

Harvoin käytän itse kajal kyniä, mutta jos käytän niin turvaudun nykyään useammin vaaleisiin kyniin kuin mustiin. Valkoisella tai vaalealla kajal kynällä saa nimittäin huijattua silmiä hiukan suuremmiksi ja avattua katsetta. Tämä pehmeä ja pigmenttinen kajal kynä sopii silmien rajaukseen tai tuomaan valoa esimerkiksi silmäkulmiin. Swatchaus löytyy postauksen loppupuolelta.






Vedenkestävän Mega protein ripsivärin ainutlaatuinen koostumus hoitaa ripsiä. Mascara nimittäin sisältää mm. acaiöljyä sekä soija- ja vehnäproteiinia. Harja on pienikokoinen ja sillä työskentely on helppoa. Perus hyvä ripsiväri, joka erottelee ripset hyvin ja antaa hiukan pituutta, mutta ei erityisemmin tuuheuta ripsiä. Sopiikin parhaiten tuuheat ripset omaavalle.






Wet'n wild Lash renegade mascara ~ 8,50€

Tässä ripsivärissä on erikoisin harja, mitä ole ikinä kokeillut. Kumisen harjan päässä on nimittäin pieni pallomainen pää, jonka tarkoituksena on antaa extra paljon volyymia ripsiin ja erotella ripset kauniisti. Koin harjan aluksi hiukan haastavaksi, mutta nopeasti sen kanssa oppii työskentelemään. Volyymiripsiväriksi en tätä sanoisi, sillä ainakin itsellä ripset tahtoi mennä aika klimppiin vaikka kuinka yritin niitä pallopäällä erotella. Toisaalta pituutta ripsiin kyllä sai oikein mukavasti. Ei kuitenkaan lukeudu suosikki ripsiväreihini.




Wet'n wild Liquid catsuit high shine lipstick ~ 6,90€

Pehmeät huulilla hyvin pysyvät huulipunat on erityisesti omaan mieleeni. Nestemäinen pitkäkestoinen Catsuit huulipuna jättää huulille hiukan huulikiiltomaisen tunteen ja wet look ilmeen, mutta ei sisällä lainkaan kimallehippusia. Sävy Cedar later on kaunis ruosteen punainen ja huulipunan vitamiinit ja öljyt kosteuttavat ja hoitavat huuliasi. Huulien mallin mukaan muotoiltu applikaattori helpottaa punan levittämistä. Tähän on helppo rakastua.


Wet'n wild Silk finish lipstick ~ 4,50€

Kaunis korallin sävyinen huulipuna sopii täydellisesti keväiseen huulimeikkiin. Kirkas pigmentti suorastaan loistaa huulilla. Vahamainen koostumus pysyy huulilla pitkään ja aloe vera sekä macadamiöljy kosteuttavat huulia. Huulilla puna näyttää puolimattaiselta ja tuoksuu ihanan marjaiselta. Pieni miinus tulee halvanoloisesta pakkauksesta, sillä huulipuna tuntuu jo valmiiksi hiukan heiluvan. Siksi en uskalla kovin suurella voimalla painaa punaa huulia vasten, ettei se puikko irtoa jalustasta.




Wet'n wild megaglo highlighting powder ~ 6,90€

Ai kuinka mä rakastankaan kauniita highlightereita. Näissä kahdessa highlighterissa on kaikki kohdallaan. Ne antavat kasvoille täydellisen kauniin kuullon ja myös itse pakkaus on syötävän kaunis. Sävy Blossom glow on kirkkaampi glitterinen ja Precious petals enemmän kultaan taittava. Sävyt eivät kuinkaan väriltään ole tummia, joten ne sopivat erinomaisesti vaalealle iholle. Todella upea pigmentti ja katsokaa mihin hintaan!


Wet'n wild coloricon blusher ~ 7,25€

Tässä komeilee yksi kaikkien aikojen parhaimpia testaamiani poskipunia. Sävy Pearlescent pink on aivan upea vaalea persikkainen pienellä shimmerisellä twistillä. Älä kuitenkaan huoli, kimalteet eivät näy iholla glitterinä vaan pienenä kauniina hehkuna poskilla. Tämä on todella upea ja herättää kasvosi eloon. Sopivan pigmenttinen puna, jota ei tarvitse yhtä kerrosta enempää lisätä. Rasian mukana tulee erikoinen pieni suti, jolla ei kuitenkaan tee mitään, sillä oikeaoppisesti poskipuna tulee levittää löysällä keskisuurella siveltimellä, joka häivyttää punan kauniisti tasaiseksi sävyksi poskille. Enpä todella olisi uskonut, että 7 eurolla voi löytyä näin loistava poskipuna.






Wet'n wild color icon eyeshadow quads Petalette ~ 6,90€

Kun tarvitset pienikokoisen mutta erinomaisella pigmentillä varustetun luomiväripaletin niin jätä turhat glumeruulit kotiin ja valitse tämä minikokoinen paletti, jolla loihtii täydellisen smokey eye meikin ja paljon muutakin. Olin violeteista sävyistä aluksi todella skeptinen, koska yleensä lilat sävyt ovat hyvin kuivia ja huono pigmenttisiä (ainakin olleet useimmissa paleteissa mitä olen testaillut). Yllätyinkin ihan valtavasti, kun testasin tätä silmille. Pigmenttiä oli aivan valtavasti ja sävyt erittäin kauniit ja helposti yhteen sulautuvat. Paletin takana on myös helppo kuvallinen ohje helpon smokey eye silmämeikin tekoon. Tämä on myös turvallinen paletti smokey eye silmämeikin harjoitteluun, sillä sävyt sulautuvat niin hyvin yhteen ettei tarvitse pelätä epäonnistumista, vaikkakin tällä saa myös kerrostamalla todella draamaattiset silmät. Paletista on myynnissä useita eri värivaihtoehtoja.




Kuvassa swatchit vasemmalta oikealle:

* photofocus peitevoide
* photofocus meikkivoidepuikko
* valkoinen kajal kynä
* kulmakynä sävy Ash brown




Swatchit ylhäältä alaspäin:

* megaglo highlighter Precious petals
* megaglo highlighter Blossom glow
* Liquid catsuit nestemäinen huulipuna sävyssä Cedar later
* Silk finish lipstick sävy What's up Doc?



Kuvien meikeissä käytetty vain Wet'n wild tuotteita. Ihastuin toden teolla tähän meikkisarjaan ja haluan jatkaa ehdottomasti testailua brändin valikoiman osalta. Sävyt on erittäin sopivia vaalealle ihotyypille ja tässä on loistava kilpailija monien suosimalle edulliselle Essencen meikkisarjalle. Wet'n wild tuotteita voi käydä hypistelemässä Stockmann tavarataloissa, mikäli netistä tilaaminen jännittää sävyjen nappiin osumisen kannalta.

Onko Wet'n wild brändinä sinulle tuttu?
10 kommenttia on "Pienen budjetin loistava meikkibrändi Wet'n wild"
  1. Itselleni kyllä täysin tuntematon merkki, mutta luinkin aiemmin rantautuneen stokkalle. Olen jostain syystä aina kiertänyt halpameikit, jotenkin en usko että ne ovat laadukkaita? En tiedä mikä tässä mättää mun kohdalla :D Ehkä en raaskisi laittaa rahaa vaan pitäisi saada jostain kauneusboksista tuote tai pari testiin että niille lämpenisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, viime keväänä taisi merkki tulla Suomen markkinoille ja olen itsekin Stockan valikoimissa tähän fyysisesti törmännyt. Itsekin karsastan edullisia meikkejä, koska olen niin monet kerrat pettynyt. Mm. monien kehumat Essence meikit ei mulla toimi yhtään ja lentää heti oston jälkeen roskakoriin. Siksi en niitä enää ostakaan. Wet'n wild olikin siksi niin positiivinen ylläri, sillä jos olisin sokkona näitä testannut niin olisin hyvin voinut laadun perusteella arvioida nämä monen kymmenen euron tuotteiksi. Aluski nimittäin itsekin ajattelin tämän olevan taas yksi huono "halppismerkki" vaan ei ollutkaan tämä :D

      Poista
  2. Ei vitsit, mä muistan kun olin teini ja Seppälässä myytiin Wet'n Wildin meikkejä. :D Sen koommin en ole niihin törmännytkään. Onko tää brändi ollut jossain piilossa ja tehnyt paluun vai oonko vaan elänyt tynnyrissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Oliko? Voihan olla, että brändi katosi Suomesta joksikin aikaa, koska minusta se lanseerattiin Suomessa viime keväänä. Jos markkinat siis avattiin vuosien jälkeen uudelleen :)

      Poista
  3. Pretty makeup. I only have experience of Wet n Wild nail polishes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! <3
      Yes, I have heard that many has used wet'n wild nail polishes. They could also be great!

      Poista
  4. Wet´n Wildia tosiaankin sai ammoin muinoin Seppälästä, kuten myös Models Ownia (silloin, kun tekivät vain kynsilakkoja). Itse tutustuin merkkiin kynsilakkojen kautta ja Amerikkalasta niitä olenkin tilaillut.

    Nykyään löytyy ainakin Prisman verkkokaupasta myös kyseistä merkkiä, olettaisin että olisi jossain myymälöissäkin. Foodien kautta kerran katselin ja väitti täällä meilläkin olevan, mutta ei kyllä silloin näkynyt missään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas no sitten se on totta, että brändi katosi joksikin aikaa Suomesta ja ilmantui markkinoille jälleen. Kiva jos brändiä saa helposti myös Prismasta. Monet ei varmaan jaksa meikkejä alkaa netistä tilailemaan vaan tykkäävät ihan konkreettisesti hypistellä niitä kaupassa :)

      Poista
  5. Wet n Wildiltä löytyy kyllä tosi hyviä meikkejä! Huulimeikit on ihania, samoin highlighterit ja muutkin puuteriset tuotteet :) Tosta brändin cruelty free -statuksestahan on nyt oltu viime aikoina vähän montaa mieltä, sillä paljastui että brändin tuotteita myydään nykyään Kiinassa. Tän takia osa ei enää pidä brändiä cruelty freenä (esim. Logical Harmony), vaikka he kai onnistuu myymään tuotteitaan siellä ilman, että niitä joudutaan maan lakien takia testaamaan eläimillä. Peta taas ilmeisesti luettelee Wet n Wildin edelleen cruelty free brändiksi, joten tästäkin ollaan niin montaa mieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, muistankin lukeneeni tuosta Kiina kohusta jostain mutta toisaalta, eikös jotkut muutkin cruslty free brändit myy nykyään kiinassa ja kiertää sitä heidän eläimillä testaus lakia jotenkin? Se ei siis välttämättä tarkoita, että tuotteita testattaisiin eläimillä. Mutta totta, kyllä näissä saa kuluttaja tarkkana olla :D

      Poista