torstai 9. tammikuuta 2020

Ipsy plus joulukuu 2019 ~ shine on



Joulukuun ipsy plus oli "Shine on" teemainen ja hopeinen folion tavoin heijasteleva meikkipussukka sopikin teemaan oikein loistavasti. Joulukuun juhlakauteen sopivia tuotteita ei kuitenkaan boksista niin osuvasti sitten tullutkaan ja kokonaisuus jäi minusta jotenkin vaisuksi. Joulukuun ipsy plus ei siis marraskuun boksin tavoin aiheuttanut valtavia hurraa huutoja, vaikkakin pari oikein mahtavaa tuotetta boksissa olikin. Jätin joulukuussa myös extra tuotteet hankkimatta, koska valikoimassa ei ollut minua kiinnostavia tuotteita. Ehkäpä hyvä niin, kaapit nimittäin alkaa nyt näyttää huolestuttavan täysiltä ja keskitynkin nyt alkuvuoden oikein urakalla tyhjentelemään varastoja.




Boksin toiseksi arvokkain tuote (68$) oli tämä Ittsen magneettipaletti, jonka sisältä löytyi 4 luomivärinappia. Magneettipaletissa sinänsä ei ole mitään huonoa. Oikeastaan minulla olisi tällaiselle käyttöäkin, kun muutamia irtonaisia nappeja pyörii tuolla kaapissa. Paletin ulkokannet on kultaiset ja muistuttavat hiukan tekonahkaa. Itse paletti taas on aika pieni, joten valtavasti tähän ei nappeja tule mahtumaan. Kaikkein suurin pettymys oli kuitenkin se, että paletin sisällä olevat neljä luomiväriä ovat todella mitäänsanomattomia. Hyvin vaaleat ja lähellä toisiaan olevat sävyt ei houkuttaneet lainkaan, joten pistän tämän avaamattomana eteenpäin. Harmi, olisipa edes luomivärinapit olleet kivoja...




Boksin todellinen aarre on tässä. Valitsin tämän tuotteen boksiini muutamasta valittavasta vaihtoehdosta, enkä ole katunut. Evoluen kosteuttava seerumi todella ansaitsee kehuja. Inci komeilee yhteensä viidellä raaka-aineella, joista hyaluronihappo eli todellinen superkosteuttaja on heti kakkosena. Tämä seerumi tuli juuri tarpeeseen, koska ihoni on tainnut vihdoin tajuta, että nyt on talvi sillä se on kuiva ja kiristelee oikein urakalla. Seerumipullon hinta on 68$ eli ei mikään halpa tuote todellakaan.




Nämä tuotteet boksissa nähtyäni ihan suorastaan kiukustuin. Minkä ihmeen takia kauneusbokseihin pakataan huulirasvoja?? Näiden kipaleiden yhteishinta on vaivaiset 7 dollaria, joten ihan pohjanoteeraus kyllä pakko sanoa. Ei sillä, Noyah Organic huulirasvat tulee kyllä käyttöön ja voivat olla oikein erinomaisia tuotteita. Nämä ovat luonnonkosmetiikkaa ja sisältävät vain yhteensä 5 eri raaka-ainetta. Sain omat huulivoiteeni vaniljan ja piparmintun aromeissa. Vaikka tuotteet sinänsä on käyttökelpoisia niin odotan kyllä ipsy plussalta vähän enemmän kuin 7 dollarin huulirasvoja. Sanattomaksi veti!




Onneksi boksin toinen huulituote sentään oli oikein mieluisa, sillä tämä Morphen Mega matte lipstick sävyssä Dominate on aivan upea. Rakastuin heti tähän persoonalliseen kulmikkaaseen pakkaukseen, joka poikkeaa tavanomaisista tylsistä perus huulipunista. Sävykin on äärettömän kaunis pehmeä tumman punainen. Punan arvo oli 9$.




Siveltimiä on aina mahtavaa saada kauneusbokseista ja tämä upea kaunokainen oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kauniisti muotoiltu ja laadukkaan oloinen Complex culture Press & set bronzer brush vaikutti minut heti. Siveltimen synteettinen karva on ihan super pehmeää ja tuo ihan mieleen turkiksen. Tätä sivellintä voi käyttää erinomaisesti erilaisten puuteristen tuotteiden levittämiseen ja aionkin ottaa tämän heti käyttöön. Tykkään myös kovasti tällaisesta ajattoman yksinkertaisesti mutta linjakkaasta muotoilusta, joka antaa heti hyvin arvokkaan vaikutelman siveltimestä. Siveltimen arvo 35$.


En oikein tiedä mitä Ipsy plussalle on nyt viime vuoden lopulla tapahtunut. Minusta nimittäin marras- ja joulukuun boksit oli ipsy plussan taso huomioiden ihan surkeita. Tammikuun boksin taso sentään nyt nousi, mutta ei sekään mikään kirkkain hitti ole, jos vertaan kaikkia ihania bokseja joita sain viime keväänä ja kesän aikana. Toisaalta tämänkin boksin arvo oli yli 160$ joka ei todellakaan ole huono, mutta jostain syystä nyt tarjolla ei ole ollut erityisesti minua kiinnostavia tuotteita. Tämän boksin helmiä oli ehdottomasti tuo kaunis sivellin, seerumi sekä Morphen huulipuna. Toivottavasti uusi vuosi toisi ipsyllekin taas mahtavia uusia tuotteita bokseihin. Ja toki sattuuhan sitä väistämättäkin loistavienkin boksien kohdalla joskus vähän huonompia sattumia, joten en halua vielä lannistua ipsy plussan kanssa.

Jos haluat tilata oman ipsy plus kauneusboksin, niin klikkaa itsesi tänne. Boksi maksaa 25 dollaria kuukaudessa, mutta boksien arvo on yleensä noin 200 dollarin kieppeillä.


Vakuuttiko joulukuun ipsy plus sinut?
10 kommenttia on "Ipsy plus joulukuu 2019 ~ shine on"
  1. Ihan kiva boxi, sivellin ja seerumi etenkin. Huulirasvat on mustakin aikalailla täytettä vain boxissa ja mulla tavallinen huulirasva kestää ikuisuuden.Tosin niitä on samaan aikaan monta käytössä, ehkä siks ne ei kulukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kyllä huulirasvoja kuluu, sen kanssa ei ole ongelmaa :D Mutta huulirasvat on niin tylsiä tuotteita kauneusbokseissa, joten se on ihan vähiten se mitä odotan boksista saavani!

      Poista
  2. Mä tykkäsin joulukuun boksista, vaikka tuo paletti ei mikään superkiinnostava ollutkaan. Sen sijaan tammikuun boksi näytti spoilereiden perusteella mulle tosi tylsältä :/ Ipsyssä on tuntunut vähän vaihtelevan laatu, mutta enemmän on onneksi loistavia juttuja ollut kuin täysin huonoja. Alussa tykkäsin ehkä hitusen verran enemmän Ipsy Plussasta kuin BoxyCharmista, mutta nyt tilanne on muuttunut ja Boxy alkanut olemaan se mielekkäämpi näistä. Toivottavasti taso nousisi taas!

    Mä yritän saada ensi viikolla kirjoitetuksi postauksen omasta boksistani, mutta näistä tuotteista samoja oli ainoastaan tuo sivellin, joka oli aivan superpehmeä! Lisäksi sain huulipunan eri sävyssä ja tuon luomiväripaletin ilmeisesti eri sävyssä. Tuo seerumi vaikutti tosi hyvältä ja sellaisen olisin mielelläni myös omaan boksiini ottanut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsiläinen, näyttää ipsy plussan taso romahtaneen sitä myöden kun tilaus avattiin kaikille. Toivottavasti taso saadaan taas niin ylös kuin missä se aikaisemmin oli. Mullakin on nyt taas vaihteeksi kääntynyt boxycharmin voitoksi tämä kilpataisto vaikka ispy plus oli pitkään mun ykkös suosikki <3

      Kiinnostava nähdä millainen sun boksin sisältö on :) Odotan jo postausta innolla!

      Poista
  3. Ei kyllä! Noista ainoastaan huulipuna vaikutti mielenkiintoiselta. Mulle tätä boksia ei siis tule, mutta tämän perusteella en sitä myöskään tilaisi...

    https://hohtavaelamani.blogspot.com/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsy plus on pitkään ollut aivan super kova! Nyt loppu vuodesta tapahtui harmillisesti tason laskua, mutta elätän toiveita että taso nousisi taas :) Tämä ei kyllä ollut paras boksi tosiaan

      Poista
  4. Oi vitsi! Magneettipaletti olisi kyllä hyvä hankinta itselle, ehkä tulisi käytettyä enemmän luomivärejä :D nää jenkkiboxit on hyvin mielenkiintoisia, mutta en ole vain saanut aikaiseksi tilata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kanssasi, Suomen kauneusboksit ei ihan yllä samalle tasolle näiden jenkkiboksien kanssa vaikkakin Suomessakin on jo saatavilla muutamia tosi kivoja bokseja :)

      Poista
  5. Apua noita huulirasvoja!! En olisi uskonut, että Ipsy Plussasta tulisi tollasia.. Mun boksihan oli arvoltaan liki $400,00 kun siellä oli se parin sadan arvoinen kasvovoide. Toi paletti oli myös tosi plaah, vaikka mä sainkin eri sävyt kuin sä. Yhtä tylsät nekin kuitenkin oli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muistankin että sun boksin arvo oli ihan huikea!! Harmillisesti tällä kertaa nuo luomiväri ei sytyttäneet vaikka lähes aina ipsyn mukana tulevat luomiväripaletit on aivan ihania. Toivottavasti tänä vuonna taso taas nousee entiselleen :)

      Poista