maanantai 6. tammikuuta 2020

Ipsy plus marraskuu 2019 ~ wild side



Vihdoinkin on vuorossa ipsy plus sisältöjen katsastelua. Odottelin loppuvuoden bokseja malttamattomana, mutta marraskuun boksin sain käsiini vasta ihan pari päivää sitten. Postin lakko sotki toimituksia aika pahasti enkä yhtään tiedä missä kaikkialla boksi on seikkaillut. Onneksi se on nyt täällä ja pääsen esittelemään sen sisällön teille.

Marraskuun boksin sisältö ei ollut minulle täydellinen ja tämä on koko ipsy plus tilaushistoriani aikana huonoin boksi ikinä. Karvasta kokemusta kirvoitti vielä se, että ipsy oli unohtanut kaikki viisi boksiin valitsemaani extra tuotetta. Asia ärsytti minua ihan valtavasti, koska tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun vastaava unohdus tapahtuu. Yleensä kuitenkin on unohtunut yksi tai korkeintaan kaksi tuotetta. Nyt kuitenkin boksista oli unohtunut kaikki viisi tuotetta!! Pistin heti aspaan viestiä ja sieltä vastattiin minulle tunnissa vaikka oli lauantai ja Suomen aikaan kello oli noin kolme päivällä. Ipsyltä luvattiin lähettää erillisenä lähetyksenä neljä unohtunutta tuotetta ja koska yksi oli loppunut varastolta, se hyvitetään minulle rahapalautuksena. Tällainen on minusta esimerkillisen loistava asiakaspalvelu eikä minua oikeastaan unohdus enää paljoakaan ärsytä kun tiedän, että tuotteet on tulossa vaikkakin jälkijunassa.




Boksin ehdottomasti tähtituote oli tämä minulle ennestään jo tuttu Illamasquan Hydra veil primer, joka on siis hyytelömäistä kasvoprimeria. Tämä on todella riittoisaa, sillä primeria tarvitsee ihan pienen määrän koko kasvoille. Tämä on myös kaikille kuivaihoisille must have tuote, sillä geelimäinen koostumus kosteuttaa ihanasti ja saakin meikin sulautumaan todella kauniisti kasvoille. Vastaava purkki onkin minulla käytössä, joten kiva saada jemmaan jo uusi odottelemaan. Eikä mikään halvin primeri, sillä purkin arvo on 45$.




Ciate Londonilla on aivan upeita meikkipakkauksia, joita ainakin kovasti ihastelenkin. Olen oppinut viimeaikoina pitämään brändistä enemmän ja olinkin ilahtunut löytäessäni boksista mielenkiintoisen Courtney Act stamp & drag linerin. Eyelineri on kaksipäinen ja toisessa päässä on kissarajausten tekoon sopiva siipi leimasin ja toisessa päässä teräväkärkinen lineri. En ole tätä vielä testannut, mutta tosi kiintoisa tuote, sillä en olekaan koskaan törmännyt lineriin jonka päässä olisi tuollainen siipi leimasin. Tuotteen arvo 19$.




Yleensä ilahdun kovasti bokseista tulevista uusista ripsiväreistä. Tällä kertaa en kuitenkaan ollut yhtään innoissani. Boksissa nimittäin oli Douccen Punk volumizer mascara, jonka olen todennut huonoimmaksi ripsiväriksi ikinä. Kirjoittelin tästä joskus loppuneissa tai kosmetiikka huti postauksessa eikä tästä valitettavasti löydy kyllä mitään kehuttavaa. Ripsiväri leviää nimittäin päivän aikana silmänympäryksille niin tehokkaasti, että illalla muistuttaa enemmän pandakarhua kuin ihmistä. Toiseksi harja on niin valtava, etten ainakaan itse kyennyt tällä levittämään ripsiväriä silmiin siististi. Valitettava huti tuote minulle. Tuotteen arvo 24$.





Boksin arvokkain tuote oli tämä Seraphine Botanicals Happy Hibiscus poskipunapaletti, jonka arvo oli 48$. Aika hullu hinta paletilta, jossa on vain neljä pannua. Varsinkaan kun kyseisestä brändistä en ole koskaan kuullutkaan. Ei sillä, paletti on kyllä oikein kaunis, mutta sävyt vain aivan liian tummia poskipunina käytettäviksi. Itse voisin käyttää ainoastaan sävyä petal ja mahdollisesti highlighterina sävyä dewdrop. Harmi, ettei sävyt nyt ihan osuneet. En taida yhden käyttökelpoisen sävyn takia ottaa tätä edes käyttöön.




Ipsy tekee usein yhteistyötä erilaisten kauneusgurujen ja muiden tahojen kanssa. Marraskuussa yhteistyötä oli tehty jenkkiläisen youtube tähden Gigi Gorgeouksen kanssa. Kyseisestä hepusta en ole koskaan kuullutkaan. Minulle sattui boksiin kaksi sävyinen bronzeri. Sävyt oli itse asiassa aika kivat, sillä ne näyttävät sopivat vaaleilta omalle iholle ja haluan ehdottomasti tätä testata. Toisaalta ainakin pannussa oikeanpuoleinen sävy näyttää kovin lämpimältä, joten pitää tehdä lopullinen tuomio tuotteesta sitten kun sitä ole testannut. Pakkaus on kuitenkin kiva ja sisältä löytyy peili, mistä plussaa. Tuotteen arvo 24$.




Marraskuun boksin teemana oli wild side ja teemaan sopivasti boksin mukana tuli leopardikuvioinen meikkipussukka. Itse en näistä eläinkuoseista niin syty, joten taidan lahjoittaa tämän jollekin. Boksista jäi kolme tuotetta omaan testaukseen ja pari lähtee eteenpäin. Illamasqua ilahdutti valtavasti, sillä se on aivan ihana tuote. Ciate Londonin linerikaan ei huonoksi kakkoseksi jää.


Ipsy plus on helppo tilata Suomeen välitysfirman kuten Planet expressin kautta. Shipitokin kuljettaa, mutta sen toimituskulut on Planet expressiä paljon kalliimmat ja hukkaamisprosentti paketeilla myös aivan valtava. Planet Express ei ole hukannut vielä yhtäkään pakettia, vaikka olen käyttänyt palvelua jo yli puoli vuotta. Oman Planet Express tunnuksen pääset luomaan täällä. Ipsy plus tilaus maksaa kuukaudessa 25 dollaria ja päälle tulee toki vielä postikulut, mutta sisältö on lähes poikkeuksetta aina huikea ja monet tuotteet on sellaisia mitä Suomesta ei edes saa. Boksin arvokin huitelee yleensä jossain 200$ paikkeilla, joten tuotteiden arvo on ihan super ostohintaan nähden. Jos boksin tilaaminen kiinnostaa niin kannattaa klikata tänne.


Miltä marraskuun boksi vaikutti?
6 kommenttia on "Ipsy plus marraskuu 2019 ~ wild side"
  1. Mä tykkäsin omasta marraskuun Ipsystäni tosi paljon, mutta tää sun versio ei olis kyllä ollut ihan niin mieluisa. Mä en ihan ymmärrä mistä noiden Seraphine Botanicalsin tuotteiden hinnat muodostuu, kun jo Lip Monthly aikoina pidin brändiä itse no jos en nyt minään halpisbrändinä niin en kuitenkaan mitenkään kovin laadukkaanakaan. Muhun ko. brändi ei siis ole ikinä iskenyt enkä onneksi tota palettiakaan saanut :D Enkä siis sano, etteikö toikin voisi olla hurjan laadukas ym. mutta omat kokemukset brändin tuotteista ei ole mitään kovin mairittelevia eikä mulla itsellä ole mitään halua tutustua niihin sen enempää.

    Illamasquan primer ja Ciatén eyeliner oli molemmat tosi kivoja tuotteita, ehdottomasti tän boksin parhaimmistoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääh no joo tuon perusteella ei kyllä tee mieli todellakaan korkata kyseistä palettia :D Enkä kyllä siis muutenkaan olisi korkannut, mutta jos sullakin on huonoja kokemuksia tästä niin saa sitten kyllä mennä eteenpäin ihan huoletta.

      Samaa mieltä kanssasi! Illamasqua on mun ikisuosikki <3

      Poista
  2. No vau - en oo ikinä tästä boksista vielä kuullutkaan! Onko sulla muista bokseista kokemusta?

    Oon just aloittelemassa blogia itsekin, käy kurkkaan, jos haluat ❤

    https://hohtavaelamani.blogspot.com/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kokemusta yhteensä 10:stä eri kauneusboksista :D Käy lukemassa marraskuussa julkaisemani postaus "kauneneusboksi vertailu x 10" jossa olen esitellyt kaikki tilaamani boksit :)

      Poista
  3. Kaunis paletti, mutta sävyiltään sopii ehkä parhaiten aurinkopuuterimaisesti käyttöön sitten kenties kesällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en tiedä, itse käytän aurinkopuuterina mattaisia puutereita ja mielellään vaaleahkoja sävyjä vaikka päivetynkin vaaleaihoiseksi ihan kohtalaisen hyvin. Näissä sävyissä oli glitterit mukana ja toiseksi näyttää tosi tummilta vaikka olisikin ruskettunut :D

      Poista