keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Herkulliset karkkituoksuiset Bilou kesäuutuudet

* merkityt tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Heipparallaa!

On vallan ihana palata muutaman vapaa päivän jälkeen taas blogin pariin.  Kesäiset säät ovat hellineet Turkua ja olenkin sisällä istumisen sijaan viettänyt paljon aikaa ulkoilun merkeissä, mikä onkin tehnyt hyvää niin mielelle kuin keholle. Aurinkoenergiasta saa yllättäen latailtua aika paljon akkuja ja koen tänä keväänä ensimmäistä kertaa vuosiin olevani stressittömämpi ja kykeneväinen nauttimaan hetkestä. Osaltaan se varmasti johtuu lisääntyneestä vapaa-ajasta ja monipuolisesta liikunnasta sekä ulkoilusta. Aktiivisten liikuntasuoritusten jälkeen olenkin viime viikkoina nauttinut oikein aisteja hivelevästä suihkukokemuksesta ja haluankin tänään kertoa teille ihan mahtavista kesäisistä uutuus tuotteista, jotka ei todellakaan jätä kylmäksi.




Pääsin ilokseni testailemaan saksalaisen indiebrändin Biloun vaahtoavia tuotteita ja olen aivan täysin myyty kyseiselle sarjalle. Kaikki Biloun tuotteet on vegaanisia, parabeenitomia, silikonittomia ja pakkaukset on kierrätettäviä. Brändin leikittelevä luonna puree minuun ja tuotteiden käytöstä on tehty kokonaisvaltaisesti aivan täydellinen ihan alusta loppuun asti. Bilou valmistaa sekä suihkuvaahtoja että vartalovoidevaahtoja, jotka kaikki on pakattu hauskoihin painepakkauksiin. Brändin taika on paitsi ihanan pehmeässä ja samettisessa vaahdossa, niin ehkä tärkeimpänä ja erottuvampana tekijänä Bilou tunnetaan aivan uskomatoman herkullisista ja uniikeista tuoksuista. Se nimenomaisesti on asia, joka minulla ensimmäisenä tulee mieleen, kun kuulen brändin nimen. En ole nimittäin IKINÄ törmännyt näin uniikkeihin ja herkullisiin tuoksuihin missään kosmetiikassa. Parasta tuoksuissa on se, ettei ne millään tavalla ole täysin tavallisia tusinatuoksuja vaan tuoksuissa on ripaus pirskahtelevuutta ja ne ovat erilaisuudellaan todella kiinnostavia. Vai mitä sanotte mansikkakuorrutteisesta donitsi suihkuvaahdosta tai hattaraisesta vartalovoidevaahdosta?!




Oma ehdoton suosikkini testaamistani tuotteista on *Bilou Pink melon creamy shower foam, joka tuoksuu aivan irtokarkkihyllyn kirpeiltä vesimelonikarkeilta. Ne nyt sattuvan muutenkin olevaan omia lemppareita, joten voitte vain kuvitella miten seison suihkussa kuola valuen, kun herkullinen makea vesimelonin tuoksu täyttää koko kylpyhuoneen. Ei mikään helppo houkutus välteltäväksi, varsinkin kun herkullista vaahtoa tekisi mieli pursottaa purkista suoraan suuhun (en kuitenkaan suosittele näin tekemään 😉). Vaahto on aivan ihana koostumukseltaan, sillä se on helppo levittää iholle ja se ei kuivata lainkaan. Sopii siis erinomaisesti jokapäiväiseen pesuun myös herkälle iholle. Suihkuvaahdot sisältävät kosteuttavaa aloe veraa sekä iho helliviä öljyjä, joten suihkukokemuksen jälkeen iho tuntuu miellyttävän pehmeältä ilman kiristelyn tunnetta. Biloun suihkutuotteiden tuoksut eivät valitettavasti jää pesun jälkeen iholle, mutta suihkutilaan tuoksu jää leijumaan vielä pitkäksi aikaa pesun jälkeen. Hajusteallergikoille en tuotetta ehkä suosittelisi, mutta jokaiselle joka rakastaa ihania tuoksuja, tämä sarja on unelmien täyttymys!




Goodieboxista sain jo aikaisemmin tämän Biloun Tasty donut creamy shower foamin, johon jo ensi kokeilulta ihastuin. Tuoksu on kesäisen mansikkainen, mutta ei lainkaan ällöttävän makea. Donitsia en tässä suihkuvaahdossa haista ja ehkä hyvä niin. En tiedä, kuka haluaisi tuoksua donitsille, mutta pirskahteleva mansikka on tuoksuna sekin aivan ihana, vaikkakaan ei omalle lempparille eli vesimelonille ihan täysin vedä vertoja. Olen päättänyt jatkaa tutustelua tämän sarjan parissa, sillä suihkuvaahtoja on saatavilla myös mm. Fizzy Berry (raikas sitruunainen sooda), Cotton candy (hattara ja vadelma), Coco coctail (tropiikki, vanilja ja kookos) ja Frosty mint (minttujäätelö mustikoilla).




Suihkuvaahtojen lisäksi Bilou tarjoaa myös vartalovoidevaahtoja, jotka ovatkin ihan uusi juttu minulle. Vartalovoiteet ovat yleensä voidemaisessa muodossa, mutta Bilou vie tämänkin kokemuksen ihan omalle levelille. Tämä vartalovoide on nimittäin painepakkauksessa ja tulee ulos ihastuttavana vaahtona. Vaahto on super helppo levittää ja se imeytyy sekunnissa jättäen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi, mutta ei tahmaa ihoa tai vaatteita. Ihan täydellinen ja nopea kesä tuote, milloin ikinä tarvitsetkaan vähän extra kosteutusta iholle. Testaamani *Bilou Cotton candy gentle cream foam tuoksuu nimensä mukaisesti makealle hattaralle. Harmillisesti tuoksu ei jää iholle, kuten ei myöskään suihkuvaahdoissa, mutta huoneeseen se jää levityksen jälkeen hetkeksi miedosti tuoksumaan. Pidin kuitenkin ihan valtavasti siitä, miten helppo tämä on levittää ja kuinka nopeasti se imeytyykään. Tällaiselle laiskalle vartalon rasvaajalle ihan täydellinen tuote ja herkullinen tuoksu tekee tämän käyttämisestä ihan koukuttavaa suorastaan.




Biloun tuotteet tekivät minuun suuren vaikutuksen ja pakko sanoa, että tästä tuli heittämällä suosikki brändini, enkä hevillä luovu näistä tuotteista. Onneksi näitä on helposti ja edullisesti saatavilla mm. Lykolta*, Sokokselta ja Stockmannilta. Ostopaikasta riippuen purkki maksaa 5,9 - 6,5€ joten ei paha hinta todellakaan. Varsinkin, kun vaahtomuodossa tuotteet ovat super riittoisia. Vinkkinä muuten, että lapsiperheille tällaiset ihanan karkkisilta tuoksuvat tuotteet ovat varmasti todella pidettyjä suihkutuotteina ja ihan näin aikuisillekin vink vink, ei yhtään lapsellisia vaan aivan yleellisen ihania ❤

Joko sinä olet tutustunut Biloun uutuuksiin?
8 kommenttia on "Herkulliset karkkituoksuiset Bilou kesäuutuudet"
  1. Nämä kuulostavat niin mielenkiintoisilta! Ja herkullisilta :D Biloun tuotteita en ole testannut, mutta menevät kyllä wishlistille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso suositus kyllä, kannattaa kokeilla jos on tuoksujen ystävä ❤️😋

      Poista
  2. Näiden tuoksut on kyllä niiin hyviä<3 Mulla on pari tollasta vartalovoidetta ja oon täysin rakastunut niihin tuoksuihin :) Noita suihkuvaahtoja pitää myös ostaa testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy puolestaan ostaa kyllä lisää noita vartalovoiteita testiin, koska niitä on niin helppo ja kiva levittää <3

      Poista
  3. Mä haistan kyllä donitsin ;) Se on aivan ihana ja noi muut täytyy todellakin testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, ehkä mulla on joku donitsin tuoksusuodatin nenässä :D Mutta joo, herkullinen mansikka siitä ainakin tuoksuu

      Poista
  4. Kuullostaa herkullisilta, näitä olisi kiva josksu kokeilla :)

    VastaaPoista