perjantai 28. elokuuta 2020

Boxycharm heinäkuu 2020


Heinäkuun Boxycharm tuli mulle jo elokuun alkupuolella, mutta postaus on antanut valitettavasti odotuttaa ihan liian pitkään. Elokuun Jenkki bokseja en ole vielä saanut itselleni yhtään kappaletta, joten en tiedä missä ne luuraa. Korona takia keväästä lähtien Yhdysvalloista tilatut paketit on matkanneet aivan tolkuttoman kauan Suomeen, joten toivon että nuo kuljetusajat tästä alkaisivat pikku hiljaa nopeutua. 


Boksi itsessään oli ihan valtavan kiva kokonaisuus ja aina näitä ulkomaisia kauneusbokseja availlessa mietin, miksi kummassa Suomessa ei ole tarjolla tällaisia ruhtinaallisia sisältöjä. Heinäkuun boksissa oli monipuolinen sisältö ja pari aivan super mielenkiintoista tuotetta. Boksin tuotteiden arvo oli 240$ eli aivan huikea tuo kokonaisuus ostohintaan nähden, joka siis perusboksilla on 25$. Jos tilaaminen kiinnostaa, niin Boxycharmin sivuille pääset tästä.
Grace & Stella Anti-wrinkle + energizing eye masks ~ 21$

Boksiin oli pakattu peräti 12 kappaletta hydrogeeli silmänympärysnaamioita. Siis 12 kappaletta! Suomalaisissa kauneusbokseissa naamioita tulee yleensä se tasan yksi kappale, joten tämähän on jo varsinaista luksusta ja tuotetta pääsee kokeilemaan ihan kunnolla. Nämä hydrogeelinaamiot vähentävät turvotusta ja tummuutta silmänalusissa. Naamiot on yksittäispakattuja ja ne näyttävät pakkauksessa melko paksuilta, joten toivon että ne pysyvät paikoillaan. Usein nimittäin nämä paksuhkot naamiot lähtevät helposti valumaan kasvoilla.


Pür cosmetics Festival 2.0 eyeshadow palette ~ 36$

Boxycharmin ehdoton plussa on lähes joka kuukausittaiset uudet paletit mihin ainakin itse olen aivan lääpällään. Kaivelinkin pahvisesta rasiasta aika suurella innolla tätä palettia esiin ja ensimmäinen ajatus oli paletin kannen nähtyäni, että voi nääh. Psykedeelikuvioinen paletin kansi herättää enemmänkin fiiliksen hypnoosista kuin kauniista luomiväripaletista ja odotkin vähän kauhulla mitä sisältä paljastuu. Paletti oli kuitenkin aivan super U-P-E-A! Siis katsokaa nyt vaikka noita ihania mattasävyjä ja shimmerit ne vasta upeita onkin. Paletissa on myös tuoksu, en osaa kuvailla sitä tarkemmin, mutta se on havaittavissa heti kun kannen aukaisee. Olen tästä paletista aivan haltijoissani ja odotankin jo koska pääsen tällä meikkaamaan!

111Skin Nac Y2 pollution defence booster ~ 135$

Tässäpä koko boksin arvokkain tuote ja kyllähän tuolle tosiaan arvoa riittää. En ikinä itse raaskisi tuolla hinnalla ostaa mitään kosmetiikkaa, joten ihan huikea juttu päästä kokeilemaan näitä arvokkaita selektiivisen kosmetiikan tuotteita kauneusboksien kautta. Tämä boosteri on tarkoitettu päiväkäyttöön, sillä se suojaa ihoa mm. tietokoneiden ja älylaitteiden sinisen valon haitoilta sekä myös ilmansaasteilta. Boosteri sisältää peptidejä sekä antioksidantteja ja onkin varsinainen ihonhoidon tehotuote! Aaaa, olen niin innoissani tästä.

Hourglass Arch brow micro sculpting pencil ~ 28$

Boksi vai näyttää paranevan, sillä Hourglass on ehdottomasti yksi kiinnostavimmista brändeistä, jota kovasti hehkutetaan joka puolella. Ihanaa päästä tutustumaan tätä brändiin nyt enemmän. Ohuen ohut kynä on kaksipäinen ja toisesta päästä löytyy kulmaharja, toisesta taas ovaalin muotoinen hyvin kapea auki pyöritettävä kynä. Sävyltään tämä on vaalea harmahtavan ruskea, joten juuri sopiva omille vaaleille kulmille. Tykkään myös tosi paljon tällaisista kapeista kynistä, jotka mahdollistaa pikkutarkan työskentelyn. Ihmettelin vain kynänpään muotoa, sillä en ole aikaisemmin törmännyt ovaaliin kulmakynään. Pakkaus on myös aivan upea, bronssisen ruskeaa kiiltomuovia.
Lavish Quick color switch dry brush cleanser ~ 20$

Tästä tuotteesta olisin ollut tosi tosi innoissani, jos en tätä jo valmiiksi omistaisi. Kyseessä on siveltimien kuivaputsaukseen tarkoitettu sieni, jolla saa kätevästi puhdistettua meikkauksen välissä luomivärisiveltimet ilman pesua. Pesua tämä ei toki korvaa, mutta jos siveltimiä on vähän tai samaa sivellintä haluaa käyttää uudestaan eri sävyn kanssa, saa tähän sieneen sivellintä hieromalla vanhan värin pois ja sivellin on kuin puhdas ja käyttövalmis uudelleen. Tämä on tosi mahtava tuote ja olin iloinen, että boksista tämä tuli vaikka minulta kyseinen puhdistin jo löytyykin. Tämä on kuitenkin erittäin hyödyllinen ja suosittelen teitä kaikkia tällaisen hankkimaan ellet jo omista.


Kokonaisuudessaan heinäkuun boksi oli aivan loistava! Pitkästä aikaa oikeastaan yksi tämän vuoden lempi bokseista Boxycharmin osalta ja olihan myös boksin arvo aivan huikea! On myös kiva, että Boxycharmilla on nykyään mahdollista valita yksi tuote mukaan boksiin itse ja näin päästä vaikuttamaan mitä boksista löytyy. Boxycharm on kehittänyt toimintaansa tosi paljon ja tällä hetkellä tykkään tästä boksista oikeastaan jopa enemmän kuin Ipsy plussasta, vaikka pitkään asia oli toisin päin. Boxy on kuitenkin parantanut valikoimiaan ja bokseista tulee nykyään tosi kivoja ja arvokkaita tuotteita. 

Jos päädytte tilaamaan näitä Jenkki bokseja, niin muistakaa, ettei näitä pysty suoraan esim Boxycharmilta ja Ipsyltä tilaamaan Suomeen vaan sinun tulee luoda Jenkkeihin varasto-osoite, minne boksit lähetetään. Varastolta sitten itse lähetät paketin Suomeen. Lähettäminen on tosi helppoa eikä vaadi sen kummoisempaa kielitaitoakaan, joten sen takia ei kannata tilaamatta jättää. Itse käytän Planet Expressiä ja vielä ei kertaakaan ole paketit hukkuneet heidän kautta lähetettäessä toisin kuin Shipitolla paketteja hukkui vähän väliä. Joten Planet Expressin kautta lähetystä suosittelen ja oman osoitteen voit käydä luomassa täältä.

Mitä fiiliksiä heinäkuun Boxycharm herätti? Olisiko sisältö ollut sun mieleen? Entä onko sinusta Boxycharm vai Ipsy kiinnostavampi?


11 kommenttia on "Boxycharm heinäkuu 2020"
 1. Hengästyttävän upea sisältö, kyllä kelpaisi <3 harmi kun on niin hankala tilata tai siis onneksi on niin hankala :DD

  VastaaPoista
 2. Miun elokuun Boxycharm oli saapunut eilen (pe) kohdemaahan eli on jo Suomessa. Postin seuranta ei näytä mitään, mutta onneksi se Planet Expressin näyttää :D

  Miulle tuli myös tuo paletti, mutta oikean alareunan musta oli hajonnut, joten kippasin sen roskiin ja pistin myyntiin :D Colourswitch oli miullakin, mutta omistan jo samanlaisia 2 kpl, joten oli vähän mälsää. Muita samoja ei ollutkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että sun paletista oli yksi sävy hajonnut :( Se on aina riskinä tietysti noissa kun boksit tulee niin kaukaa. Aika harvoin itsellä on mikään oikeasti mennyt rikki, mutta kyllä se harmittaisi.

   Poista
 3. Tämä boksi olisi kyllä itseänikin ilahduttanut, kerrassaan mainio sisältö:)

  VastaaPoista
 4. Toi paletti!! Niiiin upea :D Multa lötyyy se "alkuperäinen" Festival Paletti ja vaikka pidän siitäkin, on tossa sun paletissa mun makuuni paljon ihanammat sävyt :) 111Skinin tuotteista on aiemminkin ollut puhetta ja mäkään en tosiaan noita täyteen hintaan ostaisi. Kiva kuitenkin, että sekä Ipsystä että Boxycharmista näyttää tulevan noita aina silloin tällöin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli se festival paletti, kunnes sitten pistin sen eteenpäin kun en ihan syttynyt niistä sävyistä ja ne glitteriset ei tahtoneet millään pysyä luomilla. Mutta nyt harmittaa, koska en kokeillut niitä glitteriliiman tai primerin kanssa. Olisi ehkä pysynyt paremmin...

   Poista
 5. Tää boxi oli kyllä kiva. Olisi tullut itselläkin jokainen tuote käyttöön, joten tosi sopivasti valittuja tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivottavasti tulee jatkossakin näin huikeita bokseja <3

   Poista
 6. Ihana sisältö, palettifriikkinä se olisi mulle paljon rakkaampi kuin tuo 111skinin boosteri. Toki tommonen just näissä bokseissa ihana saada koska siitä ei ehkä muuten raaskisi maksaa todellista summaa :)

  VastaaPoista