maanantai 10. elokuuta 2020

Ziaja Jeju uutuus, nuoren ihonhoidon salaisuus

* tuotteet saatu blogin kautta
Ziaja on jo vuosien ajan kuulunut mun luottobrändeihin ja olenkin testannut heidän monia eri tuotelinjoja. Ziaja on ihan loistava brändi monestakin syystä. Se on hintatasoltaan todella edullinen, mutta tuotteet ovat silti laadukkaita ja toimivia. Tuotelinjoista löytyy omat ihonhoitotuotteet eri ikäisille ja eri ihotyypeille, joten senkin puolesta olen tykännyt Ziajan tuotteista todella paljon. Ja löytyyhän brändiltä myös vartalo- ja hiushoitotuotteita, joten melko monipuolinen kattaus löytyy kaikenlaista.

Sain ilokseni maahantuojalta testiin Ziajan uutuuksia, jotka keskittyvät kokonaan nuorten ihonhoitoon. Vaikka en enää nuoreksi lukeudukaan, halusin totta kai testata näitä uutuuksia, koska kärsin itse epäpuhtauksiin taipuvaisesta ihosta ja näin ollen tuotteista voisi hyvin olla minullekin hyötyä. Jeju sarja on kehitetty nuorelle iholle, joka kaipaa hellää, mutta tasapainoittavaa hoitoa hormonien aiheuttamiin iho-ongelmiin. Jeju-tuotelinjaa suositellaan 12-vuotiaasta ylöspäin ja tuotteita voi toki käyttää myös aikuiselle iholle, joka ei vielä tarvitse varsinaisia anti-age tuotteita.
Nuoren ihonhoito kaipaa hellävaraisia tuotteita, sillä liian hoitavat ja kuorivat tuotteet kuivattavat entisestään pintakuivaa ja epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa, mikä voi lopulta johtaa pahempiin iho-ongelmiin kuin ennen tuotteiden käyttöä. Siksi on todella tärkeää tietää, mitä iholleen tekee ja nuoren iholle tulee käyttää vain hellävaraisia rauhoittavia sekä kosteuttavia tuotteita. Jeju tuotteissa on käytetty vaikuttavina ainesosina mm. suojaavaa kameliaöljyä, rauhoittavaa ksylitolia ja puhdistavaa binchotan hiiltä. Erityisesti hiilellä on tulehduksia estäviä vaikutuksia ja se imee itseensä moninkertaisen määrän epäpuhtauksia ja talia, mikä tasapainoittaa rasvoittuvaa hormoni-ihoa.
Jeju misellivesi ~ 9,90€

Hajusteeton misellivesi on täydellinen kasvojenpuhdistustuote nuorelle, joka vasta opettelee ihonhoitorutiineja. Misellivesi imee itseensä epäpuhtauksia ja poistaa tehokkaasti kasvoilta kevyen meikkikerroksen. Tuote on helppokäyttöinen, sillä sitä ei tarvitse huuhdella pois iholta ja sen luonnollinen ihoa vastaava pH-arvo ei kuivata tai ärsytä. Misellivesi sopii kasvojen puhdistukseen aamuin illoin ja se sisältää myös hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten D-pantenolia ja ksylitolia. Tämä on helppokäyttöinen tuote niin tytöille kuin pojillekin, sillä myös teini-ikäisten poikien iho kaipaa pesua ja kosteutusta. Riittoisa pumppupullo on ihan loistava ja helppokäyttöinen, sillä miselliveden voi siitä suoraan painella vanulapulle, jolla kasvot voi pyyhkiä.

Itse pidin tästä misellivedestä kovasti, sillä se ei kuivattanut ja jättänyt iholle kiristelevää tunnetta. Sain sillä myös tosi hyvin putsattua meikit kasvoilta ja jopa ripsiväri lähti tällä ilman sen suurempaa hankaamista. Silmämeikin poiston yhteydessä kannattaa kuitenkin silmät huuhtoa, sillä itsellä silmät hiukan kirveli mikäli tuotetta joutui silmiin.
Jeju kasvovesisuihke ~ 7,90€

Kasvovesi on tuote, jota kannattaa todellakin opetella käyttämään osana ihonhoitoa jo heti nuoresta iästä lähtien. Kasvovesi on ensimmäinen tuote, mitä levitetään iholle ennen varsinaisia seerumeita tai kosteusvoidetta. Nuori iho voi kamppailla liiallisen talintuotannon kanssa, mutta usein se on myös pintakuiva. Siksi kosteutusta on syytä lisätä, jotta ihon balanssi säilyy. Tämä kasvovesi hillitsee ihon rasvoittumista, ehkäisee epäpuhtauksia ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Suihke on niin hienojakoista sumua, että olin aivan ällikällä lyöty tätä kasvoille suihkiessa. Yleensä kasvosuihkeet nimittäin jättää kasvot kokonaan aivan märiksi. Tämä levittyi kuitenkin ihanan tasaisena sumuna ja tuoksu oli miellyttävän raikas mustaherkukka. Yksi omista lemppareistani ehdottomasti!
Jeju mikrokuorinta kasvoille ~ 7,90€

Ihon kuorinta on myös keskeisessä osassa tasapainoisen ja hyvinvoivan ihon hoidossa. Kuorinnalla poistetaan iholta kuollut ihosolukko, joka samentaa ihoa. Kuorinnan kanssa kannattaa kuitenkin muistaa että vähempi on enempi ja missään nimessä kasvoja ei kannata kuoria yli kahta kertaa viikossa! Liiallinen kuorinta nimittäin vahingoittaa ihon pintakerroksia ja voi saada aikaan pahankin tulehdustilan. Tässä hellävaraisessa kasvokuorinnassa on käytetty biohajoavia rakeita, jotka ovat rouheita, mutta eivät liian karkeita ja epämiellyttävän tuntuisia iholla. Ihoa jää kuorinnan jälkeen ihanan pehmeäksi ja itse asiassa kuorinnan voidemaisen tuhti koostumus tuntuu myös samalla hoitavan ja kosteuttavan ihoa. Yksi parhaimmista kasvokuorinnoista mitä olen käyttänyt ja vielä mihin hintaan.

Jeju musta kasvonaamio ~ 7,90€

Tämä hiiltä sisältävä kasvonaamio on loistava tapa hoitaa viikottain ihoa ja imeä siitä pois ylimääräinen tali ja epäpuhtaudet. Hiilinaamio on koostumukseltaan geelimäinen ja se kuivahtaa iholle, mutta ei onneksi silti jätä kiristelevää epämiellyttävää tunnetta. Naamion pois peseminen on myös helppoa ja se lähteekin helposti lämpöisellä vedellä ilman rajua hankaamista. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, hiili on todella hyvä ainesosa epäpuhtaan ihon hoidossa ja siksi tämä naamio sopii finneistä ja epäpuhtauksista kärsivän ihon hoitoon.
Jeju moussemainen kasvovoide SPF 10 ~ 9,90e

Ihastuin myös tähän kevyen moussemaiseen päivävoiteeseen, jonka raikas musteherukkainen tuoksu on aivan ihana. Moussemainen koostumus levittyy iholle helposti, kosteuttaa välittömästi ja imeytyy ihan hetkessä. Rakastuin todella tämän koostumukseen, olisipa kaikki voiteet näin ihanan helppoja. Tämä myös oikeasti tuntui kosteuttavalta, joten jää ehdottomasti omaankin päivittäiseen käyttöön vaikka en varsinaisesti kohderyhmää olekaan. Päivävoide on helppo tuote, sillä se sopii myös meikin alle eikä tuki ihohuokosia. Pintakuiva iho tarvii kosteutusta ja voide viimeistelee ihonhoidon jättäen ihon koko päivän ajaksi kosteutetuksi ja pehmeäski. Riittävä kosteustasapaino ihan oikeasti myös hillitsee ihon rasvoittumista, kannattaa kokeilla ja huomata ero. Suojakerroin tässä on aika minimaalinen, joten kesällä kannattaa todellakin lisätä tämän alle vielä erillistä aurinkosuojaa, mutta talvella riitänee varmasti tämä voide ihan yksinään.

Jeju no-make foundation sävytetty kasvovoide ~ 9,90€

Tämä kevyesti sävytetty meikkivoide on positiivinen yllätys, sillä koostumus oli kevyttä ja helposti levittyvää. Lopputulos ei myöskään ole liian meikattu ja jättää ihon heleäksi ja kevyeksi. Tuote kuitenkin tasoittaa ihonsävyä varsin hyvin, vaikka ei olekaan täysin peittävä. Nuorelle iholle ei missään nimessä kannatakaan laittaa paksua meikkivoidekerrosta ja pakkeloida sitä puutereilla moninkertaisesti vielä päälle, sillä iho ei pääse hengittämään ja epäpuhtaudet meikin alla pääsevät muhimaan oikein kunnolla. Siksi kannattaa suosia kevyitä hengittäviä meikkituotteita. Ainoa pieni miinus tulee hiukan liian tummasta sävystä. Meikkivoiteen sävy on nyt kesäiholleni täydellinen, sillä ruskettunut ihoni on hiukan normaalia tummempia. Talvella ei kuitenkaan voisi kuvitellakaan tätä käyttäväni, sillä sävy on vaalealle suomalaisiholle aivan liian tumma.Toivottavasti tästä tulisi lisää sävyvalikoimaa, sillä tuote muuten on oikein loistava ja edullinen.
Ziajan uusi Jeju-linja yllätti oikein positiivisesti ja vaikka en tosiaan suoraa kohderyhmään kuulunutkaan, löysin monta ihanaa tuotetta jotka jäävät päivittäiseen ihonhoitooni. Kehoitan kuitenkin kaikkia nuoria ja teinejä ottamaan ihonhoidon oikeasti osaksi päivittäisiä rutiineja. Ihonhoidon ei tarvitse olla vakavaa, mutta päivittäisellä helpolla ihonhoitorutiinilla voi välttyä monen vuoden akneihon hoitorumbalta ja ikäviltä näppylöiltä iholla (vinkkinä, kokemusta on). Huolellinen puhdistus ja kosteutus on avainasemassa, joten jos muuten ihonhoito ei vielä kiinnosta niin kasvojen pesu ja puhdistus aamuin illoin sekä kosteusvoiteen käyttö kannattaa opetella heti välittömästi.

1 kommentti on "Ziaja Jeju uutuus, nuoren ihonhoidon salaisuus"
  1. Ziajat ehdottomia suosikkeja, en tiedä sopiiko tämä mulle enään näin kun vuosiakin taas tuli lisää mittariin :) Mutta kiva että on oma nuorten sarja!

    VastaaPoista