keskiviikko 12. elokuuta 2020

Rajauskynien Ferrari ~ Sensai Designing liquid eyeliner

 * tuote saatu, sisältää mainoslinkkejäNyt seuraa blogihistoriallinen postaus, sillä mä en ole tainnut koskaan kirjoittaa omaa postausta eyelinereista. Syy on yksinkertaisesti se, että käytän linereita hyvin vähän ja jos käytän, on linerin oltava laadukas ja kestävä, koska mun mahdottoman vuotavat silmät pyyhkii rajaukset pois silmänurkasta ensimmäisen viiden minuutin kuluessa. Sain jo keväällä testiin Sensain meikkejä, mutta tulin korkanneeksi tämän linerin ihan vasta äskettäin. Tuote osoittautui ihan valtavaksi hitiksi ja halusinkin tulla kertomaan tästä myös teille.
Sensai Designing liquid eyeliner toimii kuin unelma ja se on juuri niin hyvä kuin linerin tuleekin olla. Kynän pää on ohut ja terävä, mikä mahdollistaa hyvin tarkan jäljen. Voisin jopa väittää, että tämä on ehdottomasti terävin ja tarkkarajaisin käyttämäni lineri. Kynän pää on myös taipuisa, joka on ihan mahtava ominaisuus ja mahdollistaa myös paksumman rajauksen tekemisen. Taipuisa pää myötäilee silmäluomen pintaa ja näin lopputuloksesta saa itse asiassa paremman ja tarkemman kuin täysin kovalla päällä, joka ei jousta piiruakaan. Joustavan ja pehmeän kärjen ansiosta käyttö on helppoa ja miellyttävää myös vähän kokeneemmattomalle rajaajalle.
Kuten meikkikuvista näkee, jälki on hyvin skarppi ja virheetön. Olen aina kokenut rajausten tekemisen vaikeaksi ja varsinkin siistin lopputuloksen saaminen tuntuu olevan vähän arpapeliä. Toki harjoittelu tekee mestarin, mutta itse kun linereita käytän niin harvoin, niin harjoitusta ei tule oikein nimeksikään. Sensain linerilla sain kuitenkin ihan täydelliset kissarajaukset jo ensi yrittämällä. Jälki on intensiivisen musta ja kestävä. Vaikka lineri ei ole vedenkestävä, se pysyy silti paikoillaan koko päivän ilman kulumista. Ihanan täydellinen!Erikoisuutena mainittakoon vielä, että kynään on saatavilla täyttöpakkaus, joten kun väri alkaa loppumaan ei koko lineria tarvitse heittää roskiin. Täyttöpakkauksia myydään erikseen ja sen voi vaihtaa tyhjentyneen värihylsyn tilalle ja voilá, kynä on taas käyttövalmis.

Pieni miinus tulee tuotteen korkahkosta hinnasta, mutta jos haluaa hemmotella itseään luksuksella niin Sensain lineri on kyllä joka euron arvoinen. Lineria on saatavilla mm. Sokoksella, Skincityllä*, Kicksillä*, Cocopandalla* ja Stockmannilla


Onko sulla oma suosikki eyeliner?

2 kommenttia on "Rajauskynien Ferrari ~ Sensai Designing liquid eyeliner"
 1. Ihana meikki ♥ Mua kiinnostaa kaikki linerijutut sillä oon niiden suurkulittaja :D Tosin nyt oon joutunut koko kesän käyttämään vedenkestäviä, koska mun silmät vuotaa kans ihan hirveesti.
  Tämä lineri vaikuttaa kyllä hyvälle ja tosin kaunis ja tarkka rajaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku <3
   Sulle voisi siis sopia tämä lineria, koska se pysyi aika hyvin paikallaan pienestä silmien vuotamisesta huolimatta :)

   Poista