perjantai 7. elokuuta 2020

Ipsy plus kesäkuu 2020




Voi jestas miten kauan kesäkuun Ipsyllä meni mun kohdalla matkata Suomeen. Sain oman boksini nimittäin vasta ihan heinäkuun viimeisenä päivänä, kun yleensä boksi saapuu joko saman kuun lopussa tai seuraavan kuukauden alkupuolella. Heinäkuun ipsy saapui pari päivää sitten, joten se onneksi tuli ihan normaalilla nopeudella ja tulenkin avaamaan boksin blogissa ihan lähi päivinä. Olen miettinyt Ipsy plussan laittamista tauolle jo tovin, sillä boksin sisällöt ei enää hetkeen ole sykähdyttäneet. Toiseksi mulla on pari kertaa niin palanut käpy Ipsyn touhuin, sillä he välillä myyvät noita add-on tuotteita eioona. Mulle on käynyt näin nyt ainakin viisi kertaa ja vaikka olenkin lopulta rahanpalautuksen saanut, niin jäähän se harmittamaan kun itse tuotetta ei sitten saakaan vaikka sen on ostanut. Näin kävi viimeksi heinäkuussa, kun Ipsyllä oli ihan super tarjous Anastasian luomiväripaletista. Odotin palettia saapuvaksi ihan superisti kuumotellen ja mikä pettymys, kun sitä ei ollutkaan laatikossa. Ja tietysti tuote oli loppuunmyyty, joten en saanut korvaavaa tuotetta tilalle. Ärsytti aivan valtavasti!

Ipsy koki elokuussa kuitenkin pienen uudistuksen ja jatkossa tilaajat voivat valita boksiin kolme tuotetta. Ipsy valitsee sitten loput kaksi, joten tämä on tosi kiva uudistus ja ehkä näin voi jatkossa välttää ne tylsät rajauskynät ja muut sopimattomat tuotteet. Uudistuksesta kiinnostuneena päätin siis vielä jatkaa tilaustani valtavasta kiukusta huolimatta...




Kesäkuun boksi oli melko tuhti ja sisäksikin paljon tuotteita. Lisäksi otin pari extra tuotetta myös boksiin ja ne esittelen postauksen lopussa. Kesäkuun boksi ei ollut suosikkini Ipsyn bokseista, mutta sisältö oli ihan jees ja tuotteista löytyi pari tosi kivaa juttua. Lähdetään katsomaan mitä boksi sisälsi.




Kangasnaamiot on mulle hurjan mieluisia ja uusia brändejä testaankin tosi mielelläni. Mulla olikin naamio varastot päässyt vähän ehtymään, joten oli tosi kiva saada täydennystä. Ipsy oli antelias, sillä boksista löytyi peräti kuusi Jayjun cosmetics sheet maskeja. Naamioista löytyi kirkastava tyrni, kosteuttava avokado ja rauhoittava veripeippi (kyllä luit oikein, ei verigreippi). Mielenkiinnolla lähden näitä testaamaan, yleensä korealaiset naamiot on todella hyviä.




Oma valintani boksiin oli tämä Ciate Londonin Marbled metals metallic glitter eyeshadow. Ciate Londonin tuotteet on mulle tosi mieluisia, koska kauniit pakkaukset houkuttelee meikkaamaan ja tuotteet on aina olleet tosi laadukkaita. Tämä pressattu metallinhohtoinen glitteriluomiväri on kauniin kultaisen shampanjan sävyinen. Harvoin tulee yksittäisiä luomivärejä käytettyä, mutta tämä on niin kaunis että itkettää jättää tämä kaappiin pölyttymään. Ehdottomasti siis tulee käyttöön!




Pürlisse on brändi, jota Ipsy rakastaa lähettää bokseissaan melko usein. Itse en ole brändin tuotteista juuri yhtään kiinnostunut, sillä en pidä tuotelinjan inci rakenteista. Tämä Pürlisse Blue lotus 4-in-1 cleansing milk puhdistusmaito on kuitenkin incin osalta ihan ok, joten päätin ottaa tämän nyt brändiltä testiin ja katsotaan kuinka käy. Kasvoputsareita kuluu mulla aika vauhdilla, sillä pesen kasvot päivittäin kahdella eri putsarilla. Nämä geelimäiset ja maitomaiset putsarit on hyviä öljyputsarin jälkeen kaksoispuhdistuksessa. Iso pakkaus, josta riittää pitkäksi aikaa.




Äh, ei kai taas! Nämä kuukaudesta toiseen boksissa tulevat rakauskynät saa mut jo niin näkemään punaista. Olen satamiljoonaa kertaa täyttänyt Ipsyn kauneusprofiiliin etten halua enää yhtäkään kynää ja laittanut jopa heidän aspaan viestiä, mutta ei taida mennä jakeluun. Mulla ei vain yksinkertaisesti ole näille kynille mitään käyttöä. Tässä Araceli Ojos Perfectos Liquid eyelinerissa on tosin todella hyvä ja terävä kärki, joten sen puolesta kynä voikin olla hyvä. Itse käytän kuitenkin lainereita niin harvoin, koska mun mahdottoman vuotavat silmät vain sotkee värin, joten taitaa jäädä testaamatta.




Tämä tuote oli varsin mielenkiintoinen vaikka brändistä en olekaan ennen kuullut. Flesh highlighting powder on yksi Alluren beauty awards winner 2019 ja tuote onkin varsin lupaava. Pakkaus on highlighteriksi todella laadukas ja tukeva. Rasian kansi napsahtaa napakasti kiinni ja ulkokuori ei ole mitään heppoista muovia. Sävy on vaalealle iholle täydellinen, sillä se antaa kauniin kuullon iholle jättämättä sen suurempia glittereitä tai övereitä. Kerrostelemalla toki onnistuu näyttäväkin lopputulos. Tämä oli kiva!


Extra tuotteet:




Ja pitkästä aikaa tuli myös tilattua pari extraa. TreStique on varsin kiinnostava brändi ja olen aivan rakastunut heidän haskoihin kynän mallisiin pakkauksiin. Tämä Mini lip glaze huulisetti kiinnitti heti huomioni, sillä huulipunien sävyt on todella upeat. Ja totta kai myös nuo söpöt pakkaukset oli tosi kiva lisä, joten olihan tämä pakko saada. Varsinkin nuo kaksi korallista sävyä on ihan syötävän herkullisia!




Hyville siveltimille on aina tilaa ja päätinkin parilla dollarilla napata boksiin extra tuotteeksi tämän Bean Cjachis eye shader siveltimen. Siveltimen karva on todella lyhyt ja tiheään pakattu, mikä tekee tästä tosi hyvän luomivärin pakkaus siveltimen. Mulla on tosi vähän itse asiassa tämän tyylisiä siveltimiä, joten tulee ihan tarpeeseen. Tällaisilla lyhyen karvan siveltimillä saa tosi näppärästi pakattua sävyä luomelle ja sitten häivyteltyä isommalla siveltimellä.


Boksin sisältö oli tosiaan ihan ok tasoa ja eniten tykästyin Ciaten luomiväriin ja kangasnaamioihin. Tosin myös highlighter oli oikein positiivinen yllätys vaikka en siitä aluksi kovin innoissaan ollutkaan. Ipsy uudistus on todella kiva lisä tähän kauneusboksiin ja elokuun boksia odotankin todella kovalla innolla. Pääsin nimittäin valitsemaan boksiin kolme tuotetta itse ja valinnat oli varsin kivoja. Tämän uudistuksen siivin jaksankin innostella Ipsyn bokseista vielä jatkossakin. Jos et ole vielä tilaaja ja tilaus kiinnostaa, niin klikkaa tänne. Nyt sullakin on mahdollisuus valita omaan kauneusboksiin kolme tuotetta viidestä.

Miltä boksi vaikutti ja onko Ipsyn uudistus sinusta hyvä juttu vai kuuluisiko kauneusboksin olla kokonaan yllätys?

6 kommenttia on "Ipsy plus kesäkuu 2020"
  1. Siis apua miten kauan sulla kesti tän kanssa :o Missähän ihmeessä boksi on seikkaillut, tai onkohan se vaan maannut pölyttymässä jossain varastossa ennen kuin on taas lähtenyt liikkeelle.. Ja voi ei noita puuttuvia add-oneja, voin vaan kuvitella kuinka paljon harmittaa, ettet saanut sitä ABH:n komboa :( Mä en ollut tosiaan koskaan aiemmin niitä add-oneja ottanut mukaan tilauksiin, joten en tiennyt ollenkaan, että niitä myös puuttuu ilmeisesti useinkin. Voi olla että oon sun blogista joskus siitä lukenutkin, mutten vaan muista, mutta mä nyt onneksi sentään sain sen, minkä olin tilannutkin. Tosi kurjaa, ettet sä saanut :/

    Ipsyssä on mun mielestä se ihan mahtava puoli, että noita kangasnaamioita tulee aina runsaasti! Toi highlighter ja luomiväri on molemmat superhyviä, molemmat on olleet mulla kovassa käytössä :) Oon myös tosi tyytyväinen tohon Ipsyn uudistukseen, kun tuotteita voi valita nykyään itse jopa sen kolme kappaletta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi puuttuvat add onit on tosi ikäviä kokemuksia. Luin netistä että myös ikävän yleisiä ja esim tämän Anastasian kombon oli moni muukin tilannut ja jäänyt ilman, joten ihan säännönmukaisesti tätä tapahtuu. En ymmärrä miten voi olla niin vaikeaa korjata järjestelmä toimivaksi jotta tämmöistä ei pääse tapahtumaan. Onneksi sentään rahanpalautuksen tekevät mukisematta.

      Poista
  2. Paketit tuntuu matkaavan nyt ihan tolkuttoman kauan, mä olen odottanut kolmisen viikkoa ColourPopin tilausta joka viimein eilen saapui tullattavaksi.
    Sit tilasin tän Ipsyn ja jännittää ihan hulluna kun en ole aiemmin jenkeistä uskaltanut tilata kauneusbokseja:D Mietin pitkään tämän ja Boxycharmin välillä ja päädyin nyt ekana ainakin tähän juuri itse valittavien tuotteiden takia. Ainakin tuo kyseinen putsari tulee olemaan mun boksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sellainen kysymys vielä Planet expressistä jos osaat vastata: jos mulla olisi kaksi pakettia varastolla, niin saanko ne jotenkin yhdistettyä, vai pitääkö jokainen nyssäkkä lähettää erikseen?
      Sähläsin just paketin lähetystä Suomeen, saapa nähdä osasinko:D

      Poista
    2. Mulla on kestänyt kaikki paketit nyt korona aikana tosi kauan tulla Jenkeistä Suomeen. Siellä päässä on viivettä kuljetuksissa mikä näkyy. Toivottavasti saat omat pakettisi pian:)

      Planet expressillä saa ostettua premium jäsenyyden erikseen, jossa voi lähettää useamman paketin samassa lähetyksessä. Tosin premium maksaa 10$/kk tai 50$/vuosi ja lähetyskulut tulee kaikille paketeille silti. En tiedä onko ne halvemmat kuin yksittäislähetyksen vai tuleeko kulut painon mukaan samalla tavalla jolloin hinta nousee tietysti kun lähetykset painavat yhdessä enemmän. En ole tutkinut asiaa sen enempää joten kannattaa kysyä vaikka heidän aspasta suoraan :)

      Poista
    3. Kiitos vastauksesta. Mä kyselen aspasta jos tällainen tilanne tulee ajankohtaiseksi:)

      Poista