lauantai 8. elokuuta 2020

Boxycharm premium heinäkuu 2020



Tämä on kolmas Boxycharm premium boksini ja olen aivan koukussa tähän boksiin! Alun perin ajattelin tilata yhden boksin kokeeksi ja katsoa miltä sisältö näyttää. Boksin korkea hinta (35$) sai miettimään tarvitsenko todella tilausta, varsinkin kun mulle tulee normaali Boxycharm sekä Luxe versio ja näiden lisäksi vielä Ipsy plus. Kolmen boksin jälkeen olen kuitenkin edelleen häkeltynyt miten hyviä sisältöjä näissä bokseissa on ollut. Premium Boxycharm on kyllä itsellä kiilannut nyt kirkkaasti kauneusboksien kärkeen, sillä tähän asti olen saanut todella kivoja tuotteita ja boksit ovat sisällöltään hyvin arvokkaita. Aion siis edelleen jatkaa kokeiluani premiumin parissa. Jos tilaus kiinnostaa niin klik tänne.





Tämä kaunis kultainen Brow bar Drama queen paletti oli oma valintani boksiin. En kuollaksenikaan muista mitä muut vaihtoehdot olivat, mutta muistaakseni ei mitään kovin kummoista, joten päädyin siksi tähän palettiin. Ja onhan tämä kaunis. Jopa paletin sivellin vaikuttaa tosi laadukkaalta ja sitä voi aivan hyvin käyttää meikin tekemiseen. Palettihan on monitoimipaletti, joka itseni yllätti täysin. Kuvauksessa nimittäin kerrotaan paletin sisältävän kaksi poskipunaa, bronzerin, translucent puuterin, 2 highlighteria sekä neljä luomiväriä. Pannut ovat kuitenkin sen verran pienet, ettei näihin mahdu mikään mun olemassa olevista kasvosiveltimistä. En ymmärrä miten tästä paletista ikipäivänä saa poskipunaa tai aurinkopuuteria otettua mitenkään järkevästi. Ei ainakaan normaaleilla kasvosilvetimillä. Näkisinkin tämän paletin ehdottomasti luomiväripalettina, jossa on kauniita mattasävyjä ja muutamia shimmerisiä sävyjä. Highlightereita voi ehkä siinä ja siinä käyttää niiden omaan käyttötarkoitukseen, mutta sävyt sopivat täydellisesti myös luomille. Kauniit ja pigmenttiset sävyt.




Milk Makeup Kush lash primer on erittäin mielenkiintoinen tuote, sillä mä en taida olla koskaan käyttänyt ripsiprimeria. Milk Makeup on brändi, joka on kiinnostanut mua jo pitkään joten olin enemmän kuin innoissani tästä tuotteesta. Pakkaus on melko kookas ja painava, mutta silti laadukkaan oloinen. Ripsiprimeri hoitaa ja tuuheuttaa ripsiä ja tätä on siis tarkoitus laittaa ripsiin ennen ripsivärin levitystä. Kyllä lähden mielenkiinnolla testailemaan!




Kaikenlaiset hoitavat hiustuotteet on enemmän kuin tervetulleita mun kuiville kiharoille. Tämä Nelsonj Moisture healing set kosteuttava ja hoitava hiusnaamio on tarkoitettu erityisesti kuiville ja kärsineille hiuksille. Olen siis mitä mainioin kohderyhmä. Itse en jaksa seisoskella suihkussa naamio päässä viittä minuuttia kauempaa, joten en varsinaisesti ole innoissaan naamioista, joiden vaikutusaika on todella pitkä. Tässä naamiossa vaikutusaika on yksi minuutti. Siis wow, en tiedä voiko tuossa ajassa vielä ihmeitä tapahtua, mutta täydellinen pelastus kiireisiin suihkuihin.





Boksista löytyi myös toinen paletti eli Morphe x Manny Mua glam palette. En ole juuri koskaan ollut mikään Morphen ystävä, koska minun makuuni paletit ei ole yleensä tarpeeksi laadukkaita ja pigmenttisiä. Tässä paletissa on vieläpä aika tylsät sävyt, sillä vaaleita mattaruskeita on kaikki paletit pullollaan. Paletin glitteriset sävyt ei nekään herätä suurta innostusta, sillä ne ovat mitäänsanomattomia ja esimerkiksi nuo paletin lilaan taittavat eivät ole kirkkaita vaan hyvin tunkkaisia violetin sävyjä. Paletista löytyy myös kaksi isoa highlighter pannua. Tämä paletti lähtee eteenpäin, sillä minulla ei ole tälle käyttöä.




Ensimmäinen ajatukseni tästä tuotteesta oli, että wautsi mikä pullo! Byroe Bitter Green essence toner on hoitoneste, joka sisältää uskomattoman määrän antioksidantteja. Pulloon on nimittäin pakattua 33 erilaisen vihreän kasviksen uutteita kuten parsakaalta ja basilikaa, joten tämä on todellinen ihonhoidon rakkauspommi! En malta odottaa, että pääsen hivelemään tätä kasvoille. Tämä ehdottomasti yksi boksin herkullisimmista tuotteista.




Boksin kruunasi Cuccio Naturale Milk & honey cuticle revitalizing oil, joka tuoksuu niin ihanan makealta kukkaishunajalta ettei tosikaan. Saisipa tätä hajuvetenä, nam. Mulla on kynnet ja kynsinauhat niin hävettävän huonossa kunnossa, että josko nyt tämän ansiosta innostuisin niitäkin hoitamaan ja huoltamaan. Öljy imeytyy nopeasti, mutta on silti tosi hoitava ja kosteuttava. Hiukan ihon pinta jää kuitenkin öljyiseksi, joten tuotteen kanssa ei tarvitse todellakaan läträtä vaan pieni määrä on jo todella riittoisa. Pullo on oikeasti tosi iso, joten mietin mahtaako tämä riittää mun loppu elämäksi. Joka tapauksessa aivan ihana tuote ja tuoksusta erityinen plussa. Kaunis lasinen pullo on ilo pitää esillä kylpyhuoneen hyllyllä.


Boxycharmin premium boksi yllätti taas iloisesti. Morphen palettia hiukan boksissa ihmettelin, sillä brändi on varsin edullinen ja tämän hintaisessa boksissa toivoisi näkevät vähän hintavempaa ja niin sanotuksti "parempaa" kosmetiikkaa. Missään nimessä ei kuitenkaan huono boksi, sillä loput tuotteet oli oikein mahtavia ja vaikka kumpikaan paleteista ei tällä kertaa saanut mun sydäntä sulamaan, niin toneri, kylnsinauhaöljy ja ripsiprimeri olivat jo itsessään niin loistavia, ettei hassut paletit jääneet yhtään mieltä kaihertamaan.

Mikä on sun mielipide boksista?
2 kommenttia on "Boxycharm premium heinäkuu 2020"
  1. Ihana sisältö <3 mulle tuo Morphen paletti olisi sävymaailmaltaan ollut mieluisa ;D jotenkin tykkään just tuommmosista. Brow Bar paletti kans nätti mutta pienet napit tosiaan, pitäis olla niin pienet siveltimetkin sitten ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, mua oikeastaan vähän harmittaa että tuo Brow bar paletti on niin mini. Muuten olisi ollut kiva testailla :)

      Poista