maanantai 17. elokuuta 2020

Skin Candy karamelliset best seller tuotteet

* kaupallinen yhteistyö Skin Candy family



Muistatteko, kun jokin aika sitten kirjoittelin Skin Candyn Candying kitistä eli kotona tehtävästä karvanpoistokitistä (postaus löytyy täältä). Minuun teki vaikutuksen Skin candyn kotimaisuus, ihanalta karamellilta tuoksuvat tuotteet ja mielenkiintoiset luonnon omaa superainetta eli xylitolia sisältävä laaja tuotevalikoima. Mulle ihonhoidossa tärkeää on tuotteen sisältämät laadukkaat ja vaikuttavat raaka-aineet sekä tuoksu. Jep, tuoksulla on oikeasti suuri merkitys ihan kuten ruokaakin syödessä. Puolet nautinnosta nimittäin tulee hajuaistin perusteella tuoksumaailman kokemisesta ja omassa kosmetiikkakulutuksessa olen huomannut, että vaikka tuote olisi kuinka hyvä, ei sitä tee mieli käyttää jos tuoksu ei omaa nenää miellytä. 

Skin Candyn tuotteissa on aivan super herkullinen sokerikaramellin tuoksu. Varoituksen sanana, voi koukuttaa! Olikin oikein ilo päästä testailemaan myös brändin ihonhoitotuotteita, joita löytyy muuten moneen lähtöön. Valikoimassa on nimittäin sekä kasvo- että vartalonhoitotuotteita. Kannattaa käydä katsastamassa valikoimaa täältä. Tänään esittelen teille kaksi testaamaani ihonhoitotuotetta, jotka ovat Skin Candyn best seller tuotteita. Kyseiset tuotteet ovat myös nyt alessa 17-23.8 välisenä aikana.





Body scrub caramel ~ 19€ (norm. 24€)

Onko olemassa taikoja, jolla saa silkinpehmeän ihon? Mitään mystiikkaa ihonhoito ei oikeasti ole, sillä muutamalla perusjutulla saat jo ihanan pehmeän ja hyvinvoivan ihon ilman sen suurempia hokkuspokkuksia. Kuorinnan merkitystä ihonhoidossa ei todellakaan kannata väheksyä. Kuorinta poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja pehmentää ihoa, jolloin myös ihonhoitotuotteet ja rasvat imeytyvät ihoon paremmin kuin valmiiksi kuivalle iholle, jonka pintaa peittää paksu jo valmiiksi kuolleen ihosolukon kerros. Kuiva ihosolukko näkyy ihon pinnalla usein hilseilynä ja hyperpigmentaationa eli kellertävinä tai harmahtavina läiskinä. Säännöllinen kuorinta 1-2 kertaa viikossa pitää ihon nuorekkaana ja saa sen hehkumaan. 

Skin candyn karamellikuorinta sisältää sokerikiteitä, jotka kuorivat ihon pintaa mekaanisesti. Sokeri on mielestäni paras mekaaninen kuoriva ainesosa, sillä se on iho- ja ympäristöystävällinen. Sokeri myös sulaa iholle kuorinnan aikana eivätkä sokerikiteet ole liian teräviä vahingoittaakseen ihon pintaa. Kuorinta sisältää myös ihoa pehmentävää shea- ja kaakaovoita, jotka tekevätkin ihon pinnasta aivan uskomattoman silkkisen tuntuisen. Tuotteen ainesosista 99,2% on täysin luonnollisia ja herkullinen karamellin tuoksu niin ihastuttava, ettei tälle yksinkertaisesti voi sanoa ei!






Body lotion caramel ~ 29€ (norm. 36€)

Kuorinta ja ihon rasvaaminen kulkevat käsi kädessä. Riittävä kosteutus nimittäin vasta takaa oikeasti hehkuvan ja hyvinvoivan ihon. Kun kuollut ihosolukko poistetaan ihon pinnalta, on iho alttiimpi kuivumaan, sillä sen suojana ei ole enää tiiliseinän tapaista kerrosta. Siksi iholle on hyvä levittää heti kuorinnan jälkeen kosteuttava vartalovoide, jotta iho pysyy kimmoisana ja pehmeänä. 

Skin Candyn karamellin tuoksuinen vartalovoide on aivan ihastuttava ja sen koostumus on 99% luonnonmukainen. Kätevään pumppupulloon pakattu voide on helppo annostella ja saada voidetta ulos vaikka kädet olisivatkin jo rasvaiset. Tämä on asia mitä kyllä yli kaiken aina näissä pakkauksissa arvostan, se pumppumekanismi nimittäin. Voiteen sisältämä pantenoli ja xylitoli rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja kosteuttavat kuivimmatkin kohdat. Lisäksi voide sisältää myös shea- ja kaakaovoita, jotka yhdessä pehmentävät ihoa. Tämä voide on oikea unelma ja sopii rauhoittavien ominaisuuksien ansiosta esimerkiksi karvanpoiston jälkeen käytettäväksi. Koostumus on ainutlaatuinen, sillä voide imeytyy sekunneissa ja jättää ihon pumpulin pehmoiseksi. Erityistä on kuitenkin se, ettei iholla tunnu olevan mitään. Voide ei nimittäin jätä ihon pintaa rasvaiseksi tai edes kosteaksi, mikä on aika tavatonta. Rakastuin tähän voiteeseen, sillä se on helppo mutta lopputuloksena saatu silkkinen iho on aivan taivaallinen lahja 💗



Skin Candy on aivan uskomattoman kiinnostava kotimainen brändi ja tuotteiden upeat pakkaukset sekä tuoksut saavat sydämen sykkimään. On ihastuttavaa tehdä kosmetiikkabloggaajana vielä vuosienkin jälkeen mahtavia uusia tuotelöytöjä ja todeta niiden vielä olevan luonnonmukaisia ja kotimaisia. Valikoimassa oli monta itseäni kiinnostavaa tuotetta, joten tarvinee jatkaa testailua. Tässä vähän myös pohdin, että nämähän on aivan ihastuttavia lahjaideoita ja myynnissä onkin itse asiassa muutama kiinnostava lahjapakkaus, jonka mukana saa useamman brändin tuotteen kivassa kangaspussukassa. Kannattaa käydä kotisivuilta kurkkaamassa täältä, tästä brändistä tulette kuulemaan vielä!


Onko Skin Candy sinulle jo tuttu brändi? Suositko kotimaista kosmetiikkaa?

4 kommenttia on "Skin Candy karamelliset best seller tuotteet"
  1. Toi kuorinta kuulostaa ihan täydelliseltä<3 Mä rakastan just tollasia karkkisia tuoksuja, ja itse asiassa mulla on tällä hetkellä käytössä Ziajan Cupuacu-sarjan kuorinta, joka tuoksuu ihan kinuskin/karamellin ja appelsiinisuklaan sekoitukselle :D Sokerikuorinnat on munkin ehdottomia suosikkeja! Ne on tehokkaita, mutta yleensä kuitenkin myös tosi hellävaraisia iholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistankin jostain sun postauksesta lukeneeni tuosta Ziajan kuorinnasta. Se on varmasti myös aivan ihana! <3 Muhun vetoaa aina tällaiset makeat ja karkkiset tuoksut, joten tämä sarja oli aivan ihana uusi tuttavuus :)

      Poista
  2. Kuullostaa ihanilta! Ziajan Cupuacu kuorinta on myös täällä lemppari ja tulee myös niin kosteutettu olo sen käytön jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, mun täytyy kyllä kans ostaa nyt tuo Ziajan kuorinta testiin!

      Poista