torstai 13. elokuuta 2020

Näin loihdit upeat kulmat Makethemake tuotteilla

 * tuotteet saatu Skincity.fi, sisältää mainoslinkkejä
Kulmat on ihmisen kasvoissa yksi keskeisimmistä katseenvangitsijoista. Siksi naiset panostavat kulmien muotoiluun ja sävyyn erityisen paljon aikaa ja vaivaa. Ja onhan se totta, että kulmien muoto ja väri antaa kasvoille ilmettä, nostaa katsetta ja nostaa silmiä esiin. Erilaisia kulmatrendejä on siinä missä hiustrendejäkin ja tällä hetkellä kovassa huudossa on mahdollisimman luonnolliset ja tuuheat kulmakarvat. Kulmien laminointi on yksi suosittu tapa saada kulmiin eloa ja tuuheutta, ilman että kulmia tarvitsee varsinaisesti laittaa joka ikinen aamu erikseen. Kulmien laittaminen on kuitenkin varsin helppoa hyvillä ja laadukkailla tuotteilla, joten haluankin kertoa teille aivan loistavasta tuoteparista, johon itse turvaudun kulmia laittaessa.

Makethemake on kiinnostava ihonhoidollinen meikkibrändi, jonka sisältävät korkeita pitoisuuksia tieteellisesti todistettuja aktiiviaineita. Brändin ideana on saada kasvot hehkumaan ja korostaa nimenomaan tervettä ihoa ja luonnollisia piirteitä. Aktiiviaineiden ansiosta tuotteet ovat monitehoisia ja hoitaviakin. Sain brändiltä testiin kahdenlaisia kulmatuotteita eli sekä kulmakyniä että kulmageelejä. Itsehän olen jo pitkään vannoutunut kulmageelien käyttäjä, mutta näissä tuotteissa kynät vei kyllä ehdottomasti voiton ihanan pehmeän koostumuksen ja helpon levitettävyyden ansiosta. Makethemake brändin tuotteet ei muuten ole mitään älyttömän hintaisiakaan tällaiseen huikeaan laatuun nähden, joten suosittelen tutustumaan myös merkin muihin meikkituotteisiin.


Nämä mielenkiintoiset kulmageelit on saatavilla kahdessa sävyssä soft brown (medium) sekä dark brown (dark). Geeli sisältää kuituja, jotka tekevästä kulmakarvoista täydemmän näköiset. Kulmageelin sisältämät kupari-tripeptidit tukevat karvan kasvua ja kosteuttava panthenoli, soijaöljy ja kasviproteiinit antavat kulmakarvoille kiiltoa ja joustavuutta. Pakkaus on näppärän kokoinen pieni putkilo ja mikä parasta, myös kulmaharja on pienikokoinen, joten kulmien muotoilu harjan avulla on todella helppoa. Väri kuivahtaa kulmiin nopeasti ja asettaa kulmat kauniisti paikoilleen.

Pidin tästä geelin voidemaisesta koostumuksesta sekä pienestä harjasta todella paljon. Ehdottomasti kiire aamujen pelastaja, sillä harjalla saa samalla sekä kulmat muotoiltua että värin kulmiin. Ainoa pieni miinust tulee siitä, ettei saatavilla ole aivan vaaleaa sävyä. Omiin lähes blondeihin kulmiin tuo medium sävy on inasen liian tumma ja siksi vieroksuin aluksi geelin käyttöä. Toivottavasti valikoimiin olisi myöhemmin saatavilla myös vaalea sävy. Alla olevassa kuvassa näette swatchit molemmista saatavilla olevista sävyistä.
Nämä kynät sulattivat mun sydämen ja syrjäyttivät kertaheitolla kaikki käyttämäni muut kulmatuotteet. Rehellisyyden nimissä on nimittäin sanottava, etten ole muita kulmatuotteita koskenutkaan enää näiden käytön aloittamisen jälkeen. Kynä on monikäyttöinen, sillä sitä voi käyttää kulmien lisäksi myös rajauskynänä. Vedenkestävä koostumus pysyy, joten värin sulamista kasvoille ei tarvitse pelätä edes kesähelteillä. Kynän pakkaus on ihan mahtava, sillä ulos kierrettävälle kynälle ei tarvitse erikseen teroitinta ja toisesta päästä löytyy harja, jolla kulmat saa aseteltua paikoilleen ja värin tasoiteltua. Kynä sisältää kosteuttavaa B5-vitamiinia. 

Sävyjä löytyy kolme erilaista, joista itse olen käyttänyt kaikkein vaaleinta light brownia. Myös dark nrown sopii varovaisella otteella käytettynä, mutta soft brown on itselle aivan liian tumma. Postauksen meikkikuvissa näettekin kulmat, jotka on tehty tällä meikkikynällä kaikkein vaaleimmassa sävyssä. Kynän parasta antia on ehdottomasti sen pehmeä koostumus ja helppo levitettävyys. Värin saa nimittäin levityksen jälkeen harjan avulla tasoiteltua tosi hyvin ja pehmeä pää antaa luonnollisen kauniin lopputuloksen. Kärki on ohut, mutta en silti ole onnistunut sitä katkomaan, joten tämä on laadultaan aivan erinomainen.
Värjäätkö sinä kulmat joka aamu vai suositko kestovärjäystä tai kestolaminointia?

4 kommenttia on "Näin loihdit upeat kulmat Makethemake tuotteilla"
 1. Siis laminointi kiinnostaa niin paljon! Pakko ehkä varata ens viikolle aika. En jaksaisi näperrellä joka arkiaamu kulmia kuosiin. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen miettinyt laminointia, se kyllä nopeuttaa ja helpottaa meikkaamista ja kulmat olis aina kuosissa :D

   Poista
 2. Haluaisin ehkä kestopigmentoinnin, mutta nyt piirrän joka aamu. Haluan terävät/tarkat kulmat joten nämä ei olisi ehkä mun mieleen. Arkimeikkiin varmaan ihan hyvät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kynällä saa kyllä tosi tarkkaa jälkeä. Kulmageeli ei ehkä tässä tapauksessa sulle sovi.

   Poista