maanantai 4. tammikuuta 2021

Glossybox tammikuu 2021

 *boksi saatu, sisältää mainoslinkkejä



Pyöräytetäänpä uusi vuosi heti käyntiin kauneusboksi esittelyllä eli nyt ensimmäisenä vuoroon pääseen uunituore Glossybox. Tammikuun boksin teemana oli the Power of beauty ja boksin tuotteet on koottu niin, että jokainen pääsee nauttimaan uudesta alusta. Kokonaisuus olikin vuoden ensimmäiseksi boksiksi ihan virkistävä ja muutamia tuttujakin brändejä bongailin. Boksi oli melko painava, joten tiesin jo sitä hipelöidessä, että jotain isoa ja täysikokoista sieltä tulee löytymään. Kurkataan sitten sisältö. Postauksen lopusta löytyy myös alekoodi.






Love beauty & planet Muru muru butter & rose body lotion

Ja täysikokoistahan sieltä löytyikin. Nimittäin aivan ihanan tuoksuinen täysikokoinen vegaaninen vartalovoide. Tiedättekö, olen aikoinaan ihastunut tähän Love beauty & planetin sarjaan ja hamstrailen heidän tuotteitaan aina Cittarissa käydessä. Tätä vartalovoidetta en ole vielä testannut, mutta siinä on sama tuoksu kuin kaikissa muissakin sarjan tuotteissa. Voiteen luvataan imeytyvän nopeasti ja jättävän ihon todella pehmeäksi. Olen aika innoissani tästä, koska talvella tulee kyllä ihoa rasvailtua.
arvo: 14€


Merci Handy Hand cleansing gel

Käsidesit on edelleen in, joten sinällään ihan hyödyllinen tuote. Käsidesistä en muutoin kyllä kauneusboksissa olisi lainkaan innoissani, mutta tämä söpö punainen käsidesi kuulkaas tuoksuu niin parfumoidulle ettei alkoholin haju pääse tästä ollenkaan läpi. Ihastuin myös siihen, ettei kädet tunnu levityksen jälkeen kuivilta, kuten yleensä käsidesien kanssa kyllä saa tuntea. Katsoin incin ja tuotteessa löytyy heti alkupäästä kosteuttavaa aloe veraa sekä glyseriiniä, joten tämä onkin herkille ja kuiville käsille aivan loistava käsidesi. Tosin arvaan jo, että monelle tuo todella voimakas tuoksu voi olla liikaa.
arvo: 3€




Wander beauty Baggage claim gold eye masks

Näin juhlapyhien jälkeen itse kullakin on vähän turvotusta silmien alla myöhään valvomisesta ja epäterveellisestä ruokavaliosta. Onneksi silmänalusnaamioilla saa tummuuden ja juonteet ainakin hetkellisesti piiloon. Pakkaus sisältää yhden parin yleellisiä kultaisi sy-naamiolappuja.
arvo: 4,20€


Manna Kadar Flutter mascara

Tämä oli boksin tylsin tuote vaikka ripsiväreistä noin muuten kyllä tykkään. Manna Kadar ei vain brändinä iske muhun ollenkaan ja laitan nykyään aina kaikki hänen tuotteet korkkaamattomana kiertoon. Ripsivärillä pitäisi saada näyttävät pitkät ja tuuheat ripset. Harja on tiimalasin mallinen, joka jo itsessään minua kauhistutti, sillä en käytä tämän mallisia harjoja ollenkaan. Laadusta en tässä kohtaa siis osaa sanoa, vaikka varmasti monelle ihan kiva tuote, jos on toimiva.
arvo: 16€




Naobay Protective hair mask

Oli mukava yllätys, että boksista löytyi myös hiuksille jotain. Hiusnaamiot on aivan ihania ja käytän niitä viikoittain. Tämä naamio vahvistaa ja hoitaa hiuksia sekä hiuspohjaa. Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. Tuote on vegaaninen ja cruelty-free.
arvo: noin 2,5€ / 50ml




Kokonaisuus jälleen ratkaisee ja ripsiväriä lukuunottamatta kaikki tuotteet vaikuttivat kivoilta. Uusina brändeina minulle tuli ainoastaan tuo käsidesi brändi, josta en siis ole aikaisemmin ikinä kuullutkaan. Muuten kaikki brändit on jollain tapaa tuttuja. Minua vain nykyään henkilökohtaisesti ärsyttää, kun kauneusbokseihin ja kalentereihin merkataan tuotekorttiin tuotteen arvot väärin. Naobayn kohdalla tuotekortissa luki täysikokoisen pullon hinta, joka on minusta harhaanjohtavaa, sillä pakkauksessa oli viidesosan kokoinen näytepullo. Näin ollen pullon arvoksi jää noin pari euroa ilmoitetun 13€ sijaan. Boksin arvo kokonaisuudessaan jää siis alle 40 euron. Toivoisin tähän muutosta, sillä asiakkaan on helpompi pysyä kärryillä, kun tuotteiden arvot ilmoitetaan rehellisesti myös niiden pienten pakkausten osalta.

Sitten vielä se alekoodi, eli koodilla ANSKU30 saatte uusina Glossybox tilaajina boksin hinnasta -30%. Boksin pääset tilaamaan täältä*. 

Kerrohan mielipiteesi boksista ja mitä ajatuksia herättää tuo tuotteiden arvojen väärin merkiseminen?
11 kommenttia on "Glossybox tammikuu 2021"
  1. Vaikka pari ihan kivaa tuotetta tässä olikin, niin arvonsa puolesta tämä näyttää kyllä aivan surkealta. Vartalovoide näyttää kivalta ja kiva että sitä tuli täysikokoinen pakkaus, mutta esimerkiksi tuosta hiusnaamiosta nyt ei kovin pitkäksi aikaa riitä. Manna Kadar ei iske ja samoin Wander Beauty ei oikein brändinä innosta. Ei olisi siis ollut mun mieleen tämä boksi. Tosi harmi myös tuo, että arvot on merkattu ihan väärin täysikokoisen tuotteen mukaan. Muistan silloin kun itse Glossya vielä tilasin, niin muutaman kerran oli ihan väärän tuotteen tiedot korteissa. Tuli sellainen olo, ettei noihin kortteihin oikein keskitytä kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ollut kyllä vuoden ensimmäiseksi boksiksi tosiaan vahva aloitus, mutta toivottavasti se tästä kohenee taas. Mullekin sattui kerran kohdalle tuotekortti, jossa oli väärät tiedot. En tiedä oliko boksiin sitten vahingossa vain eksynyt väärä tuote vai mikä homma, koska en löytänyt tästä tuotteesta tietoa mistään muualtakaan Glossyn sivuilta. Harmillista :/

      Poista
  2. Glossya en tule enää koskaan tilaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla onkin ollut niitä huonoja kokemuksia heidän kans joten en ihmettele!

      Poista
  3. Love beauty & planetin tuotteet on ihania, mä oon täysin hullaantunut sarjan geelivoiteeseen joka on aivan mahtava. Tuo body lotion taitaa olla ainoa jota en ole vielä kokeillut. Mulla ei Glossystä ole kovin hyviä kokemuksia, mutta mielenkiintoista lukea aina mitä bokseista paljastuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua, miten tosi monella on glossysta vain huonoa sanottavaa. Ilmeisesti siellä on aspan puolesta möhlitty jossain vaiheessa ihan kunnolla...
      Love beauty & planet tuotteet on kyllä kaikki aivan ihania. Just korkkasin heidän hoitoaineen ja rakastan sitä tuoksua <3

      Poista
  4. Tää ei olisi ollut mun boksi, kun noi Love Beauty & Planetin vartalotuotteet ei oikein iske enkä usko, että toi Manna Kadarin ripsari olisi ollut mullekaan mieluinen. Aika lattea vuoden ensimmäiseksi boksiksi, vaikka ihan käytännöllisiä tuotteita tässä onkin. Naobay olisi ollut oikeastaan ainut oikeasti kiinnostava tuote ja Wander Beauty päässyt myös käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitäpä, ei päässyt suosikkeihin tämä boksi. Toivottavasti taso taas vähän nousisi, koska viime vuonna oli pari aivan törkeän kovaa boksia! Aina se näyttää vähän sahaavan ylös ja alas

      Poista
  5. Thank you for your lovely comment <3 You have a really nice blog as well :)

    VastaaPoista
  6. Odotin jo suurella 'pettymyksellä' paketissa tulevaa käsidesiä, mutta oma pakettini paljasti sisältään Nothing by sweden deodorant roll-on:n täysikokoisena 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh en ole missään spoilereissa nähnyt tai kuullut että sisältö boksien välillä vaihtelisi. Näköjään Glossyllä on tapana toisinaan laittaa jotain yksittäisiä erillisiä tuotteita bokseihin, koska sain kerran itsekin tuotteen mitä ei ollut tuotekortissa tai ilmoitettu missään vaihtoehtoiseksi tuotteeksi

      Poista