maanantai 3. toukokuuta 2021

Huhtikuun kosmetiikkasuosikit

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Huhtikuun kosmetiikkasuosikit tulee tässä! Tavallisesta poiketen suosikeissa nähdään nyt yli viisi tuotetta, koska en pystynyt jättämään mitään näistä ihanuuksista ulkopuolella. Muutama tuotteista tuli mukaan vasta kuun lopulla, mutta ihastuin niihin heti, joten siksi ne on mukana myös kuukauden suosikeissa.




Maailman ihanin suihkugeeli tulee tässä! Traclemoonin suihkugeelit on isoissa 500ml pulloissa ja näissä on kaikissa aivan super super super hyvät tuoksut! Olen aikaisemmin käyttänyt kookoksen tuoksuisen suihkugeelin ja nyt käytössä on vadelma. Tuo vadelma on niin raikas ja herkullinen. Lisäksi tuoksu on sen verran voimakas, että se täyttää koko kylpyhuoneen mistä itse ainakin pidä, varsinkin kun tuoksu on oikeasti hyvä. Nämä isot pullot ei ole hinnalla pilattu ja suunnittelin jo testaavani kaikki saatavilla olevat tuoksut.

Myynnissä Lyko* ja Nobe*




Totesin jo vuosia sitten, että ehdottomasti paras deodorantti on Rimita deo* ja pintansa pitää yhä vieläkin. Tämä pitää hienhajut tehokkaasti poissa koko päivän ja myös aktiivisessa urheilussa. Dödö sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja se antaa 24 tunnin suojan. Rimitan deodorantit on alumiinittomia ja soodattomia ja tässä tuoksullisessa versiossa on kiva raikas tuoksu. Sanoisin, tuoksun olevan hitusen naisellinen, mutta miksipä ei tätä voisi hyvin miehetkin käyttää. Saatavilla on myös tuoksuton sensitive versio, joka tosin minusta ei pidä hajuja yhtä tehokkaasti kuin tämä tuoksullinen deo.

Myynnissä Ruohonjuuri ja Twistbe*




Coloselta tuli kevään uutuutena markkinoille nämä Kotisalonki eyelinerit*. Turkoosi ja pinkki on kausivärejä, mutta musta ja pari muuta sävyä on valikoimissa koko ajan. Näistä erikoisen hyviä tekee se, että ne on täysin vedenkestäviä ja rajaukset ei lähde sulamaan edes silmien vuotaessa. Pinkki on lisäksi oma suosikkini, sillä se tuo sähäkkyydellä kivasti twistiä meikkiin. Musta taas tuttu ja turvallinen, mutta nämä on erittäin pigmenttisiä ja ohuellä kärjellä saa todella tarkkaa jälkeä. Suosittelen tutustumaan.

Kaikki sävyt myynnissä Colosella*





Uusin ripsiväri rakkauteni on Isadoran Active all day wear mascara*, jolla saa kunnon viuhkamaisen katseen. Kirjoittelin ihan vasta suuren ripsiväri vertailu postauksen, josta voit käydä kurkkimassa millaisen lopputuloksen tämä ripsiväri antaa. Tämä nousi kerrasta yhdeksi suosikikseni, sillä harjalla saa täydellistä tuuheutta, kaunista erottelevuutta ja sopivasti pituutta. Kaikin puolin täydellinen ripsiväri ja mikä parasta, pysyy mukana menossa kuin menossa, myös urheillessa.

Myynnissä Kicks*, Cocopanda* ja Lyko*




Pääsin ihan vasta kuun lopussa tutustumaan ihan huikeaan kotimaiseen tuotteeseen. Nimittäin kotisokerointiin Hejbuddyltä*. Tämä vegaaninen vartalosokeri on siitä aivan uskomaton, että sillä saa ihokarvat poistettua täysin kivuttomasti. Mulla on itsellä todella matala kipukynnys ja en ole pystynyt käyttämään näitä sokerointeja tai vahoja kotona. Suhtauduin siis kokeiluun todella suurella skeptisyydellä ja varovaisuudella. Ihmetys olikin suuri, kun spataalilla vedellessä sokerimassaa pitkin säärtä en tuntenutkaan mitään. Lisäksi sokeri on tosi riittoisaa, koska spataalin avulla massan lämpötila pysyy sopivana ja samaa "klönttiä" voi käyttää jopa koko säären sokerointiin. Normaalisti sormilla sokeroidessa massa lämpenee liikaa ja sitä saa olla koko ajan vaihtamassa uuteen, jotta massa ei tartu ihoon. Tästä ei tullut mustelmia, tekniikan oppi suurin piirtein alle minuutissa ja spataalin avulla homma oli helppoa kuin mikä. Jatkossa ostan aina tätä, koska:

a) helppo käyttää
b) edullinen
c) kivuton
d) täydellisen sileät sääret jopa 3-4 viikkoa




Taisi huhtikuun Goodieboxista tulla tämä minikokoinen Schwarzkopfin kuivashampoo, joka tuoksuu sitruunalta. Tuote osoittautui aivan loistavaksi. Tuoksu on ihanan raikas sitruuna ja onneksi aika kevyt. Se ei siis jää huoneeseen leijumaan ja tukehduta sinua aerosolkaasuihin. Lopputulos myös aivan mahtava. Poistaa hiuksista rasvaisuuden, ei jätä valkoisia raitoja ja helppo kammata pois. Hiustenpesyvälin saa tällä pidennettyä jopa kolmeen päivään. Onneksi tässä ei ole sitä tuuheuttavaa/volyymia antavaa vaikutusta, joka tekee hiuksista paksun ja klönttisen tuntuiset. Jos en muistaisi aamulla tätä suihkuttaneen niin en tietäisi onko hiuksissa ainetta vai ei.

Myynnissä Lyko*




Sitten vielä viimeisenä yksi uusimmista ihonhoito rakkauksistani eli Elizaveccan hyaluronihappo seerumi. Tästäkin kirjoittelin ihan vasta oman postauksen, jonka voit käydä lukaisemassa täältä. Tämä seerumi on oikea tehokosteuttaja ja imeytyy ihoon vaivattomasti solahtaen. Pieni määrä riitää, sillä tuotteessa on hyaluronihappoa 97%. Tämä ei myöskään lähde rullaamaan meikin alla, mikä on mainiota, sillä monet hyaluronihappo tuotteet tahtovat meikin alla lähteä rullaamaan. Ja plussaa tietysti hauskasta pakkauksesta ja siitä, että tuote on K-beautyä.

Myynnissä Kosmosbeautylab (hyödynnä alekoodi GLITTERI 30.6 saakka)


Tällainen oli huhtikuun suosikki katsaus. Varsin timanttinen jengi ja kuten jo aluksi totesin, oli mahdotonta rajata valintaa vain viiteen tuotteeseen, kun löytyi niin monta mainiota uutta suosikkia. Toivottavasti löysitte tästä uusia mielenkiintoisia vinkkejä itsellekin. Varsinkin kesää ajatellen, tässä on montakin hyvää tuotetta.

Mikä olisi sinun valinta tästä setistä testiin?
8 kommenttia on "Huhtikuun kosmetiikkasuosikit"
  1. En olekaan ikinä käyttänyt kun mustaa eyelineriä, toi pinkki näyttäis tosi kivalta varmasti meikissä :)

    VastaaPoista
  2. Sininen eyeliner näyttää kans tosi ihanalta esim.nuderuskean silmämeikin kanssa. Kiva että tuo Goodieboxin kuivashampoo on hyvä, en ole vielä kokeillut kun entisiä käyteltävä alta pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kuivashampoo oli niin hyvä, että päätin hommata ihan ison pullon sitä, kun tuo loppuu :D

      Poista
  3. Mä ostin jokin aika sitten Treaclemoonilta suihkugeelin ja ihastuin siihen niin kovin, että varmasti tulee jatkossakin hankittua :) Tuo vadelma kuulostaa tuoksuna niin herkulliselta <3 Tuo pinkki eyeliner näyttää tosi kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meinaan kans jatkossa ostaa noita traclemooneja, on edullisia ja tosin ihanan tuoksuisia <3

      Poista
  4. Treaclemoonin suihkugeelit on ihania<3 Mulla on parikin, jotka haluun ostaa heti kun saan nykyisiä suihkugeelivarastoja pienemmiksi :D Toi Elizaveccan seerumi on myös ostoslistalla, sitä on hehkutettu niin paljon, että pakko se on jossain vaiheessa kokeilla itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peukutan kyllä Elizaveccalle. Kannattaa muistaa hyödyntää se mun alekoodi seerumin ostosssa, niin saat sen vähän edullisemmin ;)

      Poista