tiistai 2. marraskuuta 2021

Lyko Skinderella joulukalenteri unboxing 2021

 * sisältää mainoslinkkejä



Tämä viikko tulee blogissani olemaan pyhitetty joulukalentereiden unboxaukselle. Tänään aloitetaan Lykon Skinderella kalenterilla ja vielä kolme muuta kalenteria on tämän viikon aikana esittelyvuorossa. 

Syy miksi lähdin tänä vuonna ostamaan Lykon omaa kalenteria oli se, että viime vuotiseen halvempaan kalenteriin ihastuin ikihyviksi. Minusta sisältö oli tosi hyvä! Siksi päätin, että haluan myös tänä vuonna kurkistaa ja näyttää myös teille mitä kalenterista paljastuu. Lykon kalliimpi kalenteri myytiin heti lanseerauspäivänä loppuun, mutta sitä en alunperinkään himoinnut koska viime vuotinen versio oli aivan kakka suoraan sanottuna. Ihmettelinkin miten sen hintaisesta kalenterista oli onnistuttu tekemään niin tylsä. 


 

Lykon tämän vuoden Skinderella on pakattu tukevaan laatikkoon, jonka pinta tuntuu pehmeältä, ehkä hiukan kankaiselta. Kannen alta ei paljastukaan perinteistä vetolaatikko kalenteria vaan tuotteet on pakattu yksittäisiin mustiin neppareilla kiinni oleviin pussukoihin. Vähän tuli kyllä ensivaikutelmasta plaah, koska kalenterin laatikko on kivan oloinen ja nimessa on hauska sanaleikki Tuhkimo satuun, mutta sitten sisällä onkin tosi halvan näköiset mustat pussukat. Olisi edes ollut punaiset tai jotain jouluisempaa. Tämä kalenteripohja on kuitenkin helppo uusiokäyttää, joten siinä mielessä ei ole suoraan turhaa jätettä.

Itse kalenterin sisällöstä sanon lyhyesti sen enempää paljastamatta, että sisältö oli tämän hintaiseksi (79€) kalenteriksi varsin hyvä. Toki pieni matkakokoisia tuotteita on aika iso osa, mutta toisaalta eipähän jää vuosikausiksi kaappiin pyörimään. Faktahan kuitenkin on, että esimerkiksi ihonhoitotuotteissa myös ne pienemmät koot kestää käytössä pitkään, koska ei sitä tuotetta kuitenkaan kerralla kovin paljoa tarvi. Muutama meikkituote löytyi, mutta selkeästi tämä on kyllä ihonhoitopainotteinen. Arvoksi luvataan 440€ mikä on aika kova näin edullisesta kalenterista. Kun otetaan vielä huomioon se, että kalenterissa on muutama todella kalliskin brändi, peittoaa tämä kyllä minusta helposti esim. 40€ arvoiset meikkikalenterit. Tuotteiden puolesta sanoisin, ettei tämä ihan teinille sovi mutta ihonhoidosta innostuneelle naiselle kyllä. Kalenteri on vielä toistaiseksi myynnissä Lykolla täällä* hintaan 79€.

JOS ET HALUA NÄHDÄ KALENTERIN SISÄLTÖÄ, LOPETA LUKEMINEN TÄHÄN!




Seuraavaksi sitten kalenterin tuotteet:




Starskin vip luxury cream coating face mask (yksittäispakattu sheet mask)
Lyko Make me stay setting spray 100ml (taisi olla peräti täysikokoinen ja erittäin hienojakoinen sumu)
Pixi Vitamin C caviar balm 15ml (Oooh, tuote jota olen pitkään halunnut testata)




Eneomey Hyaluronic masque (jo toinen sheet mask ja melkein peräkkäin, olisi voinut olla vaikka myöhemmin)
Jorgobe Niacinamide peel off mask 20ml (No nyt saa mustapäät ja liat kyytiä, sisältää myös paljon vitamiineja. Kiinnostava!)
Reviderm hydro2 infusion serum 10ml (never hööörd seerumi, mutta kätevässä pumppupullossa ja saksalaista tekoa joten oliskohan hyvä?)




Madara micellar water 50ml (ui ui, no nyt! Madaran ihonhoitotuotteet on ihan mahtavia!)
Tiara Hairband (niin kätevä keksintö kuin hiuspanta osaksi ihonhoitorutiineja. Minulta vastaava löytyy mutta otan kyllä uuden mielelläni käyttöön kun toinen on välillä pesussa. Estää hiusten tulon kasvoille, kun on naamiot ja mömmöt iholla)
Davines This is a blow dry primer 100ml (hiusten muotoilusuihke, sisältää lämpösuojan)




Ecooking day cream 50ml (Tuhti kosteuttava kasvovoide, sopii talvi-iholle)
Bioline brightening mask 10ml (jonkin sortin kasvonaamio, melko pieni on purnukka mutta ehkä tästä pariksi kerraksi juuri ja juuri riittää)
Skin regimen tripeptide cream 8ml (pieni kasvovoide testeripurkki, sisältää mm. pinaattia hmmmm...)




Babor Power serum ampoules (tämä on kova, Baborin seerumi ampullit on kulttituote! Ja pakkauksessa on niitä kolme!!)
Balance me vitamin C repair serum 7ml (ei jaksa innostaa, tämä on tullut niin miljoona kertaa jo eri kauneusbokseista että miten tätä enää edes pistetään mihinkään kalentereihin)
James Read Gradual tan sleep mask face 25ml (oliskohan tämäkin tullut ihan juuri Goodieboxista, itseruskettava yöksi jätettävä kasvonaamio. James Readin itseruskettavat tosin on kyllä hyviä.)




REF shampoo ja hoitoaine 60ml (ihan kiva uusi brändi, mutta miksi nämä tuli kahdesta eri luukusta?? Aika tylsää, olisin itse pistänyt samaan luukkuun kun kerta on samaa brändiä ja tuotteet käytetää yhdessä)
IDUN Magna lengthening mascara (Idusta olen kuullut, mutta en koskaan itse testannut. Kiinnostavaa ja kiva että myös välillä meikkituotetta. Tämä tulee käyttöön)




Maria Åkerberg Olive cleansing 100ml (täysikokoinen kasvoputsari yhdeltä Ruotsin suosituimmalta kauneusbrändiltä)
Comfort zone Remedy serum 8ml (herkälle iholle tarkoitettu seerumi)
Cinq mondes Flowers cleansing balm 20ml (ranskalaista kosmetiikkaa eli puhdistusbalmi, onkohan tämä kukkaistuoksuinen?)




Dermalogica Melting moisture masque 10ml (brändi ei lukeudu suosikkeiheni, joten en innostunut)
Lyko London grace kynsilakka (kaunis sävy joskaan ei kovin jouluinen, tykkäisin kyllä jos lakkaisin kynsiä)
Dr Ankerstjerne Superfood vitamin face gel 50ml (jouluaaton luukuksi on kyllä vähän laimea lopetus eli kasvovoide, tai geelihän tuo taitaa olla. On kyllä täysikokoinen, mutta olisin odottanut vähän juhlampaa lopetusta...)

No kokonaisuutena sanoisin kuitenkin, että monipuolisesti hyvää käyttökosmetiikkaa joka varmasti suurimmalta osin tulee hyvin käyttöön. Ei mitään turhakkeita ja härpäkkeitä, mitä itse arvostan kun sekään ei nykyään enää ole mikään itsestäänselvyys näissä joulukalentereissa. Meikkien puute vähän harmittaa, koska kovin on ihonhoitopainotteista eikä kaikkia tuotteista voi mitenkään saada kerralla käyttöön. Kuitenkin kiinnostavia merkkejä ja myös isoja pakkauksia. Tasaisen hyvä suoritus ja kun suhteellisen edullinen hinta otetaan huomioon, niin kyllä tästä rahalle saa vastinetta ihan kunnolla! Tänä vuonna ei kuitenkaan yllä omaksi suosikikseni.
8 kommenttia on "Lyko Skinderella joulukalenteri unboxing 2021"
  1. Rahoilleen vastinetta kyllä jos tykkää ihonhoidosta. Miksi tuo James Readin itseurskettava pitää tunkea joka paikkaan, kuukauden sisään kolmas kalenteri/boxi josta se näyttää tulevan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samaa kyllä itsekin ihmetellyt, mutta trendi näyttää nykyään olevan että samat tuotteet kiertää bokseissa ja kalentereissa mikä on kyllä tosi mälsää. varsinkin kun tuotteethan ei tästä maailmasta lopu!

      Poista
  2. Blaah ei jatkoon :D tämäkään! En hankkinut mitään kalenteria tänä vuonna. Ja hyvä niin :D En kestä miten näissä kierrätetään samoja juttuja. Muutama ihan ok juttu ja sit loput ihan turhaa. Ostan ihan perinteisen suklaakalenterin tänä vuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin kosmeharrastajana näen tuon tuotteiden kierrätyksen kyllä ongelmana. Olin havaitsevani samaa ongelmaa myös noissa ulkolaisissa kalliissa kalentereissa kuten Cult beautyssä. Sielläkin samoja tuotteita mitä tullut pitkin bokseja

      Poista
  3. Olen tyytyväinen etten lopulta tätä ostanut. Mielestäni joulukalentereihin olisi hyvä sujauttaa vaikka joku kaunis huulipuna, hulikiilto tai poskipuna tai miksei ripsari, kulmakynä tai eyeliner. Jotenkin tämä ihonhoito-painotteisuus on saanut vähän tylsistyttämään näissä nykykalentereissa. Siksi en omaa rahaa nyt halunnut näihin laittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, en ymmärrä miksi meikkituotteet on niin aliedustettuja tänä vuonna. Tuntuu ettei oikein kunnon meikkikalenteria ole myynnissä.

      Poista
  4. Mie tykkäsin todella paljon Lykon viime vuoden kalenterista (se halvin, mustassa kassissa). Hieman petyin, kun samantyylistä ei tänä vuonna tullut, vaan tämä Skinderella oli sen tilalla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuotinen Lykon halvin kalenteri oli huippu! Tykkäsin itse kans mutta tämän vuotinen ei ihan yltänyt samalle tasolle

      Poista