perjantai 9. elokuuta 2019

Allure beauty box heinäkuu 2019


Heinäkuun kauneusbokseilla kesti Suomeen jotenkin yllättävän kauan. Vihdoin on kaikki boksit täällä ja vielä tulette näkemään ainakin Ipsy plus esittelyn hiukan myöhemmin. Kohta käyntiin lähteekin elokuun boksien esittelyt, joten malttakaa toki vielä mielenne.

Heinäkuun Alluren sisältö oli toteutettu yhteistyössä maailmankuulun kauneusmogulin Huda Kattanin kanssa ja boksin sisältö olikin minusta hyvin kiinnostava ja odotin tämän saamista kuin kuuta nousevaa. Onneksi vihdoin kolahti noutoilmoitus postista. Huda Kattan on siis perustanut Huda Beauty merkin ja rakastan niitä tuotteita! Voi luoja, niissä on niin mahtava pigmentti ja laatu kohdallaan vaikka tuotteet eivät mitään halpoja aina olekaan.



Tämä Huda Beauty nestemäinen mattahuulipuna sävyssä Alluring oli varta vasten kehitetty Allure boksia varten mihin punan nimikin viittaa. Sävy on todella intensiivinen ja kaunis kirkkaan punainen hiukan oranssihtavalla twitillä. Tosi nätti sävy ja pysyy huulilla mitä mainioimmin. Ihan näin rehellisyyden nimissä sanottakoon, että tämä on maailman paras mattapuna, EVER! Mattapunathan tahtovat aina kuivahtaa ja huulituntuma on hyvissäkin mattapunissa aina hiukan kuivakka. Mutta kuulkaas tämä, tässä ei tunnu mitään kuivuutta vaikka lopputulos kuivahtaakin mataksi. Itse asiassa mä ihan vallan unohdin koko punan olemassaolon, sillä huulilla ei tunnu olevan mitään. Ihan uskomaton juttu. Rakastuin, kovaa...
Tätä ei taida olla myynnissä missään, mutta tuotteen arvoksi on ilmoitettu 20$.



En ole mikään uusien tuoksujen ylin ystävä. Mulla on muutava lempi tuoksu ja harvemmin mitkään uudet tuoksut oikein kolahtaa. Varsin paljon minua oikeastaan myös ärsyttää nämä pienet tuoksunäytepullot jotka jää aina kaappiin pyörimään ja joissa oleva sumutusmekanismi ruikkii nestettä ympäriinsä miten sattuu. Tämä Kayali Vanilla tuoksu kuitenkin kolahti ja lujaa sekin. Ihanan kevyt vaniljan tuoksu on nimittäin sopiva, ei liian voimakas eikä liian makea. Aivan ihana ja kesäinen, miksei myös muina vuodenaikoina. Aloin jo harkita tämän täysikokoisen pullon metsästämistä.




Olen blogissani ennenkin hehkutellut, miten hauskoja Benefitin pakkaukset ovat. Ilahduinkin kovasti tästä mini kulmaväristä, jonka pakkaus on paitsi huvittava myös hirmuisen söpö. Pikkuruinen mustepulloa muistuttava paketti on itseasiassa aika kätevä, sillä samasta paketista löytyy ohut ja kapea kulmasivellin sekä alempaa kuvun alta myös kauniin ruskean värinen kulmaväri. Kerrankin sävy ei ole omalle vaalealle ihon ja hiustensävylle liian tumma. Ilahduttava löydös, jes.



Boksista löytyi myös täyteläisen kauniit Huda Beautyn Samantha #7 irtoripset. Nämä ovat omaan makuun hiukan liian "överi" eli tuuheat ja pitkät, mutta pakkauksessa kyllä todella nätit. Harmi, että en juuri koskaan käytä irtoripsiä. Nämä lähtee eteenpäin, mutta pakkauksen arvo on 20$ eli ei huono.



Ouai ei ole mikään mun lemppari merkki, sillä muutaman testaamani tuotteen perusteella en ole erityisemmin vakuuttunut. Tällä kertaa sain boksista tekstuuria antavan hiuslakan. Hmm, en oikein usko tällaisiin monitoimi tuotteisiin, mutta testaan tätä kyllä. Yleensä en kylläkään hiuslakalta odota volyymia vaan sitä, että saan villisti sojottavat hapsuhiukset kuosiin. Tämä voisi ehkä toimia siis tekstuurisuihkeen tapaan.


Tonymoly olikin oikein mahtava ylläri. Tykkään tosi paljon korealaisesta kosmetiikasta sekä kasvonaamioista, joten tämän kanssa ei voi mennä pieleen. Mikä parasta, tämä naamio on hiukkasen yleellisempi kuin perinteiset naamiot, sillä naamio sisältää ihoa tehokkaasti hoitavaa etanaseerumia sekä kultahippuja. Tämän säästän jotain spesiaalia iltaa varten, kun otan aikaa itselleni rentoutuen.



Kokonaisuus oli minusta oikein toimiva, sillä boksissa oli tuotteita ihan jokaisesta kategoriasta: meikkejä, ihonhoitoa ja hiustenhoitoa. Tällainen kauneusboksin minusta kuuluukin olla. Yleellinen ja yllättävä, monipuolinen ja sykähdyttävä. Kaikki tuotteet ripsiä lukuunottamatta jäävät omaan käyttööni. Ja taisipa tästä kokonaisuudesta löytyä kaksi super lemppari tuotetta jo heti ensikokeilun perusteella!

Tykkäätkö sinä Huda Beauty tuotteista?
9 kommenttia on "Allure beauty box heinäkuu 2019"
  1. Ja sulta ei poistettu hajuvettä eikä tuota hairsprayta? Joo hmm, tykkään Alluresta tai tykkäisin jos saisi nuo kaikki Suomeen asti .

    VastaaPoista
  2. Oho, unohdin ,että tämä oli tää planet express versus Shipito keskustelu;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh aivan juu, juurikin tämä. Kannattaa vaihtaa Shipito Planet expressiin niin tulee kaikki perille ilman säätöä ja lisäkuluja :)
      Allure on kyllä välillä yllättänyt tosi positiivisesti kuten tällä kertaa!

      Poista
  3. Vieläkö Allure tulee muovipussukassa? Lopetin tilaukseni siihen, kun vaihtoivat sen laatikon pois. Voisin tilata uudelleen, jos palaavat siihen lootaan takaisin :) . Mielstäni Allure on boxi, jossa on paras hinta/hyötysuhde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tulee, ikävä juttu. Se muovipussukka ärsyttää ja harmittaa mua suunnattomasti joka kuukausi, mutta ei voi mitään. Toivottavasti tuo poistuisi käytöstä kun se on aivan turha!

      Poista
  4. Jostain syystä Allure ei ole oikein erityisemmin kiinnostanut (varsinkaan muovipusseihin siirtymisen jälkeen), mutta tämänkertainen valikoima näyttää tosi kivalta! :) Varsinkin tuo Hudan puna näyttää upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allurella on vähän vaihtelevia kausia. Välillä tulee aivan loistavia bokseja ja välillä ne on vähän tylsempiä. Erityisen paljon mua harmittaa se, että monet tuotteet ovat pieni matkakokoja. Toki boksin hintakin on huokea, mutta silti.
      Hudan puna on kyllä super mahtava <3

      Poista
  5. Mä en ole tähän boksiin juuri tutustunutkaan mutta sisältö näyttää oikein kivalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bokseja on kyllä maailmalla tarjolla niin miljoona ettei ihan kaikkia näitä voikaan tietää :D

      Poista