sunnuntai 25. elokuuta 2019

Elokuun ipsy plus 2019


Tänään unboxataan mun tämän hetken ykköslemppari ulkomainen kauneusboksi eli Jenkeistä kotoisin oleva ipsy plus, joka on pienemmän ipsy pussukan isosisko. Ipsy plus kustantaa 25 dollaria kuukaudessa ja boksi sisältää kauneusprofiilisi mukaan valitut 5 täysikokoista tuotetta. Ipsy julkaisee lokakuusta alkaen uudistuneen palvelun, jossa sekä normaali ipsyyn että ipsy plussaan saa valita aina joka kuukausi yhden tuotteen mukaan annetuista vaihtoehdoista. Ipsy onkin kauneusbokseista mieluisin juuri siksi, että hutituotteilta välttyy aika hyvin erinomaisen kustomointimahdollisuuden sekä nyt tämän uuden valinnan myötä. Olenkin ollut ipsyyn erittäin tyytyväinen ja aion jatkossakin tilata boksia sen erinomaisen hinta-laatusuhteen takia. Lokakuussa ipsy lanseeraa myös aivan uudenlaisen mega boksin, joka kantaa nimeä ipsy ultimate. Ultimate maksaa 50 dollaria sisältäen 8 täysikokoista ja 4 matkakokoista tuotetta eli yhteensä 12 tuotetta. Harkitsen jo hieman pitäisikö minun tilata myös tuo ultimate boksi, kun ipsystä olen niin kovasti pitänyt, mutta toisaalta en tiedä kestävätkö meikkikaappini enää näin suuria eriä kuukausittaista kosmetiikkaa 😂 Täytyy harkita!






* The Balm Cosmetics In the balm of your hand greatest hits volume 2 ~ 32$

Aloitetaan tästä boksin helmestä, joka on The Balmin kootut parhaat paletti. Paletissa on siis merkin ikisuosikkeja koottu yhteen ja idea on minusta mitä loistavin, sillä tässä paletissa kaikki valitut napit on jo kerran hyviksi todetut eli mukana ei pitäisi olla yhtään hutia. Olin tästä tosi innoissani, koska paletissa on muutama sellainen nappi, jonka hankintaa olen kovasti miettinyt kuten Bahama mama korostussävy ja Mary-Lou Manizer highlighter. Paletti on myös tosi kätevä matkapaletti, koska tässä on seka varjostusväri/aurinkopuuteri, poskipunat, highlighter ja luomivärit kaikki samassa paketissa. Ja The Balm laatu tuntien, nämä ovat tosi laadukkaita! Ja mahtavaa, että mukana on luomiväreiksi sopivia mattaisia häivyttelysävyjä ja hohtoa tuovia shimmereitä. Poskipuniakin löytyy kaksi, joten sävyäkin voi vaihtaa lennosta. Isosta peilistäkin plussaa. Tästä tykkään ihan valtavasti!



* Suva Beauty Liquid chrome illuminating drops in trust fund  ~ 26$

En ole nestemäisten highlightereiden ylin ystävä, mutta poikkeuksiakin löytyy. Tämä highlighteri on todella kultainen ja näyttää pullon läpi todella tummalta, joten en tiedä onko tämä omalle vaalealle iholle liian tumma. Täytyy swatchailla ja tehdä päätös sitten pidänkö tuotteen vai laitanko eteenpäin. Joka tapauksessa pullo on niin reilun kokoinen, että tässä saa ihan kunnolla kylpeä jos mielii tämän saada jonain päivänä tyhjäksi.



* Murad AHA/BHA exfoliating cleanser ~ 39$

Oi jestas! Murad on todella kiinnostava brändi, jonka tuotteita olen himoinnut mutta en ole vielä päässyt testaamaan. Tämä maailmallakin palkittu tehokas lääkärin kehittämä ihonhoitosarja on paitsi aika hintava niin myös kehuttu ja tehokas. Erityisesti sarjan tuotteita on kehuttu näistä kuorivista hapoista, joita tämäkin putsari sisältää sekä AHA että BHA happojen muodossa. AHA happoina putsarissa on glykolihappoa ja maitohappoa, BHA happoina taas salisyylihappoa. Hapot kuorivat kuolleita ihosoluja ja syväpuhdistavat ihohuokoset talista ja liasta. Vaikka hapot ovatkin hyvin ihoystävällisiä niin tuotetta suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa.




* It Cosmetics Bye bye foundation full coverage moisturizer in light ~ 39,50$

Ja boksi vain paranee, sillä kaikki blogiani lukeneet tietävät, että It cosmetics lukeutuu mun lemppari kosmetiikka brändeihin. Mulla on merkiltä suosikki ripsiväri (superhero mascara) sekä peitevoide (bye bye undereye concealer). Tätä meikkivoidetta olen myös halunnut testailla, koska olen kuullut tästä paljon hyvää. Olikin tosi mahtava ylläri löytää tämä boksista ja vielä toivottavasti oikeassa sävyssäkin, sillä putkilo on tarkoitettu vaalealle iholle. Meikkivoide on meikkivoidepakkauksista poikkeuksellisesti putkilossa, mutta siinä on kuitenkin annotelua helpottava pumppumekanismi. Ja tässähän on suojakerroin 50 eli aivan loistava! Uskon, että tulen pitämään tästäkin kovasti.



* Thrive Causemetics Liquid lash extensions mascara in brynn ~ 24$

Ripsivärejä on kiva aina testailla uusilta merkeiltä ja joskus löytyykin aivan erityisen hyvä helmi. Tämä turkoosin värinen putkilo on aivan uudelta merkiltä, mutta kuulostaa oikein kiinnostavalta, sillä ripsiväri sisältää orkideakantasoluja mitkä stimuloivat ripsien kasvua. Ripsiväri lupaa erotella ripset ja tuuheuttaa sekä pidentää. Mielenkiinnolla testailen.


Extra tuotteet:


* Inc.Redible Jelly Shot Lip Quencher in Ex Revenge

Yhtenä extra tuotteena valitsin pussiin kolmella dollarilla älyttömän söpön pienen huulirasvan jonka sisällä näkyy pieni kukkanen. Kokeilin tätä jo ja vaikka rasva onkin kova, se sulautuu huulille vaivattomasti. Ainoa miinus tulee siitä, että rasva on todella mini. Toisaalta en tiedä miten käytännöllinen tuo kukkanen siellä sisällä on, kun sinne asti saan rasvan kulutettua.




* Purlisse Matcha Green Tea Antioxidant Priming Moisturizer

Purlisse on kiinnostava korealainen brändi, joka tekee ihonhoitotuotteita. Tässä kevyessä kasvovoiteessa on valkoista teetä, E-vitamiinia ja merilevää. Kevyen koostumuksen ansiosta sopii erinomaisesti myös meikin alle. Inci näytti ihan hyvälle, joten testaan tätä varmasti. Tuote on täysikokoinen ja maksoin tästä 12 dollaria.




* Goldfaden MD Doctor's scrub

Goldfaden MD on todella kiinnostava luonnonkosmetiikka brändi, joka käyttää tuotteissaan vain laadukkaita ja tehokkaita luonnon omia raaka-aineita kuten antioksidantteja sisältävää merilevää ja rooibos teetä. Tuotteessa on kuorivana ainesosana rubiini kiteitä, joka nyt jo ennen testausta kuulostaa aika yleelliseltä. Kuorinnassa on myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa. Säännöllinen käyttö vahvistaa ja kirkastaa ihoa. Olen käyttänyt ahkerasti merkin silmänympärysvoidetta ja siitä pidän kovasti, joten uskon että myös tämä kuorinta valtaa paikan mun suosikeissa.


Ipsy plus ei ole pettänyt vielä kertaakaan ja jälleen kerran boksi oli oikein mahtava. Vaikka kosmetiikkaa alkaa mullakin olla jo kaapit täynnä niin ipsy plussasta tulee joka kuukausi todella kiinnostavia tuotteita ja brändejä joista minäkin kosmetiikan suurkuluttajana olen todella innoissani. Voinkin edelleen vahvasti suositella boksin tilaamista, sillä vaikka Ipsy ei toimita suoraan Suomeen, on Jenkki osoitteen tekeminen esimerkiksi Planet Expressiin todella helppoa ja nopeaa. Sen jälkeen kun varasto-osoitteen on luonut, sen voi syöttää ipsy tilaukseen ja kun boksi saapuu varastolle, voin lähettää sen maksua vastaan Suomeen kotiosoitteeseesi.

Mikä oli boksin kiinnostavin tuote?
11 kommenttia on "Elokuun ipsy plus 2019"
  1. Mä laitoin tän plus version myös tilaukseen, nää on näyttäneet nyt niin hyviltä, että pakko saada itsekin! Mulla oli joskus blogiarvonnassa toi theBalmin paletti ja se on kyllä kaunis<3 Multa löytyy tosta se Volume 1, joka on ihan täydellinen matkapaletti. Ilman sitä en enää reissuihin lähde, sillä sen kanssa en tarvitse enää erillistä varjostussävyä, highlighteria tai poskipunia, kun paletisa löytyy kaikki tarvittava. Niin kätevää ja esim. Mary-Lou ja Bahama Mama on muutenkin mulla kotona käytössä ihan yksittäiskappaleina! :D

    Toi It Cosmeticsin meikkivoide alkoi kiinnostaa, toivottavasti tykkäät siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että ihanaa että säkin saat pian omasi! <3 Saatko jo elokuun boksin vai vasta syyskuun ja saitko tilattu pelkän plussan vai pitikö tilata myös normi ipsy?

      Toi Balmin paletti on kyllä huippu hyvä just reissuillekin ja voin kuvitella että sen kanssa pärjää loistavasti. Ja tilaakin säästää mukavasti. Tykkäsin myös että siihen oli luomiväreiksi valittu sellaisia sävyjä joita on helppo käyttää keskenään <3

      Poista
  2. Kokeilepa vaihteeksi Bless Boxia! Mun blogissani on juttua kahdesta ylläriloodasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas, tää oli ihan uusi boksi mulle. Täytyy tutkailla ehdottomasti lisää, kiitos vinkistä :)

      Poista
  3. Todella huippu boxi, paljon hyviä tuotteita. :) Varsinkin Muradin kuorinta The balmin paletti ihan helmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis on ehdottomasti! Mä olen aivan alusta asti rakastanut näitä ipsy plus bokseja ja yksikään kuukausi en ole joutunut pettymään. Minusta ihan tuntuu että boksit vain paranee joka kuukausi :D

      Poista
  4. Sä saitkin nopsaan pakettisi.Pistää harkitsemaan kyllä planet expressiä!Tuo Murad on ihanaa ja niin iso putkilo.Mullekin on tulossa Muradia:)Ja tuo Balm paletti,uuh. Mulle tosin tulee Tarten dream big paletti. On kyllä mahtava tää IGBP ,mutta en ultimatea sentään taida tilata.Mahtavaa,että tulee se ,että saa valita yhden tuotteen,jee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen planet expressiä koska paketit tulee nopsaa eikä siellä poisteta ikinä mitään tuotteita paketeista. Lähetykset on vähän shipiton hintoja huokeammat mutta hinta toki riippuu ihan painosta. Ipsy plus on yleensä maksanut postina noin 20 dollaria, hiukan yli ja hiukan alle joskus riippuen miten painavaa tavaraa siellä on sisällä.
      Mä sain tuon tarte dream big paletin aikaisemmin keväällä ja siinä on huippu pigmentti kyllä. osa sävyistä oli hieman outoja mutta tykkäsin kyllä paletista, joten varmasti sinäkin pidät :)

      Poista
  5. Paljonko tän paketin lähetys kustansi Planet Expressillä?

    VastaaPoista
  6. Sulla onkin tosi kiva boksi! :) mun on vielä matkalla, mutta pitäisi lähipäivinä tulla :) Mulle on tulossa myös tuo IT Cosmeticsin meikkivoide, mutta muuten taisi olla eri tuotteet meillä. Tuo Balmin paletti näyttää kyllä tosi kivalta ja kätevältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiinnostava nähdä mitä sun boksista löytyy! Nämä on niin kiinnostavia kun kaikilla voi olla aivan eri tuotteet :)
      Uskon että tuo it cosmetics meikkivoide on hyvä. Siitä luinkin jonkun arvostelun toisesta blogista ja vaikutti lupaavalta <3

      Poista