keskiviikko 21. elokuuta 2019

Täydellisen meikkipohjan salaisuus


Jokainen täydellistä meikkipohjaa havitteleva etsii varmasti sitä omaa primeri matchia. Minä olen löytänyt sellaisen ja haluan kertoa siitä teillekin. Sain kuvassa näkyvän Son & Perk Beauty filter cream glow purnukan muistaakseni Ipsy plussasta joskus viime keväänä. Purkki oli pitkään kaapissa odottamassa korkkaamista, kunnes kesän alkupuolella löysin tämän kätköistä. Pieni ja söpö lasinen neliön mallinen purnukka erottuu jo ulkoasultaan muista perinteisistä muoviputkiloista. Lasinen purkki tekee minusta aina ripauksen yleellisyyttä tuotteeseen, joten ensivaikutelma purnukkaa hypistellessä oli jo hyvä. Ja täytyy myös sanoa, että 40 gramman purkista riittää tuotetta hyvin pitkäksi aikaa, sillä usean kuukauden päivittäisessä käytössä tuotetta ei ole huvennut vielä silmämääräisesti lähes yhtään.


Mikä tekee tästä primerista sitten erityisen? Usein primerit on pumpattu täyteen silikonia, jotta ihon pinta saadaan siloitettua ja liukastettua meikkivoiteen levitystä varten. Harvoin primerit sisältävät myöskään mitään kummoisia ihoa hoitavia raaka-aineita, varsinkaan jos puhutaan markettituotteista. Tässä K-beauty tuotteessa on paljon todella laadukkaita ja ihoa hoitavia ainesosia, jotka jo itsessään tekevät tuotteesta loistavan ja kiinnostavan. Voiteessa on muun muassa aivan incin alkupäässä ruusuvettä ja tuotteesta löytyy myös teepuuöljyä, porkkanaöljyä ja jasmiininkukkaa sekä liuta muita luonnollisia raaka-aineita. Erinomainen kombo siis! Alla vielä tuotteen inci ja punaisella olen merkinnyt kaikki tuotteessa olevan hoitavat ja luonnolliset raaka-aineet, joita olikin aika lista.

WATER, CYCLOPENTASILOXANE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, CETYL ETHYLHEXANOATE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, BORON NITRIDE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), DIMETHICONE, GLYCERETH-26, PENTYLENE GLYCOL, BOSWELLIA CARTERII OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, HYDROLYZED PEARL, VETIVERIA ZIZANOIDES ROOT OIL, AMYRIS BALSAMIFERA BARK OIL, ROSE FLOWER OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) SEED OIL, EPILOBIUM FLEISCHERI EXTRACT, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER/LEAF EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, FREESIA REFRACTA EXTRACT, IRIS VERSICOLOR EXTRACT, LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT, LILIUM CANDIDUM BULB EXTRACT, NARCISSUS PSEUDO-NARCISSUS (DAFFODIL) FLOWER EXTRACT, ROSE EXTRACT, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SODIUM POLYACRYLATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, SILICA, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONOL, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ISOHEXADECANE, LAURETH-23, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, TRIDECETH-6, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, LAURETH-4, OCTANEDIOL, POLYSORBATE 80, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SORBITAN OLEATE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, TIN OXIDE (CI 77861), PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, MICA (CI 77019)



Valkoinen voide muuttuu iholla hiukan helmiäiseksi ja tekee kauniin luonnollisen hehkun. Voiteen nimi "filter cream" tulee siitä, että tuote tekee ihosta kauniin ja suodattaa alleen epätasaisuudet ja suuret ihohuokoset. Ruusuvesi auttaa vähentämään talin eritystä ja rauhoittaa ihoa. Tämän päällä meikkikin näyttää koko päivän aivan upealta ja levittyy vaivattomasti. Voidetta itsessään ei tarvi suurta määrää ja se sulaa kasvoille helposti sormilla pyöritellen jättäen jälkeensä kauniisti hehkuvan ja virheettömältä näyttävän ihon. Minusta on nimittäin tuntunut, että tämä primeri myös tasoittaa ihon värisävyjä ja saa kasvot näyttämään nuorekkailta ja hyvinvoivilta. Helmiäisefektiä ei kannata säikähtää, sillä voide ei sisällä mitään näkyviä glitterihippuja eikä lopputulos todellakaan ole yliampuva. Kuulto on todella luonnollinen ja maltillinen. Alla olevassa kuvassa näet oikealla puolella kämmenselkää levitettynä voidetta ja voiteen vasemmalla puolella paljaan ihon (tosin yläpuolella kämmentä voidetta lipsahti hiukan myös vasemmalle puolelle kuten kuullosta huomaatte).



Tätä täydellisyyttä hipovaa tuotetta voin todellakin lämpimästi suositella ja tuote on ihan joka sentin arvoinen! Harmillisesti tätä ei taida saada ihan suoraan Suomesta mistään ainakaan tällä hetkellä, mutta ainakin Sephoran sivuilla (täällä) Jenkeissä tuotetta näyttää olevan myynnissä 32$ hintaan. Tämän takia melkein jo kannattaa tilaustakin naputella menemään tai ostaa tuotetta testiin, kun seuraavan kerran Sephorassa vierailet.

Mikä on sinun suosikki primeri?
6 kommenttia on "Täydellisen meikkipohjan salaisuus"
  1. En oo vielä löytänyt sitä oikeaa primeria, mutta tää kiinnostaisi kyllä! 😍 Son & Parkilla on muutenkin ihania tuotteita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mä sain juuri testiin Son & park kulttimaineisen beauty waterin ja oon aivan liekeissä siitä :)

      Poista
  2. Mulla on parasta aikaa useampikin primer käytössä ja suosikki on Catrisen primer, josta jää iholle hehkua. Harmi ettei tuota löydy täältä:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, tuosta Catrisen primerista en ole kuullutkaan. Pitääpä tutustua merkkiin :)

      Poista
  3. Kuulostaa kyllä tosi hyvältä! :) Oon muutenkin kuullut tästä brändistä tosi paljon hyvää, joten pitänee itsekin tutustua näihin tuotteisiin jossain vaiheessa lisää :) Tällä hetkellä mun suosikkiprimerit on Touch in Solin No Poreblem Prime Essence ja beautyblenderin Opal Essence primer :) harmi, että tuota Touch in Solin tuotettakaan ei kovin helposti taida tänne saada hankittua :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Son & Park tuotteet taitaa olla aika laadukkaita ja itsekin olen kuullut paljon hyvää merkin tuotteista! Odotankin innolla brändin beauty waterin käyttöön ottoa <3

      Hei, mullakin on tuo Poreblem prime essence, taisi tulla boxycharmin mukana, mutta vielä en ole sitä ehtinyt ottaa käyttöön. Pitääpä korjata asia jos se on noin hyvä ;)

      Poista