keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Näillä tuotteilla teet arjestasi luksusta

* tuotteet saatu Signe Seebid


Arjen keskelle, etenkin näin vuoden pimeimpään aikaan, kaipaan todella jotain piristävää ja hemmotelevaa, jotta mieli pysyisi virkeänä ja iloisena ainaisesta synkeydestä huolimatta. Olen ottanut tavaksi pitää päivittäin pienen oman hetken esimerkiksi rentoutumalla kasvonaamio kasvoilla, hemmottelemalla vartaloa pehmentävällä kuorinnalla tai toisinaan tekemällä pitkän lenkin päätteeksi lämpimän kylvyn  rauhallisen musiikin soidessa taustalla. On ihana pysähtyä ja helliä mieltä sekä kehoa. Tänään esittelen teille tuotteet, jotka ovat suoneet minulle paljon iloa ja tehneet arjestani suorastaan aivan luksusta! Postauksen lopusta löydätte myös kutkuttavan hyvän alekoodin, joten malta lukea loppuun.




Kun sain tuotelähetyksen virolaiselta luonnonkosmetiikkatuotteita valmistavalta Signe Seebiltä, olin pakahtua onnesta. Tiedättekin jo, että esteetikkona rakastan ihan valtavasti kauniita kosmetiikkapakkauksia ihan yhtä paljon kuin purkkien laadukasta sisältöäkin. Paketista purkkeja nostellessa hymisin ihastuksesta, sillä näin kauniita pakkauksia ei ihan joka päivä kaupan hyllyillä näe. Pakkaukset ovat värikkäitä ja henkivät hiukan maalaisromanttista tunnelmaa. Vaikka ne ovatkin herkkiä niin ne sopivat täydellisesti kylpyhuoneen hyllyille ihan sisustuselementiksi ja yksinkertaisen uniikkeja lasipurkkeja tekee mieli käyttää oikein ilolla. Signe Seebid ei käytä pakkauksissa lainkaan muovia, vaan kaikki tuotteet pakataan joko kierrätettäviin pahvi- tai lasipakkauksiin. Tyhjät lasipurkit voi palauttaa yritykselle, jolloin hiilijalanjälki pienenee entisestään.




Signed Seebid valmistaa upeita luonnonkosmetiikkatuotteita käsin Virossa. Heidän filosofiana on valmistaa kaikki tuotteet mahdollisimman puhtaista raaka-aineista ja luonnollisista tuoksuista. Käsintehdyt tuotteet on tehty suurella rakkaudella ja jokainen tuote on näin ollen uniikki kappaleensa. Vaikka tuotteisiin lisätään tuoksua eteerisillä öljyillä, tuoksut ovat silti maltilliset ja hyvin hyvin luonnolliset. Siksi Signe Seebid tuotteet sopivatkin sekä herkälle iholle että hajusteallergikoillekin oikein mainiosti. Puhuttelevat pakkaukset, ekologiset tuotteet ja toimiva konsepti takaavat sen, että asiakas voi todella nauttia tuotteistaan ja tuntea olevansa täydellinen, rakastettu juuri sellaisenaan. Pakko myös sanoa ihan näin joulun lähestyessä, että nämä tuotteet ovat aivan ihastuttavia lahjoja naisille ja miehille ikään katsomatta ❤

Käydään nyt yksitellen arvioiden kera läpi tuotteet, joita sain heiltä testiin.




Sitruunaruoho kylpypommi ~ 4,5€


Rakastan kylpyjä erityisesti talvisin. On ihana sukeltaa lämpimään veteen ja vajota mietteisiin samalla kylpyvaahdon kuplien poksuntaa kuunnellen. Kylpyhetkeen kuuluu totta kai olennaisesti myös kylpypommi. Olen testaillut vaahtopommeja Lushilta ja Bodyshopilta, mutta vaahdon määrässä on kyllä aina ollut enemmän tai vähemmän toivomisen varaa. Siksi yllätyinkin, kun Signe Seebid kylpypommista tuli vaahtoa vaikka muille jaettavaksi. Vaahtoleikit oli lapsena ammeessa parasta ja en kiellä etteikö se näin aikuisiälläkin edelleen ole hauskaa ja tee kylpyhetkestä kiehtovaa. Tästä kylpypommista tuli vaahtoa aivan valtava määrä ihan suureenkin kylpyyn ja nautin siitä, että vaahdon alla vesi pysyi pidempään lämpimänä. Sitruunaruohon tuoksu oli ihanan rauhoittava, mutta kylpyveteen sulauduttua se ei juurikaan enää tuoksunut.

Tiedän, että aika harvalta nykyään enää ammetta kotoa löytyy, mutta monissa hotelleissa on edelleen ammeita ja siitä kannattaakin ottaa ilo irti. Jos on vaahtokylpyjen ystävä, niin tämä kylpypommi peittoaa monet muut vaahtopommit taakseen ihan 100-0. Hintakin on huomattavasti esimerkiksi Lushin kylpytuotteita edullisempi, joten tässä on todellinen mahti tuote! Sopii muuten loistavasti myös lasten kylpyihin, jolloin veteen voi murentaa vaikka puolikkaan pommin.

Tuote on vegaaninen.





Appelsiini vartalokuorinta ~ 9,5€


Huumaava appelsiinin tuoksu leijailee nenään, kun avaan lasipurkin kannen ja hetken aikaa voi kuvitella olevansa suuressa hedelmätarhassa. Aivan ihana tuoksu vangitsee aistit ja tekee kuorinnasta rauhoittavan kokemuksen. Vartalokuorinnassa on käytetty karkeaa sokeria, jota hieroessa syntyy mekaaninen kuorinta. Kuorinta poistaa iholta kuolleen solukon ja epäpuhtaudet, saaden sen sädentimään raikkaana ja pehmeänä. Tuotteessa on käytetty E-vitamiinia ja herukkasiemenöljyä glyseriinin ja appelsiinin eteerisen öljyn lisäksi. Tässä kuorinnassa on tarpeeksi jytyä, sillä itse pidän vartalokuorinnoissa siitä, että rakeet ovat riittävän isoja ja karkeita. Kuorinnan jälkeen iho on pehmeä ja kosteutettu.

Tuote on vegaaninen.




Merileväsaippua ~ 5,2€


Sitruunaruohoa ja merilevää sisältävä palasaippua on iholle täydellinen antioksidanttinen lähde ja rauhoittaa ihoa. Saippuan suolarakeet kuorivat ihoa hellästi ja saippuapala sopiikin erinomaisesti vaikka sheivaus saippuaksi tai ongelmaihon hoitoon. Saippua sisältää mm. oliiviöljyä, kookosöljyä ja useita muitakin öljyjä, jotka yhdessä pehmittävä ihoa. Palasaippua on hyvin riittoisa ja kestääkin käytössä pitkään. Pahvinen rasia on niin kaunis, ettei sitä raaski heittää pois.

Tuote on vegaaninen.


kosteuttava huulivoide


Suojaava huulivoide ruusu ja hunaja ~ 5,5€


Suloinen pieni lasipurkki kätkee sisäänsä aivan ihastuttavan tuotteen. Tämä kiinteä huulivoide suorastaan sulaa huulille ja mieto ruusun tuoksu tuo mieleen huolettoman kesäpäivän. Tuoksu ei ole voimakas eikä erotu enää huulilla, joten mikäli ruusun tuoksu ei ole sinun mieleesä, voit silti aivan hyvin käyttä tätä tuotetta. Huulivoiteen rosmariiniöljy suojaa ja auttaa huulia uudistumaan. Hunaja pehmentää ja antaa kauniin kiillon huulillesi. Voiteen arganöljy ja sheavoi myös ihanasti pehmittävät ja tämä onkin aivan super tuote talveen. Huulet eivät ole kuivuneet lainkaan ja tämä pysyy huulilla pitkään antaen niille riittävästi kosteutusta ja suojaa kylmältä kuivalta ilmalta.


joululahja 2019


Mansikka-vanilja kasvonaamio ~ 8,5€


Olen viime aikoina rakastunut kasvonaamiojauheisiin, jotka saa aina tuoreena kasvoille silloin kuin haluaa. Lusikallinen jauhetta kuppiin, vieni tilkka vettä, sekoitus ja naamio on valmis. Olen huomannut, että nämä tuorenaamiot jättäväkin ällityttävän raikkaan tunteen iholle ja koska näissä harvoin on käytetty synteettisiä tuoksu- tai väriaineita, niin ne eivät myöskään ärsytä ihoa millään tavalla. Herkullinen vaaleanpunainen jauhe tuoksuu hyvin miedosti mansikalle, ehkä hieman jopa jogurttiselle. Naamio on kasvoilla kuitenkin niin suloinen ilmestys, ettei sitä melkein raaskisi edes pestä pois. Tämä on super riittoisaa ja hyvin pieni määrä riittää koko kasvoille. Todella siis hintansa väärti ja koska naamio on jauheena, se myös säilyy loistavasti.

Naamion tehtävänä on kirkastaa ja puhdistaa kasvojesi iho. Se sisältää kuitenkin ravintorikkauksia kuten rautaa, kalsiumia sekä A- ja C-vitamiineja, joten tämä todella hellii kasvojasi. Ihana tuote ja ihana lasinen purkki!

Tuote on vegaaninen.




Hierontaöljy "rakastavaiset" ~ 12,90€


Kookosöljyä, auringonkukan siemenöljyä, vanilja uutetta sekä E-vitamiinia sisältävä hierontaöljy ottaa sinut hellään syleilyynsä. Öljy pehmittää ihoa ja jättää sen nautinnollisen hyvinvoivaksi hieronnan jälkeen. Öljy ei siis todellakaan kannata huuhtoa pois. Öljy on purkissa kiinteää, mutta käsiin otettaessa se sulaa nestemäiseksi. Tuoksua ei juuri ole, mutta aivan miedon vaniljaisen tuulahduksen voi öljystä erottaa tarpeeksi tarkasti nuuhkiessa. Öljyä on helppo levittää ja se liukuu iholle erinomaisesti. Erinomaista on myös se, ettei öljy "kulu" käytössä vaan pienikin määrä riittää loistavasti koko hieronnan ajaksi ilman että öljyä tarvitsee santsata lisää. Toisaalta sitä ei kuitenkaan jää iholle liikaa niin, että se tahrisi vaatteet. Loistava tuote ja hyvä lahjaidea. Rentouttavia hierontahetkiä odotellessa 😉


joululahja ideat 2019


Ruusunnuppu-sheavoi kylpyvoide ~ 7,5€


Tässä on kaunein kylpytuote, mitä olen ikinä käyttänyt. Suloiset sydämen muotoiset kylpyvoidepalat on pakattu lasiseen purkkiin kuivattujen ruusunnuppujen kanssa, mikä tekee tästä mahtavan lahjaidean tai ihastuttavan hemmottelutuotteen juuri sinulle itsellesi! Yhden sheavoisydämen voi pudottaa kylpyveteen tai puolikkaan sydämen voi hieroa iholle suihkun aikana. Kylpysydän sisältää mm. sitruunaruohoa, sheavoita, kaakaovoita ja Ylang-ylangia sekä runsaasti ihoa hoitavia vitamiineja. Täydellinen pakkaus vaikka kuusen alle sellaisenaan.




Jalkavoide kookos-minttu ~ 9,5€


Kun väsyneet ja kuivat jalkasi kaipaavat rentoutusta ja hoivaa, niin tässä on täydellinen tuote siihen tarkoitukseen. Raikas mintun tuoksu virkistää ja teepuuöljyn antibakteeriset ominaisuudet pitävät jalat puhtaina ja pahat hajut poissa. Kookosrasva, kaakaovoi ja sheavoi pehmittävät kuivuneetkin kantapäät ja avokadoöljy kosteuttaa tehokkaasti. Voiteeseen on myös lisätty E-vitamiinia. Olen käyttänyt tätä voidetta iltaisin siten, että hieron voiteen jalkoihin ja vedän yöksi sukat jalkaan. Kyllä on muuten pehmeät jalat aamulla. Tuoksu on minusta miellyttävä eikä liian pistävä vaikka siitä selkästi kyllä mintun tuoksun erottaa. Tumma lasinen purkki on tyylikäs ja tuote pysyy sisällä valolta suojattuna.

Tuote on vegaaninen.




Käsivoide ~ 9,9€


Tämä kermaiselle appelsiinille tuoksuva käsivoide on täydellinen yövoide talven kuivattamille käsille. Voide on tuhtia ja jättää käsien pinnan hiukan rasvaiseksi heti levittämisen jälkeen, mutta se imeytyy kuitenkin varsin nopeasti eikä rasvaisuus jää käsiin pitkäksi aikaa. Olen kuitenkin kokenut, että tämä on paras juuri yökäytössä ja aamulla kätöset on sulostuttavan pehmeät. Rakastan myös tätä makeaa appelsiinin tuoksua, joka voiteessa on. Pahvinen rasiakin on hurjan kaunis pieniä yksityiskohtia myöden. Voiteen tärkeimmät raaka-aineet ovat sheavoi, manteliöljy ja jojobaöljy, jotka kaikki tunnetaan pehmentävistä vaikutuksista. Kesäkäyttöön tämä rasva on ehkä omaan makuuni liian tuhti, mutta näin talvella tämä on oikein loistava tuote.

Tuote on vegaaninen.




Signe Seebid tuotteita löytyy tietysti Virosta, mutta jos Viron puolelle ei nyt juuri ole matkaa suunnitteilla niin ei hätää. Yritys on nimittäin avannut toimituksen myös Suomeen ja tuotteet saa kätevästi tilattua heidän verkkokaupan kautta täältä. Sivuston kielenä on valittavissa joko englanti tai viro. Yli 50€ tilaukset ovat ilmaisia Suomeenkin saakka ja toimitus oli todella nopea. Sain paketin ihan parissa päivässä lähimpään postiautomaattin.

Tutustumistarjouksena minulla on teille myös alekoodi, joka käy kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin koko marraskuun ajan. Koodilla glitteriaddikti saat siis normaalihintaisista ostoksistasi -20% alennuksen ja koodi on voimassa 30.11.2019 saakka. Tässä onkin mitä mainioin tilaisuus tutustua tähän ihastuttavaan luonnonkosmetiikkasarjaan sekä ostaa samalla joululahjat vaikka koko suvulle. Koodi aktivoituu, kun lisäät sen kassalla kupongit kohtaan.


Miltä Signe Seebid tuotteet vaikuttivat? Oletko tutustunut virolaiseen luonnonkosmetiikkaan?
2 kommenttia on "Näillä tuotteilla teet arjestasi luksusta"