tiistai 8. lokakuuta 2019

Suuri meikkivoide vertailu

* merkityt tuotteet on saatu blogin kauttaRakkaat lukijat, tässä tulee postaus jonka valmistelu on vienyt minulta aivan tolkuttomasti aikaa, mutta halusin jakaa tämän teille koska hyvän meikkivoiteen löytäminen on toisinaan kuin neulan etsimistä heinäkasasta. Sitten kun sen hyvä ja oikea löytyy elämä taas hymyilee, mutta siihen asti meikkivoiteen etsimistä voisi verrata farkkujen ostamiseen. En tiedä teistä, mutta itse ainakin vihaan farkkujen ostamista, koska itselle sopivia ja istuvia housuja tuntuu olevan aivan mahdoton löytää. Tänään vertailen ja kerron omat kokemukseni useammasta kotoa löytyvästä meikkivoiteesta, joita olen testaillut pitkin kesää ja nyt vihdoin tulokset ovat nähtävillä teille.

Oma ihoni on siitä helppo, että se on melko normaali ja pohjasävyltään neutraali. Neutraali ihonsävy tosin aiheuttaa välillä hankaluutta, sillä kaikki merkit eivät välttämättä tee täysin neutraaleja meikkivoiteita vaan pohjasävyssä on aina joko keltaisuutta tai liian kylmää sävyä omalle iholle. Kumpikin versio näyttää iholla aivan hirveältä, joten sen oikean sävyn löytäminen on se ensimmäinen asia mitä meikkivoiteen etsinnässä tulee huomioida. Netti on pullollaan vinkkejä, miten sen oman ihon pohjasävyn saa selville, joten kannattaa kurkata sieltä vinkkiä jos et vielä tiedä mikä on oikea pohjasävysi. Tässä postauksessa ei pureuduta siihen sen enempää, kirjoitan siitä ehkä joskus myöhemmin oman postauksen. Itse suosin meikkipohjassa mattaista puolipeittävää lopputulosta ja nyt viimeisen puolen vuoden aikana poskilla rehoittaneen finniepisodin jäljiltä kaipailen poskille enemmän peittävyyttä kuin muualle kasvoille. Aivan läpikuultavat meikkivoiteet eivät siis minulle sovi. Toisaalta en myöskään halua kasvoilleni kaiken peittävää maskia, joka korostaisi juonteita tai tekisi ihosta vahanukkemaisen. Puolipeittävä meikkivoide sopii siis tarkoituksiini enemmän kuin hyvin. Mutta lähdetäänpä nyt yksitellen pureutumaan meikkivoiteisiin enemmän.

LUMENE BLUR FOUNDATION LONGWEAR

Lumenen meikkivoiteet on kuuluneet mun meikkibägiin ihan teiniajoista saakka ja olen heidän useampaa meikkivoidetta aikojen saatossa testannut. Kuvassa näkyvä kaksikko on vuosien varrelta jäänyt omakseni ja palaan näihin aina uudelleen edellisen loputtua. Lumenen blur meikkivoide on loistava keskiverto peittävä, mutta hengittävä meikkivoide. Se peittää näpyt ja värivirheet alleen tehokkaasti kuivattamatta ihoa ja sulautuu aika lailla täydellisesti omaan ihonsävyyni. Tosin täydelliseen peittävyyteen tarvii lisätä muutama kerros, sillä aivan täysin peittävä tämä ei ole. Tämä on täysin hajuton ja suhteellisen pieni määrä riittää koko kasvojen käsittelyyn. Lopputuloksena on mattainen meikkipohja, joka pysyy hyvin paikoillaan koko päivän. Mulla tämä purkki kestääkin yleensä ikuisuuden. Brändiuudistuksen myötä tätä blur meikkivoiteen ulkoasu on ainakin muuttunut ja en tiedä onko siinä samalla myös meikkivoiteen koostumus kokenut uudistuksia.

Arvio: Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja pitkäkestoinen meikkivoide, mutta ei aivan täysin peittävä vaikka pakkauksessa luvataan tämän olevan peittävyydeltään 4-luokkaa viiden arvosanan asteikolla. Tuotetta voi ostaa Cocopandalta täältä.
✩✩✩✩

LUMENE NORDIC CHIC CC COLOR CORRECTING CREAM

Tässä toinen aivan loistava helmi Lumenelta. CC-voide on Lumenen blur meikkivoidetta selvästi kevyempi ja koostumukseltaan juoksevampi. Se kuitenkin tasoittaa ihon väriepätasaisuuksia aivan loistavasti ja sulautuu ihoon niin hyvin, että näyttää jopa siltä ettei kasvoilla olisi lainkaan meikkivoidetta. Tämä sopii todella hyvin kesäkäyttöön, sillä lopputulos on kuulas ja kevyt, mutta silti peittävä. Tosin itse käytän tätä myös talvella, sillä kerrostelemalla tästä saa peittävemmän. Olen käyttänyt tätä vaikka kuinka monta purkkia ja voin sanoa olevani todella vannoutunut vakiokäyttäjä. Levittyvyys on hyvä ja koostumus hiukan kermaisempi kuin Blur voiteessa, mikä tekee siitä myös tasaisemmin levittyvän ja ihoon täydellisesti sulautuvan.

Arvio: Edullinen ja aivan loistava tuote! Tämä tekee ihosta täydellisen ilman, että kasvosi näyttävät meikatuilta. Tuoksuton, joten sopii myös allergikoille. Tuotetta voi ostaa Cocopandalta täältä.
✩✩✩✩✩

IT COSMETICS BYE BYE FOUNDATION

Tässä tuote, jota on kovasti hehkuteltu ympäri maailmaa. Monet It cosmeticsin tuotteet ovat aivan loistavia ja jotkut taas aivan surkeita. Tämä meikkivoide jää vähän tämän asteikon väliin. Purkista ulos puristettaessa tämä vaalean sävyinen meikkivoide näyttää harmaalta. Kasvoille levitettäessä väri kuitenkin tasoittuu, eikä se enää näytä harmaalta, mutta jonkin verran se silti kasvoilla ollessa hapettuu eli väri tummenee. Meikkivoide on hyvin peittävä ja liikaa laittaessa tällä saa helposti liian meikatun näköiset kasvot. Erityisenä plussana se, että tässä on +50 suojakerroin, mitä ei monissakaan meikkivoiteissa ole. Sopii siis loistavasti kesäkäyttöön ja ehkä tumman värinsäkin puolesta sulautuu kasvoille paremmin kesän päivettämällä iholle, kun taas nyt ihon vaalettua hapettuminen näkyy kasvoilla selkeämmin. Mikäli peittävyyttä haluaa, niin tässä on tuote jolla sitä saa. Tosin tämän kanssa kasvot jäävät todella kiiltäviksi, jopa rasvaisen näköiseksi, joten kaipaa kiinnittämiseen puuteria mikäli ei halua kiiltää kilpaa auringon kanssa. Tässä on hyvin mieto tuoksu, jota tuskin huomaa. Pullo on pehmeää muovia, mutta siinä on pumppumekanismi.

Arvio: Hintaan nähden ei niin loistava tuote kuin voisi odottaa. Suojakerroin on loistava ja kesämeikkivoiteeksi tämä toimii aivan erinomaisesti. Suomalaiselle perus vaalealle iholle kuitenkin sävy voi olla liian tumma talvella ja itse en pidä meikkivoiteen kiiltoefektistä vaikka peittääkin oikein loistavasti.
✩✩✩

*PAESE LONG COVER FLUID PITKÄKESTOINEN MEIKKIVOIDE

Tästä meikkivoiteesta kirjoittelin taannoin ihan omaakin postausta ja löytyy täältä. Meikkivoide on ihanasti kosteuttava ja jättää iholle kevyen tuntuman. Sen pitäisi olla pullon etiketin mukaan todella peittävä, mutta omasta mielestä tämä oli aika kevyt ja semi-peittävä. Ei missään nimessä täysin peittävä kuitenkaan ja jättääkin ihon kauniin kuulaaksi. Meikkivoide on todella juoksevaa ja levitetään erikoisella pullon korkissa kiinni olevalla muovisella "spatulalla" joka ei mielestäni ole se kaikkein kätevin tapa toimia näin vetisen meikkivoiteen kanssa, minkä takia kannattaakin valuttaa ylimääräinen voide pois spatulasta jottei sotke itseään ja vaatteitaan.

Arvio: Meikkivoiteessa on outo hieman pistävä tuoksu, joka kuitenkin häviää levityksen jälkeen. Tämä on kevyt ja pitkäkestoinen meikkivoide, joka sopii erityisesti virheettömälle iholle. Kerrostelemalla saa lisää peittävyyttä, mutta ei siltikään täysin peittävää lopputulosta.
✩✩✩✩

THE ORDINARY COVERAGE FOUNDATION HIGH-COVERAGE

Ordinaryn ihonhoitotuotteita kehutaan kovasti ja pidän itsekin niitä hintaan nähden aivan loistavina. Ostin testiin myös merkin meikkivoiteen, koska edullinen hinta ja brändin maine kiirivät niin kovaa kauneusmaailmassa kaikkien huulilla, että pakkohan se oli testata. Tämä oli kuitenkin pettymys! Oma voiteeni on sävyssä light neutral, mutta kuten paperiltakin huomaa, voide on aivan liian keltainen. Kasvoilla se keltaisuus paistaa kilometrien päähän ja näyttää aivan hirveältä. Tämän koostumus on myös todella erikoista litkumaista ja ei tunnu peittävän kasvoilla oikein mitään. Tätä saa kerrostella useammankin kerran, jos lopputuloksesta haluaa saada peittävän. Siinä vaiheessa ihoni näyttääkin ihan porkkanalta, sillä sävy on aivan väärä.

Arvio: Valitettavasti nyt on todettava, ettei tämä tuote toimi itselläni lainkaan. Voiteen sävy on neutraaliksi meikkivoiteeksi liian keltainen ja liuru ohut koostumus ei vakuuta. Meikkivoidetta saakin kulumaan aika runsaasti, jos haluaa meikkipohjasta peittävä, jolloin tuote myös loppuu aika nopeasti. Ei rahojen arvoinen, ellei tiedä että sävy sopii juuri itselle. Tuotetta voi ostaa Cocopandalta täältä.


L'OREAL PARIS TRUE MATCH SUPER-BLENDABLE FOUNDATION

Tätä meikkivoidetta oltiin kehuttu ihan valtavasti ja true match meikkivoiteiden edistyksellinen teknologia tekee niistä täydellisesti ihoon sulautuvan. Voide sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ja samalla kevyt mutta peittävä koostumus tekee ihostasi virheettömän eikä voide keräänny juonteisiin. Siitä ehdottomasti plussaa! True match meikkivoiteiden sävyvalikoima on ihan hurjan laaja, joten sieltä löytyy varmasti omalle iholle sopiva sävy. En tiedä mikä hairahdus tosin itselle sattui, sillä tilasin tästä beigen ja aivan liian tumman sävyn itselle, joten se sopii ainoastaan kesäkäyttöön. Täytyy ehdottomasti hankkia myös talvi-iholle sopiva vaaleampi sävy, sillä pidän tästä meikkivoiteesta kovasti. Tässä ei ole tuoksua ja se on todella helppo levittää. Kuvailisin tätä kevyesti peittäväksi, mutta kerrostamalla saa lisää peittävyyttä. Pidän erityisesti tämän kosteuttavasta vaikutuksesta iholla.

Arvio: Erinomainen edullinen meikkivoide ja laaja sävyvalikoima helpottaa omalle iholle oikean sävyn löytämistä. Hyaluronihappo kosteuttaa, joten tämä meikkivoide sopii myös vanhemmalle iholle, sillä se ei korosta juonteita tai tee ihosta kuivan näköistä. Jatkan testailua vielä oikean sävyn kanssa. Tuotetta voi ostaa Cocopandalta täältä
✩✩✩✩

* BIODROGA MAKE-UP ANTI-AGE SOFT FOCUS

Tadaa, tässä on täydellinen meikkivoide! Kirjoitin tästä vasta syyskuun suosikeissa ja postaus löytyy täältä. Pakko sanoa, että näin loistavaa meikkivoidetta on vaikea löytää. Tämä nimittäin sulautuu täydellisesti ihoon, on aivan ihmeellisen helppo levittää ja lopputulos on luonnollinen, kuulas mutta riittävän peittävä. Tässä on ihastuttava mieto parfyyminen tuoksu ja kaunis lasipullo on kiva pitää esillä meikkipöydällä. Voide on mielestäni aika hyvin peittävä ja pieni määrä riittää koko kasvoille. Peittäävyys ei tee kasvoista kuitenkaan ylimeikatun näköistä eikä kuivata tai korosta juonteita, joten sopii myös vanhemmalle iholle. Erityinen teknologia takaa loistavan levittyvyyden. Tätä on saatavilla useassa eri sävyssä ja itselläni on sävy 02 sand, joka on juuri sopiva neutraalille melko vaalealle iholle. Meikkivoiteen jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Arvio: Loistava ja helppokäyttöinen. Koska tuotetta tarvii pienen määrä, se on myös todella riittoisa joten voiteen korkeahko hintakaan ei tässä tapauksessa haittaa. Ja hinta on todellakin joka sentin väärti, sillä tämä tekee ihostasi täydellisen.
✩✩✩✩✩

TARTE RAINFOREST OF THE SEA WATER FOUNDATION

Tämä Tarten lasipullo kauniilla liukuvärjätyllä korkilla on kaunis. Meikkivoidetta annostellaan korkissa kiinni olevalla pipetillä, joten pakkauskin on yleisesti meikkivoidepurkeista poikkeava ja siksi erottuva. Kuitenkaan itse tuote ei herättänyt minussa kovin valtavaa riemua. Tätä on hiukan vaikea saada levittymään kauniisti ja voide kerääntyykin helposti juonteisiin ja korostaa niitä tarpeettoman paljon. Voide myös kuivahtaa aika nopeasti, joten levittäminen kannattaa hoidella melko vauhdilla, jotta lopputuloksesta ei tule epätasainen. Yritän vielä ystävystyä tämän kanssa, mutta alku ei ole ollut niin helppo kuin netin lukuisat positiiviset palautteet antavat ymmärtää.

Arvio: Hintaansa nähden ei mikään huippu tuote. Kuivattaa ja ei tuo esiin ihon parhaita puolia. Jos tämän saa nopeasti levitettyä, niin sävy asettuu kyllä iholle kauniisti ja peittökykyä on melko hyvä. Tuotetta voi ostaa täältä.
✩✩✩

* WET N WILD PHOTOFOCUS STICK FOUNDATION

Tässäpä on kuulkaas jännittävä meikkivoide, josta tulikin minun suosikkini heti ensikokeilusta lähtien. Puikkomaiset meikkivoiteet eivät oikein ole enää tämän vuosituhannen juttu, mutta kenties niiden uusi tuleminen on alkanut. Ajattelin ensin hyvin skeptisenä, että miten tällainen puikko voi toimia ja pystyykö sitä edes kunnolla levittämään kasvoille. Levittäminen oli kuitenkin super helppoa ja nopeaa. Pari pyyhkäisyä puikolla kasvojen yli ja lopuksi siveltimellä levitellään ja taputellaan meikkivoide tasaisesti koko kasvoille. Meikkisientä en levittämiseen suosittele, sillä tämän saa parhaiten levitettyä pyörivällä ja vetävällä liikkeellä. Parhaan tulokseen saakin todella tiheällä ja pyöreän mallisella meikkivoidesiveltimellä. Lopputuloksesta tulee todella nätti ja puikko on todella hyvin peittävä. Toki niitä aivan punaisena huutavia näppyjä ensimmäinen levitys ei riitä peittämään, mutta toinen kerros taikoo nekin näpyt kiltisti piiloon. Erinomainen tuote ja aivan super riittoisa, sillä tuntuu ettei tämä kulu mihinkään vaikka olen jo paljon käyttänyt.

Arvio: Erittäin positiivinen yllätys ja puikko on helppo ottaa matkoillekin mukaan. Tämä ei sotke ja on erittäin helppo käyttää ja häivytellä. Lopptulos on peittävä mutta kuulas. Jos kaipaa mattapintaa niin puuteri on ehdoton! Tästä jää iho tosin hiukan rasvaisen tuntuiseksi, joten senkin takia puuterilla on kevyesti hyvä viimeistellä kasvot. Edullinen ja loistava tuote!
✩✩✩✩✩

THE BALM EVEN STEVEN WHIPPED FOUNDATION

Tässä on meikkivoide, jonka veroista ei ole koskaan ennen nähnyt. Ensinnäkin meikkivoide on todella pienessä purkissa ja se näyttää moussemaiselta ja aika paksulta. Hintakin on näin pieneksi purkiksi aika kallis. Kuitenkin yllätykseni oli valtava tätä testatessa. Voidetta ei tarvitse kuin ihan mini mini pikkuriikkinen määrä koko kasvoille, sillä moussemainen hiukan samettinen koostumus levittyy kuin unelma ja peittää niin hyvin alleensa kaiken, ettei tätä todellakaan saa tai kannata laittaa kasvoille paksua kerrosta. Tämä on todellinen super tuote ja lopputulos on kaunis ja semi-mattainen. Olin etukäteen lukenut, että Balmin meikkivoiteet ovat sävyltää normaalia tummempia, joten suositeltiin ostamaan normaalia vaaleampi sävy. Niinpä tulin ostaneeksi oman sävyssä lighter than light, joka on kaikista vaalein sävy. Tämä onkin sitten todella vaalea, mutta hyvin levitettäessä sulautuu kyllä talvi-iholle loistavasti. Kesällä tämä on kuitenkin aivan liian vaalea ja saa helposti näyttämään sairaalta lumikilta. Siksi ehkä se seuraavaksi vaalein sävy olisi kuitenkin ollut hyvä, mutta en tiedä onko se taas talvella vaalealle iholle liian tumma.

Arvio: Aivan erinomainen tuote, helppo käyttää ja peittokyky loistava. En oikeastaan keksi mitään huonoa sanottavaa, sillä tämä voide kestää ikuisuuden ja lopputuloksesta saa todella luonnollisen vaikkakin erinomaisesti peittävän. Tuoksuton ja hauska pakkaus tekee meikkaamisestakin ihan eritavalla kivaa. Suosittelen! Tuotetta voi ostaa esim. Cocopandalta täältä.
✩✩✩✩✩

PHYSICIANS FORMULA ARGAN WEAR BB CREAM

Voih, niin paljon kuin tästä haluaisin pitää niin en valitettavasti voi enää tykätä. Kirjoitin tästä joskus alkuvuodesta ja tykkäsin tästä silloin todella paljon. Voiteen erityisen voimakas arganöljyn tuoksu on kuitenkin alkanut tökkimään niin pahasti etten pysty käyttämään tätä enää ollenkaan. Tuoksu ei nimittäin katoa iholta hetkessä vaan leijailee vielä nenään paljon levityksen jälkeenkin. Harmillista... Toiseksi voiteen pohjasävy on todella tumma ja se myös hapettuu iholla entistä tummemmaksi, joten jos tätä ei sotke johonkin vaaleampaan sävyyn niin lopputuloksena on likaisen näköiset kasvot. Värisävy on nimittäin niin silmäänpistävä.

Arvio: Muuten tämä on kyllä loistavasti kosteuttava ja arganöljyhän hoitaa ihoa, mutta nyt liian tumma sävy ja tuoksu harmillisesti tekevät tästä käyttökelvottoman. Käsittääkseni tästä ei ole myynnissä kuin yksi sävy, joten asiaa ei voi pelastaa ostamalla vaaleampaa voidetta. Ei jatkoon. Tuotetta voi ostaa täältä.


YENSA SKIN ON SKIN BC FOUNDATION

Tämä tuote vaikutti todella kiinnostavalta, sillä tässä on sekä BB että CC voide yhdistetty samaan tuotteeseen. Tämä voide on täysin peittävä ja todella tuhti koostumukseltaan. Senpä takia se helposti myös kerääntyy juonteisiin ja saa ihon näyttämään vanhemmalta kuin mitä se on. Harmillisesti oma voiteeni on aivan liian vaalea ja saakin ihon näyttämään ihan oikeasti valkoiselta. En tiedä sopiiko tämä fair cool sävy kenellekään muulle kuin ikuisesti aurinkoa karttaville japanilaisille, joiden iho oikeasti on lähes paperin valkoinen. Tätä olen käyttänyt pieniä määriä ainoastaan vaalentamaan minulle liian tummaa meikkivoidetta, johon se sopii ihan ookoosti.

Arvio: Sävy väärä ja koostumus yksistään liian tuhti. Ei tuo ihosta esiin sen parhaita puolia. Sopii korkeintaan vaalentamaan muita meikkivoiteita.
✩✩
* BOHO BB CREAM

Sitten on vielä yksi tuote, josta ei nyt löydy swatchia, sillä olin melkein unohtaa tämän olemassaolon. Tämä oli nimittäin jo laitettu poistopinoon. Kirjoitin tästä taannoin erillisessä postauksessa ja se löytyy täältä. Pakkaus on söpö ja voide kosteuttaa kivasti, mutta siihen ne hyvät ominaisuudet sitten jäävätkin. Tämä ei nimittäin tunnu peittävän oikein yhtään mitään. Jos haluaa meikkipohjan, joka on todella kevyt ja lähes läpikuultava, niin tämä voide on sinulle. Niille jotka kaipaavat meikiltä peittävyyttä tai edes puolipeittävyyttä niin pysykää kaukana. Tämä on nimittäin kuin kosteusvoidetta sivelisi kasvoille. En oikein edes ymmärrä mihin se pigmentti katoaa vai onko sitä edes, mutta voide ei riitä luomaan kaunista meikkipohjaa yksinään.

Arvio: Ei toimi ainakaan yksin. Kesällä ja virheettömällä nuorella iholla tämä voisi toimia, mutta mikäli iholla on jotain peitettävää niin tämä ei peitä mitään. Kosteuttaa kyllä, mutta muuten ei tee ihmeempiä. Tuotetta voi ostaa Ruohonjuuresta täältä.Tässäpä kaikki kaapeistani löytyvät meikkivoiteet esiteltynä pienten arvioiden kera. Minulla on hankintalistalla muutamia kulttimaineisia meikkivoiteita kuten Estee Lauder Double wear ja haluaisin kokeilla myös Beautyblenderin omaa meikkivoidetta. Korkean hinnan takia ne ovat kuitenkin edelleen siellä hankintalistalla. Tässäkin kattauksessa kuitenkin löytyy monta erinomaisen hyvää meikkivoidetta ja eri hintaluokissa. Ehdottomat omat suosikit on The Balmin, Biogrogan ja Lumenen CC-meikkivoiteet.

Mielenkiintoista olisi kuulla mitkä on teidän lukijoiden suosikkimeikkivoiteita. Laittakaa kommenttia, otan mielelläni itsekin uusia meikkivoiteita testiin.
4 kommenttia on "Suuri meikkivoide vertailu"
 1. Olipa hyvä postaus! :) Juuri tässä vähän peittävämpi meikkivoide etsinnässä niin kiva lukea tällaisia koosteita. Tuon theBalmin olin sivuuttanut kun se purkki vaikuttaa niin pieneltä mutta nyt tekisi kuitenkin mieli ottaa se kokeiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit, kiitos :)

   TheBalm oli kyllä minullekin yllättäjä mutta aivan erinomainen meikkivoide. Toki monia varmasti se purkin pieni koko hämää, mutta koska tämä on aivan super riittoisaa niin ymmärrän että tuote on pienemmässä pakkauksessa jottei se ehdi mennä pilalle :D

   Poista
 2. Olipa kiinnostava postaus :) Meikkivoide on itselleni sellainen tuote, että kymmentä hutiostosta vastaan tuntuu löytyvän yksi hyvä ja toimiva :D

  Monta tuttua tuotetta tuolta löytyi, mutta paljon oli myös tuntemattomia. Molemmista Lumenen meikkivoiteista tykkään ja samoin tuosta IT Cosmeticsin Bye Bye Foundationista. Se toimii mulla paremmin kuin brändin hehkutettu Your Skin But Better CC, mutta jostain syystä tuokaan ei nenälle istu kunnolla :D Saa nähdä miten reagoi nyt talven tullen koko kasvoilla olevaan pintakuivuuteen vai onko lopputulos sitten koko kasvoilla yhtä kamala kuin se on nyt nenällä ollut :D Tuota The Ordinaryn meikkivoidetta mulla ei ole ollut, mutta se seerumimeikkivoide oli. Se ei sopinut yhtään ja oli aivan kamalaa iholla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla että pidit postauksesta!

   Mulla on aivan sama homma. Monta meikkivoidetta joutuu ostamaan ennen kuin se hyvä löytyy ja kröhm mä vielä onnistun usein sössimään sävyn kanssa ja ostan ensin väärän sävyn ja tajuan sen vasta kun olen purkin avannut jolloin pitää ostaa sitten se toinen sävy.

   Höh onpa harmi, ettei se sitten nenälle asetu. Mulla on myös joidenkin meikkivoiteiden kanssa se ongelma että muualla naamassa näyttää hyvältä mutta nenässä ihan järkyytävältä. Toki ihon kuivuudella on osansa. Nyt on niin ahkerasti rasvaillut, ettei nenäkään ole päässyt kuivumaan ja samalla on kadonnut ongelmat meikkivoiteiden kanssa.
   Joo, en suosittelen kyllä tuota ordinaryä kokeilemaan. Oli harmillisesti kyllä täysi floppi

   Poista