sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Goodiebox limited edition - the Ritual of Karma



Ihanaa viikonloppua!

Sain eilen perjantaina käsiini Goodieboxin uuden limited edition boksin, jonka teemana oli Ritual of Karma. Nimi viittaa tietysti Rituals brändiin ja koko boksi oli täytetty Ritualsin ihanille tuotteilla. Rituals on itselle todella mieluinen brändi ja etenkin Rituals tuotteiden tuoksut on jotain ihan omaa luokkaansa. Niinpä mun oli ihan pakko saada tämä boksi itselle ja esittelen sen sisällön teille tänään. Boksissa oli kuusi tuotetta, joista viisi oli täysikokoisia. Boksin hinta on 29,95€ ja tilaamaan pääset täältä. Boksin teema oli kaunis sinivihreä kultaisilla yksityiskohdilla, mikä toikin mieleen hieman itämaisen vaikutelman.

Goodieboksilla on edelleen saatavilla myös aikaisemmin julkaistu limited edition vegan boksi, jonka esittelin blogissani täällä. Uutena limited edition boksina on myynissä myös tilaajien suosikkituote boksi, johon on kerätty kaikkien aikojen suosikit yhteen samaan boksiin. Minusta nämä limited edition teema boksit on todella kivoja ja toivonkin, että näitä nähdään myös jatkossa. Tosin ihan joka kuukausi minusta ei tarvitsisi näitä erikoisbokseja kuitenkaan julkaista.




The Ritual of Karma foaming shower gel

Olen aivan rakastunut Ritualsin vaahtoaviin suihkugeeleihin. Vaahto on aivan uskomattoman pehmeää ja tuotteissa on aivan super ihana tuoksu. Tätä kyseistä suihkugeeliä en ole testannut vielä, mutta uskon että rakastun myös tähän. Suihkuvaahto sisältää lotusta ja luonnonmukaista teetä. RItualsin suihkuvaahdoissa on se hyvä puoli, että tuoksu jää miedosti myös iholle pesun jälkeen, mistä itse pidän.


The Ritual of Karma Anti-perspirant spray 24H

En olekaan pitkään aikaan käyttänyt suihkutettavia deodorantteja. Tämä täysikokoinen dödöpullo tuoksuu ihanan raikkaalle ja kesäiselle. Tuoksu on mielestäni aika unisex, joten se ei ole liian tyttömäinen, mutta ei myöskään miehekäs. Deodorantti pitää hyvin hajut poissa ja suihke ei tahri vaatteita. Alumiiniton tämä deodorantti ei valitettavasti ole, mistä pieni miinus, mutta ehkä yhden pullon pystyn tätä kuitenkin käyttämään.




The Ritual of Karma body cream 

Tämä vartalovoide oli boksin ainoa ei-täysikokoinen tuote, mutta tuubissa on silti tavaraa 70ml, joten tämä on todella reilun kokoinen pakkaus silti. Voiteessa on aivan ihanan yleellinen tuoksu ja se imeytyy hetkessä ihoon jättämättä sitä rasvaiseksi. Mikä parasta, Ritualsin voiteissa on aina yhtä ihana samettisen pehmeä koostumus, niin myös tässäkin. Voide sisältää lotusta ja valkoista teetä, jotka ravitsevat ihoa tehden siitä pehmeän.




The Ritual of Karma self tanning face cream

Ritualsin Karma sarjasta poiketen, tämä itseruskettava kasvovoide oli pakattu kultaiseen tuubiin turkoosin pakkauksen sijasta. Ratkaisu on minusta vähän outo, jos kaikki muut sarjan tuotteet on saman värisissä pakkauksissa. Ei sillä, kultainen tuubi on erittäin upea ihan tällaisenaankin. Tahmaamaton itseruskettava imeytyy nopeasti ja voiteen sisältämä E-vitamiini ravitsee ihoa ja auttaa ylläpitämään kosteustasapainoa. Itseruskettavassa on myös aloe veraa ja neidonhiuspuuta, jotka toimivat antioksidantteina.


The Ritual of Karma sun protection face cream 30 

Kesän kolkutellessa ovelle on hyvä alkaa muistaa suojata kasvot ja muukin iho aurinkosuojatuotteilla. Olikin mahtavaa saada boksista aurinkosuojan sisältävä kasvovoide, jonka voi jo aamulla sipaista meikin alle. Voide on täyteläinen ja kosteuttava sekä koostumus vedenkestävä, joten tätä voi huoletta käyttää hikoillessa ja vauhdikkaammassakin menossa. Suojakerroin on 30 SPF, joka ainakin omalle iholleni on oikein riittävä. Ihana päästä testamaan.




The Ritual of Karma foot scrub

Ihonhoitorutiinia ei korvaa täydellinen jalkakuorinta. Käytänkin nykyään kuorintoja ihan säännöllisesti ja eron huomaa kyllä selkeästi, sillä kantapäihin ja jalkapohjiin ei enää muodostu niin paljon kovettumia kuin aikaisemmin. Tämä minttua ja valkoista teetä sisältävä jalkakuorinta tuoksuu aivan taivaalliselle. Sitä suositellaan käytettäväksi kuiville jaloille ja lopuksi kuorinta huuhdotaan pois. Tuloksena on pehmoiset jalat, jotka on valmiita kohtaamaan seuraavan päivän haasteet ja rasitukset.




Tämä Rituals erikoisboksi oli aivan ihana ja koska pidän brändistä niin paljon, olikin ihan huippua saada kerralla testiin niin monta uutta tuotetta. Rituals on ripaus yleellisyyttä arjen keskellä ja valloittaviin tuoksuihin todella jää koukkuun. Boksi oli myös itsessään niin upea kauniine kultakoristeineen, että taatusti jätän tämän omaan käyttöön. Tämä Rituals teemainen limited edition boksi sisälsi vain Ritualsin Karma sarjan tuotteita, mikä ei sinällään haittaa yhtään, mutta vieläkin kiinnostavamman boksista olisi saanut sekoittamalla Ritualsin muitakin tuotelinjoja boksiin. Kokonaisuus toimii kuitenkin aivan erinomaisesti näinkin ja tuotteet ovat varsin kesäisiä, mikä on hieno juttu.

Oliko Rituals teemainen boksi sinusta kiinnostava?
4 kommenttia on "Goodiebox limited edition - the Ritual of Karma"
  1. Ritualsin tuotteet on IHANIA! Mietin boksin tilaamista, mutta kun en tiedä yhtään millainen tuoksu näissä on, niin en ole vielä päätynyt ostamaan. :D Yleensä kyllä Ritualsin tuotteissa on lähes poikkeuksetta aivan ihanat tuoksut. Kivat tuotteet boksissa kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksua on aika vaikea yksilöidä ja kuvata, mutta Ritualsille tuttuun tapaan erittäin ihanat tuoksut. Raikkaat ja kesäiset, sanotaanko näin.

      Poista
  2. On kiinnostava, testaisin mieluusti mutta nyt pitää taas vähän kiristää nyörejä kosmetiikan hankinnan suhteen :) Ihanat ja kauniit tuotepakkaukset ainakin -> heti huomio kiinnittyy näihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ihan sama juttu, ihastuin ja rakastuin ensinäkemältä näihin upeisiin pakkauksiin ja purkkeihin. Tuo turkoosi väri on niin ihana <3

      Poista