perjantai 16. lokakuuta 2020

Uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja Taika lanseerattu!

 * tuotteet saatu pr-lahjana




VIHDOINKIN! Olen pitänyt tätä uutista sisälläni viime keväästä saakka, mutta nyt pääsen kertomaan teille super jännittäviä uutisia. Markkinoille on tullut uusi laadukas kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Taika, joka on kokonaan myös vegaaninen ja Cosmos Natural -sertifioitu. Tuotteilla on myönnetty myös avainlippu, sillä Taika kosmetiikka valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa Vantaan Piispankylässä. Tehdas toimii 100% uusiutuvalla sähköllä ja pakkaukset ovat ekologiset. Tuotesarjan päästöt hyvitetään kaksinkertaisina, joten tässä sarjassa on todellakin lähestytty prosessia luontoa kunnioittaen. 

Kaikesta edellä mainitun ekologisuuden lisäksi Taika tuotteissa käytetään laadukkaita Suomen luonnosta saatavia tehokkaista raaka-aineita. Salaisuuden avaimena toimii raaka-aineina mm. ksylitoli (kosteuttaa ja suojaa ihon ulointa kerrosta), koivumahla ( kosteuttaa, rauhoittaa ja sisältää lukuisia hivenaineita), kosteutta ihoon sitovaa glyserolia sekä maailman puhtainta suomalaista vettä.




Sain Taika tiimiltä maailman upeimman pr-lähetyksen, jonka avattua pääsi sulketamaan heti metsäiseen Taika tunnelmaan. Fiilistelin näitä pakkauksia, jotka on simppelit, mutta niistä välittyy heti luonnonläheinen tunnelma. Taika sarja on kiinnostava monestakin syystä. Ensinnäkin on hienoa, että markkinoille on saatu uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka käyttää laadukkaita raaka-aineita. Tuotteet ovat myös super edullisia, sillä kaikki sarjan tuotteet lähtee alle 10 eurolla!! Ja mikä parasta, Taika on tehty mahdollisimman helposti saatavaksi, joten sitä löytyy ihan päivittäistavarakaupoista (kuten Citymarketeista), mutta myös verkosta Jolie shopista* ja Naturalgoodcompany valikoimista*. Lokakuun loppuun saakka (31.10.2020) saatte tutustumistarjouksena Taika sarjasta -20% alennuksen koodilla TAIKA20.




Taika sarjaan kuuluu ihonhoitotuotteita sekä puhdistustuotteita. Taika sarjalla saa itse asiassa hoidettua itsensä päästä varpaisiin, sillä ihonhoitotuotteista löytyy silmänympärysvoide, käsivoide, päivävoide, vartalovoide, yövoide ja jalkavoide. Puhdistustuotteista taas löytyy käsisaippua, suihkugeeli, kasvoille tarkoitettu puhdistusgeeli sekä misellipuhdistusvesi.




Testailin jo innosta soikeana näitä ihania uutuuksia ja yllätyin miten hyviä nämä oikeasti oli. Käsivoide imeytyi ihan samantien, kosteutti kuivat korppukädet, mutta iho ei jäänyt yhtään rasvaisen tahmeaksi. Hommia pystyi jatkamaan tietokoneella heti levityksen jälkeen, mikä on ehdottomasti käsirasvoissa mulle tärkein ominaisuus! Tuoksu on raikas, mutta mieto. Se tuo mieleen hiukan karviaisen ja mustaherkukkapensaan lehtien kirpeyden. Tuoksumaailma poikkeaakin aika lailla monista muista kosmetiikkabrändeistä, joissa tuoksut ovat voimakkaita ja selkeästi synteettisiä. Taika sarjan tuoksumaailma on hyvin luonnollinen ja siksi yllätti minut positiivisesti.





Suihkugeeli oli hyvin juoksevaa eikä vaahdonnut kunnolla, mutta mahtavana ominaisuutena se ei kuivata lainkaan. Talvella suosin todellakin kosteuttavia suihkugeelejä, kun iho huutaa jo muutenkin kuivuutta, niin en missään nimessä halua pestä sitä liian pesevillä ja kuivattavilla tuotteilla. Koko sarjassa on raikas luonnollinen tuoksu, niin myös tässä suihkugeelissä. Jos tuoksua ei sen kummemmin ajattele, ei siihen edes kiinnitä huomiota, niin mieto se on. Joten suosittelen ehdottomasti myös tuoksuherkille tätä sarjaa.



Sanomattakin selvää on, että olen tästä uudesta sarjasta aivan tohkeissani! Ihan mahtavaa, että tarjolla on laadukasta ja ennen kaikkea edullista kosmetiikkaa. Nyt nimittäin jokaisella on mahdollisuus ostaa ja tutustua Taika tuotteisiin, eikä ostohetkellä tarvi pureksia hampaita yhteen kalliiden hintojen takia. Lämmin suositus, tutustukaa ihmeessä ja kertokaa millaiset teidän ensi kokemukset oli. Ja tosiaan se alekoodi on voimassa lokakuun loppuun, joten jos lähikaupasta ei vielä Taika tuotteita löydy, niin nappaa koodilla huikean edullisesti testiin!
2 kommenttia on "Uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja Taika lanseerattu!"
  1. Nää oli aivan ihania ja rakastuin siihen hedelmäiseen tuoksuun, mikä näissä tuotteissa on<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee tuoksusta ihan mieleen karviaiset ja mustaherukan lehdet. Mahtaistkohan olla?

      Poista