perjantai 27. marraskuuta 2020

Black friday aletärpit kosmetiikkaostoksille

 * sisältää mainoslinkkejä



Tänään se on, black friday nimittäin! Aamulla jo vähän kurkkasin, että aika hurjia alennuksia näkyi monissakin verkkokaupoissa ja ajattelin koota tähän omat tärpit ja suosikkituotteet, joita aleista kannattaa kärkkyä. Nyt on täydellinen aika tehdä joululahjahankinnat ja ostaa kosmetiikkaa edullisesti vaikka koko vuodeksi. Muistakaa kuitenkin, että kosmetiikkakaan ei säily ikuisesti, joten ostakaa vain tarpeeseen.





Beautybaylla näytti olevan ainakin Jeffree Starin meikit super aleissa ja monia edullisiakin merkkejä lähtee tosi halvalla. Kannattaa bongailla ainakin näitä:




Beautykolta saa ihania K-beauty tuotteita, joista omia suosikkeja ovat ainakin COSRX sekä Skinfoodin tuoteet. Myös sheet maskeja kannattaa nyt hamstrata koko talven tarpeisiin.



Cocopandalla tänään lähes kaikki meikit jopa -65% ja hiustenhoito -70%. Myös brändikohtaisia hurjia tarjouksia löytyy. Kannattaa bongata ainakin näitä:

Hugo Boss tuoksut -27%* (etenkin the scent for her ❤)






Luonkosin lahjapakkaukset on nyt pienessä alessa ja viikonlopun aikana tehdyistä ostoksista lahjoitetaan 10% hyväntekeväisyyteen. Nyt siis hyvä kiertämään!



Koko valikoima maanantaihin saakka -20% ja isompia spesial tarjouksiakin löytyy. Tsekkaa ainakin nämä:




LF valikoimasta tänään jopa -50% hinnoista pois. Heidän valikoimissa laajasti moniakin kiinnostavia brändejä. Muistakaa myös hyödyntää alekoodi GLITTERCYPER, jolla saa 2.12 saakka tämän* linkin tuotteista jopa -50% alennuksen. Kannattaa tsekata ainakin nämä:







Koko valikoima sunnuntaihin asti -25%. Kannattaa tsekkailla ainakin näitä:

Huxley* ( seerumit, tonerit ja putsarit)



Kicks koko viikon päiväkohtaiset tarjoukset löytyy täältä*. Tänään perjantaina kaikki tuoksut -25% ja huomenna lauantaina koko valikoima -20%.



Lykon lähes koko valikoima tänään -25% täältä*. Lykolla laaja valikoima ja valmiiksi edulliset hinnat. 



Koko Maybeauty valikoima -30% alessa koodilla glitterifs. Alekoodi aktivoituu automaattisesti klikkaamalla verkkokauppaan tästä. Suosittelen erityisesti pore strip liuskojoa, bio cellulose face maskeja ja Maybeautyn hiustuotteita.





Lähes koko valikoima alessa ja parhaimmillaan jopa -80%. Nyt kannattaa suunnata ostoksille tästä*. Suosittelen tsekkaamaan ainakin:




Koko Skincityn valikoima viikonlopun ajan -20% tästä*. Nyt kannattaa shoppailla omat ihonhoito- ja meikkisuosikit. Suosittelen myös ilmaisen ihonhoitoanalyysin tekemistä, jolloin saat kosmetologin suositukset juuri sinun ihotyypille sopivista tuotteista.



Maanantaihin saakka koko Yves Rocherin valikoima -40-50% tästä*. Alennuksen saa jo valmiiksi alennetuistakin tuotteista. Edullisia ja ihania joululahjoja koko perheelle. Suosittelen erityisesti tämän joulun kausisarjaa winter apples ja aivan ihania ja kestäviä Go green kynsilakkoja.



Koko valikoima tänään -30-50% täältä*. Kannattaa tsekata myös valmiit kauneusboksit, joissa isot tarjoukset. Suosittelen tsekkaamaan myös Huxleyn, Puriton ja A'Pieun tuotteet.



Tänään alennukset jopa -50% tästä*. Suosittelen tsekkaamaan esimerkiksi tarjoukset Laveralta, uudelta kotimaiselta luonnonkosmetiikkabrändilta Taika, Novaexpert ja Whamisa.





2 kommenttia on "Black friday aletärpit kosmetiikkaostoksille"
  1. Todella kivasti koottu aletärppejä tähän postaukseen! Mä tilasin Maybeautylta vain tarpeellisia peel-off maskeja, kun kaapista löytyy enää yksi. Se maski on ollut pitkään mun vakioni kauneudenhoidossa :)

    Lisäksi tilasin nyt yhden tuubin itselleni sitä Deep Cleansing pore maskia, kun viime tilauskerralla ihastuin siihen, ne oli niissä pienissä "annosnapeissa" vai mitälie vaan sillon! Muistin kun lokakuussa luin täältä blogistasi, että sitä on tullut tuubiin. Koko ajan oli siis mielessä, et ens kerran kun tilaan niitä peel-off maskeja, niin täytyy kyllä tilata sitäkin! :D Tilasin myös saman tuubin kahdelle läheiselle joululahjaksi 8) Harmi, että ennätin jo tilata, olis kyllä ollut kiva kokeilla tuota bio cellulose face maskiakin! No ehkä ens tilauksessa sitten 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein itse syty enää noista peel-off maskeista. Käytin niitä jossain vaiheessa mutta kyllästyin siihen sotkuun mikä niistä aina jää :D

      Tuo pore mask sen sijaan on huippu ja tykkään kovasti! Se tuubi on mun mielestä ehdottomasti parempi kuin ne yksittäispakatut napit. Onneksi muuttivat sen pakkauksen :)

      Poista