lauantai 7. marraskuuta 2020

Boxyluxe syyskuu 2020

 



Kiva päästä vihdoin kertomaan tästä syyskuun Boxyluxesta. Tämän kanssa meinasin kuitenkin käydä köpelösti ja olin jo ihan viittä vaille peruuttamassa koko tilauksen kokemieni vastoinkäymisten takia. Syyskuun Boxyluxen kanssa nimittäin oli toimitusongelmia monella muullakin kuin minulla. Boxycharm ei informoinut julkisesti lähes lainkaan viivästyksistä ja aspaan ei saanut yhteyttä mistään kanavasta. Syyskuu läheni jo ihan loppuaan eikä boksin lähettämisestä ollut vieläkään tullut vahvistusta. Aloin jo oikeasti hermostumaan ja kävin Boxycharmin instagramissa lueskelemassa muiden satojen tilaajien kommentteja miten hekään eivät ole boksia saaneet eikä aspa vastaa mihinkään viesteihin. Ajattelin jo hetken aikaa yrityksen menneen koronan takia nurin tai jotain muuta yhtä radikaalia tapahtuneen ja päätin, että mikäli parin päivän sisään en saa vahvistusta, laitan koko yrityksen boikottiin. Onneksi sieltä ihan kuun viimeisinä päivinä tuli viesti, että boksi on vihdoin lähtenyt. Mutta kyllä kuulkaas oli hikikarpalot otsalla koko syyskuun ajan!

Boksin sisältö ei syyskuun Boxyluxessa valitettavasti kyllä ollut lainkaan totuttua huikeaa laatua. Olin itse asiassa jopa vähän pettynyt boksin sisältöön. Odotin ja olisin kovasti halunnut tarjolla olleen Luxien upean sivellinsetin, mutta sitä ei tietenkään omasta boksistani löytynyt. Onneksi muutama kivakin tuote kuitenkin boksissa oli. Lähdetään availemaan.




Cuccio somatology calm + clean lavendar body + hand wash ~ 39,95$

Ensinnäkin täytyy kyllä sanoa, että jo on saippualla hintaa. 40 dollaria normaalikokoisesta saippuasta ei mahdu millään tavalla mun järkeen... Saippuassa on käytetty mm. suolaa joka auttaa lihaksia rentoutumaan vaativankin urheilusuorituksen jälkeen. Lisäksi siinä on B5-vitamiinia ja sheavoita kosteuttamassa sekä tietysti sitä laventelia, joka tekee tämän saippuan tuoksusta aivan kärsimystä. En tykännyt tuoksusta yhtään, joten tuote lähtee eteenpäin.




111Skin Rose gold brightening facial treatment mask ~ 135$

Tässä boksin toinen aivan älyttömän hintainen tuote. Vaikka pakkauksessa on viisi sheet maskia ja ne sisältäisivät mitä tahansa kultahippuja en IKINÄ maksaisi tuotteesta yli 100 dollaria. Aivan sairasta. En tajua, mikä näiden tuotteiden kohderyhmä oikein on ja ostaako joku ihan oikeasti tällä hinnalla kosmetiikkaa?? Joka tapauksessa kiva testailla, koska en kyllä ikimaailmassa raaskisi näitä itse lähteä ostamaan. Hydrogeelinaamiot ovat ihania ja tosi kosteuttavia, joten nautin nämä oikein ajan kanssa rentoutuen.




Teami Blends tea tumbler ~ 24,99$

Boxycharmin mukana on viimeisen vuoden aikana alkanut tulemaan entistä enemmän myös lifestyle tuotteita. Tällä kertaa boksista löytyi teepullo, jonka sisällä on siivilä. Juoman saa helposti mukaan vaikka töihin lähtiessä ja juoman pystyy juomaan siivilän ansiosta suoraan pullosta. Pulloa voi käyttää teejuomien lisäksi esim raikastamaan veden marjoilla tai hedelmillä. Ihan hauska tuote, jota en varmasti itse olisi tullut ostaneeksi. Tulee kesällä ainakin sitruunavetenä käyttöön.




Milk makeup Melatonin overnight serum ~ 36$

Tässä yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista eli melatoniinia sisältävä seerumipuikko. Puikkomaiset ihonhoitotuotteet ovat nyt kovasti in ja ne myös toimivat käytännössä ihan kivasti, kun levityksen voi hoitaa sormia sotkematta. Tämä yöseerumi kosteuttaa, uudistaa ja rauhoittaa ihoa. Testaa innolla!




Byroe Tomato serum ~ 150$

Tässä toinen boksin kiinnostavista tuotteista, joka kyllä myös sekin aivan älyttömän hintainen tuote. Kysesssä on tomaattiseerumi, joka sisältää tehokkaasti kuorivaa tomaattiuutetta, kirkastavaa C-vitamiinia ja kollageenituotantoa buustaavia peptidejä. Seerumi kuulostaa ihan uskomattomalta ja ensimmäistä kertaa elämässäni taidan laittaa tomaattia iholleni. Erittäin mielenkiintoinen tuote ja kaunis pullo. 





Hipdot Zion Eyeshadow palette ~ 30$

Boxycharm ei olisi mitään ilman luomiväripalettia, joka on heidän tavaramerkkinsä lähes kuukausittain. Syyskuun boksissa minua ilahdutti aivan uskomattoman kauniin sävyinen luomiväripaletti, jossa on kauniita punertavia, violetteja ja oranssin sävyjä. Erityisesti paletin lilat ja punertavat sävyt ovat todella kauniita ja niiltä odotankin paljon. Paletissa on myös runsaasti mattasävyjä ja vain muutama shimmeri, joten ihana saada kokoelmiin paletti, jossa on reilusti kauniita mattasävyjä. Sävyt sopivat erinomaisesti nyt syksyyn, joten paletti pääsee kyllä käytölle.





Fenty beauty Killawatt freestyle highlighter ~ 36$

Tämä on ensi kosketukseni hypetettyihin Fenty Beautyn meikkeihin. Kaksinappinen näppäränkokoinen pakkaus sisältää kauniin pronssisen sävyiset isot pannut highlighteria. Itse kyllä katselin sävyjä vähän sillä silmällä, että taitaa olla highlighteriksi ihan liian tumma ja itse käyttäisin mieluummin luomivärinä, johon niitä myös aion nyt ensiksi testata. Sävyltään molemmat kuitenkin aivan upeita. Pakkaus on yleellinen ja iso peili sisäpuolella kruunaa koko komeuden.




Persona cosmetics Season one lip gloss ~ 16$

Viimeisenä boksin pohjalta löytyi vielä kauniin kimalteleva huulikiilto melko tummassa ruosteenpunaisessa sävyssä. Huulikiillosta erottuu ihan selkeästi kimallehippusia ja koostumus on erittäin kiiltävä, vaikkakaan kuvauksen mukaan ei yhtään tahmea tai öljyinen. Laitan tämän huulikiillon kuitenkin korkkaamattomana eteenpäin, sillä mulla on tällä hetkellä aivan liikaa huulimeikkejä avattuna ja itse en myöskään turhan innoissani ole näistä kimallehippusista.


Boksi kokonaisuutena oli kiva, vaikka myös muutamia huteja löytyi valitettavasti. Arvoltaan tämän kertainen Luxe versio oli kuitenkin ihan järkyttävä, koska hintaa nostivat erityisesti nuo muutamat yli 100$ tuotteet. Huh huh! Joulukuussa tuleekin taas uusi Boxuluxce (julkaistaan joka 3kk), joten nyt on vielä hyvin aikaa liittyä tilaajaksi ja saada jouluna huikea ylläripaketti. Tilaamaan pääset täältä

Mitä fiiliksiä boksista? Ostaisitko itse yli 100€ hintaista kosmetiikkaa?

4 kommenttia on "Boxyluxe syyskuu 2020"
  1. Ihan jäätävän kalliit kasvonaamiot ja seerumi :o :o Luomiväripaletti on tosi kaunis ja onhan tuo nyt muutenkin kokonaisuutena saippuaa lukuunottamatta kiva.

    VastaaPoista
  2. Apua minkähintaisia tuotteita tässä oli :D Noi 111Skinin tuotteet on hyviä, mutta aivan liian hintavia. Ja mun mielestä on muutenkin ehkä eri asia maksaa oikeasti hyvästä seerumista/voiteesta suuri summa rahaa kuin laittaa tollanen summa viiteen sheet maskiin. Niitä kun ei tosiaan voi käyttää kuin sen viisi kertaa ja seerumi/voide nyt kestää kuitenkin todella paljon kauemmin :D

    Fentyn tuote näyttää ihanalta, mutta tosiaan on melkoisen tummat sävyt highlightereiksi! Toi Hipdotin paletti on upea<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta. Kyllähän jostain laadukkaasta seerumista/kasvovoiteesta voikin maksaa enemmän just siksi, että siitä niitä käyttökertoja kuitenkin tulee ja tuotetta usein riittää monta kuukautta. Mutta eihän näistä sheet maskeista riitä kuin 5 kertaa :O

      Testasin yhtenä päivänä tuota Fentyä luomille. Oli kyllä niin tumman kuparista, etten millään käsitä miten tuota olisi highlighterina voinut edes käyttää :D

      Poista