keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Kiehl's on rantautunut Skincitylle

 * tuotteet saatu SkincityUutisia!!!

Kiehl's tuotteet ovat rantautuneet nyt Skincityn valikoimiin. Jännää, koska pääsin nyt ensimmäistä kertaa tutustumaan tähän hypetettyy New Yorkista lähtöisin olevaan brändiin, joka on muuten perustettu jo vuonna 1851. Vanha brändi siis kyseessä ja edelleen pyyhkii hyvin. Kiehl's on siitä mielenkiintoinen, että se yhdistää tuotekehityksessä kosmetiikka tietämystä sekä kasvi- ja lääketiedettä. Kiehl's tekee myös paljon hyväntekeväisyystyötä ja kantaa kortensa kekoon ympäristön hyväksi valmistamalla tuotteet mm. kierrätettävistä materiaaleista ja pakkauksissa käytetään mahdollisimman vähän materiaaleja.

Minulla ei ollut brändistä juurikaan ennakko-odotuksia, mutta lähdin tietysti uteliaan kiinnostuneena katsomaan millaisia tuotteita saisin testiin. Homma lähti käyntiin sillä, että kävin Skincityn sivuilla tekemässä ilmaisen ihonhoitoanalyysin (täältä*). Tulosten perusteella Skincityn ammattitaitoinen kosmetologi valitsi minulle ihoni tarpeisiin sopivaat tuotteet. Ihoanalyysin voi tehdä kuka vain ilmaiseksi eikä se vielä sido mihinkään. Kannattaa hyödyntää, koska ammattilaisilta voi saada tosi kultaisia vinkkejä juuri sinulle sopivista tuotteista asettamallesi budjetille. Suosittelen!
Ihoanalyysin perusteella sain herkälle ja kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita testiin. Kosmetologi lähetti minulle myös aurinkosuojavoiteen ja suositteli, että sitä käytettäisiin vuoden ympäri. Myönnän, että se on asia joka tahtoo unohtua ja jäädä vähemmälle varsinkin näin talvisin, kun aurinkoa ei juuri näy. Fakta on kuitenkin se, että säteily pääsee myös pilvien läpi, joten aurinkosuojaa olisi hyvä käyttää ihan vuoden ympäri. No nyt on aurinkosuojaa laitettu päivittäin kosteusvoiteen päälle ihonhoidon viimeisenä rutiinina ennen meikkivoidetta. UV-säteilyhän vanhentaa ihoa ja lisää juonteita, joten jos haluaa pysyä (melkein) ikinuorena, kannattaa muistaa ne aurinkosuojat myös Suomen talvessa.

Geelimäinen putsari sisältää hampunsiemen- ja oreganoöljyä. Se on erityisen hyvä juuri herkälle iholle rauhoittavan ominaisuuden vuoksi. Tämä yrttinen puhdistustuote sisältää 96% luonnollisia ainesosia ja sen tuoksu on hyvin mieto ja luonnollinen. Vaikka koostumus on geelimäinen, se ei ole ohutta ja juoksevaa vaan melko voidemaista ja pehmeää. Se levittyy kivasti ja ei kuivata lainkaan, mikä onkin varsin harvinaista geeliputsarilta. Putsarin poispeseminen toki on normaalia hitaampaa, sillä geeli tahtoo pyöri iholla hetken aikaa ennen poishuuhtomista. Tämä ei kuitenkaan minua haittaa lainkaan, koska näin kasvot tulee pestyä perusteellisesti varsinkin iltaisin meikin jälkeen.
Suosittelen etenkin kuivalle ja ärtyneelle iholle. Toimii loistavasti. Putsaria on myynnissä kahdessa koossa ja 75ml tuubi on vain 13€.Kasvovesi kuuluu mulla aamuin illoin ihonhoitorutiiniin ja se on ihanasti lisäkosteutta tuova tuote ensimmäisenä ihonhoitotuotteena ennen seerumeita ja voiteita. Tämä yrtti- ja kurkku-uutetta sisältävä kasvovesi on Kiehl'sin miedon kasvovesi sopien näin kuivalle ja herkälle iholle. Kasvovesi ei sisällä lainkaan kuivattavaa alkoholia. Itse sain tästä kuitenkin varsin kuumottavan allergisen reaktion ja jouduin lopettamaan käytön parin kokeilukerran jälkeen. Kasvovesi sai ihoni polttelemaan ja suunympärysihottuma-alue meni aivan kirkkaan punaiseksi. Luulen, että reaktio oli voimakas siksi, että lukuisien tuotteiden vaihtaminen nopealla tempolla työni puolesta herkistää jo valmiiksi herkkää ihoa ja saa näin ihoreaktiot tuntumaan monin verroin pahemmalta. En siis osaa ottaa kantaa siihen, mtien tämä tuote toimii käytössä, koska en pystynyt tätä käyttämään.

Tämä Kiehl's silmänympärysvoide on legendaarinen. Se on netissä ylistetty ja palvottu tuote. Monet kertovat tämän olevan maailman paras sy-voide ja se kosteuttaa uskomattomasti samalla juonteita vähentäen. Voide laskee turvotusta ja kirkastaa sy-ihoa. Se sisältää avokadoöljyä, beetakaroteenia ja sheavoita. Voiteen sanotaan laskevan turvotusta jo yhden käyttökerran jälkeen. Kuulostaa aika täydelliseltä sy-voiteelta, eikö?

Oma kokemukseni tästä voiteesta poikkesi kuitenkin valtavirran mielipiteestä, mutta kerron kokemukseni silti. En nimittäin kokenut tämän voiteen kosteustehoa riittäväksi omalle erittäin kuivalle iholle. Koostumus oli todella jankkia ja iholle levitettäessä se imeytyi kyllä, mutta tuntui jättävän ennemmin kelmumaisen tunteen iholle ja kuivuuden tunne vaivasi edelleen levityksen jälkeen. Suosin muutenkin itse sy-voiteina enemmän geelimäisiä tai kostean kevyitä voiteita, jotka tuntuvat välittömästi kosteuttavilta ja imeytyvät hetkessä. Siksi tämä jankkimainen koostumus ei ollut lainkaan omaan mieleeni. Ja tietysti aina kaikki tuotteet ei kaikille sovi, joten täytyy vain todeta, etten tällä kertaa sopinut tuotteet kohderyhmään. En kuitenkaan usko, että niin monet kehuisivat tuotetta, jos se ei olisi hyvä, joten joillakin tämä varmasti toimii halutulla tavalla.

Mineraaliaurinkosuojat ovat tehokkaita ja ihoystävällisiä. Niiden suoja perustuu siihen, että mineraalivoiteen sisältämät suodattimet heijastavat auringon UV-säteilyn pois iholta, jolloin säteily ei lainkaan imeydy ihoon. Mineraalisuojissa on hyvänä ominaisuutena niiden helppous, sillä suoja pysyy niin kauan kuin voidetta on iholla. Suojaa ei siis tarvitse kesken päivän lisäillä, ellei kasvoja pese tai voidetta puhdista kasvoilta. 

Tässä Kiehl'sin kevyesti sävytetyssä aurinkosuojassa on ihana koostumus, joka levittyy mutkattomasti ja antaa hempeän sävyn iholle. Se on tuoksuton ja tekee myös kivan hiukan mattaisen pinnan iholle, jolloin meikkivoidetta ei välttämättä edes tarvitse levittää. Meikin saa kuitenkin tämän päälle levitettyä vaivattomasti ja iho on turvassa haitalliselta säteilyltä. Tykkään siitä, ettei tuotteessa ole aurinkosuojille tyypillisesti voimakasta tuoksua. Tämä ei itse asiassa tuoksu ollenkaan. Ja mikä parasta, tuotetta tarvitsee koko kasvoille vain aivan pienen tipan sillä se on ihmeellisen riittoisaa. Ei siis kannata antaa korkean hinnan hämätä. Tämä pullo kestää ja kauan!

Super kosteuttava ja hellästi ihoa hoitava ja tuoksuton päivävoide sopii stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Juuri talviaikaan tämä on mitä parhain, koska sen kosteustehot riittävät jopa omalle talvella erittän kuivalle iholle. Voide sisältää ranskanruusu-uutetta, mannoosia ja kamomillaa, jotka vähentävät punoitusta ja väsymyksen merkkejä. Olen tykännyt tästä voiteesta ihan älyttömästi. Kätevällä pumppupullolla saa voidetta annosteltua sopivasti ja tuoksuttomuus sopii myös herkälle nenälle. Ja nopeasti imeytyvä koostumus on aivan ihana. Kosteuden virtaamisen ihoon voi ihan tuntea. Jos kärsit kuivasta ihosta, niin peukutan tätä.

Käytäthän viimeistään nyt talvella ihoa kosteuttavia yönaamioita? Jos et, niin suosittelen ehdottomasti käyttämään. Yönaamioit ehtivät vaikuttaa iholla koko yön ja yön aikana iho uusiutuu. Silloin iholle on paras antaa uusiutumisprosessin tarvitsemia raaka-aineita ja paljon kosteutta. Aamulla eron voi huomata selkeästi, kun peilistä katsoo virkeät ja nuorekkaat kosteutetut kasvot. Itse käytän yönaamioita, ellen ihan joka yö, niin ainakin useampana päivänä viikossa. Ne antavat ihanasti lisäboostia ihonhoitoon ja ehkäisevät talvi-ihottumaa sekä ihon kuivumista. 

Kiehl'sin päivävoiteen ohella rakastuin täysin tähän geelimäiseen yönaamioon, joka on geelimäisestä koostumuksesta huolimatta niin herkullisen tuhti ja kosteuttava. Se imeytyy ja levittyy helposti eikä jää iholle pyörimään monien muiden naamioiden tavoin. Se täyttää ihon kosteusvarannot ja antaa pitkäkestoista kosteutusta, mikä on etenkin näin kylmänä vuodenaikana ennaltaehkäisevää hoitoa ja monen suomalaisen iholle myös täysin välttämätöntä. Tuote on tuoksuton ja purkki niin riittoisa, että tällä pärjää helposti koko talven yli.
Olen positiivisesti yllättynyt sarjan tuotteista, vaikka muutama omalle kohdalle sattunut hutikin löytyi. Näitä kuitenkin aina on ja en lähtisi sen perusteella vielä tekemään johtopäätöksiä. Etenkin nuo kasvovoiteet ja geeliputsari olivat kovasti omaan mieleeni ja näiden perusteella uskallan kyllä kokeilla sarjan muitakin tuotteita. Kiehl's on siitä myös hyvä, että sarja on ollut olemassa yli 150 vuotta. Siinä ajassa kokemusta ja tietoa on karttunut, joten tuotteet on kehitetty mahdollisimman laadukkaiksi ja toimiviksi. Jos tuntuu, että on hukassa mitä lähteä ostamaan ja mitkä tuotteet itselle sopivat, niin suosittelen kyllä lämpimästi tekemään Skincityn ihoanalyysin. Sen avulla saa arvokasta tietoa omalle iholle sopivista tuotteista ja välttyy hutiostoilta.

Onko Kiehl's sarjana tuttu? Millä perusteella ostat ihonhoitotuotteita (suositukset, ammattilaisarviot vai mututuntuma)?
2 kommenttia on "Kiehl's on rantautunut Skincitylle"
  1. Mä rakastan tota kurkku-kasvovettä ja avocado sy-voidetta, vaikka sy-voiteita en pahemmin enää nykyään käytä. Kiehl'siltä kokonaisuudessaan Ultra Facial -sarja on ehdottomasti lempparini, tykkään oikeastaan ihan kaikesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihonhoitotuotteissa varsinkin huomaa, että ihmisten kokemukset eroaa tosi paljon ihotyypin mukaan. Mun herkkä iho reagoi niin pahasti tohon kasvoveteen ettei toivoakaan sen käyttämisestä. Kiva että sulla kuitenkin toimi nuo molemmat :)

      Poista