tiistai 24. marraskuuta 2020

Lookfantastic beautybox marraskuu + Black week alekoodi!

 * boksi saatu pr-lahjana



Marraskuun LF beauty box saapui aivan ihanan marjaisassa violetin sävyssä. Tykkään väristä tosi paljon ja olenkin aina säästänyt kaikki nämä laatikot, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi joululahjojen pakkailuun ihan sellaisenaan. Joku kiva rusetti tuohon kanteen ja paketti on valmis. Laatikot on myös upeita meikkien ja pikkutavaroiden säilytykseen. Beauty boxin tilaaminen lahjaksikin on muuten mahdollista ja ihana idea kosmetiikan ystävälle. Kannattaakin harkita, josko pistäisi vaikka 3 kuukauden boksit tilaukseen. Joulukuun boksi ehtiikin sopivasti vielä kuusen alle 😉

Haluan myös tässä vaiheessa jo paljastaa teille aivan huikea Black week tarjouskoodin! Saatte nimittäin koodilla GLITTERCYPER 25.11-2.12 välisen ajan tämän* linkin tuotteista jopa -50%. Katselin vähän jo valikoimaa ja siellä oli aivan ihania juttuja huikeilla alennuksilla. Meinasin itse laittaa tarjousta menemään, joten ota koodi talteen ja shoppaile joululahjat pukinkonttiin ja itselle nyt hyvillä tarjoushinnoilla.




Mennään seuraavaksi marraskuun beautyboxin sisältöön, joka oli tässä kuussa yllättävän hyvä. Marraskuun boksin sisältö saattoi hiukan vaihdella tilaajasta riippuen, sillä muutaman tuotteen kohdalla oli tuotevihkon mukaan samalta brändiltä liikkeellä pari erilaista vaihtoehtoa. Kokonaisuutena tykkäsin boksista, jossa oli tällä kertaa pari meikkituotetta ja loput ihonhoitoa ja hiustuotteita. Kauneusboksin pääset tilaamaan täältä*.




Nails inc. All fired up nail varnish

Ihastuin heti tähän oranssipunaiseen kynsilakkaan. Se on sävyltään erittäin kirkas ja tuo toivottua vaihtelua niihin kaikkiin perinteisiin punaisiin kynsilakkoihin, joita alkaa jo kaapit olla pullollaan. Mulla on koko syksyn ollut kova innostus kynsien hoitoon ja lakkailuun, joten lakka tulee ehdottomasti käyttöön ja jos se osoittautuu hyväksi niin tämä on ihana sävy ensi kevääksi. Jouluna kaipaan kynsiini ehkä aavistuksen tummempaa punaista.




Naobay Detox oxygen light cream

Naobay on luonnonkosmetiikkaa ja kiinnostava tuotemerkki. Olen tykännyt monista heidän tuotteistaa, mutta tätä kasvovoidetta en ole vielä testannut. Voide on kevyt, mutta lupaa erittäin intensiivisen kosteutuksen jättämättä ihoa rasvaiseksi. Koostumuksesta löytyy mm. aloe veraa, vihreää teetä ja vadelmaa. Voide sopii kaikille ihotyypeille. Tykkään noista puisista korkeista!!




Thisworks perfect legs skin miracle

Okei nyt täytyy myöntää, että ehkä erikoisin tuote vähään aikaan mihin olen törmännyt. Boksista löytyi vartalolle tarkoitettu sävyttävä seerumi, joka antaa iholle kauniin päivettyneen hehkun. Testasin pienen määrän seerumia iholle ja se saa ihon tuntumaan kosteutetulta ja sileältä, mikä yllätti positiivisesti. Seerumi on hiukan voidemaista, mutta levittyy hyvin. Se sisältää myös pienen pieniä glitterihippuja, jotka säkenöivät iholla kauniisti valon osuessa niihin. Ei ehkä tuote, jota olisin välttämättä tarvinnut näin talven keskellä, koska koen tämän pääsevän ehdottomasti oikeuksiin paremmin kesällä hiukan päivettyneellä iholla.




Polaar ice pure micellar water with artic cotton

Meikkiä ja likaa poistava misellivesi on varsinainen multitasking tuote, sillä puhdistavien ominaisuuksien lisäksi se myös kosteuttaa kuivaa ihoa. Misellivettähän ei tarvi pestä pois iholta, joten se on hyvä meikinpoiston viimeistelevä tuote. Misellivesi sopii myös aamulla käytettäväksi yön jäljiltä pyyhkimään voiteet pois iholta ennen ihonhoitotuotteiden lisäämistä.




Philip Kingsley Pure colour frizz fighting gloss

Tästä tuotteesta oli boksissa muutamakin eri vaihtoehto. Minulle sattui tämä hoitava lämpösuoja, joka siloittaa, pehmentää ja tekee hiuksista kiiltävät. Pieni määrä riittää hiusten latvoihin. Sopii käytettäväksi kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Mä olen viime aikoina käyttänyt paljon hiusmuotoilutuotteita, joten tämäkin pääsee käyttöön!




Lord Berry Line/shade glam eye pencil

Lord Berryn tuotteet on ihania! Mulla on monta heidän kynätuotetta huulista silmiin ja tykkään niistä kaikista. Boksista tuli aivan upea kuparin sävyinen rajauskynä, jonka jälki on pehmeää ja sopii hyvin joulukauteen tekemään silmämeikistä aavistuksen juhlavemman. Sävy on intensiivisen pigmenttinen ja tätä on myös helppo häivytellä, mikäli haluaa rajauksesta utuisen smokey eyen. Tykkään!




Tällainen boksi tällä kertaa. Itse tykkäsin, vaikka tuo vartaloseerumi vähän outo valinta näin talvikauden boksiin olikin. Kokonaisuus kuitenkin aina ratkaisee ja tämä kokonaisuus miellytti yhdestä hutituotteesta huolimatta.

Mitä mieltä boksista?
2 kommenttia on "Lookfantastic beautybox marraskuu + Black week alekoodi!"
  1. Mä mietin oliko tolla vartaloseerumilla ajateltu pikkujouluja ja uuttavuotta, kun monet tykkää laittautua ja juhlalookeissa vaikka dekolteella tollanen näyttää varmasti hyvältä :) Itsekin kyllä miellän tollaset paremmin kesään sopiviksi, kun auringonvalon kanssa tuote pääsee iholla oikeuksiinsa :D

    Tää oli ihan kiva boksi munkin mielestä, ei ihan paras mitä viime aikoina on ollut, mutta tosi monipuolinen kokonaisuus kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei paras boksi, mutta ehdottomasti hyvä kuitenkin! Tykkäsin siitä että noita meikkijuttuja oli parikin kappaletta, kun usein LF boksit on niin kovin ihonhoitopainotteisia.

      Poista